2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

öyle canım tabii ki de... bu kadar mezunun iyi bir atama planıyla eritilmesi gerek. zamanında yapmadığımız eylem görüşmediğimiz kimse kalmadı ama atanan atandı ve geride kalanları anında unuttular. ben de elimi eteğimi çektim o işlerden...

Canim ocak çok geç olmaz mi
Ben 11 ay oldu dershaneye baslayali
Ondan da 6 ay önce baslamistim calismaya ama yetiştiren edibin konular oldu
Kendimi tam hissetmiyordum hala
Bence sizin için hangisi önemliyse eğitim mi alan mi bayramdan sonra ona başla.
Dediğin gibi ocakta da tüm derslere baslarsin bitirdiğini dersi tekrar edersin sadece

Aynen kuzum sağol düşüncelerin için, bakalım neler olacak yazarım size

Canım babam kızıyor daha büyüklerin var diyor ama annem pek bir şey demiyor ben de bilmiyorum bu şekilde ne karar verecekler. Hani şimdi ben istemediğim için ben sorun cıkaran olarak görünmek de istemyorum ama diğer türlü de benim zoruma gidiyor böyle, annem kıza böyle bir şey söylese siz beni istemiyorsunuz diye küser kesin her denilende yanlış bir anlam cıkarmaya cok meyilli bir kız. Daha gecen senelerde ben ona siz daha küçüksünüz demiştim trip atmıstı.
günaydın kızlar... bugün ders çalışmaya uyandım. plan program yapıp video falan ayarlıcam ama elim varmıyor
holofim sen çok erken baslamıssın kuzum bence şu bayram gecsin hatta 1 ay daha geçsin iyice kafamızı bosaltalım ki daha iyi ve verimli başlayalım sonradan cabuk sıkılmayalım.Ben kasım gibi çalışmayı düşünüyorum. Benim düşüncem bu ama yine calıscam diyorsan sen bilirsin tabi kuzum

Son düzenleme:

bilmiyorum ki kuzum yaa zaten başlayamadım da bugün bi plan yapim dedim ona bile elim varmadı. dün kalan kitapları çıkardım kutudan baktıkça midem bulanıyor. arkadaşla sözleştik o üç gündür çalışıyor bende hala tık yok. haklısınız aslında bayramdan sonra başlamam en mantıklısı olcek. zaten bayramda sevdicek gelcek o gelince dağılırım ben

sevgilin gelince calıstıklarını da unutabilirsin canım şu bayram geçsin de öyle başla zaten 1 yıl var önümüzde şimdi hızlı calısıp sonra o isteğimiz de kalmıyor. Boş bir zihinle baslamak en iyisi bence. Önce şu üstümüzdeki ölü toprağını atalım bir.

Holofiram dediklerine katılıyorum.79 -80 alan arkadaşlarım nasıl olsa atanırım
diye hiçbir şey yapmadılar yaz boyunca.Şimdi tutuştular bütün gruplara üyeler.
Niloş abla bile hamile hamile bir şeyler yapmaya çalışıyordu düşün.

Safranım ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim ben
Keşke çalışmayla olsa hiç kalkmam o masanın başından.
Kafamı toparladığım an başlarım kuzum.Önerilerin için çok teşekkür ederim

Vallahi ben şimdiden kafamda seneye su şekilde hazirlanirim diye düşünürken buluyorum kendimi
Sinava girmeden moralmen cokmusum haberim yok
Birde bizim sinav 2 senede bir
İnşallah gerek kalmaz tabi
Bir önceki calisma programini değiştirerek başla bence calismaya.
Ders ders gittiysen bunda konu konu git , yada tam tersi iste.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Ama çok geç kalma 2015 i beklemeden calismaya başla derim.

Amin canım benim.
Bak sınava günler kala moralini bozma bu düşüncelerle İnşallah
bu son olacak.Önüne saçma sapan tarih soruları
gelirse hiç üzülme es geç onları.Sen zorlanıyorsan herkes zorlanıyor
bunu unutma kuzum.

Ya bu topikte o kadar insan vardi
Kimse mi atanmadi diyorum bazen
Herkes sikintili zamanında geldi yazdi durdu
Simdi keyfi yerinde atananlarin demekki hic ugrayip bildiriyorlar bile
beynimin durduğunu hissediyorum
Benimde durdu bebem
Bugün İzmir iktisat kongresi ne zaman yapildi diye dusundum durdum

tarihin özeti bile 100 sayfa resmen bilgi zehirlenmesi yaşıcam

cevap 1923 mü

Badem stres yapma kuzum Çatır çatır çözeceksiniz soruları bak gör.

ah kuzum dualarını eksik etme. heyecan yok ama korku var en iyi siz anlarsınız

tarihin özeti bile 100 sayfa resmen bilgi zehirlenmesi yaşıcam

cevap 1923 mü

ah kuzum dualarını eksik etme. heyecan yok ama korku var en iyi siz anlarsınız

Anlamam mı kuzum o korkuyu iyi bilirim.Ama bu sene sınav günü
o korkumdan eser yoktu benim.İnşallah sizin de öyle olur.

genelde bu topiklerde öyle oluyor canım. atananlar birden selamı sabahı kesiyor. öküz öldü ortaklık bozuldu gibi düşünüyorlar heralde.

genelde bu topiklerde öyle oluyor canım. atananlar birden selamı sabahı kesiyor. öküz öldü ortaklık bozuldu gibi düşünüyorlar heralde.
Eski 2012 topiginden adilemir denemem ve okyanus var
Onlar benim topikte çok yardimci oldular allah razi olsun 1 sene boyunca
2012 sinavinda atanmislardi ama gelip moral vermek için yazdilar ara ara. Kendi tecrübelerini paylaştılar.
Ozelden bu hafta yazip sinavda basarilar dilediler hatta.
Farklı.olanlar da var demekki aralarinda

tabi ki farklı olanlar da var bizim de 2013te sadece 1 atanan arkadas gelip sordu hatrımızı diğerleri uğramadı, biz uğramayanlara kızınca biri görüp geldi özür diledi falan ama anlamı kalmadı tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…