- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle kuzum. son günlerde burda ters köşe soruları irdelediğimizden daha da aklımda kalıyo. ama bazen badenin de dediği gibi en kek sorularda bu ayrıntıyı arıyorum, bu sefer de yanlış oluyocanım bu senin için bi avantaj aslında. bak burda yaptın sınavda bilinç altın dikkatli olman için tetikler seni :)
benim test çözmem gerek hatunlar. Allah rahatlık versin:)
bol ballı rüya görelim
hepsi doğru kuzum maşallah
1 D 2A 3E mı:26:
avrupa ulkelerındekı bır cok sıgara yapımında da turk tutunu kullanılıyormus kızlar
KALITEYI KORUMAK ıcın de devlet kontrolu altında yapılıyor uretımı
morisim verdiğin bilgi için çok teşekkürler, ketenin devlet kontrolünde olduğunu biliyodum ama onun sadece uyuşturucu yüzünden olduğunu sanıyodumteşekkür ederim canlarım
gözün aydın canım.. Tatlım tütün de kaliteyi düşürmemek var.. Unutmadan kızlar bazı yayınlar alıyor bazı yayınlar almıyor ama keten de devlet kontrolünde nedeni para yapımında kullanılması imiş..
muhat ben de diyarbakır diye biliyorum..
geçmiş olsun canım..
hasretcim inşallah kısa zamanda iyi olur.. canım uyku konusunu ben şöyle yapıyorum.. gece uykum geldimiydi hiç kasmıyorum kendimi zaten beyinde kapatıyor biz okusakta kafaya bişey girmiyor ama sabah erken kalkıyorum kuzum böylece uykum gelince hem sürünmemiş oluyorum hemde uykumu alıyorum.. sende uykun geldiğinde hiç uzatma hemencecik yat.. onun yerine sabah erken kalk.. 8 saat uyku yerine 6-7 saat uyumayı dene.. çocukların 8 saat uykuya ihtiyacı var ama yetişkinler eğer alışırsa 6 saat uykuyla da kaliteli bi yaşamla sürerler.. biliyorum bu hemencecik olmaz.. ama kaç saat uyuduğuna bak.. atıyorum her gün 12 de yatıp 9 da mı kalkıyorsun ertesi gün sekiz buçuk yap.. Yada 11 demi uykun geldi sabah 7.5 yada 8 e kur alarmını.. böylece erken yatıyorum diye endişelenmezsin caım..
maşallah canım, hangi denemeyi çözdün, nasıl geçti?
aynen canım bende oyle yapıyorum
sabah 6 bucuk gıbı kalkıyorum
tabı herzaman olmuyoır buda
mesela bugun uyudum mıs gıbı
sımdıde 1 deneme cozdum
tunaydın canım
kolay gelsın bende deneme cozdum sımdı
meraba kızlar benim bebişin cinsiyeti belli oldu ogluşum oluyor teyzoşları
ipek böceği ile ilgili bişeyler konuşulmuş ona benzer soru geçen denemede çıktı 2012 tuik verilerine göre diyarbakırın önüne geçmiş antalya en çook üretimde
ipek böceği ile ilgili bişeyler konuşulmuş ona benzer soru geçen denemede çıktı 2012 tuik verilerine göre diyarbakırın önüne geçmiş antalya en çook üretimde
ahh kıyamam darısı basımıza ınsmeraba kızlar benim bebişin cinsiyeti belli oldu ogluşum oluyor teyzoşları
öyle kuzum. son günlerde burda ters köşe soruları irdelediğimizden daha da aklımda kalıyo. ama bazen badenin de dediği gibi en kek sorularda bu ayrıntıyı arıyorum, bu sefer de yanlış oluyo
hepsi doğru kuzum maşallah
morisim verdiğin bilgi için çok teşekkürler, ketenin devlet kontrolünde olduğunu biliyodum ama onun sadece uyuşturucu yüzünden olduğunu sanıyodum
maşallah canım, hangi denemeyi çözdün, nasıl geçti?
oyyy ablam benim yaa yesinler o minik oğluşu kıyamam ben ona hiç. Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin. gözlerim dolu dolu oldu şu an. ne güzel süreçler bunlar maşallah
kızlar çtd yi bitirdim ama sağ kolum tutmuyo not almaktan yarından itibaren vatandaşlık ve alana başlıcam. edb videolarım yüklenmiş :18: eğitimden deneme çözücem, her gün, ya da 2 günde 1 çözücem. diğer derslerden de tekrar yapıcam. şimdilik bi programım yok da genel olarak böyle düşündüm
teşekür ederiz sedef teyzesi amin inş. darısı başına evlen masal ı sen yapta ben alayım sana benzerse şipşirin bi gelinim oluroyyy ablam benim yaa yesinler o minik oğluşu kıyamam ben ona hiç. Allah sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin. gözlerim dolu dolu oldu şu an. ne güzel süreçler bunlar maşallah
amin canım inşalllah teşekür ederiz
niloşum cok sevindim kuzu Rabbim size bağışlasın sağlıkla kucagınıza alın inşallah
kız çıtır seninde ilkin oglan olacak gibi geliyo aklında bulunsun bi atanda everecem hemen seni bekle bekle turşumu kuracaz sizden bidon bidon canımOyy ablacım maşallah,Allah bize de nasip etsin.
inşallah bade teyzesi teşekür ederizmaşallah inşallah sağlıkla doğar
yime kız daha o minnak bişiyerim ben o erkeği
hayırlı bir evlat olur inşallah
saol morisim güzel dileklerin içinhayırlı olsun Allah'ım sağlıcakla kavuştursun oğluşuna niloş ablaa çooookkk sevindim
inşallah en hayırlı zamanda nasip olur sana ve hepinize canım .amin inşallah
ahh kıyamam darısı basımıza ıns
allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns
kızlar eğitim kolay oluyor ona çok çalışmaya gerek yok diyorlar gk gy ye yönelmek lazım diyorlar siz ne düşünüyorsunuz ?
Hayatının hatası.
kpss de bi dersi bi dersten ayırma sana tavsiye o önemsemediğin ders seni öyle bitirirki şaşar kalırsın misal sevdalinka ve ben gkgy ve eb ne çok çalıştık iyide puan aldık alanı aşırı önemsemedik nasıl olsa kimse yapamıcak diye ama ne oldu biz kaldık hepsine çalışanlar gittikızlar eğitim kolay oluyor ona çok çalışmaya gerek yok diyorlar gk gy ye yönelmek lazım diyorlar siz ne düşünüyorsunuz ?
Çok tatlı.günaydın kızlar biz geldik bu günlerde gripten çalışmadık ama olsun sizleride bırakmadık
teşekür ederiz sedef teyzesi amin inş. darısı başına evlen masal ı sen yapta ben alayım sana benzerse şipşirin bi gelinim olur
kız çıtır seninde ilkin oglan olacak gibi geliyo aklında bulunsun bi atanda everecem hemen seni bekle bekle turşumu kuracaz sizden bidon bidon canım
inşallah bade teyzesi teşekür ederiz
yime kız daha o minnak bişi
inşallah tatlım
saol morisim güzel dileklerin için
kızlar bunlarda ogluşuma ilk aldıgım cici sizde görün istedim
Eki Görüntüle 1062931 Eki Görüntüle 1062932
sağo canım, ben de coğrafyaya bayılırım. ama tarihi tam tersi hiç sevmem. coğrafya diğer ülkelerde sayısal ders olarak okutuluyo. ben de sayısal dersleri daha çok severim, sanırım o yüzden coğrafya bana sözel gibi gelmiyo, çok seviyorum.
ahh kıyamam darısı basımıza ıns
allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ıns
cok severım cografyayı
tarıhımde boyle olsa keske
yargı cozdum canım
ıyıydı genel olarak ama cevap kıtapcıgını kurstan almayı unutmusum
aklım neredeyse
masallah calısmalarınada
oyy niloş ablam teşekkür edermgünaydın kızlar biz geldik bu günlerde gripten çalışmadık ama olsun sizleride bırakmadık
teşekür ederiz sedef teyzesi amin inş. darısı başına evlen masal ı sen yapta ben alayım sana benzerse şipşirin bi gelinim olur
kız çıtır seninde ilkin oglan olacak gibi geliyo aklında bulunsun bi atanda everecem hemen seni bekle bekle turşumu kuracaz sizden bidon bidon canım
inşallah bade teyzesi teşekür ederiz
yime kız daha o minnak bişi
inşallah tatlım
saol morisim güzel dileklerin için
kızlar bunlarda ogluşuma ilk aldıgım cici sizde görün istedim
Eki Görüntüle 1062931 Eki Görüntüle 1062932
kızlar eğitim kolay oluyor ona çok çalışmaya gerek yok diyorlar gk gy ye yönelmek lazım diyorlar siz ne düşünüyorsunuz ?
sağo canım, ben de coğrafyaya bayılırım. ama tarihi tam tersi hiç sevmem. coğrafya diğer ülkelerde sayısal ders olarak okutuluyo. ben de sayısal dersleri daha çok severim, sanırım o yüzden coğrafya bana sözel gibi gelmiyo, çok seviyorum.
derslerden unutkan olduk canım. ben de bazen öyle oluyorum
oyy niloş ablam teşekkür ederm
ama ama ben bu şirin şeye bayıldımmmm ne de güzel şeyler çıkarıyolar bu bebişlere. yakışıklı yeğenime çok yakışıcak
canım geçen yıl sınava girdin mi? ya da eğitim sorularını gördün mü? onlar da dışardan çok kolay gibi duruyo, fakat aralarında çok ters köşe sorular vardı. sanmam artık kolay olucağını, zaten 80 soruya indi. dersler arasından en seçiçi sorular bize sorulur. artık en basit dersleri bile zorlaştırıyolar, çalışabildiğin kadar hepsine çalış
kızlar dün kadın olmak programını izledim. köyde bir öğretmeni doktorun yaşadıklarını anlatıyodu. çok etkilendim. aslında çok zor şartlardı, ama öyle imrendim ki, yine de her şeye rağmen orda olmak isterdim. inşallah bi kaç ay sonra biz de atanmış oluruz.
dün eğitim bilimlerinden bütün dersleri tekrar ettim. bugün eğitimden deneme çözücem. alana başlıcam. tarih tekrarı yapıcam.
çalışmalarına maşallah
ben de deneme aldım eğitimden.haftada iki kere çözeceğim inşallah
alandan eğitime pek fırsat bulamıyorum denemeyle yürüteyim bari dedim.
kolay gelsin kuzum
tuğbim özledim seni
iyi yapmışsın kuzum. ben de eğitimi unuttuğumu söylüyodum ya hani, soru bankasıyla yürüttüğümde unutuyodum. her daim soru bankasını da çözemiyodum 6 dersten birden. o yüzden kısmetse bende 2 günde 1 eğitim denemesi çözücem. artık tarih tekrarı ne zaman biterse gygk denemesine başlıcam.
sana da kolay gelsin kuzuşum