- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
günaydınlar canlarım bugün gec kaldım derse calısmak için ama odamı falan temizledim gecti vakit şimdi başlayayım inşallah hepinize kolay gelsin
maaşallah kuzum nazar değmesin daha cok çözersin inşallahmaşallah pg den 448 soru çözerek yargı 5555 soru bankamı bitirmiş bulunmaktayım :92::109::119::118::116::114::124::123::125::126::128:
ya o zaman almayım ben onu.:26: zaten aklımda yoktu daha elimdekiler bitmemişken yenisini almak ama sevdicek diyor benim de katkım olsun uğraşıyor falan ama işe yaramayacaksa bu kitap almamın anlamı yok
o kadar saat dersten sonra kafa kalır mı kuzucum ya
kuzum daha önce joker vardı ya, o matçıydı sanırım. o diyodu ki ben matçı olmama rağmen beyaz kalemin mat sorularını çözemiyorum diyodu. :26:
günaydın canım geçmiş olsun. ya benim de bir başım ağrıyınca daha durduramıyorum. cok zor Allah şifa versin.:26:günaydın kızlar bugün okula gitmedim topikin ilk günaydınıda benden olsun dedim
dün doktora gittim 7 gündür devam ediyodu , çok agırlaşmış migrenin dedi agrı kesici kas gevşetici bi de depresyon hapı verdi yogun stres altındaysan kullanmalısın dedi ama sabaha kadar ilaç uyutmadı gözüm kapalıydı ama beynim sürekli çalıştı hala da sanki beynim donuk ben bu okulu bırakıp düzenli derse başlamadanda geçmicek sanırım
neyse sabah sabah içinizi daraltmayayım gelirim yine
maaşallah kuzum çalışmalarını Allah arttırsın
Hepinize günaydın kuzularım.Bugün güzel bir gün olur inşallah.Dün raporumu vermeye gelemedim.Bari bugün yazayım.Dün yasamadan kalan 1 soru bankamdaki soruları çözdüm.Yürütme videosu izledim.:126:Sonra da yürütmenin özetini çıkardım.Malesef sorularını çözmeye vaktim kalmadı.Çalıkuşu'nu izlediğim için.
Sizlerle de paylaşayım dün akşamdan beri bu şarkı dilimde.Fahriye gerçekten çok güzel söylemiş.
[video=youtube;I-HUbYkE_xg]http://www.youtube.com/watch?v=I-HUbYkE_xg[/video]
Bugün inşallah yürütmeden 2 soru bankasından sorularımı çözüp yargıya başlayacağım.
Geçmişi okuyamamıştım ben şimdi bir onları okuyayım.
sağ ol tatlısım daha güzeli sizlerin olsunSağ ol kuzum.Şimdi biraz daha az yanlışım çıkıyor.Size bir tavsiye vereyim kızlar.Video izleyip de soru çözün.Ben ne zaman video izlemeden soru çözsem çok yanlışım çıkıyor.Video ile çalışınca yanlışlarım azalıyor.Gerçekten faydası oluyor vatandaşlıkta videoların.
Sağ ol güzelim.Kuzum geçmiş olsun.Doktora git, ihmal etme.
Maşallah kuzuma.Çok güzel olmuş dişlerin.Hayırlı olsun şekerparem.
Geçmiş olsun safranım.İhmal etme, doktora görün.Kulağını yıkatırsan daha iyi hissedersin kendini bence.
Son düzenleme: