- 2 Temmuz 2013
- 16.468
- 12.868
bu Kpss bizi sağlığımızdan ediyor of of:18:
nen var? :18::18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu Kpss bizi sağlığımızdan ediyor of of:18:
yok kuzum yeni model değil. yeniler galaksi bu wave.
bakarım artık renklere göre kuzum ama daha telefon elime gecmedi bile
nen var? :18::18:
sağol kuzum Allah'a şükür ki benim birşeyim yok Rengişin gözleri için dedim canım..
sağol kuzum Allah'a şükür ki benim birşeyim yok Rengişin gözleri için dedim canım..
Geçen gün düşünüyordum galaksi mi alsam lumia mı diye baya kararsız kalmıştım alırken ama wp daha şık olduğu için onu aldım. Pişman değilim ama galaksinin wp olanı olsaydı tereddütsüz onu alırdım dedim. Dün okudum ki o modeli satışa çıkacakmış
Keşke başka şey geçirseymişim içimden
görmemişim oraları geçmiş olsun reng
oyy kuzuma yerim seni
sadece göz mü daha neleri bozmadı
nokianın dokunmatiğini düzeltmişler mi kuzum peki
amin tatlışıminşallah en az hasarla ve iyi bir sonla kapatırız seneyi kızlar:13:
lumianın ekranı samsunga göre daha kaliteli kuzum o yüzden ben fazlasıyla aldım paramın karşılığını.
bazen kk ya abimin s3ten giriyorum çok ağır net performansı..
nokianın dokunmatiğini düzeltmişler mi kuzum peki
amin tatlışım
s3te kafam kadar ya nasıl taşıyorlar onu
gözlerin bozuk mu? gözlüklerin dinlendirici mi? bende kullanıyorum da astigmat benimde :/
bozuk kuzum dinlendirici değil
astigmat var solda
en son 0.50ydi şimdi 1i bulmuştur
kuzularım yatağımla randevum var bekletmeyim çocuğu yazık
hadi iyi geceler gittim ben
kuzularım yatağımla randevum var bekletmeyim çocuğu yazık
hadi iyi geceler gittim ben
sağol canım ama daha elime geçmediiyi geceler kızlar ben yokken sayfaları çoğaltmışsınız maşallah.uğrayamadım bu hafta ama çalışmıyorum sanmayın rehber hocamla şubatta konuları bitirecek şekilde program yapmıştım onu uygulamaya çalışıyorum.yetişmezse konular programı değiştiricez.
ben şu geçmiş sayfaları okuyayım.
renginacım yeni telefonunu güle güle kullan.benim de yeni bir tlfa ihtiyacım var ama şu aralar maddi durumum müsait değil inş. atanınca alıcam