- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar kızlar bugünlerde ders çalışmadım migren krizleri tam geçmediği için ara verdim bu ay ölçme rehberlik yöntem ve rehberlik bitecekti ama sanırım rehberlik ve yöntem kaldı diğerleri bitti ama yine gelirim canlar görüşmek üzere
Güzel topikin güzel insanlarına selamlar...Birkaç gün girdim kızlar ama beğeni yapıp çıktım,yazmadım..
Biliyorsunuz program yapmıştım ama biraz hasta oldum tam uyamadım.
Şöyle söyliyim namazım düzene girdi ders haricinde programa baya uydum ama derslere tam uyamadım..
Dersane hastalık yorgunluk derken..Tüm topik için dua edelim inşallah..
Yalnız ben de bir gelişme var tabi ki en azından daha mutlu ve umutluyum:)
Erkeklerin yüzü çok geç oturuyor kimi gençken yakışıklı sonradan pert, kimi gençken kamil olgunken ballı lokma tatlısı
Güzel topikin güzel insanlarına selamlar...Birkaç gün girdim kızlar ama beğeni yapıp çıktım,yazmadım..
Biliyorsunuz program yapmıştım ama biraz hasta oldum tam uyamadım.
Şöyle söyliyim namazım düzene girdi ders haricinde programa baya uydum ama derslere tam uyamadım..
Dersane hastalık yorgunluk derken..Tüm topik için dua edelim inşallah..
Yalnız ben de bir gelişme var tabi ki en azından daha mutlu ve umutluyum:)
CANIM DENEMEDİMDE PEK BİŞEYLE GEÇMİYO YORGUN OLURSAM TETİKLİYO TEKRAR BAŞLIYO bugün nöbetçiydim okulda yoruldum yine kötü oldum deneyeyim en kısa zamanda inş.Nane yağı sürsene ablam,denedin mi bilmiyom ama.:26:
Allah kolaylık versin,bi tekrar yapıp soru da çözdük mü bol bol tamamdır.
CANIM DENEMEDİMDE PEK BİŞEYLE GEÇMİYO YORGUN OLURSAM TETİKLİYO TEKRAR BAŞLIYO bugün nöbetçiydim okulda yoruldum yine kötü oldum deneyeyim en kısa zamanda inş.
vücuttaki kirli kanın boşaltılmasıydı sanırımda migrene nasıl oluyoki :44:Geçmiş olsun abla migren zor gerçekten,hacamat diye bir yöntem var aslında duydunuz mu?
CANIM DENEMEDİMDE PEK BİŞEYLE GEÇMİYO YORGUN OLURSAM TETİKLİYO TEKRAR BAŞLIYO bugün nöbetçiydim okulda yoruldum yine kötü oldum deneyeyim en kısa zamanda inş.
iyi akşamlar kızlar bugünlerde ders çalışmadım migren krizleri tam geçmediği için ara verdim bu ay ölçme rehberlik yöntem ve rehberlik bitecekti ama sanırım rehberlik ve yöntem kaldı diğerleri bitti ama yine gelirim canlar görüşmek üzere
Hangi bölümsün? Öncelikle hiçbir şey için geç değil bunu unutma..2013 KPSS ye girmedim bu yıl ilk defa gireceğim ama ben de bu yıl öğretmenlikten sanırsam atanamayanlar grubuna dahil olacağım. offff hiç birşey yapamıyorum yaaa... bana akıl veriinnn.
Maşallah kuzum. Olacak inşallah,sen sakın motivasyonunu kaybetme.
Anlatsana.
Ahanda bu öyle hacı... Alsak ya bunu bana.
ne gelişmesi
Hangi bölümsün? Öncelikle hiçbir şey için geç değil bunu unutma..
Ayy kızlar yanlış anlaşıldım galiba:):) Özel bir gelişme yok.size bahsetmiştim biraz ben baya kötüydüm, evden çıkmak istemezdim, sosyal ortamlara katılmak istemezdim, arkadaşlarımı bile aramıyordum, umutsuzdum o anlamda iyiyim:) Bu arada aşka aşırı derecede kapalıyım
vücuttaki kirli kanın boşaltılmasıydı sanırımda migrene nasıl oluyoki :44:
Hangi bölümsün? Öncelikle hiçbir şey için geç değil bunu unutma..
Ayy kızlar yanlış anlaşıldım galiba:):) Özel bir gelişme yok.size bahsetmiştim biraz ben baya kötüydüm, evden çıkmak istemezdim, sosyal ortamlara katılmak istemezdim, arkadaşlarımı bile aramıyordum, umutsuzdum o anlamda iyiyim:) Bu arada aşka aşırı derecede kapalıyım
hangi bölümsün? öncelikle hiçbir şey için geç değil bunu unutma..
Ayy kızlar yanlış anlaşıldım galiba:):) özel bir gelişme yok.size bahsetmiştim biraz ben baya kötüydüm, evden çıkmak istemezdim, sosyal ortamlara katılmak istemezdim, arkadaşlarımı bile aramıyordum, umutsuzdum o anlamda iyiyim:) bu arada aşka aşırı derecede kapalıyım
vücuttaki kirli kanın boşaltılmasıydı sanırımda migrene nasıl oluyoki :44:
şu yalan dünya ne güzel dizi dimi
üniversiteyi özledim
neden kapalısın? mucizeler ansızın gelirmiş biz akışına bırakalım :))
şu yalan dünya ne güzel dizi dimi
üniversiteyi özledim