2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Çeldirici bi soruymuş ama ben de ilk başta 1 diye düşündüm.Bu arada anca yemek yapmak-yemek işini bitirip oturmaya fırsat buldum.Gece çalışıcam inş.
 

Ben mezunum canım ama memlekette değilim.Kardeşim atandı,onunla başka şehirde yaşıyoruz

Kızlar ben hiç iyi değilim.Deneme sonucumu tlfa göndermişler,çok kötüyüm benSedefim sen Fem denemeleri düşük puanlarla hesaplıyor demiştin ya işte o,benim tek tesellim.Tamam iyi değildi ama ne bileyim,bu puanı görmek yıktı beni.ÖSYM bile daha vicdanlı.Puanımı sormayın kızlar,utanırımAcaba hiç temeli olmayanlar kaç puan aldılar bu denemeden çok merak ettimNeyse kolay gelsin kızlar..
 
youtubedan izledim çok da begendim tatlım

sen bu yıl dersaneye gitmiyo musun?
gitmiyorum kuşum
aynen senin dediğin de mantıklı aslında. ben o cümleden de pek bişey anlamamıştım ama renginanın dediği gibi düşünürsek 2.si bozuyo oluyo kuzum
Çeldirici bi soruymuş ama ben de ilk başta 1 diye düşündüm.Bu arada anca yemek yapmak-yemek işini bitirip oturmaya fırsat buldum.Gece çalışıcam inş.
1 değil kuzum, 1 i şıklara da yazmamış. aman yanlış olarak öğrenme. akışı bozan cümle 2.cümle olucakmış

geçen yıl feme giden arkadaşım öyle diyodu kuzum. hep düşük puanlar alıyodu, hiç 80 yapamamıştı sınavda. ama sınavda 86 yaptı. puanı nasıl hesaplıyolar bilmiyorum ama soruları gerçekten zor oluyomuş. netler hep düşük oluyomuş. sen puanı boşver. önemli olan sıralaman. dershaneden sınav sonucunla ilgili bi kağıt vercekler mi? orda yazar branş bazında sıralaman. onu dikkate al bence. çünkü herkese zorsa puanın düşük olsa bile sıralaman iyi olur.
ayy şu sınavı çok merak ettim nette olsa alıcam hemen
 

Ben de Fem e gidiyorum cnm.1. denemede 35 2. denemede 47 netim var.Bence de soruları çok zor.Bana mesaj gelmiyo ama niye ki?
 
Sedefcim İnternete geç verirler denemeyi ama sadece matematik soruları fatihbak diye bi hocanın sitesinde var çözümleriyle birlikte.
 
Kızlar şu sorularıma bir el atıverin

1- Aşağıdaki cümlelerin hangisinde bir varsayım söz konusu değildir?

A- Bu dedikodular belki seni kızdırmak için ortalıkta dolaşıyor
B- Diyelim ki bütün sevdiklerin seni terk etti
C- Yaşadığın kentin en zengin insanı olsan hayatında neler değişiyor acaba?
D- Bütün tersliklerin seni bulduğunu düşünelim, yine de karamsar olmamalısın
E- Bir an için işten atıldığını ve beş parasız kaldığını farzet..

2- İyi sözcüğü aşağıdakilerden hangisinde nicel anlamında kullanılmıştır?

A- Herkes iyi bir yaşam düşler
B- İyi gün dostlarından hep uzak durdu
C- Ödevlerini yapmayanları iyi payladı
D- Size iyi oyun vereyim de sahneleyin
E- Elli lira iyi paraydı

Birde, 8-9 Ağustos 2009 tarihlerinde 3. göç kervanı şenliği buradaki yazım yanlışı ?
 

1-a
2-e
3-3.Göç Kervanı Şenliği mi ?
 
Kaç soruda bu netler :26:

120 soruda Badecim..şaşırdın değil mi bende bu kadar kötü beklemiyordum en azından türkçeyi matı yapıp 50 net alırdım diye düşündüm çünkü tarih-coğrafya hiç bilmiyorum.Ama türkçe ile mat çok zor geldi sürem de yetmedi offf sınava kadar 100 neti geçmem lazım ama nasıl olcak bilmiyorum??
 

Belki kendini verememişsindir canım ya.
 

okuduğunu anlamışsındır tatlım olabilir stresten kaynaklanmıştır. bende de çok dikkat dağınıklığı var bu sıralar bugün Tarih testi çözüyordum sorunun işaretlediğim şıkkı yanlış alla alla oku oku bulamadım baktım kutlukları karluk okumuşum
sıkma canını Allah yardım eder inşallah bize
 

1 a
3 göç kervanı şenliği büyük
 

Aynen Badecim öyle oluyo.Bende de B12 eksikliğine bağlı dikkat eksikliği ve unutkanlık var o da çok etkiliyo beni.Tedavi oluyorum ama yine de etkili olmuyo gibi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…