sedefim maşallah
rengişim hayırlı olsun telefonun :102:
burnum yanardağ gibi ya kulaklarım tıkalı kış bitse de yaz gelse hemen
sedefim maşallah
rengişim hayırlı olsun telefonun :102:
burnum yanardağ gibi ya kulaklarım tıkalı kış bitse de yaz gelse hemen
sedefim maaşallah raporuna kem gözlerden uzak olsun
sağol tatlısımbakalım elime ne zaman gececek
sağolun candan ötelerim
bugün gündüz pek masadan ayrılmamaya çalıştım ve akşamüstüne kadar tamamlandı dersim. ondan sonra da akşam çok rahat oldum. bundan sonra böyle yapmaya çalışıcam. sonra yarım yamalak sürünce bütün gün ders daha çok sıkıyo insanı
öyt den son 1 konum kaldı, yarın onu bitiricem. gelişimden de 2.soru bankamda çok az test kaldı. yarın o da biter inşallah :125:
ay insanın elinde çözücek kitap kalmaması çok güzel bi duygu
sağolun candan ötelerim
bugün gündüz pek masadan ayrılmamaya çalıştım ve akşamüstüne kadar tamamlandı dersim. ondan sonra da akşam çok rahat oldum. bundan sonra böyle yapmaya çalışıcam. sonra yarım yamalak sürünce bütün gün ders daha çok sıkıyo insanı
öyt den son 1 konum kaldı, yarın onu bitiricem. gelişimden de 2.soru bankamda çok az test kaldı. yarın o da biter inşallah :125:
ay insanın elinde çözücek kitap kalmaması çok güzel bi duygu
ay tuğbim ben de geçen bir gelinlik gördüm tam benlik ya sanki bana sorup yapmışlar
ben zati evlenene kadar o gelinlik modeli kaç kere demode olur
sağoasın badem
annenle ilgili sorunun için de kuzum ya bence hiç cevap verme atışmayın yani.
ben önceden çok üzülürdüm kendimi anlatmaya çalışırdım anlatamazdım.
sonra düşündüm de aileme karşı haklı çıksam ne olacak, neyi kazanacağım?
artık vazgeçtim bu yüzden. söylenip susuyorlar ben cevap vermediğim için konu da kapanıyor hemen. sen de dediğim gibi dene bak kafan rahat olacak.
hemen iyileş gel fıstığım
grip oluyorum galiba sedefim. ya hem de ne oluyorum ne olmuyorumböyle halsizlik baş ağrısı var dersimi engelliyor
programını tamamladıysan hiç üzülme safranım.
ben de 2 gündür düzgünce bakamıyorum 10undan sonra yeni programıma başlamayı düşünüyorum
ayy çok güzelmiş. inşallah giymek de nasip olur kuzuma
poşet çayda o kadar acı olmaz bence de sedefim
mesela aktardan aldığın papatya çayıyla liptonunki çok farklı oluyo.
sakın stres olma panik yapma safranım rahat olunca daha verimli
çalışıyor insan
ayy çok güldüm ben buna yaa
benim beğendiğim gelinlik buEki Görüntüle 887844
açıp arada aahh çekiyorum işte
ayrıca sen hasta olunca bende hasta oldum bak ikizim
sağol fıstığım
maşallah sedefim cok iyi gidiyorsun
aman fazla yazma sen yine de ne olur ne olmaz
aynen kuzum o duygu çok güzel ya sonra da kitap sipariş ediyosun
hevesli hevesli
bu arada kuzum sistemini kurmana çok sevindim :124:
sedefim kitap almak zaten virüs gibi bir şey biri alınca diğerlerine de bulaşıyor
sağol fıstığımatanmamız şart kuzum ya mecbur
nazarı hissettiğim an yazmıcam kuzum, milletin nazarı yüzünden dersimizden olmayalım :18:
aynen tuğbamrengina kitap siparişi verdiğinden beri canımı çektirdi. kitap almak istiyorum zor tutuyorum kendimi. şimdi ben eğitim çalışıyorum ya, yargı 5555 yavaştan bitmeye başladı. orda bitenlerden sonra ihtiyaç soru bankasına geçiyorum. şimdi ihtiyacın da azaldığını görünce gönlüm rahat bi şekilde kitap sipariş edebilirim
Telefonumun imei numarası klonlanmış.
ayy çok güzelmiş. inşallah giymek de nasip olur kuzumaeminim çok yakışıcaktır
ay böyle şeylere bakınca çok stres oluyorum
benimkinin abisinin 30 ağustosta izni yokmuş. ramazan bayramına alındı nişan tarihi. yani sınavla arası 20 gün. ben rahat rahat kıyafet ararım diye 30 ağustosta istemiştim yao 20 günde nasıl nişanlık bulcam meçhul zaten burda hiç yok. istanbula gidicem. orda bulurum inşallah :26:
benim nişanımda istediğim model şu, yani bu gelinlik de ben bunun siyahını istiyorum. tabii bulabilirsem
Eki Görüntüle 888195
Evet ama netten arattım kayıtlı gözüküyor.:26::26:
İmei numarası da yazmıyor gelen mesajda.:18::18:
sağol morisimÖncelikle başınız sağolsun kuzum Allah yakınlarına sabır versin.. kuzum gözlerin için bi doktora çıksan dinlendirici alsan rahat edersin.. sadece bilgisayara bakacağında ve ders çalışacağında kullanırsın olmaz mı?
Sedefim raporuna maşallah bohçan hazırlanmaya başlamış.. Allahım mutluluğunu daim etsin kuzum..
tüm geçmişi okudum kızlar okurken o kadar kaptırmışım ki kendimi sadece okumuşum alıntılamayı unutmuşum..Sıkıntılar yaşamışsınız Allah'a şükür ki aydınlığa çıkmışsınız..
yeni gelen kpssci kaderdaş arkadaşlarımız hoşgeldiniz..
Rapor konusu hakkında kızlar ben de uzundur rapor yazmıyorum sebebi ben uyumayı çok sevmem Çok şükür uykum da azdır ama buraya bir kaç kez rapor yazdıktan sonra farkettim ki oturduğum yerde bile uyumaya başlıyorum ve çok derin uyuyorum yani kafamı yastıktan kaldıramaz oldum ve bu durum bana sadece nazar değdiğinde olur bunu yaşantılarımdan biliyorum bu yüzden vazgeçtim
uzundur yoktum kızlar ama sanmayın aklımdan çkıyorsunuz aklım sizlerde.. Bilgisayar başına geçemiyorum.. Derslerime bakmaya çalışıyorum çalıştıktan sonra da teyzeme gidiyorum onun için gelemiyorum geceleri de malum gece erken yatarım kalamıyorum canlarım
aa nerden anladın ki monam, ee nasıl olcak şimdi :26:Telefonumun imei numarası klonlanmış.
aynen kuzum riskli, güvenemem. bi de abiyede beden değişiyo. bazı 36 bedenler bol geliyo, bazıları dar geliyo. tek umudum istanbulinşallah kuzum çok teşekkür ederim
bulursun sedefim kafanı takma sen.internetten de bak diyecem ama
denemeden almak riskli biraz :26:
ay kuzum zaten prenses gibisinbu kıyafetle de tescillersin hem
diktirebilirsin de aslında bulamazsan. şimdi diktirmek almaktan ucuz oluyor.
gözlerin bozuk mu? gözlüklerin dinlendirici mi? bende kullanıyorum da astigmat benimde :/
iyi geceler kızlar ben yokken sayfaları çoğaltmışsınız maşallah.uğrayamadım bu hafta ama çalışmıyorum sanmayın rehber hocamla şubatta konuları bitirecek şekilde program yapmıştım onu uygulamaya çalışıyorum.yetişmezse konular programı değiştiricez.
ben şu geçmiş sayfaları okuyayım.
renginacım yeni telefonunu güle güle kullan.benim de yeni bir tlfa ihtiyacım var ama şu aralar maddi durumum müsait değil inş. atanınca alıcam