İnşallah badenin de senin de hayırlı haberlerini alırız canım. Gerisi nasip, sınav bitti artık üstünüzden yük kalktıÇok sagolun kuşlar
Allah razi olsun.
dün mesajınıza cevap vermeye çalıştım ama telime virüs girmiştı
sınavım çok ıyı olmamakla birlikte
aşırı vasatta geçmedi
inşallah sonuc iyi olur.
Kendini üzme artık kuzum sadece sonuca bak milletin cevaplarına bakıp moralini bozma.bilmiyorum canım yanlışlarda var doğrularda sonuç ne olur tahmin edemiyorum şuan
bu teselli mi kızım yaGüzellerim millete kalsa iş benim alanda 40 netim vardı,gelen sonuç 33...Sonuç iyi gelecek Rabbimin izniyle ben güveniyorum size.
bu teselli mi kızım ya40 bekliyodun 33 geldi ben bittim o zaman
Selam canım.Senin branş felesefe miydi?Tanıdıgım clamentaine misin acepslm güzeller..keyifler yerindedir inş..sonbaharda geldi çattı sonunda...kışlıklar çıktı...buralarda acaaip yağmur var, sel oluyor...bade ve safran sınavlarınız bitti siziznde umarım güzel sonuçlanır da yerleşirsiniz..safran cnm senin bebeiğin cinsiyeti belli mi..
ben arada uğradım okudum yazdıklarınızıda ama cvp yazamadım.. topicteki kasvetli hava dağılır umarım en yakın zamanda..sedefte ortalıklarda yok haberi olan varmı
Pardon o zaman ben onunla karştırdımhayır sos.blg. branşım..ama geçen yılda topicte clamentaine varmış dediler
çok sağol canımslm güzeller..keyifler yerindedir inş..sonbaharda geldi çattı sonunda...kışlıklar çıktı...buralarda acaaip yağmur var, sel oluyor...bade ve safran sınavlarınız bitti siziznde umarım güzel sonuçlanır da yerleşirsiniz..safran cnm senin bebeiğin cinsiyeti belli mi..
ben arada uğradım okudum yazdıklarınızıda ama cvp yazamadım.. topicteki kasvetli hava dağılır umarım en yakın zamanda..sedefte ortalıklarda yok haberi olan varmı
çok sağol canım
bebeğim kız olacak inşallah teyzesi
Bebişin adını benim adım koyun safranım nolurrrrçok sağol canım
bebeğim kız olacak inşallah teyzesi
:)Bebişin adını benim adım koyun safranım nolurrrrHiç birine adım konmadı teyzesinin adını taşısın yavrucak
Musab bin umeyr aklıma geldi adı bile beni benden almıstır hep:)
benım adım öznur ya bebişte kız olurda Nur
eşimin adı musa erkek olursa Musab düşünmüştük
Badenur mu koysakki :)
bende Musab bin umayrin hayat hikayesini okuduktan sonra karar vermiştim bu iste, eşime de okuttum çok beğenmiştiMusab bin umeyr aklıma geldi adı bile beni benden almıstır hep
badeyi değil yahu:)
benım adım öznur ya bebişte kız olurda Nur
eşimin adı musa erkek olursa Musab düşünmüştük
Badenur mu koysakki :)
hayırlısı olsun hakkınızda holofira. Allah kolaylık versinkızlar dün resmen 2015 kpss ye çalışmaya başladım netten video izleyerek. bi çalışma planı yaptım ama pazartesi uygulamaya başlıcam şimdilik ısınmaya çalışıyorum. belisim semim yeni bi topik açın da ordan devam edelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?