- 22 Mart 2011
- 637
- 158
şu kitapları aldım fıstıklı kadayıflarım :126:
Eki Görüntüle 897743 Eki Görüntüle 897742 Eki Görüntüle 897744 Eki Görüntüle 897745 Eki Görüntüle 897746 Eki Görüntüle 897747
Güle güle çarçabuk bitir inşallah yeni kitaplarını güzelim.Hepsini sular seller gibi öğren inşallah tatlım.
kuzum bu ara kitapsec yeni yerine tasındıgından doayı aksatmıs genelinkini. inşallah sende öyle sorun olmaz.
ben hala bekliyorum. hayır bilsem daha gec verirdim alan kıtaplarını beklerdim yaa
kız kardeşimi hastaneye götürdük kızlar vücudunda alerji cıkmıstı doktor bir sürü ilaç şurup krem verdi . sabah biraz alana baktım şimdi vatandaslıga geceyim inşallah
kolay gelsin
Geçmiş olsun fıstığım kardeşine.İnşallah tez vakitte iyileşir güzelim.
iyi akşamlar kızlar cumadan beri hastalıkla uğraşıyorum denemeye de gidemedim bugün iyiyim ders çalışmaya başladım. yarın dersanem var , iklim videolarını izleyip test çözeceğim.Hepinize kolay gelsin
Geçmiş olsun şekerim.İnşallah çabucak iyileşirsin.
kızlar yasin okudum, sizin için de dua ettim.
Allah kabul etsin kuzum.Sağ ol güzelim bizi de dualarına kattığın için.
Bence kuzum sen de elindekileri bitir.Sonra eksik olan yeni eklenen konularla ilgili kaynakları temin edersin bence. Alanla ilgili ben de bilmiyorum ne yapacağımı, ne alacağımı.:44:Bakayım hepsi bir çıksın sonra karar veririrm artık.Ben de nasıl çalışacağımı bilmiyorum.Ama ben gy'yi bitirdim.Gk'den de tarihi bitirdim,coğrafyayı yarıladım ve vatandaşlık, çtd ve sayısal mantık kaldı.Onları bitirip eğitime geçeceğim.Eğitimi bitirince bir daha alan çalışacağım sürekli rahat rahat.Tabi diğerlerini arada tekrar etmek kaydıyla.Şimdilik öyle bir plan yaptım.Tamam güzelim sen programını yap, burada bize de gösterirsin.Ama plan yapmak çok iyi oluyor.Çok faydası oluyor planın.
Canım ben ders ders gidiyorum.Benim açımdan faydalı oluyor.Çünkü ben birkaç derse birden çalıştım mı kafam karışıyor.Diğer çalıştıklarımı unutuyorum.Konular arasında bağlantı kurmam zor oluyor.O yüzden bir konuyu bitirir bitirmez unutmadan diğer konuya geçiyorum ki arada bağlantı kurabileyim.Ekinezya arkadaşım sen kendini daha iyi tanırsın, nasıl daha iyi öğreneceksen öyle çalış tatlım.
Canım çok teşekkür ederim cevapladığın için,bence çok iyi düşünmüşsün,benim sadece coğrafya bitti daha bakalım hakkımızda hayırlısı olsun...
Ben teşekkür ederim canım.Hayırlısıyla sen de planını uyguladıkça konuları bitireceksin inşallah şekerparem.Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.
kızlar pegem türkiye geneli olmuştuk, öğlen sonucu yazmıştım
şimdi genel sıralamaya bakıyorum da 3501 kişiden 195. olmuşum, nasıl sizce
Kuzum çok güzel maşallah.Tebrik ederim.İnşallah konuları bitirince daha iyi dereceler yapacaksın kuzum.
Bahsetmeyi unuttum sonunda programımı yaptım.
GÜNLÜK KESİNLİKLE YAPILMASI GEREKENLER:
1.İbadet
2.Rızkın kazanılması (Kpss)
3.Hayatımızı murakebe ve tefekkür
-5 VAKİT NAMAZ
-Namazların ardından okunacak sureler
-1 sayfa Kuranı Kerim (Arapça-Meal)
-1 Hadis
-En az 5 sayfa kitap okumak
-En az 5 saat ders
-Spor
3 gün dersanem var salı çarşamba perşembe,onun dışındaki günler için plan:
06.30 Kalkış
06.30-07.00 Namaz
07.00-07.45 Keraat vakti beklemesi
08.00-09.00 Kahvaltı
09.00-12.00 Ders + Mola
12.00-13.00 Namaz + Dua
13.00-14.00 Yemek
14.00-15.00 Ders
15.00-16.00 Namaz + Dua
16.00-17.00 Ders
17.00-19.00 Namaz + Yemek
19.00-22.00 Ders
22.00-23.00 Kitap okuma + İnternet :)
23.00-06.30 Uyku
Haftada 2'şer gün Tarih, Coğrafya, Vatandaşlık koydum.
Her gün az ya da çok Matematik ve Türkçe koydum.
3 eğitim dersi birden gitmeyi düşününüyorum 2'şer gün olarak Ölçme,ÖYT,Rehberlik koydum..
1 gün alan ve deneme koydum..
Bana göre çok yoğun oldu kızlar ama bir yerden başlamam lazım...
Meleğim planın çok güzel olmuş.Manevi yönden de destekleyince gerçekten daha verimli oluyor çalışmalar.Rabbim çalışanlara yardım ediyor.Bu plana göre sen konuları kısa sürede bitirirsin inşallah.
Ben bugünkü raporumu vereyim.Bugün ekonomik coğrafya özetimi tamamladım.Sonra da maşallah 195 soru çözdüm.Ama daha bitmedi.Yarın videolarını izleyip 1 soru bankasını daha çözeceğim inşallah.