2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Rengina yillar once yazismistik seninle.simdi hatirladim.
Sevdelinka soruyu genel sordum.dovecek gibi yazmissin sorun ne sasirdim bende..neyse herkese kolay gelsin....topik sonradan gelene pek hos bakmiyor anlasilan...
Son olarak mat.siz atanmanin zor oldugunu bende biliyorum.zaten yazdim bu yuzden cok yukleniyorum diye.herkesin allah yardimcisi olsun..

Yazımda ters bir durum yok.Kaç gündür bu sorunla uğraşıyoruz,haliyle gerildik.Yoksa başvuru yapıp çıktı alacaktık biz de.

Şahsım adına evet hoş bakmıyorum,çünkü sorusunun cevabını alan bir daha uğramıyor.

Son düzenleme:
Yazımda ters bir durum yok.Kaç gündür bu sorunla uğraşıyoruz,haliyle gerildik.Yoksa başvuru yapıp çıktı alacaktık biz de.

Şahsım adına evet hoş bakmıyorum,çünkü sorusunun cevabını alan bir daha uğramıyor.
Gordugun gbi genellediklerinden degilim.cevabimi ali yazmayanlardan yani.stresli gunler yasiyodum ayrica sorudan cok yasadklarimi anlatmstim.benim icin zaman kaybindan bisey olmadi.topigin senin olsun.mutluluklar

yok canım pazartesiye kaldı maalesef :97: bu arada linkanın üslubu sert gelmiş olabilir ama öyle değildir :KK34: sen hep gel topiğe :KK19:

Sagol canim:) yillar sora yine kpss topiginde karsilastik.insallah bu yil olur hayirlisiyla.kurtulsak ya artik insallah.sen agustostan bu yana calisiyosan epey yol almisindir.neyse bakalim benim cogu konum hala bitmedi test cozmeye gidiyim:)

Sagol canim:) yillar sora yine kpss topiginde karsilastik.insallah bu yil olur hayirlisiyla.kurtulsak ya artik insallah.sen agustostan bu yana calisiyosan epey yol almisindir.neyse bakalim benim cogu konum hala bitmedi test cozmeye gidiyim:)

calısıyorum canım da arada sağlık sorunlarım oldu bıraktım geri başladım falan ama alandan korkuyorum :KK14:
tama hadi kolay gelsin :13:

kızlarım canlarım ben şu başvurumu bir halledeyim 1 haftaya falan uı yaptırıcam :KK14:

sevgilimle sürekli kavga ediyorum burada olanlardan dolayı artık iyice sıkılmaya basladı canım :KK47:

sınav geçsin Allah izin ederse gelicem geri ama tabi faceden telefondan yine konusuruz :KK6:

kızlarım canlarım ben şu başvurumu bir halledeyim 1 haftaya falan uı yaptırıcam :KK14:

sevgilimle sürekli kavga ediyorum burada olanlardan dolayı artık iyice sıkılmaya basladı canım :KK47:

sınav geçsin Allah izin ederse gelicem geri ama tabi faceden telefondan yine konusuruz :KK6:

Canim tesekkurler.sevgilin ing ogretmenydi oyle hatrliyorum.atanabildmi.isiniz resmiyete dokuldumu.gecmis olsun simdi iyimisin peki.bi hafta yoksun sanirim.opuyorum.canim

Canim tesekkurler.sevgilin ing ogretmenydi oyle hatrliyorum.atanabildmi.isiniz resmiyete dokuldumu.gecmis olsun simdi iyimisin peki.bi hafta yoksun sanirim.opuyorum.canim

evet canım doğru hatırladın:KK34: ingilizce öğretmeni o 2012de atandı çok şükür bu yaz bir askere gitsin de resmiyeti de öyle düşünüyoruz bakalım Allah bize ne gösterir:KK6: iyiyim çok şükür canım :KK16: ben de çok öptüm seni :KK54:

Son düzenleme:

evet canım doğru hatırladın:KK34: ingilizce öğretmeni o 2012de atandı çok şükür bu yaz bir askere gitsin de resmiyeti de öyle düşünüyoruz bakalım Allah bize ne gösterir:KK6: iyiyim çok şükür canım :KK16: ben de çok öptüm seni :KK54:

Cok sevindim.adiniza:) benimkide 2012 de memuriyeti geldi.yani ayni donemde sevinclerimiz olmus.insallah bu yaz hayirli haberlerini aliriz o zaman canim.gorusuruz:)

Cok sevindim.adiniza:) benimkide 2012 de memuriyeti geldi.yani ayni donemde sevinclerimiz olmus.insallah bu yaz hayirli haberlerini aliriz o zaman canim.gorusuruz:)

size de cok sevindim canım sağolasın inşallah. :)
görüşürüz:KK3:

1- Aşağıdaki cümlelerin hangisinde farklı bir anlam ilgisi vardır?
a- televizyon izlemek için ödevlerini erkenden bitirdi
b-kafasını toparlamak için tatile gitti
c-soru hazırlamak için kaynak inceliyor
d- bayram yaklaştığı için evin her yerini temizledi

2-aşağıdaki cümledeki ses olayı?
- Bir şimşek bir yıldırım, çarpıldığın andır aşk

3-Aşağıdak, cümlelerin hangisi yapısı yönüyle diğerlerinden farklıdır?
a- ülkede son süreçte olanları kimse anlamış değil
b-hızlı yemek alışkanlığının artması obeziteye neden oldu
c- bir oda dolusu kitap ve beş tane günlüğünü vasiyetle bana bıraktı
d- insan sabrını zorladıkça insanın üstüne geliyorlar
e- onun sınavı kazanamayacağını hepimiz biliyorduk

4-aşağıdaki cümle, duru bir cümle midir? değil midir?
- testler, masanın üzerinde bizi bekliyor

5- aşağıdaki sözcüklerin hangisinde sözcük kökteş ( ortak kök) değildir
a- bendim
b-güven
c-savaş
d-damla
e-kurudur

6-yüreğini insanlara açmakla kalmaz, kesesini de açardı; yolsuklla yoksul zenginle zengin olurdu
yıkarıdaki cümledeki kişi hangisiyle nitelendirilmez?
a- mutlu
b- paylaşımcı
c- sıcakkanlı
d-cana yakın
e-hümanist

7- aşağıdaki sözcüklerden hangisinin yazımı yanlıştır
a- alerji
b- gelişigüzel
c- pileli
d- espri
e- komodin

8-aşağıdaki cümledeki yazım yanlışı?
- biraz hüzün, biraz kırgınlık biraz da kızgınlıkla terketti hayatı

9- bu cümlede kaç tane yazım yanlışı vardır
- inanınki klavuzu karga olanın başı dertten kurtulmaz

10-aşağıdaki cümlelerin hangisinde soru anlamı zamirle sağlanmıştır
a- ne zaman geleceğini haber verir misin?
b- süreçle ilgili tavrınız nedir?
c- ne tür müzikler dinliyorsun?
d- hangi kitabın özetini çıkarıyorsun?

biraz uzun sürdü :KK17:

X