2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

oyy kuzuma kıyamammm, çok geçmiş olsun canım benim. grip misin? bir an önce iyileşip çalışırsın inşallah canım

aynen safranım. çorluyu da düşündüm bi ara, ama en garantisi istanbul olucak. şu kıyafet işini bi halletsem çok rahatlıcam. başka da bi şey kalmadı zaten :KK31:

corlu mu ? sen nerede oturuyorsun canım

kızlar öyt çözdüm programla öğrenme de çözüp bugünü kapatıciim inşallah :KK14:

oyy kuzuma kıyamammm, çok geçmiş olsun canım benim. grip misin? bir an önce iyileşip çalışırsın inşallah canım

aynen safranım. çorluyu da düşündüm bi ara, ama en garantisi istanbul olucak. şu kıyafet işini bi halletsem çok rahatlıcam. başka da bi şey kalmadı zaten :KK31:
sedom inşallah bulursun kıyafet kuzum. buldugunda resmini isterim zaten merak ederim ben:KK1:
hayırlı günler kızlar.. Ben hastayım.. ne ders çalıştım ne başka bir şey yaptım.. Hiçbir şey yapamadım programıma da uyamadım..

morim gecmiş olsun grip oldun galiba kıyamam:KK48:

corlu mu ? sen nerede oturuyorsun canım
edirnede oturuyorum canım
kızlar öyt çözdüm programla öğrenme de çözüp bugünü kapatıciim inşallah :KK14:

sedom inşallah bulursun kıyafet kuzum. buldugunda resmini isterim zaten merak ederim ben:KK1:

morim gecmiş olsun grip oldun galiba kıyamam:KK48:

ahh bi bulayım da kuzum, fotosu kolay, çeker gönderirim merak etme :KK34:

öğrenme kaldı çözeceğim ama uykum da geldi puff:KK14:

az da olsa bakmaya calısayım bari :KK24:

canlar şu sorulara bakabilir misiniz? ohh be sonunda eko. coğ bitti

$DSCF1885.jpg $DSCF1886.jpg $DSCF1887.jpg

kuzum 1. si doğru
ben 3 ü aldım ama nüfusun bölgelere dağılışı ne alaka gelişmişlikle onu anlamadım

ya diğer soruları da atmasyon yaptım sayılır :26: keneviri bilmiyorum mesela.
nüfus her bölgeye eşit dağılırsa her yerde ekonomik şartların eşit ve iyi oldugunu gösterir kuzum.
mesela burada sadece marmarada fazla ve orası en cok gelişmiş yani ülkemiz gelişmiş değil.
anlatabildim mi:26:

ya diğer soruları da atmasyon yaptım sayılır :26: keneviri bilmiyorum mesela.
nüfus her bölgeye eşit dağılırsa her yerde ekonomik şartların eşit ve iyi oldugunu gösterir kuzum.
mesela burada sadece marmarada fazla ve orası en cok gelişmiş yani ülkemiz gelişmiş değil.
anlatabildim mi:26:

ayy evet doğru ya, çok iyi anladım kuzum sağol :KK16:
kenevirden uyuşturucu yapıyolar kuzum

ayy evet doğru ya, çok iyi anladım kuzum sağol :KK16:
kenevirden uyuşturucu yapıyolar kuzum

he yok onu biliyorum da yani soruda hepsinin bir sebebi var ben de kenevir deyiverdim :26:

ya ama arıcılık erzurum da başı çeken yerlerden cevabı konya dersen düşer bayılırım :KK53:

Son düzenleme:

he yok onu biliyorum da yani soruda hepsinin bir sebebi var ben de kenevir deyiverdim :26:

ya ama arıcılık erzurum da başı çeken yerlerden cevabı konya dersen düşer bayılırım :KK53:
aynen kuzum hatta artvin çam balıyla meşhur
1-d, 2- c, 3- b:26:

kuzum 1 doğru, 2 ve 3 yanlış :KK50:

kızlar 2. soru yalnız 1
3.soru antalya

aynen kuzum hatta artvin çam balıyla meşhur

kuzum 1 doğru, 2 ve 3 yanlış :KK50:

kızlar 2. soru yalnız 1
3.soru antalya

kuzum netten baktım da kaliteli tütün yetiştirilmesi amacıyla sınırlandırılmış diyor :44:

kafadan 2 soru gitti desenize, geçti bizi mini mini birler çalışkan ikiler :KK14:

Son düzenleme:

öğrendik ya sen ona bak :KK9::KK9:
sınavda cıkar da yaparız inşallah :KK53:

aynen kuzum inşallah çıkar :KK52:
bi de o göller sorusu çıksın, bu ayırt edici sorularla fark atarız :KK53:

öteki neden antalya anlamadım. tamam orda da bitki örtüsü gür, fakat erzurum kars ve doğu karadeniz daha doğru şıklar bence

aynen kuzum inşallah çıkar :KK52:
bi de o göller sorusu çıksın, bu ayırt edici sorularla fark atarız :KK53:

öteki neden antalya anlamadım. tamam orda da bitki örtüsü gür, fakat erzurum kars ve doğu karadeniz daha doğru şıklar bence
ya haritalara baktım ama bulamadım antalyada normal üretim var öyle fazla değil en fazla ege ve doğuda diyor :44:
kafadan 2 soru gitti desenize, geçti bizi mini mini birler çalışkan ikiler :KK14:
gitmedi hacı öğrendik sınavdan önce :KK53:

X