- 20 Ocak 2010
- 45.315
- 154.384
- 43
geldi bizim gazozcu hatun
Boşver kız,benim de tam bitmedi ama ben çoğu şeyi soru üstünden öğrendim.
tazen gazoz istermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldi bizim gazozcu hatun
Boşver kız,benim de tam bitmedi ama ben çoğu şeyi soru üstünden öğrendim.
tamam kuzum bakarım onlara sağol. yazar eser için sık sık tekrar etmem şart zatenAnnem de kızıyo suratın kaşık kadar kaldı diye.
Nasıl istersen kuzum. Kitapçıklar oluyo küçük,onlardan da al bak 2-3 lira bir şey...
Oyy utandım.
ben de yeni denemeler alayım diyorum kendime her gün çözmek için elimde bulunsun ama bakmadım daha neler var neler yok kitapseçte
kızcem sen gönderme şimdi ben bakayım bi hangileri var bende ona göre isterim senden olur mu
tamam kuzum bakarım onlara sağol. yazar eser için sık sık tekrar etmem şart zaten
ben de bugün girdim kitapseçe kuzum. bişey almıyayım diye hemen çıktım. çünkü sadece alan için ihtiyacım var, diğerlerinden dolu evde.
kuzum alandan mı deneme alcan? gygk ve eğitimden tgler var bende. istersen gönderebilirim mailine
tazen gazoz istermisiniz
İlaçlıysa ver.
tazen gazoz istermisiniz
hakısın kuzum da ya ne bilim
off cok az kaldı zaten stres oluyorum ya
kızcem sen gönderme şimdi ben bakayım bi hangileri var bende ona göre isterim senden olur mu
ya hepsinden de almak istiyorum deneme
Ben dee.....
eğer konuların tamamsa bol bol deneme çözmeye vaktin olur bence kuzum al. bi eğitim denemesi anca 1 saatini alıyo zaten
tamam kızçem. ben yüklendikçe indiriyorum. arşivimde baya oldu. hangisini istersen yollarım
yok yeni içtim b
bizim kızlar kolay kolay düşmez ağına ama sana söyleyim
tamam kuzum bakarım onlara sağol. yazar eser için sık sık tekrar etmem şart zaten
ben de bugün girdim kitapseçe kuzum. bişey almıyayım diye hemen çıktım. çünkü sadece alan için ihtiyacım var, diğerlerinden dolu evde.
kuzum alandan mı deneme alcan? gygk ve eğitimden tgler var bende. istersen gönderebilirim mailine
sevda düştü bilem
biraz kafanızı dağıtayım didim
bende ilaçsız bulunmaz zaten sonra kollarıma nasıl düşüceksiniz bide duyduğum kadarıyla hepten çıtır olmuşsun bayılırımmm
kuzum gky ve eğitimi zaten coktan bitirdik de işte ah su alan ah
İviiiitt. Sevgilim de verme yeter artık diyo,aramızda 7 kilo var.
valla şu an alan olmasaydı var ya çok iyi bi puanı garantilerdik kpssde. şu 3 ay full deneme + tekrar yapardık ne güzel.
ben alana resmen karambole gircem
vayyyy
Ramazanda alıyom ama ben bibim.
ben fransız kaldım birazgasoscuu geldi hanım taze taze bi içen pişman bide içmeyen
Sakın stres yapma.En büyük düşman o.
Ve sana şunu diyeyim,sana en tanıdık şıkkı işaretle.Ben onu bile yapsaydım atanıyordum.