2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

maşallah yavrum yaa daha nice altı yıllara kavuşursunuz inşallah ama bundan sonrakiler hep yan yana olsun en kısa zamanda... bizim de 2.5 yılı geçti size göre baya yeni sayılırız... Rabbim kimseyi sevdiğinden bu kadar ayrı komasın...

Amin holofiram :KK68:Siz de tez zamanda kavuşursunuz inşallah :KK70:

haklısın kuzum cok zor oluyor ayrı kalmak sonra tabi alışıyor insan. bizim de nisanda 6 yıl olacak ınsallah. ya evlilik evlilik diyoruz da inşallah hayırlısıyla olur kuzu onu da tabi hep söylemek lazım

Tabi kuzum her şeyin hayırlısı.Biz göremiyoruz hayırı şerri.Ne aşklarla
evlenen insanlar gördüm ben sonu hüsran.Rabbim onları bize hayırlı eylesin.

alala kızdaki tavır normal değil kardeşin de seviyor belli ki kız arkadaşından etkileniyor. benim sevdicek de o yaşlardeyken aynı durumu yaşamış. bi kız arkadaşı varmış daha iki hafta çıkmışlar evlenelim diye tutturmuş teyzesi benim kv adayını aramış gelip isteyin falan diye. yakamı zor kurtardım diyor sevdicek. iyi ki öyle bi hata yapmamışım şimdiye çoktan boşanmıştım diyor. kardeşin de daha olgun yaklaşır inşallah en kısa sürede bu olaya. belki de kendi haline bırakmak daha yararlı olur. siz tepki veriyorsunuz diye inada bindirip acele etmez umarım...
Ne kardeşimde evlenecek olgunluk var ne kızda. bunu bariz söyleyebilirim yani. Bir de belki kötü görümcelik olarak göreceksiniz ama valla kuzu ben o kız böyle yaptıkca soğuyorum ondan. Daha bundan önce bile anneme x annem nasıl babama x babam nasıl diye soruyordu bana. daha ortada resmiyet yokken anne baba ne ya bana cok tuhaf geliyor şimdiki neslin rahatlıgı valla

Ne kardeşimde evlenecek olgunluk var ne kızda. bunu bariz söyleyebilirim yani. Bir de belki kötü görümcelik olarak göreceksiniz ama valla kuzu ben o kız böyle yaptıkca soğuyorum ondan. Daha bundan önce bile anneme x annem nasıl babama x babam nasıl diye soruyordu bana. daha ortada resmiyet yokken anne baba ne ya bana cok tuhaf geliyor şimdiki neslin rahatlıgı valla

Ben kara kara evlenince nasıl anne baba diyeceğim diye düşünüyorum kız şimdiden diyor.:KK57:

Ben kara kara evlenince nasıl anne baba diyeceğim diye düşünüyorum kız şimdiden diyor.:KK57:
diyor kuzum valla. ya benım sevdicek annesını arardı bana zorla verirdi konus dıye ben utancımdan zar zor konusurdum bu kız kardeşime diyor annene ver de bi konusayım dıye. yani belki bunlar normal de ben böyle yetişmedim ne bileyim garip geliyor işte. daha bu yasta evlenme meraklarını anlamıyorum.

diyor kuzum valla. ya benım sevdicek annesını arardı bana zorla verirdi konus dıye ben utancımdan zar zor konusurdum bu kız kardeşime diyor annene ver de bi konusayım dıye. yani belki bunlar normal de ben böyle yetişmedim ne bileyim garip işte. daha bu yasta evlenme meraklarını anlamıyorum.

Bana da garip geliyor kuzum ya.Hoş karşılayamıyorum böyle şeyleri.Her
şey zamanında güzel derler ya çok doğru.

Bana da garip geliyor kuzum ya.Hoş karşılayamıyorum böyle şeyleri.Her
şey zamanında güzel derler ya çok doğru.
öyle evet her şey zamanında güzel. benim şimdiki aklımla 20 yasındaki aklım asla bir değil mesela. yaşayarak öğrenmeleri lazım.

yok belisim ya ne kötü görümceliği böyle hissetmekte son derece haklısın. onlarınki normal değil. bu ne rahatlık ne genişlik diye düşünüyor insan. ve kötü şeyler geliyor insanın aklına ister istemez. bence kardeşin de anlayacaktır yakında, biraz zaman alır ama geçer... ben de teyze amca diyorum o bile tuhaf geliyor. siz diye hitap ediyorum senli benli konuşamıyorum...

Kızlar valla ben bu küçüklerin önce evlenmesi konusuna hoş bakmıyorum. Yani sizlerin durumu normalmış gerçi birinizin ablası evlenmeyi düşünmüyormuş diğerinin sevgilileri bile yokmuş ama yine de insan kötü oluyor gerçekten. Benim 21 yasındaki erkek kardeşim (hepimizin küçüğüdür) bizden önce nişan yapmak istiyor. Kız da 20 yaşına yeni girdi. Ben sırf atanamadığım için evlenemiyorum ve kardeşimden de 4 yas büyüğüm yani ama o söz dinlemiyor benim de çok canımı sıkıyor gerçekten. Şimdi onun evlilik işi oldugu zaman benimki de birkaç yıl ertelenecek doğal olarak. yaşı büyük olsa neyse dicem öyle de değil.
Canim kardeşinin yaşi çok kucukmus
Erkekler olgunlaga biraz daha geç eriyor
Bende evde herkes en az 2 denen var desinler tavrinizi koyun söz konusu bile etmeyin.
Sonunda dönülmez bir yolda kotu olacaklarına simdilik siz kotu olun.
Hatta annen konusuyormus kizla, kurmadan daha önce önünde abileri ablasi var desin kizda sikistirmasin kardeşini.

günaydın kızlar... bugün ders çalışmaya uyandım. plan program yapıp video falan ayarlıcam ama elim varmıyor :KK43:

günaydın kızlar... bugün ders çalışmaya uyandım. plan program yapıp video falan ayarlıcam ama elim varmıyor :KK43:

Günaydın kuzum:KK36: Derse çalışmaya başlamak için erken değil mi ? o_OBen şubatta başlamayı
düşünüyorum.En erken ihtimal ocakta.Keşke böyle çok çalışmayla kazanılabilinecek
bir sınav olsa şu kpss:KK42:

Günaydın kuzum:KK36: Derse çalışmaya başlamak için erken değil mi ? o_OBen şubatta başlamayı
düşünüyorum.En erken ihtimal ocakta.Keşke böyle çok çalışmayla kazanılabilinecek
bir sınav olsa şu kpss:KK42:
yavaştan başlayım diyorum canım, zaten evde boş boş oturuyorum, çok sıkılıyorum :KK43: bi yerlerde çalışmayı da düşünmüyorum...

yavaştan başlayım diyorum canım, zaten evde boş boş oturuyorum, çok sıkılıyorum :KK43: bi yerlerde çalışmayı da düşünmüyorum...

Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap holofiram.:KK19: Bir sene daha sıkalım dişimizi :KK51:

Sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap holofiram.:KK19: Bir sene daha sıkalım dişimizi :KK51:
arkadaşımla da sözleştik bu sene 100 alcaz diye sonra da diyoruz ki biz 100 alsak seneye alım olmaz :KK48: o başladı bile bugün 3.gün olacak. alana açık öğretim kitaplarından çalışıyor, benim elimde hiç kaynak yok şu an sağ olsun atanan bi arkadaşım alıp gönderecek... sen ücretli mi yapacaksın?

arkadaşımla da sözleştik bu sene 100 alcaz diye sonra da diyoruz ki biz 100 alsak seneye alım olmaz :KK48: o başladı bile bugün 3.gün olacak. alana açık öğretim kitaplarından çalışıyor, benim elimde hiç kaynak yok şu an sağ olsun atanan bi arkadaşım alıp gönderecek... sen ücretli mi yapacaksın?

Yok kuzum ücretlide çalışırsam psikolojim çöker benim :KK43:
Evdeyim yani.Kendime vakit ayıracağım biraz.iki senedir erkenden çalışmaya
başladım,dershaneye gittim elde var sıfır.Çevremde benim kadar çalışmayan ve
atanan o kadar çok insan var ki.:KK51:Bir de sıkılmak istemiyorum ders çalışmaktan.Çalış unut
tekrar et.Valla çok yoruldum bu döngüden holofiram ya.

Yok kuzum ücretlide çalışırsam psikolojim çöker benim :KK43:
Evdeyim yani.Kendime vakit ayıracağım biraz.iki senedir erkenden çalışmaya
başladım,dershaneye gittim elde var sıfır.Çevremde benim kadar çalışmayan ve
atanan o kadar çok insan var ki.:KK51:Bir de sıkılmak istemiyorum ders çalışmaktan.Çalış unut
tekrar et.Valla çok yoruldum bu döngüden holofiram ya.
anladım canım gerçekten insanın içini karartan bi durum... şans mı kapasite meselesi mi bilmiyorum valla. benim de aynı şekilde ücretli yaparsam moralim iyice alt üst olur o yüzden başvurmadım bile. benim niyetim de öğrendiklerimi unutmamak hoş sınavdan çıkınca her şeyi silmiştim ama...

anladım canım gerçekten insanın içini karartan bi durum... şans mı kapasite meselesi mi bilmiyorum valla. benim de aynı şekilde ücretli yaparsam moralim iyice alt üst olur o yüzden başvurmadım bile. benim niyetim de öğrendiklerimi unutmamak hoş sınavdan çıkınca her şeyi silmiştim ama...

İnşallah emeklerimizin karşılığını bu yıl alırız canım.Her sene bu
temenniyle başlıyoruz.Bu son olur inşallah.:KK19:

İnşallah emeklerimizin karşılığını bu yıl alırız canım.Her sene bu
temenniyle başlıyoruz.Bu son olur inşallah.:KK19:
inşallah canım yaa inşallah son olur. zaten yakında kpss de kalkacak biz vazgeçemiyoruz bu sınavdan onlar kaldırsa da kurtulsak :KK48: biraz da ondan korktuğumdan aslında bu kadar yükleniyorum. bu sınav da kalkarsa hiç atanamam :KK14:

inşallah canım yaa inşallah son olur. zaten yakında kpss de kalkacak biz vazgeçemiyoruz bu sınavdan onlar kaldırsa da kurtulsak :KK48: biraz da ondan korktuğumdan aslında bu kadar yükleniyorum. bu sınav da kalkarsa hiç atanamam :KK14:

Hayırlısı artık holofiram.Ben ne düşüneceğimi bile şaşırmış haldeyim.:KK14:
Tek dileğim öğretmen atamalarını iyileştirmeleri.Ben atansam bile içim rahat olmayacak
geride boynu bükük o kadar çok insan var ki.Ocakta eğitim şurası toplanacakmış.İnşallah ataması yapılmayan öğretmenler için bir çözüm üretirler artık.

X