- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
aa dikkat etmemişim
yani demek istediğim işte yine bu süreci bi hayli yaşamadan stresin geçmez.
gözünde büyüyodur şimdi o kitaplar
büyümez mi kuzum ya:18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa dikkat etmemişim
yani demek istediğim işte yine bu süreci bi hayli yaşamadan stresin geçmez.
gözünde büyüyodur şimdi o kitaplar
büyümez mi kuzum ya:18:
kuzum haklısın bi de sizde osmanlıca da var. zor yani anlıyorum seni. ama ben sana güveniyorum. sen yaparsın renginam
kuzum ben bi dizi izleyip yatayım. şu uyku düzenini yapmaya çalışıyorum
kocaman öptüm seni
öyle mi diyosun burda bdv deki konulardan o kadar çok etkilenmiştim ki :18: ama çok şükür hiç korktuğum gibi gitmiyo. umarım hep böyle devam eder bazen onurla diyoruz ki ''daha dün yeni çıkıyoduk sanki'' 8 yıl çok çabuk geçti gibi geliyo bize içim kıpır kıpır, nişan gecesi her an hayalimde. ama kendimi durdurmaya çalışıyorum. her dk başımda ''çok çalış 95 al'' diyen bi sevgili var önceliğim kpss malesef
canım ben de geçen yıl 7 iklimle başlamıştım. benim de çok moralim bozulmuştu. aslında sınavda o kadar zor sorular gelmiyo, ama bu kitap öğretmesi açısından çok iyi. soruların cevaplarını okurken konu tekrarı etmiş gibi oluyosun. ama eğer sen diyosan ki bu kitap benim çok moralimi bozdu diye, o zaman yargının 5555 i al. bunu çöz. bundaki sorular daha basit. istersen konuyu pekiştirme amaçlı yargı 5555 i çöz. ondan sonra 7 iklime geç. yalnız yargının çözümleri açıklamalı değil. ama takıldığın soru olursa buraya yazarsın biz sana yardımcı oluruz. bi de konu konu gitmiyo yargı. bi dersi baştan sona bitirmek gerekiyo çözmek için. fakat pegemin 5000 i konu konuymuş. ya da onu alıp çözebilirsin. en azından pegemle ya da yargıyla bi temel yaparsın. sonra 7 iklimi daha rahat çözersin diye düşünüyorum.
matematik konusunda da bence sen evdeki antremanlar kitabınla birlikte git. çünkü dershane hocaları o kadar ağırdan almaz, hızlı gider. mecburen konuları yetiştirmek için. ama bişey anlamadan hızlı gitmektense, ağır ama emin adımlarla gitmek daha iyi.
iyi akşamlar kızlar bugün evde değildim güya uzaktan egtmden alan dinleyecektim ama benim dersane yalış kart vermiş içinde alan yok 1 hafta sonra gelecekmiş yanıma kitapta almadım boş boş geçti meburen günüm canımı sıkan başka şeylerde oldu sinirlerim iyice tepeme çıktı bi insanın işi hiç mi rast gitmez ya lanetlimiyim neyim
Şu saat oldu derse oturmadım biran önce başlamam lazım
Yediiklim modüler soru bankalarımda her dersten bir kaç bölüm kaldı onlarda bittiğinde her dersten birer soru bankası + 7 tane de yaprak test kitabı bitmiş oluyor. Sonra gelsin yeni kitaplar
ARKADAŞIM BENDE O GÜNLERİ GÖREBİLİRMİYİM ACABA HİÇ KİTAP BİTİREMEDİM canım yaaa
iyi akşamlar kızlar
Ben yine hastalandım:2: 2 ay içinde 4. kez rahatsızlanmam.:2: doktor salgın, ve hava kirliliğinden üst solunum yolu enfeksiyonu çok diyor. Dershanaeye gittim geldim sabah ve bu saate kadar sadece 1 matematik testi çözdüm. şimdi dersin başına geçiyorum, molalarda uğrarım.
Ben bugün hiç çalışamadım,hastayım,vicdan azabından geberiyorum.
oyy kuzuma yaa :26: neden ki? hiç söylemiyorsun
Rengim dersane çok yoğun bu ara,uykusuz kaldım,direncim azaldı sanırım,her tarafım dökülüyor. Köklü sayılara bakayım dedim hiç kafam sarmadı. Belki eğitim çözerim ya da alan tekrar ederim yatana kadar.