2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Erzurum – Kars yöresi, Doğu Karadeniz Bölümü, Hak.kari yöresi, Menteşe yöresi ve Güney Marmara Bölümü arıcılık faaliyetinin yoğun olarak yapıldığı yerlerdir.

Kaynak Linki : http://www.derszamani.net/turkiyede-aricilik-nerede-yapilir.html

nette de böyle yazıyo. soruda bi hata olabilir mi acaba?

Muğla Manisaİzmir BalıkesirÇanakkale Ağrı Erzurum Hakkari Rize (Anzer yöresinin balları çok ünlüdür.) Artvin Ordu önemli bal üretim merkezlerimizdir.
ben de bunu buldum kuzum
neyse biz bildiğimiz gbi yapalım en iyisi:26:

Muğla Manisaİzmir BalıkesirÇanakkale Ağrı Erzurum Hakkari Rize (Anzer yöresinin balları çok ünlüdür.) Artvin Ordu önemli bal üretim merkezlerimizdir.
ben de bunu buldum kuzum

ya aynen. akdenizi almıyo bile, ege ve d.anad illerinden bahsediyo hep. öyle yapalım kızçem :KK31:

Erzurum – Kars yöresi, Doğu Karadeniz Bölümü, Hak.kari yöresi, Menteşe yöresi ve Güney Marmara Bölümü arıcılık faaliyetinin yoğun olarak yapıldığı yerlerdir.

Kaynak Linki : http://www.derszamani.net/turkiyede-aricilik-nerede-yapilir.html

nette de böyle yazıyo. soruda bi hata olabilir mi acaba?

sanki duymuştum bunu.
bi kıllıkta ben yapayım :) ipek kozası en çok nerde üretiliyor.
bursa diycekseniz eger peşin peşin uyarıyım değil :)

ya aynen. akdenizi almıyo bile, ege ve d.anad illerinden bahsediyo hep. öyle yapalım kızçem :KK31:

ben de bunu buldum kuzum
kızlarrrrrrrrrrrrr bişi diycemmmmmm.
sorunun kökünü farklı değerlendirmişsiniz.
soru size bal en çok nerde üretilir demiyo ki.
bal yapımı daha uzundur diyo.
sizde hak verirsiniz ki akdenizde çiçekler daha uzun yaşar yani akdeniz arıları daha uzun süre çalışır :KK23::KK23:

sizde hak verirsiniz ki akdenizde çiçekler daha uzun yaşar yani akdeniz arıları daha uzun süre çalışır :KK23::KK23:

dikkat dikkat işte tüm eksiğimiz bu :KK14:
haklısın canım saf biz :KK53:

sanki duymuştum bunu.
diyaarbakır, 2012 ortaöğretim kpssde çıkmıştı :KK53:

ayy inanmıyorum muhatttt :KK30: bunu 2. ye yapıyoruz. soruyu tam okumak yerine balı görünce yapıştırıyoruz doğu anadoluyu, gölü görünce göller yöresini yapıştırdığımız gibi :KK14:

hahaha caım cevap o kadar kıldı ki ben bile unutmuşum :KK1:1: sanırım ığdırdı :)
hatta ipek böcekçiliği ve ipek kozası üretimini karıştırmayın dedi. cumartesi öğrenip yazarım :)

nette ipek böcekçiliği kozası yazıyor 1 sırada diyarbakır için:KK53:

ay laf oyunları da yapmayıversinler bir zahmet
zaten kafamız şişmiş :KK53:

diyaarbakır, 2012 ortaöğretim kpssde çıkmıştı :KK53:

hımmm dogru. doguda bir il oldugunu biliyorum ama hatırlayamıtorum ki. kıl oldum bi kere :)
ayy inanmıyorum muhatttt :KK30: bunu 2. ye yapıyoruz. soruyu tam okumak yerine balı görünce yapıştırıyoruz doğu anadoluyu, gölü görünce göller yöresini yapıştırdığımız gibi :KK14:
canım bu senin için bi avantaj aslında. bak burda yaptın sınavda bilinç altın dikkatli olman için tetikler seni :)
benim test çözmem gerek hatunlar. Allah rahatlık versin:)
bol ballı rüya görelim :KK9::KK9:

çok kıl oluyorum bu tür sorulara

bazende soru köküne dikkat edeceğim diye kek soruları kaçırıyorum. bazen bütüne bakayım diyorum ayrıntıyı kaçırıyorum
gelde delirme :KK47:

günaydın kızlar dün biraz kırgınlıgım vardı bugün bogaz falan kapanmış grip oldum çok kötü :KK14: bana gelince gitmiyoda bu grip :KK31: elimde 600 etkin soru ihtiyaçtan 150 türkçe kalmıştı çözebilirsem onu çözecem

günaydın kızlar dün biraz kırgınlıgım vardı bugün bogaz falan kapanmış grip oldum çok kötü :KK14: bana gelince gitmiyoda bu grip :KK31: elimde 600 etkin soru ihtiyaçtan 150 türkçe kalmıştı çözebilirsem onu çözecem

gunaydın
ıns tez zamanda duzelırsın
ıyı calısmalar:KK16:

gunaydınlarrrrr sevgı dolu huzurlu saglıklı gun olsun ıns:KK16::KK16::KK16::KK16:
2 gundur kursum var ve ben kurstan gelınce olu gıbı oluyorum kızlar ya
hıc ders calısamadım 2 gundur
tekrarlarıma basladım artık
sızler masallah ne guzel calısıyorsunuz
ben gece 12 de yataktayım dayanamıyorum
yatmayıp gece 2 lere kadar calıssam ne guzel olacak:18:

oyy kuzuma kıyamammm, çok geçmiş olsun canım benim. grip misin? bir an önce iyileşip çalışırsın inşallah canım

aynen safranım. çorluyu da düşündüm bi ara, ama en garantisi istanbul olucak. şu kıyafet işini bi halletsem çok rahatlıcam. başka da bi şey kalmadı zaten :KK31:

kızlar öyt çözdüm programla öğrenme de çözüp bugünü kapatıciim inşallah :KK14:

sedom inşallah bulursun kıyafet kuzum. buldugunda resmini isterim zaten merak ederim ben:KK1:

morim gecmiş olsun grip oldun galiba kıyamam:KK48:

teşekkür ederim canlarım :KK16:

canlar şu sorulara bakabilir misiniz? ohh be sonunda eko. coğ bitti

Eki Görüntüle 1060865 Eki Görüntüle 1060866 Eki Görüntüle 1060867

gözün aydın canım.. Tatlım tütün de kaliteyi düşürmemek var.. Unutmadan kızlar bazı yayınlar alıyor bazı yayınlar almıyor ama keten de devlet kontrolünde nedeni para yapımında kullanılması imiş..

sanki duymuştum bunu.

muhat ben de diyarbakır diye biliyorum..

geçmiş olsun canım..

gunaydınlarrrrr sevgı dolu huzurlu saglıklı gun olsun ıns:KK16::KK16::KK16::KK16:
2 gundur kursum var ve ben kurstan gelınce olu gıbı oluyorum kızlar ya
hıc ders calısamadım 2 gundur
tekrarlarıma basladım artık
sızler masallah ne guzel calısıyorsunuz
ben gece 12 de yataktayım dayanamıyorum
yatmayıp gece 2 lere kadar calıssam ne guzel olacak:18:

hasretcim inşallah kısa zamanda iyi olur.. canım uyku konusunu ben şöyle yapıyorum.. gece uykum geldimiydi hiç kasmıyorum kendimi zaten beyinde kapatıyor biz okusakta kafaya bişey girmiyor ama sabah erken kalkıyorum kuzum böylece uykum gelince hem sürünmemiş oluyorum hemde uykumu alıyorum.. sende uykun geldiğinde hiç uzatma hemencecik yat.. onun yerine sabah erken kalk.. 8 saat uyku yerine 6-7 saat uyumayı dene.. çocukların 8 saat uykuya ihtiyacı var ama yetişkinler eğer alışırsa 6 saat uykuyla da kaliteli bi yaşamla sürerler.. biliyorum bu hemencecik olmaz.. ama kaç saat uyuduğuna bak.. atıyorum her gün 12 de yatıp 9 da mı kalkıyorsun ertesi gün sekiz buçuk yap.. Yada 11 demi uykun geldi sabah 7.5 yada 8 e kur alarmını.. böylece erken yatıyorum diye endişelenmezsin caım..

Tünaydın güzellerim ben alandan başladım çalışmaya :KK55:

hadi kolay gelsin :KK14:

teşekkür ederim canlarım :KK16:

gözün aydın canım.. Tatlım tütün de kaliteyi düşürmemek var.. Unutmadan kızlar bazı yayınlar alıyor bazı yayınlar almıyor ama keten de devlet kontrolünde nedeni para yapımında kullanılması imiş..

muhat ben de diyarbakır diye biliyorum..

geçmiş olsun canım..

hasretcim inşallah kısa zamanda iyi olur.. canım uyku konusunu ben şöyle yapıyorum.. gece uykum geldimiydi hiç kasmıyorum kendimi zaten beyinde kapatıyor biz okusakta kafaya bişey girmiyor ama sabah erken kalkıyorum kuzum böylece uykum gelince hem sürünmemiş oluyorum hemde uykumu alıyorum.. sende uykun geldiğinde hiç uzatma hemencecik yat.. onun yerine sabah erken kalk.. 8 saat uyku yerine 6-7 saat uyumayı dene.. çocukların 8 saat uykuya ihtiyacı var ama yetişkinler eğer alışırsa 6 saat uykuyla da kaliteli bi yaşamla sürerler.. biliyorum bu hemencecik olmaz.. ama kaç saat uyuduğuna bak.. atıyorum her gün 12 de yatıp 9 da mı kalkıyorsun ertesi gün sekiz buçuk yap.. Yada 11 demi uykun geldi sabah 7.5 yada 8 e kur alarmını.. böylece erken yatıyorum diye endişelenmezsin caım..
aynen canım bende oyle yapıyorum
sabah 6 bucuk gıbı kalkıyorum
tabı herzaman olmuyoır buda
mesela bugun uyudum mıs gıbı
sımdıde 1 deneme cozdum
Tünaydın güzellerim ben alandan başladım çalışmaya :KK55:

hadi kolay gelsin :KK14:

tunaydın canım
kolay gelsın bende deneme cozdum sımdı

X