- 22 Mart 2011
- 637
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir sorun yok mantarcım yaniii benim açımdan yok artık
Beni hatırlayanlara, merak edenlere selam olsun
çıkmam gerek iyi akşamlar ...
iyi akşamlar kızlar bugün evde değildim güya uzaktan egtmden alan dinleyecektim ama benim dersane yalış kart vermiş içinde alan yok 1 hafta sonra gelecekmiş yanıma kitapta almadım boş boş geçti meburen günüm canımı sıkan başka şeylerde oldu sinirlerim iyice tepeme çıktı bi insanın işi hiç mi rast gitmez ya lanetlimiyim neyim
kızlar bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 899357
kızlar bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 899357
A değil mi ? :44::44:
evet monam. ama neden? programlı öğretimde küçük adımlar vardı ya
Küçük adımlar var fındıkım ama sentezleme de olur demiş soru.
Programlı öğretim davranışçıdır,öyle çok üst düzey şeyler yapamaz velet.
vayy o yönden hiç düşünmemiştim kuzum, çok iyi anladım sağolasın
soru baya oyunlu sedefim a dogru basamak olarak ama sentezleme diyince iş kaarışıyo hangi yayın bu tatlımkızlar bakabilir misiniz?
Eki Görüntüle 899357
nilim senin neyin var kuzum? :26:soru baya oyunlu sedefim a dogru basamak olarak ama sentezleme diyince iş kaarışıyo hangi yayın bu
soru baya oyunlu sedefim a dogru basamak olarak ama sentezleme diyince iş kaarışıyo hangi yayın bu tatlım
pg den 40
öyt den 62 soru çözdüm
çok saldım kendimi. yarın ilk eğitim denememi çözeyim de kendime geleyim azcık
Günaydın çiçekler kızlar ben bu kpss işinden vaz geçicem galiba yaa dün akşam matematik çözeyim dedim ama çözemiyorum diğer derslerden de konu çalışıyorum test çözüyorum yine yanlış bir sürü yanlış çıkıyor nerde eksik yapıyorum yaa hoca antremanlarla matematik kitabı al dedi aldım benim zamanım kısıtlı olduğu için onu çözmeye başlayınca dersanede işlediğimiz matematik konularına bakamadım o kitabıda 6.gününde bıraktım bir kaç defa dersaneye de gidemedim geri kaldım (kızım hastalandı,kendim hastalandım)Bu akşam dersaneye gidicem....Rabbim yardım et cümlemize....
sağol tuğbam evet eğitim önemli, ondan 70 netin altına inmemem gerek :18:
coğrafya hem eğlenceli, hem de gıcık bi ders meleğim. çalışırken çok güzel oluyo, sıkmıyo, ama çözerken yanlışlar çok çıkıyo. benim de öyle olurdu geçen yıl kuzum.
ya canım vazgeçme ya daha yolun başındasın hemen pes etme nolur. hepimizin yanlışları çıkıyo ki. bak rehberlikten bir sürü soru çözdüm. gene aynı yerde yanlışlarım var hep. tarihi desen hiç sorma. biraz çalışayım olsun bitsin gibi bi sistemimiz yok malesef. çalıştıkça hep daha fazlasını istiyo. sen bi de 7iklimden soru çözüyosan eğer, o kitaptan dolayı da yanlışın çıkması çok normal. çünkü 7iklim soruları en kaliteli olan yayındır. çok yanlışım çıkardı. ama çok şey öğrenirdim. zaten doğrularımızdan bişey öğrenemeyiz ki, yanlış yapalım ki bişeyler öğrenelim. doğrularımız konularımızı tamamladıkça olucak
renginam maşallah ben de düzeni kurdum galiba. 10.30 da uyandım. ee azcık yatakta bi oraya bi buraya döndüm. keyif yaptım 11 de yataktan kalktım. bu benim için de süper. en azından artık kendimi gün boyu sersem hissetmiyorum
olsun kuzum deneme denemedir ama o tarih kitabına burda nt den bakmıştım. baya bi güzel duruyodu güle güle çöz hepsini kuzum
bugün annemle çarşıya çıkıcaz, onura saat bakıcaz bi de kendime tayt almam lazım. gelince de her zamanki gibi öyt mi çözerim
selam kızlar selam clemantainem zümrem dersler ihmal edildi biraz ama toparlıyorum canlarım programda son 3 konu yanı sırada alandan video izle not al şeklinde gidiyorum
kızlar kimse kpss yi bırakmayı aklından geçirmesin pataklarız ona göre
sedefim sorunun cevabı kamera kaydı olmadıgı için ve arkadaşlarını 1. sınıf görmesini istediği için bence seminer b şıkkı yani
bu arada ben baya üzülüyorum bu kpss konusunda ücretli ayrı emek sömürüsü ögrenci başka bela napayım bilemedim arada umutsıuzluga düşmüyorum desenm yalan olur
CANIM MESLEKİ DOYUMDA VAR TABİ DE ANLATTIGIN DERS DAHA KALICI OLUYO AKLINDA alanada baya faydası var konuların ama benim 5 gün okul 2 gün dersane 7 günümü doldurunca pestilim çıkıyor okulda bi de fenci var zümrem ücretli okula 3 gün geliyo 21 saat 2 gün boş o bırakmayı düşünüyo eger onun yerine 21 saat bana verip 3 güne sıkıştırırlarsa mayısa kadar devam etcem yok olmazsada şubatta bırakıcam 2. döneme ücretliyle bişey olacagı yok bari 40. bin fırsatı kaçmaz nasip olursa sen neler yaptın alan kitabı falan aldınmı
pg den 40
öyt den 62 soru çözdüm
çok saldım kendimi. yarın ilk eğitim denememi çözeyim de kendime geleyim azcık