- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
Ayy evet sorma yaa..:26:
cımbızla alıyorum ben de napim yaa puff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evet sorma yaa..:26:
Maşallah diyorum:) çok güzel daha da güzel olur inşallah..Bu haftaki çözdüğüm soru sayısını topladım biraz önce 890 çıktı
Bilmiyorum nazarlık mı, yoksa vasat mı soru sayım ama bundan sonra sayarak ilerleyeceğim. Önümü görmem için
İnşallah renginacım gönlüne göre,çok güzel olur dişlerin..kızlarım yarın dişçiye gideceğim Allah izin ederse :18:
dua edin de istediğim gibi olsun dişlerim
canım sen saati saatine yaptığın plana uyabiliyor musun
cımbızla alıyorum ben de napim yaa puff
Maşallah diyorum:) çok güzel daha da güzel olur inşallah..
İnşallah renginacım gönlüne göre,çok güzel olur dişlerin..
Ben planı yaptım sonraki 3 gün dersanem vardı uyamadım o yüzden sonra haftasonu ananemlerdeydik olmadı yine ama eskisine göre iyiyim şükür:)
Bugün geldik eve çok şükür bilgisayardan girebildim.Nasılsınız kızlar? Ben şu iki günde sadece matematik çalışabildim.4 ünite bitirdim ve sorularını çözdüm..Hepinize kolay gelsin...İyi geceler...Yarından itibaren programıma daha çok sadık kalmaya çalışcam..
cımbızla da hiç güzel alınmıyo ya çok sert çıkartıyor o bende küçük sir ağda bantlarıyla alıyorum 3 hafta bir baya azaldı
ama sürekli almamak lazım deriyi esnetiyormuş bu çekiştirmelerimiz
evin her dolabında muhakkak ağdam vardır ama bıyığıma hiç ağda sürmedim :26:Ağda bandı yok mu evde ? Varsa ince ince kes,öyle al.Cımbız çok acıtıyo.:26:
cımbızla da hiç güzel alınmıyo ya çok sert çıkartıyor o bende küçük sir ağda bantlarıyla alıyorum 3 hafta bir baya azaldı
ama sürekli almamak lazım deriyi esnetiyormuş bu çekiştirmelerimiz
evin her dolabında muhakkak ağdam vardır ama bıyığıma hiç ağda sürmedim :26:
benim vücut aışkındır cımbıza acımıyor artık meret
ben bıyıgımı cok uzun aralıklarla alıyorum
bunu da dşçi için beklettim az ama fazla bekletmişim galiba
evet tüyleri ne kadar kısa sürede alırsan onlar öyle kısa sürede çıkarmıs
Ben sir ağda kullanıyom kızçem,iyi oluyo ama sen bilirsin tabi.
Ufff saracak birini arıyom yeminle.
badem senin görücüler naptı
Ufff saracak birini arıyom yeminle.
hiç sorma anamla çok pis kavga ettik görmek istemezdiniz eminim
sonuç ne oldu :26:
dün uğrayamadım kızlar
bugün öyt den ve tarihten bir ünite bitirdim