2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)


Sağ ol kuzum.İnşallah dediğin gibi zamanla artırabilirim.

kuzum net olarak güzel görünüyor ama benim 2. girişim olacak ve de konularım mat hariç bitti yani
sürekli unutur mu insan konuları ya
hayırlısıyla atlatsaydık şu sınavı

Kuzum benim de 3.girişim olacak.Hadi ilk girişimi saymayım.Çünkü çalışmadan girmiştim.Benim de gk-gy bitti sayılır.Sayısal mantık, çtd ve vatandaşlık hariç tabi.Ben de senin gibiyim.Sürekli unutuyorum.Ama inşallah sürekli tekrar ve soru çözümü yapınca konuları oturtacağız inşallah.

İnşallah bu seneyi hayırlısıyla atlatıp atanacağız.



Sağ ol güzelim.İnşallah sınava kadar artırabilirim netlerimi.Senin ve arkadaşların sayesinde biraz moralim yerine geldi.Allah razı olsun hepinizden.

Romanların hayırlı olsun kuzum.Ben de ne zamandır kitap okuyamıyorum.İnşallah sınavdan sonra atanınca istediğimiz kadar kitap okuyabileceğiz.Denemen için sevindim güzelim.Tebrikler.




Sağ ol fıstığım.İnşallah dediğin gibi olur zamanla.



Kuzum mülakat sonucun için üzülme.Hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim.Sağ ol kuzum desteğin için.


Bugün temel hukuk bilgileri ile ilgili 2 video izledim.:126:Bir de özet çıkarmaya başladım ama daha bitmedi.Data konuyu çok uzun almış.Yarın inşallah özetimi bitireceğim.Akşam da dayımlara gideceğiz.Sorularını da ertesi gün çözeceğim inşallah.

Hadi hepinize iyi geceler kuzucuklar.Öptüm çooook.
 

maaşallah kuzum yarına halledersin kalan kısmını da
iyi geceler bebekim
 


biz de sanırım 1 kez kutlamıştık o da arkadas grubumuz falan vardı diye öyle eğlenceli olmuştu.

iyi yapmışsınız kuzum. ne biliim bize saçma geliyo. bana sevgililer günü bile saçma geliyo, yakında hediye işini bırakırız onda da önemli olan hiç beklenmedik bi zamanda gelen sürprizler bence
 
maşallah mantarımaaaa merak etme yarın akşama kadar özetini bitirirsin kuzum iyi geceler tatlı rüyalar
 
iyi yapmışsınız kuzum. ne biliim bize saçma geliyo. bana sevgililer günü bile saçma geliyo, yakında hediye işini bırakırız onda da önemli olan hiç beklenmedik bi zamanda gelen sürprizler bence

kesinlikle kuzum ummmadıgın anda yapılan süprizler daha hoş oluyor
 
aman kuzum kurtarmasak da olur, yeter ki atanalım. ayy nasıl bi psikolojideyim ben ya

gecenin 3ünde ders düşünebildiğine göre iyi değilsin kuzu

Allah hakkımızda hayırlısıyla atanmayı nasip etsinde, ben çalışmaya razıyım. Yeter ki sonucu mutlu bitsin.

Ben yatıyorum güzeller, Allah rahatsın versin
 

bi yandan da dizi izlemeyi biliyorum ama düşünce var da icraat yok
iyi geceler kuşum
 
Günaydıııın herkese.Hepinizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun.Belki sonra girecek vaktim olmaz güzeller.
maaşallah kuzum yarına halledersin kalan kısmını da
iyi geceler bebekim

maşallah mantarımaaaa merak etme yarın akşama kadar özetini bitirirsin kuzum iyi geceler tatlı rüyalar

Sağ olun canlarım.

Öpüyorum herkesi.Kendinize iyi bakın.İyi çalışmalar.
 
kızlar ösym açıklama yapmış bazı bölümlere alan sınavı getirilmiş.
İşte açıklama:

DUYURU
(31 Aralık 2013)

2014-Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT): Sınav Yapılacak Alanlar

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) ile Devlet Personel Başkanlığı (DPB) arasında, “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” kapsamında imzalanan protokol uyarınca 2014 yılında ÖSYM tarafından yapılacak Öğretmenlik Alan Bilgisi Testinin (ÖABT) uygulanacağı alanlar; Türkçe, İlköğretim Matematik, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Coğrafya, Matematik (Lise), Fizik, Kimya, Biyoloji, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Yabancı Dil (Almanca, İngilizce), Rehber Öğretmen ve Sınıf Öğretmenliği olarak belirlenmiştir.

Adayların ve kamuoyunun bilgisine sunulur.
 

badişim tek fark olarak rehber ve sınıf öğretmenliği var
ama sınıf öğretmenliğine nasıl yapacaklar ki ay cok sasırdım ya:26:
sedefim lütfen üzülme kuzum yaa kıyamam sana ne diyecegımı bilemedim...

günaydın güzellerim saat 12 ama benim için sabah 11e kadar uyudum bugün
badenin yeniyıla uyuyarak girdim sözü fazla yer etmiş olmalı bende
 
Son düzenleme:

din kültüründe de alan yoktu sanırım.. Sınıf öğretmenliği sedefim ne diyeceğimi bilmedim.. Geçen sene de böyle yaptılar senenin ortasına gelindi açıklama da bulundular..Akıllanmadılar bu sene de aynısını yaptılar bu ne ya oyuncak ettiler resmen
 

kuzum benim ne çirkini..afetsin sen ya. Allahım birbirinizden ayırmasın..kalplar bir olsun..ben eşimi ilk çıktığımızda hiiç beğenmemiştim..ilk çıktığım kişidir kendisi..o da üniversite deyim düşün..aman dedim tecrübe olsun..çünkü çok katıydım erkeklere karşı..ama zamanla huyunu öyle sevdim ki..gözümde brad pitt oldu..dedim iyiki şans vermişim..çünkü benden hiiç vazgeçmedi..

Şubat başı gelecek işte,2 gün beraberiz. İyi olacak o.

Evet canım en azından ayrılırsa yalvarıp yakarmayacağımı gördüğümden akıllanmıştır.

cnm bol bol hasret giderin..uzaktan sevdalık zordur..zaman herşeye ilaç..didişe didişe tanıyacaksınız birbirinizi..en dibi göreceksiniz ki aşkınızın derinliğini anlayabilesiniz dimi ama..


çok doğru safranım..ne güzel anlatmışsın..
 
canlarım herşey yolundadır umarım..bir yılı daha deviriyoruz..yeni yılda Rabbim dilediğimiz ne varsa hayırlısıyla versin inşallah

bu yeni haberi bende duydum..sınıf öğrt. ve rehber öğretm.alan geliyormuş diye..aklıma ilk sedefim sen geldin valla..üzüldüm cnm ya..en azından geçen sene bizim gibi son 3 ayda öğrenmedin kuzum..zaten eğitimi bitirdin.. inş..halledersin bunu da.

bugünlük raporumu yazayım:
75 öğrenme sorusu, 32 gelişim sorusu çözüldü..öyt den bir ünite bitirildi 34 soru çözüldü..maşallah şimdilik bende durumlar böyle..öpüldünüz
 
kızlar
nolur bana kızmayın ama bu adalet değil. evet bazı branşlara gelmemişti alan sınavı. tamam dine, pdr ye gelsin. bu size yapılmış bi haksızlıktı. çünkü onlar da branştı. ama sınıf öğretmenliği branş değil ki. bize ne sorucaklar? ben okulda, fizik, kimya, biyoloji, resim, müzik, beden, sosyal bilgiler, tarih, coğrafya, edebiyat, türkçe, mat1, mat2, kaynaştırma, özel eğitim, trafik, din, iletişim, bilgisayar, çevre, felsefe, sosyoloji, psikoloji, drama.. daha aklıma gelmeyen bir sürü ders gördüm. ben bunların hangi birine çalışıcam? nasıl çalışıcam? harf öğretimi fln da gördük. nasıl harf öğrettiğimizi mi sorcaklar? ben gerçekten anlamıyorum. bi de memurlarda ilahi adalet yazmışlar. benim bi branşım yok ki. ve hiçbir zaman da hahaha benim alan sınavım yok diye sevinmedim. sizler için üzüldüm. kendim için şükrettim. neden geldi sınıf öğretmenliğine hala anlamış değilim. bilgisayar öğr. bile gelse bi derece tamam dicem ama sınıf için gerçekten anlayamıyorum. haberi gördüğümden beri ağlıyorum.
 
Sedefim benim... Benim de aklıma ilk sen geldin...

Seni avutmayacak belki ama biz acı gerçekle Nisan ayında karşılaştık.Bu sene sağ olsunlar 3 ay erken davrandılar. Evet,yolun iyice meşakkatli bir hale geldi ama sen yapabilirsin bunu ben sana inanıyorum.

Öncelikle kültürü halletmeye bak.Sonra da bol bol soru çözersin.Bakalım soru kapsamını bi açıklasınlar.

Sakın umudunu kaybetme ve isyan etme. Dualarım seninle.
 
Ayrıca sana neden kızalım ki Sedefim ? Düzen adaletsiz,yıllardır yerleşmiş bir sistemimiz yok ki ona göre davranalım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…