2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Annem de kızıyo suratın kaşık kadar kaldı diye.:KK1::KK1::KK14:

Nasıl istersen kuzum.:KK16: Kitapçıklar oluyo küçük,onlardan da al bak 2-3 lira bir şey...:KK19::KK19:

Oyy utandım.:KK17::KK19::KK1:
tamam kuzum bakarım onlara sağol. yazar eser için sık sık tekrar etmem şart zaten :KK31:
ben de yeni denemeler alayım diyorum kendime her gün çözmek için elimde bulunsun ama bakmadım daha neler var neler yok kitapseçte :KK14:

ben de bugün girdim kitapseçe kuzum. bişey almıyayım diye hemen çıktım. :KK1: çünkü sadece alan için ihtiyacım var, diğerlerinden dolu evde.
kuzum alandan mı deneme alcan? gygk ve eğitimden tgler var bende. istersen gönderebilirim mailine

tamam kuzum bakarım onlara sağol. yazar eser için sık sık tekrar etmem şart zaten :KK31:

ben de bugün girdim kitapseçe kuzum. bişey almıyayım diye hemen çıktım. :KK1: çünkü sadece alan için ihtiyacım var, diğerlerinden dolu evde.
kuzum alandan mı deneme alcan? gygk ve eğitimden tgler var bende. istersen gönderebilirim mailine
kızcem sen gönderme şimdi ben bakayım bi hangileri var bende ona göre isterim senden olur mu :KK54:
ya hepsinden de almak istiyorum deneme:KK14:

kızcem sen gönderme şimdi ben bakayım bi hangileri var bende ona göre isterim senden olur mu :KK54:
ya hepsinden de almak istiyorum deneme:KK14:

eğer konuların tamamsa bol bol deneme çözmeye vaktin olur bence kuzum al. bi eğitim denemesi anca 1 saatini alıyo zaten
tamam kızçem. ben yüklendikçe indiriyorum. arşivimde baya oldu. hangisini istersen yollarım :KK34:

eğer konuların tamamsa bol bol deneme çözmeye vaktin olur bence kuzum al. bi eğitim denemesi anca 1 saatini alıyo zaten
tamam kızçem. ben yüklendikçe indiriyorum. arşivimde baya oldu. hangisini istersen yollarım :KK34:

kuzum gky ve eğitimi zaten coktan bitirdik de işte ah su alan ah :KK14:

gasoscuu geldi hanım taze taze bi içen pişman bide içmeyen :KK23::KK23: :KK60:

valla şu an alan olmasaydı var ya çok iyi bi puanı garantilerdik kpssde. şu 3 ay full deneme + tekrar yapardık ne güzel.
ben alana resmen karambole gircem

Sakın stres yapma.En büyük düşman o.

Ve sana şunu diyeyim,sana en tanıdık şıkkı işaretle.Ben onu bile yapsaydım atanıyordum.:KK53::KK53:

gasoscuu geldi hanım taze taze bi içen pişman bide içmeyen :KK23::KK23: :KK60:
ben fransız kaldım biraz :KK17:
Sakın stres yapma.En büyük düşman o.

Ve sana şunu diyeyim,sana en tanıdık şıkkı işaretle.Ben onu bile yapsaydım atanıyordum.:KK53::KK53:

ne bileyim kuzum ya, girince görcem artık :KK14: eğitimde öyle yapıyorum ben, hep işaretlediğim yanlış çıkıyo :KK1: ama alan için iyi bi şey olabilir.:KK1:

X