Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın canlarım ben geldim neler yaptınız hepinizi özledim
ben hiçbişey çalışamadım malesef kayınvalidemlerin evi 2 oda biz orda kalıcaktık kaynımda düğünden sonra eşyalı bi ev tutmuştu kaynanam iptal ettirmiş burda ayarlarız diye hamile hamile 1 hafta hergün bi akrabada kaldık eşimle yorgunluktan bitmiş durumdayım bende bebişte eve geldim 2 gündür uyuyorum daha valizleri boşaltmadım neyse sıkmayayım canınızı en kısa zamanda toparlanıp gelicem inş.
Merhaba kuzular.Uzun zamandır gelemedim.:İnşallah her şey youndadır, hepiniz iyisinizdir.14:Kendime bir plan yapmıştım bir ay boyunca gk-gy tekrar edip her dersten bir soru bankası bitirecektim.Çok şükür hallettim sayılır.Sayısal ve sözel mantık, çtd kaldı sadece.Onları da halledeceğim inşallah.kalan günlerde.Ben gk-gy'ye ağırlık vermeye karar verdim.Biliyorsunuz kızlar.Artık öğretmen olarak atansak bile 1 yıl aday öğretmen olacağız ve sene sonunda yine yazılı sözlü sınavlara gireceğiz.Belki bu sınavlarda torpilimiz olmadığı için sadece öğretmenlikten atılmayacağız.Bir daha ömrümüz boyunca memur da olamayacağız.O yüzden ben düz memurluk yazmayı düşünüyorum.2 yıl daha sınavlara hazırlanmak istemiyorum.Hoş gerçi kpssde gidici ama olsun.İnşallah hepimiz bu son sınavlarda atanacağız.
Mayısta da kalan eğitim derslerimi bitireceğim inşallah, alandan da az bir konum kaldı.(3 ünite kadar):18:Onları bitirip haziranda da deneme ve tekrar yapacağım inşallah.
Güzellerim ben yine uzun bir zaman buralarda olamayacağım ama sizler hep aklımda olacaksınız.Sınavdan sonra yine buralarda olacağım inşallah.O zaman eskisi gibi güzel sohbetler ederiz.Çok özledim sizlerle muhabbet etmeyi.
Kuzularım hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın.Hepinize kolay gelsin, iyi çalışmalar.
selam canlarım
dün alandan calıstıgım yere kadar tekrar ettim şimdi devamını getireyim inşallah
mantarcım maaşallah canım iyi yapıyorsun nete girmemekle ben de gündüz girmiyorum pek gece kızlarla sohbet ediyoruz kafa dağıtmak içn ama gece de artık girmeyi düşünmüyorumMerhaba kuzular.Uzun zamandır gelemedim.:İnşallah her şey youndadır, hepiniz iyisinizdir.14:Kendime bir plan yapmıştım bir ay boyunca gk-gy tekrar edip her dersten bir soru bankası bitirecektim.Çok şükür hallettim sayılır.Sayısal ve sözel mantık, çtd kaldı sadece.Onları da halledeceğim inşallah.kalan günlerde.Ben gk-gy'ye ağırlık vermeye karar verdim.Biliyorsunuz kızlar.Artık öğretmen olarak atansak bile 1 yıl aday öğretmen olacağız ve sene sonunda yine yazılı sözlü sınavlara gireceğiz.Belki bu sınavlarda torpilimiz olmadığı için sadece öğretmenlikten atılmayacağız.Bir daha ömrümüz boyunca memur da olamayacağız.O yüzden ben düz memurluk yazmayı düşünüyorum.2 yıl daha sınavlara hazırlanmak istemiyorum.Hoş gerçi kpssde gidici ama olsun.İnşallah hepimiz bu son sınavlarda atanacağız.
Mayısta da kalan eğitim derslerimi bitireceğim inşallah, alandan da az bir konum kaldı.(3 ünite kadar):18:Onları bitirip haziranda da deneme ve tekrar yapacağım inşallah.
Güzellerim ben yine uzun bir zaman buralarda olamayacağım ama sizler hep aklımda olacaksınız.Sınavdan sonra yine buralarda olacağım inşallah.O zaman eskisi gibi güzel sohbetler ederiz.Çok özledim sizlerle muhabbet etmeyi.
Kuzularım hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın.Hepinize kolay gelsin, iyi çalışmalar.
sağol fındıgım sana da kolay gelsinkolay gelsin kuzum
kuzum belki senin yaşadığın il ankaraya uzaksa ondan anca teslim edilirkuzum benım mesajda 29unda teslim edilecek diyor:44:
niloşum sen dinlen de ondan sonra toparlarsıngünaydın canlarım ben geldim neler yaptınız hepinizi özledim
ben hiçbişey çalışamadım malesef kayınvalidemlerin evi 2 oda biz orda kalıcaktık kaynımda düğünden sonra eşyalı bi ev tutmuştu kaynanam iptal ettirmiş burda ayarlarız diye hamile hamile 1 hafta hergün bi akrabada kaldık eşimle yorgunluktan bitmiş durumdayım bende bebişte eve geldim 2 gündür uyuyorum daha valizleri boşaltmadım neyse sıkmayayım canınızı en kısa zamanda toparlanıp gelicem inş.
mantarım sen yeter ki çalışMerhaba kuzular.Uzun zamandır gelemedim.:İnşallah her şey youndadır, hepiniz iyisinizdir.14:Kendime bir plan yapmıştım bir ay boyunca gk-gy tekrar edip her dersten bir soru bankası bitirecektim.Çok şükür hallettim sayılır.Sayısal ve sözel mantık, çtd kaldı sadece.Onları da halledeceğim inşallah.kalan günlerde.Ben gk-gy'ye ağırlık vermeye karar verdim.Biliyorsunuz kızlar.Artık öğretmen olarak atansak bile 1 yıl aday öğretmen olacağız ve sene sonunda yine yazılı sözlü sınavlara gireceğiz.Belki bu sınavlarda torpilimiz olmadığı için sadece öğretmenlikten atılmayacağız.Bir daha ömrümüz boyunca memur da olamayacağız.O yüzden ben düz memurluk yazmayı düşünüyorum.2 yıl daha sınavlara hazırlanmak istemiyorum.Hoş gerçi kpssde gidici ama olsun.İnşallah hepimiz bu son sınavlarda atanacağız.
kuzum belki senin yaşadığın il ankaraya uzaksa ondan anca teslim edilir
niloşum sen dinlen de ondan sonra toparlarsın
mantarım sen yeter ki çalış
kızlar dün hastalandım, hep istifra ettim. kullandığım bi hap vardı, zaten her içtiğim ilk 1 hafta bulantı yapıyodu, ama sınav için onu 3 ay daha içmeye mecburum. geoyu bitirmeye çalışıyorum. vatandaşlığı çalışıp çalışmamakta kararsızım. bi tek o kaldı. ama daha hiç başlanmamış bir alanım var.
evet sedefim ondan olabilir ben sivastayım cok gecmiş olsun bu arada ben de grip oldum olacak gibiyim sanki sürekli başım agrıyor
bu arada dün diyecektim de karısmak istemedim çalışmalarına:26: neyse yine söyleyim fikrimi kuzum sen alana basla vatandaslıgı da onunla beraber götür.
ancak bitiyor alan bir an önce başlamanı tavsiye ederim kızcem ama yine de sen bilirsin tabi
alandan en zor dersi bitirdim canlarım
ama sanki hiçbr şey bilmiyorum ya
insan boşmuş gibi hissediyor eminim soruları görünce takır takır yapacaksın
inşallah kuzucum ya
tarih tekrarına devam edeyim şimdi de bari
rengo şu toline bişey de eksiliyo beni
rengo dedı zaten badeyi eksilede kuşunun bırı kaçsın dıye
mune takipte onu anında kapıya koyacak bir yanlısında sen merak etme hacırengo şu toline bişey de eksiliyo beni
rengo dedı zaten badeyi eksilede kuşunun bırı kaçsın dıye
pisss tolin:84: