- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
amin inşallah teşekür ederimHayırlı olsun cnm yeni arabanız kazasız belasız inş:) soruda resmi dili soruyo galiba 1-2-3 diorum ben:)
ben 1-2 diyorum canım
1 ve 2 diyorum canım
cevap 1.2.3 kızlar bende 1 ve 2 demiştim sabah eşimede gösterdim osmanlının dli osmanlı türkçesi diye geçiyomuş heralde ondan cevap 1,2,3slm kızlarsabah abimle a101 gittik defterler, fosforlu kalemler aldık herkes kızına, oğluna alıyor abim ilkokul malzemelerini gösterip dalga geçiyor bizimle masamı topladım attım fazlalıkları, kitaplığı topladım toz aldım koydum defterleri rafa ohh miss hazırım artık çalışmaya
nilkon ben soruna 1-2 diyorum
hangi bankadan kazandın bunları merak ettim hayırlı olsun güle güle kullanBu ara da kızlar tam ne kadar şanssız olduğumu düşünüyordum ki bir bankadan bilgisayar, tablet, altın ve de cep telefonu kazandım bir kaç güne elime ulaşacak nasıl bir umutlandım şu sınavı tekrar denemek için anlatamam
renginacım tercihleri onaylatmanın son günü ne zaman biliyomusun
Ay bildim mutlu oldum şimdi:) ben de yeni çalıştım cnm bu konulara evet eşinin dediği gbi osmanlı türkçesi olarak geçiyor:)amin inşallah teşekür ederim
cevap 1.2.3 kızlar bende 1 ve 2 demiştim sabah eşimede gösterdim osmanlının dli osmanlı türkçesi diye geçiyomuş heralde ondan cevap
güle güle kullan hepsini canım
sizler böyle çalıştıkça bana daha çok heves geliyor
gidip biraz coğrafya çözeyim bari
hangi bankadan kazandın bunları merak ettim hayırlı olsun güle güle kullan
renginacım tercihleri onaylatmanın son günü ne zaman biliyomusun
ben aslında yapmakta istemiyorumda işte ne olur ne olmaz burası türkiye
tatlım yarın son gün. yapacaksan bugünden hallet yarına çok yoğun olabilir çünkü
eşi sosyalci aldım ya tarih cografyada kullanıyorumAy bildim mutlu oldum şimdi:) ben de yeni çalıştım cnm bu konulara evet eşinin dediği gbi osmanlı türkçesi olarak geçiyor:)
eşi sosyalci aldım ya tarih cografyada kullanıyorumafferin kocama bilmiş hangi kaynaktan çalışıyosun canım ben fem genel kültür soru bankasından soru çözüyorumda baya kıl sorular var
magdurum magdurrrrrrrr sorma n haldeym sorma kederdeim sorma yangınlardayım başım dumannnnn
kızlar poğaça yaptım şuan fırında
bu kez değişik bir tarif denedim
bakalım nasıl olacak
ooo hamarat editör var burdaeski görevi devralmıssın hiç farketmedim hayırlı olsun
sağol canım
senin tüm bölümdü de benim sadece sınavlar canım
şuan böyle kalsın bakalım
evet hepsi birden zor oluyordu zaten daha düşünmüyorum öyle bişey böyle iyi
neden düşünmüyorsun?
beraber yürütürüz tekrardan hem
yok canım sen idare edersin artık aöf de olduğu için genel olarak almıştım o zaman şimdi üniversite bölümlerinde falan işim yok sen burayı hallet yeter bize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?