- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
dün uğrayamadım kızlar
bugün öyt den ve tarihten bir ünite bitirdim
maaşallah kuzumaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün uğrayamadım kızlar
bugün öyt den ve tarihten bir ünite bitirdim
kızlar ben bugün bohça işleriyle meşguldum o yüzden gelemedim
bohçama makyaj kutusu aldık
eve geldim bir de baktım ki kitaplarım gelmiş çifte mutluluk yaşadım
kitaplarımın hepsini çooookk beğendim özellikle de şu 7iklimin 2014 eğitim yeni kavramlar kitabını
eğer elinizde eski basım eğitim konu anlatımlı kitabınız varsa, yeni basımınız yoksa bunu almanızı kesinlikle tavsiye ederim
datanın konu anlatımlı coğrafyasını almadığıma pişman oldum. ama data coğ soru bankasından eğer çözemediğim çok fazla soru olursa konu anlatımlısını da alıcam.
ayrıca 7iklim tarih soru dünyası kitabında bol bol tarih sorusu var. onu da çok sevdim. bu arada renginam bana da hediye deneme gelmiş benim ilk bölümden pek denemem yoktu. hele bi de 7iklim olduğu için çok işime yarıcak
beyaz kalemin eğitim bilimleri deneme tadında olan setini almıştım. sorular çözümlü açıklamalı
pegem 5000 ine de bayıldım. konu konu ve onun da soruları açıklamalı.
data coğrafya soru bankasında her üniteden özet sayfa var.
kısacası hepsini beğendim. tabii soru kalitelerini bilemem ama beyaz kalemden şüphem yok zati
bir an önce yargı 5555 i bitirip yeni kitaplarıma dalmak istiyorummmm
kızlar uzun zaman oldu yazamadım nasılsınız? çalışmalarınız nasıl gidiyor? kusura bakmayın geçmişi okuyamadım..
benim şükür ki günlerim işi geçiyor ama artık eskisi gibi çalışamıyorum bu ayı genel tekrara ayırmıytım ama ayın yarısıda geçti ben birşey yapamadım umarım en kısa sürede toplarım kendimi şimdilik benden bu kadar :)
mereba şekerlerim geçmişi okuyamadım çünkü 20 sayfa ilerlemişsiniz çenesiz böcükler sizi
kızlar ücretliyi bırakma kararımdan sonra üstüme bi ferahlık geldi Rabbim hakkımızda hayırlı olanı veriyo hep .
başladım evet bi süre için kafam dagıldı rahatladım ama şimdi zamanı geldi
sedefim maşallah güzel çalışıyosun ablacım ücretlide sanada engelller çıkmıştı ama zaman gösterdiki geçen yıl telaştan çalışamadan 77 alan sen bu yıl eminim 90 ı geçeceksin
kızlar eşim dışarı çıktı arkadaşlarıyla benimde uzaktan egtmde sorun düzeldi birazdan egtmde rehberlik ve yöntem kaldı onlardan birine çalışacam sonrada alandan video izler not alırım :122: hadi görüşürüz canlarım
kızlarım yarın dişçiye gideceğim Allah izin ederse :18:
dua edin de istediğim gibi olsun dişlerim
Bu haftaki çözdüğüm soru sayısını topladım biraz önce 890 çıktı
Bilmiyorum nazarlık mı, yoksa vasat mı soru sayım ama bundan sonra sayarak ilerleyeceğim. Önümü görmem için
tuğbam, ekinezyam, safranım çalışmalarınıza maşallah
diğer yazmayan bacılar da çalışmıştır inşallah, onlara da maşallah
bana maşallaha gerek yok gene 100 öyt çözdüm. bugün çok karnım ağrıdı, bi ara kuzenim de geldi, ders yalan oldu.
yarın daha çok çözerim umarım
Hoş geldin fişnem,maşallah.
maaşallah kuzumaa
tuğbam, ekinezyam, safranım çalışmalarınıza maşallah
diğer yazmayan bacılar da çalışmıştır inşallah, onlara da maşallah
bana maşallaha gerek yok gene 100 öyt çözdüm. bugün çok karnım ağrıdı, bi ara kuzenim de geldi, ders yalan oldu.
yarın daha çok çözerim umarım
hoş buldum kuzucuklarım sağolun
sedefim yarın telafi edersin sıkma canını
rengişim monam sizin çalışmalar nasıl gidiyo canlarım
hoş buldum kuzucuklarım sağolun
sedefim yarın telafi edersin sıkma canını
rengişim monam sizin çalışmalar nasıl gidiyo canlarım
tıkırında kızcem
önceki 2 gün biraz salmıştım ama toparladım
bugün işlerimden dolayı elle tutulur çalışmam olmadı ama
Beni alan çok yoruyo fişnem ama onun dışında bi sıkıntım yok şükür.
olsun kuzum ipin ucunu bırakma yeter ki
alan kitabını verdiler ama önümdekiler bitmeden başlamıcam ben de
gözümde çok büyüyo ama el mahkum
Allah kolaylık versin kuzum
canlarım iyi dilekleriniz için sağolun.. inşallah bu hafta toplayıp başlamayı düşünüyordum ama iki gün daha aksatacak gibiyim.. Nedenine gelince cuma günü garanti bankasının sınavına girmiştim.. Akşam sonuçlar açıklandı birebir mülakata çağrıldım salı günü babamla birlikte mülakata gideceğim.. Öğretmenliği çok seviyorum halk eğitimde ders verirken gelenlere birşeyler anlatırken çok mutlu oluyorum ama önüme çıkan fırsatları da değerlendirmek istiyorum bu sebepten dolayı girmiştim sınavına.. Ama mülakatta torpil oluyormuş ben gidip sadece kendimi gösterip geleceğim ne yapalım nasip diyeceğim artık..
çalışmalarınıza maşallah diyorum kızlar..
Renginacım alana çalışman nasıl gidiyor?
Mona aşmışsın hacı sen
Badecim takılma canım eğer ailen gelmelerini istiyorsa sen ne kadar canını sıkarsan sık gelirler en iyisimi olayları akışına bırakmak..
Sedefcim karnın nasıl oldu?
canlarım iyi dilekleriniz için sağolun.. inşallah bu hafta toplayıp başlamayı düşünüyordum ama iki gün daha aksatacak gibiyim.. Nedenine gelince cuma günü garanti bankasının sınavına girmiştim.. Akşam sonuçlar açıklandı birebir mülakata çağrıldım salı günü babamla birlikte mülakata gideceğim.. Öğretmenliği çok seviyorum halk eğitimde ders verirken gelenlere birşeyler anlatırken çok mutlu oluyorum ama önüme çıkan fırsatları da değerlendirmek istiyorum bu sebepten dolayı girmiştim sınavına.. Ama mülakatta torpil oluyormuş ben gidip sadece kendimi gösterip geleceğim ne yapalım nasip diyeceğim artık..
Mona aşmışsın hacı sen
Badecim takılma canım eğer ailen gelmelerini istiyorsa sen ne kadar canını sıkarsan sık gelirler en iyisimi olayları akışına bırakmak..
Mona aşmışsın hacı sen
dülayyy noluğsunnnn
yok canlar ama kanlı nigara sayılı günlerim kaldı
ben bu aralar çok çarşıya çıktım, ondan üşüttüm sanırım. öyle bi ayak var ki bende, yazın bile çorap giyerim
bu kitap ay sonuna kadar bitiyo, az kaldı. ama ben sıkıldım. yeni kitaplarıma başlama heyecanı var üstümde
ee bi de benim için iş şimdi başlıyo. asıl kötü olduğum gk ye başlıcam çünkü
sizler de alana ciddi ciddi başladınız sanırım. hadi bakalım, ocak ayı hepimiz için, aralıktan daha verimli geçsin inşallah
benim de ayaklarım hep üşür kuzum asla yalın ayak dolanamam
amin inşallah verimli gecer kızcem
ne vardı yılbasında sevdicekle olaydım
Mona aşmışsın hacı sen
elimizden geleni yapalım biz takdir Allahın kızçemSorma kuzum ama napalım çalışmamız lazım,çok puan getiriyo namıssız.
dülayyy noluğsunnnn
yok canlar ama kanlı nigara sayılı günlerim kaldı
ben bu aralar çok çarşıya çıktım, ondan üşüttüm sanırım. öyle bi ayak var ki bende, yazın bile çorap giyerim
bu kitap ay sonuna kadar bitiyo, az kaldı. ama ben sıkıldım. yeni kitaplarıma başlama heyecanı var üstümde
ee bi de benim için iş şimdi başlıyo. asıl kötü olduğum gk ye başlıcam çünkü
sizler de alana ciddi ciddi başladınız sanırım. hadi bakalım, ocak ayı hepimiz için, aralıktan daha verimli geçsin inşallah