günaydın kızlar biz geldik bu günlerde gripten çalışmadık ama olsun sizleride bırakmadık
teşekür ederiz sedef teyzesi amin inş. darısı başına evlen masal ı sen yapta ben alayımsana benzerse şipşirin bi gelinim olur
amin canım inşalllah teşekür ederiz
kız çıtır seninde ilkin oglan olacak gibi geliyo aklında bulunsun bi atanda everecem hemen senibekle bekle turşumu kuracaz sizden bidon bidon canım
inşallah bade teyzesi teşekür ederiz
yime kızdaha o minnak bişi
inşallah tatlım
saol morisim güzel dileklerin için
inşallah en hayırlı zamanda nasip olur sana ve hepinize canım .amin inşallah
kızlar bunlarda ogluşuma ilk aldıgım cici sizde görün istedim
Eki Görüntüle 1062931 Eki Görüntüle 1062932
teşekür ederiz teyzesiama bunlar çok güzel
kızlar bende hastalıktan bu haftayı bomboş geçirdim.. İnşallah pazartesiden itibaren bomba gibi başlayacağım..
sizlere de kolay gelsin
meraba kızlar dersaneye gittim geldim yoruldum
safransarım sedefim teşekür ederim
Ayol bugün asgull'ün düğün günü....
Mutluluklar güzel kalpli kızçemiz.
bugün benim de aklıma geldi araştırdım kuzum. sağol söylediğin için. evet 2 si de çıkarmış. acaba hangisini alsam?
ben de seni özlemişim sedefim
bu arada ihtiyaç ve yediiklim sınıf öğretmenliği konu anlatımlı kitapları
çıkarmış kuzumgerçi takip ediyorsundur ama yine de söyleyeyim dedim
Ayol bugün asgull'ün düğün günü....
Mutluluklar güzel kalpli kızçemiz.
maaşallah kuzum Allah daha artırır inşallah amin
bugün benim de aklıma geldi araştırdım kuzum. sağol söylediğin için. evet 2 si de çıkarmış. acaba hangisini alsam?
ayşegülümüzün doğumgünü kutlu olsundüğünü de bu aralardı galiba kuzum
bugün alandan edebiyatı bitirdim. konu anlatımı eh işteydi. acaba almasa mıydım diye düşündüm bi an. ama almasaydım da içimde kalırdı.
bugün eğitim denemesi çözdüm kızlar. fem tg1 di. 68 netim var. ilk çözdüğüm deneme ihtiyaç tg1 di, onda 60 netim vardı. arttırmama sevindim
aaa doğru ya gecen gün baktıgımda 5 gün kalmıştı
zaman ne cabuk geçiyor
güzel geçiyordur inşallah
ayşegülümüzün doğumgünü kutlu olsundüğünü de bu aralardı galiba kuzum
bugün alandan edebiyatı bitirdim. konu anlatımı eh işteydi. acaba almasa mıydım diye düşündüm bi an. ama almasaydım da içimde kalırdı.
bugün eğitim denemesi çözdüm kızlar. fem tg1 di. 68 netim var. ilk çözdüğüm deneme ihtiyaç tg1 di, onda 60 netim vardı. arttırmama sevindim
maaşallah kuzum Allah daha artırır inşallah amin
Denemelere takılmıyom ben artık,anca canımı sıktığımla kalıyom.
Sedefim edebiyat kitabı lazımsa gönderebilirim bak,çok aman aman değil ama işini görür yine de.
Ayy biliyonuz mu ben 17 Ocak'tan bu yana 5 kilo verdim.52.8 geldim bugün.
Denemelere takılmıyom ben artık,anca canımı sıktığımla kalıyom.
Sedefim edebiyat kitabı lazımsa gönderebilirim bak,çok aman aman değil ama işini görür yine de.
Ayy biliyonuz mu ben 17 Ocak'tan bu yana 5 kilo verdim.52.8 geldim bugün.
yeter kızcem verme daha
ahh be kuzum ya, ama bugün denemenin ne kadar önemli olduğunu anladım. denemenin ayrı bi havası oluyo, başlarken heyecan bile yaptım
kuzum benim çok sağol. biz sadece cumhuriyet dönemi edebiyatından sorumluyuz. bütün edebiyat dönemlerinden sorumlu olsak lazım olurdu, ama cumhuriyet edebiyatı için hocanın anlattıkları yetti, bi de alan kitabı çıkmış, onu alırım. onlar yeterli olur kuzum benim çok sağol, göndermiş kadar oldun
oyy maşallah çıtır oldun heezaten maşallah fıstık gibi kızdın, şimdi daha da fıstık olmuşsundur
ben de yeni denemeler alayım diyorum kendime her gün çözmek için elimde bulunsun ama bakmadım daha neler var neler yok kitapseçte
Alan çözüyon mu bidenem ?
yok kuzum bitirmedim ki daha dersleri çözsem de işe yaramaz
gazozcu taze gazozlarım var gazoooozzzzz
yok kuzum bitirmedim ki daha dersleri çözsem de işe yaramaz
Boşver kız,benim de tam bitmedi ama ben çoğu şeyi soru üstünden öğrendim.