2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)


Çok sağ ol kuzumBen de bu sene çalıştığım için ya yine olmazsa emeklerim boşa çıkarsa diye düşünmüyor değilim.Hadi önceden pek çalışmadığım için kendime dert etmemiştim.İnşallah bu kuruntularımızı çalıştıkça aşarız meleğim.

O zaman ben daha bekleyim kitapların çıkmasını.Ben de geçen sene Data'nınkini almıştım.Keşke almasaymışım diyorum çünkü bizim bildiğimiz şeyleri tekrar etmişler aynen.Lise düzeyinde konu anlatımlı kitap gibiydi.Onu da hiç beğenmedim.

Çtdyi de çalışayım kuzum o zaman.Ben de öyle düşündüm ama konular çok sıkıcı olduğu için acaba sonraya mı bıraksam diye arada şeytan dürtüyor işte.:44:Ben de hiç sevmem bu konuları ama yapacak bir şey yok mecbur çalışacağız.


Ben de sizi çok özledimmmm güzellerim.Sağ ol kuzum.Nazarla bakanların gözü çıksın inşallah.


maşallah canım :128:
çağdaş dünya tarihine de çalış kuzum bence çıksın aradan
hem denemeye falan girersen çdt soruları boş kalır kendini değerlendiremezsin


Çok sağ ol fıstığım.En iyisi çtdyi de çalısayım da sonra kafam rahat olsun.Denemeye falan giremiyorum kuzum ben ilçede olduğum için burada kpss dershanesi yok.O yüzden en fazla evde deneme çözebilirim tatlım.
 
Selam kızlar
Çalışan arkadaşlar hepinize maşallahNe çok yazışmışsınız kızlar oku oku zor bitirdim 3 gün boyunca dershanem olduğu için sık giremicem bebişler.Görüşmek üzere,öpüldünüz
 
Kızlar kuzum daha iyi en azından artık kusmuyor, bugün okula gidebildi... Güzel ablalarının duaları kabul oldu herhalde, teşekkür ederim.
Sınırlı vaktim var yazamıyorum, okuyamıyorum :)

Misafirliğe gideceğiz...
Sağlıcakla kalın
 
1000. sayfaya yetiştim
nasılsınız kızcelerim
 

GEÇMİŞ olsun

İyi akşamlar herkesee

iyi akşamlarr

1000. Sayfamız hayırlı uğurlu olsun. Şenlikler başlasın

 
sigaranın kanser yaptıgını bilen onkologun içmeye devam etmesi?
a.bastırma
b.inkar
c.karşıt tepki kurma
d.çarpıtma :26:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…