geçmiş olsun tatlımkuşum kendini sıcak tutup yatağa gir biraz onun ağrısı masa başında geçmez
on kadar hasta oldum düzensiz çalıştım ama iki gündür iyi gidiyor...daha iyi olacak inşallah kuzum..
maddi manevi çok lazım bu atama
rengim, sende benim gibi ağrılı oluyorsun demek ki... dr bana buscopan önermişti valla şıp diye kesiyor zaten o ilaç için kadınların vazgeçilmezi diyorlar
geçmiş olsun tatlımhavalar cok soguk sıkı giyinmek lazım
sorma kuzum ilaçlarla ayakta duruyorum yoksa yatak döşek mahvoluyorum ben
postan forte içiyorum kuzum yrım saate kalmaz geçiriyor
ama dün içtim bugün de içmek istemıyorum bir de 500 mg gereksiz kimyasal almak istemiyorum vücuduma
geçmiş olsun canım bizde seni özledikSelam kuzularım.Uzun bir aradan ben geldiiiiiim. Nasılsınız, neler yapıyorsunuz hepiniz?Ben çok özledim hepinizi. Ama vatandaşlığı bitirmeden gelmek istemedim. Ama sonunda bitirdim çok şükür. Tabi biraz uzun sürdü. Evde kardeşimle ilgili bazı problemler vardı. Bir de bir ara bileğimi zolamışım.Ders çalışmadım pek. Aman neyse sonunda 1 kez bitirmiş oldum vatandaşlığı.Tabi fırsat buldukça tekrar etmem gerekecek.
Bugün de inşallah sayısal mantığa geçeceğim.
Selam kuzularım.Uzun bir aradan ben geldiiiiiim. Nasılsınız, neler yapıyorsunuz hepiniz?Ben çok özledim hepinizi. Ama vatandaşlığı bitirmeden gelmek istemedim. Ama sonunda bitirdim çok şükür. Tabi biraz uzun sürdü. Evde kardeşimle ilgili bazı problemler vardı. Bir de bir ara bileğimi zolamışım.Ders çalışmadım pek. Aman neyse sonunda 1 kez bitirmiş oldum vatandaşlığı.Tabi fırsat buldukça tekrar etmem gerekecek.
canım sana zahmet en azından bi 15 dk sını izleyip bana dönüş yapar mısın??
muhaım ben de uzaktan eğitim var ama daha hiçbirine başlamadım
dersleri tamamen bitirp başlamayı düşünüyorum tekrar olsun diye. o yüzden yorum yapamadım sana :26:
bence de kuzum ya
aaa kuzum valla görmedim bak
calısmam mı tabi çalıştımsen nasılsın?
canım 7iklimin var zaten :) bizim dersane orayla da bağlantılı dur bi arayayımayy beğenemiyorum ya bende de aynı uyarıyı yapıyo
badem 7-24 maddeleri yeter dedim ama yetmedi vallahi, her şeyi bilmek gerekiyokim milyoner olmak istere katılcak duruma gelicez yakında
muhatçım ben alandan uzaktan eğitim almıyorum, ama çıkarsa almayı düşünüyorum, 7 iklimden..
kızlarrrrrr şükür kavuşturanaa
çok özledim sizleriine zormuş buraya girememek hep uzaktan izledim sizleri
siyasette yaptığım yorumdan dolayı ceza almışım 1 hafta mapıs damlarında sizi aradı gözlerim :2:
beni soran, sormayan, özleyen hepinizii cokk seviyorumm
derslerimi ihmal etmedim canlarım hep çalıştım şükürbugün de bir alan kitabını bitirmeye çalışıyorum ama karnım ağrıyor konsantre olamıyorum sabahtır
çalışan rapor veren, vermeyen hepinize maaşallah güzellerim Allah arttırsın
Ulan şu divan şairleri mahvetti 10 gündür...Neyse ki nesire geldim gayrı.
hoşgeldin kuzum gözlerimiz yollarda kaldıydı valla
burada yokken ders çalışmana da çooook sevindim renginam
lisede hep derdim nesir candır diye :86:
yazılanları okudum hakkaten de renginasız buralar çöl oluyor. ahmet kural diyodu ya "starım lan ben bana iyi bakın ben varım diye ekmek yiyonuz hepiniz" , o geldi aklımabence rengişin de hakkı var bunları demeye
dün gezmelerdeydim pek bişey çalışamadım tekrar yaptımbugün sabah 8 buçuk gibi kalktım 80 soru çözdüm coğrafyadan. öyle işte çok mesudum bu sebepten öpüyorum hepinizi
kuzum hoş buldum
ya deme öyle ama :78::78: denk gelmiştir kuzum ondan öyle sessiz kalmıştır buralar
ay anlattıgına çok güldüm amacok öptüm canım
yok kuzucum öyle öyle
renginam bişey sorcam bu alıntıların ayarları nerede kuntrol panelinde, sabahtan beri bulamadım
kontrol panelinden secenekleri düzenleye gir oradan alıntı bildirimi almak istiyorum secenegıne hayır dıcen bebekim
güle güle indir kuzum
kütüphane şansın yok mu canım,evde imkansız gibi bir şey bende aynı durumdaydım gerçi bizim ev sobalıydı.
sedefimm süper oldu bu görmemiştim daha önce sağol canımm
Rengiş gelmiş hoş geldin canım,yokluğun bariz belliydi
ya kuzum hiç bilmiyorum inan ki. benim saçlarım düz, çok hafif dalgalı. şu elma sirkesini denemiştim bi kere. çok yumuşak yapıyo ama o gün dışarı çıkmıştım, yağmur yağmıştı. saçlarım leş gibi sirke kokmuştuDerse geçmeden bir şey sorayım bebekler... saçım iri dalgalı omzumu az gecik,çok uzun değil..şampuan dişinda bişe kullanmadım hiçsaçı kıvırcık ya da dalgalı olanımız vardır diye umuyorum saç kremi,bakım yağı vs şekil vermek için ,bakım için ne kullanıp memnun kaldıysanız hepsine açığım...
kuzum biliyosun benim de çok regl ağrılarım vardı. ama benimki sadece ağrı değildi gerçi, kusma ve bayılmalarım da oluyodu. fakat bu senin dediğin ilaç, buscopan, naprasyn falan regl ağrısı için ne kadar hap varsa hepsini denedim, işe yaramadı malesef. tek çözümü yasminde buldum. ama o da hormon hapı olduğu için dr a gitmeden kullanılmaz kuzumgeçmiş olsun tatlımhavalar cok soguk sıkı giyinmek lazım
sorma kuzum ilaçlarla ayakta duruyorum yoksa yatak döşek mahvoluyorum ben
postan forte içiyorum kuzum yrım saate kalmaz geçiriyor
ama dün içtim bugün de içmek istemıyorum bir de 500 mg gereksiz kimyasal almak istemiyorum vücuduma
ayy mantarımız da gelmişşşşSelam kuzularım.Uzun bir aradan ben geldiiiiiim. Nasılsınız, neler yapıyorsunuz hepiniz?Ben çok özledim hepinizi. Ama vatandaşlığı bitirmeden gelmek istemedim. Ama sonunda bitirdim çok şükür. Tabi biraz uzun sürdü. Evde kardeşimle ilgili bazı problemler vardı. Bir de bir ara bileğimi zolamışım.Ders çalışmadım pek. Aman neyse sonunda 1 kez bitirmiş oldum vatandaşlığı.Tabi fırsat buldukça tekrar etmem gerekecek.
muhatçım ben 7 iklimin başka derslerini izledim, çok beğendim. fakat alanı nasıldır bilemiyorum. bizim daha alan videolarımız yok zaten. haa olur da bize alan dersi çıkarırlarsa, o zaman 7 iklimden almayı düşünüyorum. çünkü 7 iklim gerek kitapları olsun, denemeleri olsun gayet kaliteli bi yayın. ama dediğim gibi alan dersini izlemedim, yine de yanıltmak istemem canım.canım sana zahmet en azından bi 15 dk sını izleyip bana dönüş yapar mısın??
ben çok kararsızım. bir de burda alan sınavına hazırlayan dersane yok.
canım 7iklimin var zaten :) bizim dersane orayla da bağlantılı dur bi arayayım
maşallah nathalimmm
lisede hep derdim nesir candır diye :86:
yazılanları okudum hakkaten de renginasız buralar çöl oluyor. ahmet kural diyodu ya "starım lan ben bana iyi bakın ben varım diye ekmek yiyonuz hepiniz" , o geldi aklımabence rengişin de hakkı var bunları demeye
dün gezmelerdeydim pek bişey çalışamadım tekrar yaptımbugün sabah 8 buçuk gibi kalktım 80 soru çözdüm coğrafyadan. öyle işte çok mesudum bu sebepten öpüyorum hepinizi
Canım ben 7iklimde de çalışıyorum. Bize alan dersleri geldi denildi.
güle güle indir kuzumyalnız bi kere indirince diğeri için bazen 1 saat bekletiyo. o zaman modemi aç kapa, öyle beklemeden indirirsin kuzum
ya kuzum hiç bilmiyorum inan ki. benim saçlarım düz, çok hafif dalgalı. şu elma sirkesini denemiştim bi kere. çok yumuşak yapıyo ama o gün dışarı çıkmıştım, yağmur yağmıştı. saçlarım leş gibi sirke kokmuştubi de saçımı aşırı yumuşatmıştı, onu kullanırken çok çok az kullan canım
kuzum biliyosun benim de çok regl ağrılarım vardı. ama benimki sadece ağrı değildi gerçi, kusma ve bayılmalarım da oluyodu. fakat bu senin dediğin ilaç, buscopan, naprasyn falan regl ağrısı için ne kadar hap varsa hepsini denedim, işe yaramadı malesef. tek çözümü yasminde buldum. ama o da hormon hapı olduğu için dr a gitmeden kullanılmaz kuzum
ayy mantarımız da gelmişşşşbitirmene çok sevindim. en kıl dersi bitirdin baya rahatlamışsındır kuzum sayısal mantık çok zevkli, kolay gelsin çalışmalarına
muhatçım ben 7 iklimin başka derslerini izledim, çok beğendim. fakat alanı nasıldır bilemiyorum. bizim daha alan videolarımız yok zaten. haa olur da bize alan dersi çıkarırlarsa, o zaman 7 iklimden almayı düşünüyorum. çünkü 7 iklim gerek kitapları olsun, denemeleri olsun gayet kaliteli bi yayın. ama dediğim gibi alan dersini izlemedim, yine de yanıltmak istemem canım.
maşallah nathalimmmne güzel erkencikten kalkıp sorularını çözmüşsün, aferin sana. ben hala başlamadım derse
Kızlar şu soruya bakar mısınız?
Soru ihtiyaç en etkin 600 soru kitabından.
Türkiye'yi nemlilik ve yağış yönünden incelediğimizde güney-kuzey, doğu-batı yönünde farklılıklar görülür.
Bu farklılıkların nedenleri arasında aşağıdakilerden hangisi gösterilemez?
A- Enlem
B- Bakı
C- Denizellik
D- Yükselti
E- Karasallık
Cevap yukselti mi canım
kuzum valla bakı ve enlem arasında kalıp sanırım bakı derim :26: ya bilmiyorum değişik soru :26:Kızlar şu soruya bakar mısınız?
Soru ihtiyaç en etkin 600 soru kitabından.
Türkiye'yi nemlilik ve yağış yönünden incelediğimizde güney-kuzey, doğu-batı yönünde farklılıklar görülür.
Bu farklılıkların nedenleri arasında aşağıdakilerden hangisi gösterilemez?
A- Enlem
B- Bakı
C- Denizellik
D- Yükselti
E- Karasallık
evet kuzum doğum kontrol hapı doktor tavsiyesiyle kullanılır.
güle güle indir kuzumyalnız bi kere indirince diğeri için bazen 1 saat bekletiyo. o zaman modemi aç kapa, öyle beklemeden indirirsin kuzum
ya kuzum hiç bilmiyorum inan ki. benim saçlarım düz, çok hafif dalgalı. şu elma sirkesini denemiştim bi kere. çok yumuşak yapıyo ama o gün dışarı çıkmıştım, yağmur yağmıştı. saçlarım leş gibi sirke kokmuştubi de saçımı aşırı yumuşatmıştı, onu kullanırken çok çok az kullan canım
kuzum biliyosun benim de çok regl ağrılarım vardı. ama benimki sadece ağrı değildi gerçi, kusma ve bayılmalarım da oluyodu. fakat bu senin dediğin ilaç, buscopan, naprasyn falan regl ağrısı için ne kadar hap varsa hepsini denedim, işe yaramadı malesef. tek çözümü yasminde buldum. ama o da hormon hapı olduğu için dr a gitmeden kullanılmaz kuzum
ayy mantarımız da gelmişşşşbitirmene çok sevindim. en kıl dersi bitirdin baya rahatlamışsındır kuzum sayısal mantık çok zevkli, kolay gelsin çalışmalarına
muhatçım ben 7 iklimin başka derslerini izledim, çok beğendim. fakat alanı nasıldır bilemiyorum. bizim daha alan videolarımız yok zaten. haa olur da bize alan dersi çıkarırlarsa, o zaman 7 iklimden almayı düşünüyorum. çünkü 7 iklim gerek kitapları olsun, denemeleri olsun gayet kaliteli bi yayın. ama dediğim gibi alan dersini izlemedim, yine de yanıltmak istemem canım.
maşallah nathalimmmne güzel erkencikten kalkıp sorularını çözmüşsün, aferin sana. ben hala başlamadım derse
enlem o zamanbende bakı dedim ama oda değil kitabı tutup duvara fırlatasım geldi. ilk defa bi kitap beni illet etti. ne biçim soru sorma tarzı varmış arkadaş. ne demek istediğini anlayacağım diye başım ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?