2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)


ooh çok sevindim kuzum
zencefil acı kuzum biber gibi :120:
ama gribe çok iyi geliyo



o zaman hep da.lı konuşayım sevdicekini burada da hatırlarsın

çok iyi fikir rengişim :124:
Ben yatıyorum kızlarım,iyi geceler.:79:

iyi geceler monam
 
Hiç tadım yok Rengim... Bi ara çemkircem feyste sana uzun uzun...
7/24 kim bozdu moralini söyle alayım façasını aşağı

ooh çok sevindim kuzum
zencefil acı kuzum biber gibi :120:
ama gribe çok iyi geliyo



çok iyi fikir rengişim :124:


iyi geceler monam

tamam kızcem
sırf sen dedğin için grip olmasam da içeceğim bir gün inşallah
 
aa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana kuzum bu süreçte biz herkese kulaklarımızı tıkıyoruz, sen de öyle yap
İnanmıyorum ilk dedda duyuyom nasıl bi saçmalık o öyle...

O değil de yediği kazıklara doymamış anlaşılan.
aynen lokumum. o zaten 20 senedir doymadı, alıştık artık.
babana şuan yorum dahi yapamıyorum gerçekten. gerçi kendi kanı ya onu kayırır şimdi gelin altını çalmış çalmamış ne farkeder
bu ülkede ... yaranıyor anacım bu da gerçek
öte tarafta çekiceği var kelebeğim sadece Allah'a havale ediyorum. ve çok haklısın dediğinde
Sedefcim ikinci eş durumunu bilmiyorum canım ama ölüm durumunda mirasta eşe bir çocuklara iki pay düşüyor.. yani annemden bize öyle kaldı.. kardeşimle bana ikişer pay babama bir pay düştü yavrum..
anladım meleğim.. abimin çok hakkı oluyo ya. hatta annemin kendi üzerine ait de bi ev var. ondan da 1/4 hak talep edebiliyo. zaten annem onu da alır diye güvenemiyo. ya aslında bunlar çok üzücü şeyler. karşılıklı saygı ve güven olsa bu tarz şeylere hiç gerek yok. ama bugüne kadar bizi soyduğu için babama bişey olduğunda da evleri almak için elinden geleni yapar. hatta yapmasına gerek bile kalmadı, babası sağolsun annem babama diyo ki bak sedefin de nişanı olcak bişeyler yapalım diyo. ben sedefe sığınıcağı çatı vermişim, aç mı bırakmışım, açıkta mı bırakmışım, daha napayım diyo Allaha şükür aç kalmadım tabii ama annemin abimin düğünü için yaptıklarını bi bilseniz.. neyse.. zaten üniversitede de annem okuttu beni. babam ben liseyi bitirince, dayımın beni okutmasını istedi. hiç tınında bile olmadı yani düğün hazırlığımda da en azından onura 1 saat yapar diyodum, hiç umrunda değil. her şeyimi her zamanki gibi annem yapıcak. atandığım gibi silicem onu, atanamasam bile evlendikten sonra yüzünü bile görmek istemiyorum onun.
ahh benim nathalimm yaa ne de güzel çalışmışş. senin bu raporunu görünce o kadar mutlu oldum ki çok seviniyorum senin adına. inşallah böyle her gün raporunu görürüm kuzum. maşallah
dediklerinde çok haklısın. etrafta çok akraba var ama var da yok ya bi insana kendinden başka kimseden fayda yok. ben bunu bilir bunu söylerim. altın bileziğimizi kendimiz kolumuza takmalıyız.

suyum benim yaa :26: çok üzüldüm. bak daha önceden de söylemiştim. bırak o dershaneyi, değişmez orası artık, bu şekilde kendini sinir ede ede hiç verimli bi yıl geçiremezsin. nerden dönsen kardır.. bak ihtiyaca gitmeye eğer araba bulamazsanız, uzaktan eğitim alın. en güzeli. hem uzaktan eğitimdeki hocalar daha dershanedekilerden daha kaliteli oluyo. hem dershaneden daha ucuz. illa dershane ortamı istiyosan da bu topikten daha iyisini bulamazsın zaten. şu uzaktan eğitimi bi düşün derim kuzum. hem ilk konuları da bilmiyosunuz, şimdi ihtiyaçta ilerlemişlerdir. ama uzaktan eğitimde tekrar tekrar ilk konuları izlersin. bana en mantıklısı bu geliyo
 
Günaydın güzellerim.

Haklısın kuzum.Ben senin ilerde beyaz atlı prensini bulacağına inanıyorum.Bak o zaman mantarkaya demişti dersin.

Sedefim bırak kim ne yaparsa yapsın?Nasılsa bir gün eden buluyor.Sen hiç üzülme, sen atandığında kimseye ihtiyacın kalmayacak.Alırsın başını gidersin, gerekirse bir daha da üvey baban ve abinle görüşmezsin.

Kuzular dün çtdden 2.5 video izledim ve not aldım sadece.:126:Biraz karnım ağrıyınca da erkenden yattım.Geriye 1.5 videom kaldı çtdden.Onları daha sonra boş olduğum zamanlarda halledeceğim.Bugün planıma göre coğrafyaya başlamam gerek.Bu ay planımı aksatmak istemiyorum.

Hadi güzellerim ben kaçayım.Gidip coğrafi konumu çalışayım.Sonra yine gelirim.Öptüm.
 
Son düzenleme:

evet canım çocuklara fazla kalıyor.. bak bunlar üzücü şeyler kabul ediyorum ama bu konulara fazlaca takılıp dersini aksatma canın ne zaman sıkılırsa bak burdayız yaz Allah razı olsun ki Onur da seni yanlız bırakmıyor yani babanın istediğini ona verme kuzum..
birde ev durumunu avukata danışacaktınız cnım onu danıştınız mı başkası üzerinden sen alsan da hak talep edebiliyormuymuş?



Bu saatte de başka yer açık olmaz ki
Anacım irmik helvası yapmış onu versem

bende isterimmmmmmmmmmmmmm pek severim irmik helvasını :):) bak canım çekti şimdi evde de süt yok


Günaydın Mantarım.. Maşallah çalışmana kuzum erken kalkmaya alışman çok güzel olmuşşşş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…