2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)


İnşallah kuzum dediğin gibi eğitimi düzeltebilirim.Çok korkuyorum halledemeyeceğim diye.:18::18:Bakayım duruma göre karar veririm artık alıp almayacağıma ama büyük ihtimal almam.


Bence kuzum sen de elindekileri bitir.Sonra eksik olan yeni eklenen konularla ilgili kaynakları temin edersin bence. Alanla ilgili ben de bilmiyorum ne yapacağımı, ne alacağımı.:44:Bakayım hepsi bir çıksın sonra karar veririrm artık.Ben de nasıl çalışacağımı bilmiyorum.Ama ben gy'yi bitirdim.Gk'den de tarihi bitirdim,coğrafyayı yarıladım ve vatandaşlık, çtd ve sayısal mantık kaldı.Onları bitirip eğitime geçeceğim.Eğitimi bitirince bir daha alan çalışacağım sürekli rahat rahat.Tabi diğerlerini arada tekrar etmek kaydıyla.Şimdilik öyle bir plan yaptım.Tamam güzelim sen programını yap, burada bize de gösterirsin.Ama plan yapmak çok iyi oluyor.Çok faydası oluyor planın.



Canım ben ders ders gidiyorum.Benim açımdan faydalı oluyor.Çünkü ben birkaç derse birden çalıştım mı kafam karışıyor.Diğer çalıştıklarımı unutuyorum.Konular arasında bağlantı kurmam zor oluyor.O yüzden bir konuyu bitirir bitirmez unutmadan diğer konuya geçiyorum ki arada bağlantı kurabileyim.Ekinezya arkadaşım sen kendini daha iyi tanırsın, nasıl daha iyi öğreneceksen öyle çalış tatlım.


Rengişim dişlerin şimdiden hayırlı olsun.Bizler için dış görüntü çok önemli.Benim de ön dişlerim düzgün değil.İnşallah ben de atanınca bakarım çaresine.

Monam ve Tuğbam denemelerinizde başarılar.Hiç stres yapmayın, siz yaparsınız.Sadece kendinize güvenin,Rabbime dua edin.Gerisi kendiliğinden gelecektir.Denemeleriniz iyi gelecek inşallah kuzucuklarım.:16:
 
Raporumu vermeyi unuttum fıstıklar.Gerçi pek raporluk bir şeyim yok ama olsun.Bugün ekonomik coğrafyaya başladım.Data napmış öyle?Bir ünite tam 71 sayfa.Haliyle ben özet çıkardığım için özeti daha bitiremedim.Ama az kaldı yarın erken kalkıp özetimi bitirip videolarımı izleyip soru çözmem gerek.Anlayacağınız bugün pek bir şey yapamadım.
 

öyle yap mantarım. ben de yarın siparişimi vericem. pegem 5000 den memnun musun kuzum? ama galiba eğitime başlamadığın için hiç çözmedin onu
 

olsun kuzum, ben de bugün pek bişey yapmadım. ama en azından günü boş geçirmedik. hiçbişey yapmamaktan iyidir. yarın günümüz daha verimli olsun inşallah
 
öyle yap mantarım. ben de yarın siparişimi vericem. pegem 5000 den memnun musun kuzum? ama galiba eğitime başlamadığın için hiç çözmedin onu

Kuzum hiç başlamadım o yüzden ne desem boş.Ama içinde bir üniteyle ilgili 4 test falan var.Bir de bildiğin gibi konu konu gidiyor.
 
Kuzum hiç başlamadım o yüzden ne desem boş.Ama içinde bir üniteyle ilgili 4 test falan var.Bir de bildiğin gibi konu konu gidiyor.
sağol kuzum. alcaktım ben onu zaten. bi de senin fikrini alayım dedim meleğim
İnşallah kuzum.Sen yine iyi çalışmışsın kuzum.200 soru çözmüşsün maşallah.Daha ne olsun?

kuzum ben aslında eğitim tekrarına başlıcaktım. ama şu yargının 5555 i var ya bende, o kitapta öyt ve pg hariç hepsi bitti. ama öyt ve pg tertemiz duruyo. o yüzden onu bitirmek daha mantıklı geldi. bu ayın sonuna kadar ordaki öyt ve pgleri bitireyim dedim. artık ocakta eğitim tekrarına başlar, o zaman pegem çözerim.
 

Al bence kuzum.Benim nette okuduğum kadarıyla iyi bir setmiş.İncelediğim kadarıyla bana güzel geldi.Baen kitapların dış görünüşü kağıt kalitesi baskısı da önemli oluyor.İnsanı heveslendiriyor.En azından ben bu açıdan beğendim.Mesela ben Uzmankariyeri dış görünüş açısından hiç beğenmemiştim.Elime aldığımda içimden çalışmak gelmiyordu.En azından bunlar öyle değil.

Bence önce Yargı'yı bitir.Hem soru çözerek de tekrar yapmış olursun tatlım.Kitabı yarım bırakırsan o zaman da için rahat etmez.Sonra da eğitimi tekrar eder, Pegem'i çözersin.

Kuzum merak ettim bu yüzük falı ne ya?
 

evet kuzum bitirmeden de rahat edemiyorum. hatta kitap siparişi bile içim rahat bi şekilde veremiyorum. bitince içim rahat edicek. dediğin gibi yapıcam meleğim.
ben de dış görünüşe çok bakarım. benim de hevesim kaçıyo sevmeyince. insan azcık rengarenk bişiyler yapar mesela beyaz kalemin dışını çok beğendim ben. onu da alıcam. tabii dışı için değil de beyaz kalem zor diyolar, onu da bi çözmek lazım eğitimde.

kuzum yüzük falı bildiğim kadarıyla şöyle. bi ipe yüzük bağlıyosun. sonra yüzüğü bardağın içine salıyosun. bardağın yarısı suyla dolu olcaktı sanırım. yüzük suya değmicek şekilde içinde tutuyosun. yüzük bi süre sonra dönmeye başlıyo. bardağa çarpıyo. bi süre sonra da kendiliğinden duruyo. bu yüzük bardağa kaç kere çarparsa o çarpma sayılarının toplamı senin evlenme yaşını veriyo
bi de ben şey duymuştum. yüzük daire şeklinde dönerse oğlun, ileri geri şekilde dönerse kızın oluyomuş
 
sedefim evet sanaldan bile elini uzattn bana
mantarcım maaşallah canım.
sen de dişlerini yaptırırsın umarım. ben de cok sevinmiyorum daha belli olmadıgı için:26:

ben yatıyorum canlarım birden uyku bastırdı iyi gecel szi seviyorum
 

Aaaa çok ilginçmiş.Peki doğru çıkıyor mu dersem aslında günaha girmiş olacağım ama fala inanma falsız da kalma demişler.
 

Sağ ol rengişim.İnşallah kuzum.

İyi geceler, tatlı rüyalar.Ben de sizi seviyorum kuzucuklarım.
 
iyi geceler kuzum. rüyanda nişanlandığın geceyi gör :123:
Aaaa çok ilginçmiş.Peki doğru çıkıyor mu dersem aslında günaha girmiş olacağım ama fala inanma falsız da kalma demişler.

renginanın yaptıkları hep doğru çıkmış kuzum. ama tesadüf müdür, gerçek midir bilemeyiz tabi

canlar ben de yatayım artık, hepinize iyi uykular
mantarım sen de yat uykunu al kuzucum
 

sağ ol kızcem inşallah
 
rengina merhaba konunla çok alakasız biliyorum ama lisabella yı çok merak ediyorum siteden gitmiş...

haberin varmı nasıl acaba?

sana özel msj atacaktım ekli olmam lazımmış, buradan sordum mecburen :26:
 
rengina merhaba konunla çok alakasız biliyorum ama lisabella yı çok merak ediyorum siteden gitmiş...

haberin varmı nasıl acaba?

sana özel msj atacaktım ekli olmam lazımmış, buradan sordum mecburen :26:

yok canım ekli olmasan da atabiliyorsun mesaj bana:26:
hiç bilgim yok lisabella için canım ben de merak ettim:26: umarım gelir kısa zamanda:44:
 
hayır canım atılmıyor bir bak istersen :26:

ayrıca teşekkür ederim

şimdi baktım ayarlara canım tüm üyeler atabiliri işaretlemişim ama bilemedim ki sende niye öyle oldu:26:
nevrestenın lisadan haberi vardır muhtemelen canım site dısında da görüşüyorlar sanırım ona sor bir istersen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…