2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

ama bunlar çok güzel

kızlar bende hastalıktan bu haftayı bomboş geçirdim.. İnşallah pazartesiden itibaren bomba gibi başlayacağım..
sizlere de kolay gelsin

ama bunlar çok güzel

kızlar bende hastalıktan bu haftayı bomboş geçirdim.. İnşallah pazartesiden itibaren bomba gibi başlayacağım..
sizlere de kolay gelsin
teşekür ederiz teyzesi
bende gribim canım bebişide yormamak için 2 gündür çalışmadım sıkma canını iyileş daha iyi çalış ge

meraba kızlar dersaneye gittim geldim yoruldum
safransarım sedefim teşekür ederim

Ablacım ne ka güzelmiş cicileri bebeğin. Güle güle giysin paşamız...

İsim ne düşünüyorsunuz ?

Ayy ben de çok istiyorum oğlum olmasını hayırlısıyla...

Kızçelerim ben de soru ağırlıklı gidiyorum epeydir.

ben de seni özlemişim sedefim
bu arada ihtiyaç ve yediiklim sınıf öğretmenliği konu anlatımlı kitapları
çıkarmış kuzum gerçi takip ediyorsundur ama yine de söyleyeyim dedim
bugün benim de aklıma geldi araştırdım kuzum. sağol söylediğin için. evet 2 si de çıkarmış. acaba hangisini alsam?
Ayol bugün asgull'ün düğün günü....

Mutluluklar güzel kalpli kızçemiz.

ayşegülümüzün doğumgünü kutlu olsun düğünü de bu aralardı galiba kuzum

bugün alandan edebiyatı bitirdim. konu anlatımı eh işteydi. acaba almasa mıydım diye düşündüm bi an. ama almasaydım da içimde kalırdı.
bugün eğitim denemesi çözdüm kızlar. fem tg1 di. 68 netim var. ilk çözdüğüm deneme ihtiyaç tg1 di, onda 60 netim vardı. arttırmama sevindim

maaşallah kuzum Allah daha artırır inşallah amin

aaa doğru ya gecen gün baktıgımda 5 gün kalmıştı
zaman ne cabuk geçiyor

güzel geçiyordur inşallah

Denemelere takılmıyom ben artık,anca canımı sıktığımla kalıyom.

Sedefim edebiyat kitabı lazımsa gönderebilirim bak,çok aman aman değil ama işini görür yine de.

Ayy biliyonuz mu ben 17 Ocak'tan bu yana 5 kilo verdim.52.8 geldim bugün.

yeter kızcem verme daha

ahh be kuzum ya, ama bugün denemenin ne kadar önemli olduğunu anladım. denemenin ayrı bi havası oluyo, başlarken heyecan bile yaptım
kuzum benim çok sağol. biz sadece cumhuriyet dönemi edebiyatından sorumluyuz. bütün edebiyat dönemlerinden sorumlu olsak lazım olurdu, ama cumhuriyet edebiyatı için hocanın anlattıkları yetti, bi de alan kitabı çıkmış, onu alırım. onlar yeterli olur kuzum benim çok sağol, göndermiş kadar oldun
oyy maşallah çıtır oldun hee zaten maşallah fıstık gibi kızdın, şimdi daha da fıstık olmuşsundur

yeter kızcem verme daha

Annem de kızıyo suratın kaşık kadar kaldı diye.

Nasıl istersen kuzum. Kitapçıklar oluyo küçük,onlardan da al bak 2-3 lira bir şey...

Oyy utandım.

ben de yeni denemeler alayım diyorum kendime her gün çözmek için elimde bulunsun ama bakmadım daha neler var neler yok kitapseçte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…