çok sağolun kızlar iyiyim çok şükür bugün dersaneme de gittim. Bizim sınıf çok soğuk ondan üşüyoruz, pançomu giydim iyi oldu , bardakta çorba aldım 101 den yarın onu götürüp içeceğim.Hala bişey yiyemiyorum çünkü
iyi canım şimdilik hocalarla konuşunca onlarda yönlendiriyor artık , test zamanları koydular yapamadığımız soruları götürüp o zamanda hocalara soruyoruz . Sınıf ortamı çok iyi çok şükür herkes yardımcı oluyor birlikte ders çalışıyoruz. senin nasıl gidiyor canım dersler
sakın vazgeçmeyin benimde matematiğim çok kötü önceden hiç anlamazdım zar zor 2 tane anca yapardım şimdi denemelerde görmediğimiz konular var ama 6 , 7 tane yapıyorum çözüyorum hayaldi önceden
çoğu insan güler 6, 7 ne der ama benim için büyük başarı , hala ön yargılarımı yıkamadım hala sorulara nasıl yapılıyor bu ya ? diye boş boş bakıp duruyorum ama pes etmek yok ,ben inanıyorum ki inşallah daha da artacak , sizde önce kendinize inanın ve ön yargınızı yıkın ben yapacam deyin sonra her gün mutlaka azda olsa matematiğe bakmaya çalışın , yapamadığınız soruları mutlaka sorun dersanedeki arkadaşlarınıza yada hocanıza , dersanede matematik hocanız nasıl anlatıyor o da önemli tabi , bizim hoca çok şükür iyi basite indirerek anlatıyor.