2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

sorma kuzum ya cok uzun dersler:18: benım de 4 kıtabım her biri ortalama 450 sayfadan:KK14: daha bunlar dısında calısılacak yerler de var üstelik. tarıhe nankör derız ama valla alan daha nankör hemen unutuluyor:KK50:
neyseki 3 ay gibi bir süre var alana ya 20sine ertelemeleri iyi oldu:KK4: 5 mayısta da basvuru baslıyor 14une kadarmıs.

aynen kuzum aynen... zaten şu an alan olmasaydı bu yıl kesin gibi bişeydi.
iyi hadi başvuruları da yapalım da bitsin gitsin. kuzum inşallah alan sınavına kendi şehirlerimizde gireriz. benim için ist a gitmek çoookk sıkıntılı olucak

aynen kuzum aynen... zaten şu an alan olmasaydı bu yıl kesin gibi bişeydi.
iyi hadi başvuruları da yapalım da bitsin gitsin. kuzum inşallah alan sınavına kendi şehirlerimizde gireriz. benim için ist a gitmek çoookk sıkıntılı olucak

kuzum acarlar ınsallah edırneye gecen yıl acılmıs mıydı

kuzum fem biraz daha zordur zaten. sen o yüzden hiç bozma moralini. ama femdeki bazı sorular kpss formatında. o yüzden çözmeyi de ihmal etme.
ben de napiim kuzum işte, umutsuzluk içinde söz hazırlığı yapıyorum. haftaya bohçayı sericez, onun heyecanını bile doya doya yaşayamıyorum bu kpss yüzünden. inşallah bu yıl hepimiz atanırız da rahat ederiz artık, atanınca da dertler bitmez, ama en azından kafa olarak rahat oluruz

femi dershahede oluyoruz zaten canım, hesaplanıyor falan ya sıralamayı da görüyorum kaçırmamaya çalışıyorum. pegemi de arkadaşlarla çözüyoruz. umutsuz olma canım benim, ben de zoraki umut ediyorum ama diğer türlü de insan daha çok düşüyor boşluğa. haklısın canım şimdi atanmış olarak bu hazırlıkları yapsan bu kez de başka sorunlar çıkacaktı. hiçbir şey hiçbir zaman 4 4lük olamıyor ama bu kadar da 0 0 olmaz diyor insan. en azından bizi seven, sevdiğimiz birileri var hayatımızda. buna da şükür :KK16:

kuzum acarlar ınsallah edırneye gecen yıl acılmıs mıydı
yoktu kuzum. inşallah bu yıl açarlar
benim daha beş ay var poff kendimi köprüden atasım var :KK59:
kuzum bana şu anda 5 ay verseler çok sevinirim. ama tabii bi yerden sonra insan bitse artık diye bakıyor
femi dershahede oluyoruz zaten canım, hesaplanıyor falan ya sıralamayı da görüyorum kaçırmamaya çalışıyorum. pegemi de arkadaşlarla çözüyoruz. umutsuz olma canım benim, ben de zoraki umut ediyorum ama diğer türlü de insan daha çok düşüyor boşluğa. haklısın canım şimdi atanmış olarak bu hazırlıkları yapsan bu kez de başka sorunlar çıkacaktı. hiçbir şey hiçbir zaman 4 4lük olamıyor ama bu kadar da 0 0 olmaz diyor insan. en azından bizi seven, sevdiğimiz birileri var hayatımızda. buna da şükür :KK16:

aynen canım. en azından sevdiklerimiz var. onlar da olmasa kime patlardık şu stresli süreçte :KK53:
kuzum zaten önemli olan sıralama. sen ne nete ne puana bak. sıralamayı baz al kendine. kpss de de atanıp atanmıcağımızı sıralamalarımıza göre anlıyoruz. branşına göre bak, bazen puanın düşük gelir, ama bi bakmışsın sıralaman yükselmiş

badem, sedefim, rengişim iyi geceler size kızlar :KK16: masa başında oturmaktan belim, sırtım, boynum dökülüyor.

"Fe inne meâl usri yusra...İnne meâl usri yusra"

Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
[İnşirah Suresi 5.-6. Ayet]

surenin hepsini dua olarak okuyun canlar, Rabbim yardımcımız olsun...

Son düzenleme:
badem, sedefim, rengişim iyi geceler size kızlar :KK16: masa başında oturmaktan belim, sırtım, boynum dökülüyor.

Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.

iyi geceler kuzum:KK16: amin hepimizn inşallah :KK31:

inşallah kuzum. siz inşallah atanacaksınız eylülde göreve başlayacaksınız ben daha sınava giricem :)
kuzum sen zaten kesin atanıcaksın, o yüzden problem yok =) biz atanalım, sen de bi sınava gir çık geyiğin dibine vurucaz

sağol canımmmm amiiinnn

sizi göremiyorum artık ve çok özlüyorum :KK14::KK14::KK14:

bende özlüyorum sohbetleri ama napalım artık :KK5:

kuzum sen zaten kesin atanıcaksın, o yüzden problem yok =) biz atanalım, sen de bi sınava gir çık geyiğin dibine vurucaz

sağol canımmmm amiiinnn

inşallah Allah söyletiyordur kuzum hepimiz atanalım artık yetti gari :KK50: zaten bu seneden sonra ne olacağı belli değil
yolumuzu çizeriz inşallah

X