- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
sağol kuzubi tane mezuniyet belgesi verdiler bana. bi de bunun 2 tane aslının aynısıdır yazan fotokopisini vermişlerdi. o 2 fotokopiyi 2 ücretli başvurumda kullandım. bu asıl olan mezuniyet belgesini de aslının aynısıdır şeklinde fotokopi çektirsem olur mu? yoksa tekrar okuldan almam mı gerek acaba?
ben o mezuniyet belgesini vereyim o zaman nasılsa yarın öbürgün diplomamı alcam okuldan kuzuFotokopi kabul etmezler herhalde kuzum ya.:44:
hayırlısı sedef, inan doğru zamanda olması çok önemli arkadaşım bu haziran alımında atandı ama çok mutsuz kurum çok yoğun ve çalışma arkadaşları iyi değilmiş. Hayırlı yere hayırlı zamanda atanmak önemli...
teşekkür ederim
konu çalışmaya başladınız mı daha doğru konu çalışacak mısınız? Bende geçen sene den marazlı olduğum için konular hala hafızamda
test çözüyorum genel olarak
haklıısn canım. bu yıl hayırlısı değilmiş demek ki
ben konu çalışıcam. öyle derinlemesine değil ama yine de bakıcam. sanki unutmuşum gibi geliyo belki de görünce hatırlarım
kızlar eşim araba almış artık bizimde düt dütümüz varbunun şerefine gidip biraz soru çözeyim geliyorummmm
hayırlı olsun canım güle güle kullanınkızlar eşim araba almış artık bizimde düt dütümüz varbunun şerefine gidip biraz soru çözeyim geliyorummmm
hayırlı olsun nilkon
abimle yürüyüş olsun cips falan alırız hem diye 101 e gittik . Yarın kırtasiye ürünleri gelecekmiş netten görmüştüm defter, testleri koymak için dosya falan alırım ürünlere bakayım diye kataloğunu istedim kasiyerden 'kırtasiye ürünleri gelecek ' dedi sizin işinize yaramaz anlamındaolsun dedim aldım ne varmış yaşımız da hem okumanın yaşı mı olur
kızlar eşim araba almış artık bizimde düt dütümüz varbunun şerefine gidip biraz soru çözeyim geliyorummmm
hayırlı olsun nilkon
abimle yürüyüş olsun cips falan alırız hem diye 101 e gittik . Yarın kırtasiye ürünleri gelecekmiş netten görmüştüm defter, testleri koymak için dosya falan alırım ürünlere bakayım diye kataloğunu istedim kasiyerden 'kırtasiye ürünleri gelecek ' dedi sizin işinize yaramaz anlamındaolsun dedim aldım ne varmış yaşımız da hem okumanın yaşı mı olur
dalin hiç aklıma gelmemişti isim koymak arabaya ama iyi fikirhatasız kazasız güle güle kullanın rengi ne ismi ne isim koydunuz mu arabaya
hayırlı olsun nilkon
hayırlı olsun canım güle güle kullanın
ben de çok hevesliyimdir kırtasiye ürünlerine
geçen nt'den bir sürü kalem aldım renkli renkli
Nilim hayırlı uğurlu olsun düttütünüz:) kazasız belasız inşallah.
HEPİNİZ ÇOK ÇOK SAOLUN CANLARIM
hayrılı olsun canım
olmaz tabi canım
hem biz keyfimizden alıyoruz sanki
dalin hiç aklıma gelmemişti isim koymak arabaya ama iyi fikirrengi beyaz
a101e bende gideyim o zaman dün şok a baktımda silmiş süpürmüşlerkasiyere kızdım ha şimdi ben heralde nine olana kadar alacam bayılıyorum defter kitap kaleme
kızlar eşimin ilk arabası ve çok mutlu onun bu halini görünce ben sana hergün arabamı alsam dedim o kadar yani
kızlar dünde tarihten 45 soru çözdüm fem gk sb den alacak olan varsa süper sorular var
size 1 soru sorayım aklıma gelmişken
1.karahanlı
2.karamanoglu
3 osmanlı
BU ÖNCÜLLERDEN HANGİLERİNİN DİLİ TÜRKÇEDİR
a101e bende gideyim o zaman dün şok a baktımda silmiş süpürmüşlerkasiyere kızdım ha şimdi ben heralde nine olana kadar alacam bayılıyorum defter kitap kaleme
kızlar eşimin ilk arabası ve çok mutlu onun bu halini görünce ben sana hergün arabamı alsam dedim o kadar yani
kızlar dünde tarihten 45 soru çözdüm fem gk sb den alacak olan varsa süper sorular var
1.karahanlı
2.karamanoglu
3 osmanlı
1.karahanlı
2.karamanoglu
3 osmanlı
Bu ara da kızlar tam ne kadar şanssız olduğumu düşünüyordum ki bir bankadan bilgisayar, tablet, altın ve de cep telefonu kazandım bir kaç güne elime ulaşacak nasıl bir umutlandım şu sınavı tekrar denemek için anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?