canım benim umutsuz olma, inşallah sayı yükselir de atanırsın
tebrikler canım puanın gayet iyiinşallah olcek ataman
nilim maşallah sanahadi bakalım güle oynaya istediğin yere atanırsın inşallah tam bi puan var aramızda. sıralaman kaç?
canım benim senin puanın o kadar da kötü değil ki üzülme lütfen bence olcek bu yıldua etmeye devam...
tebrikler canım, geçen yılki taban puana göre garanti atanman inşallah bu sene de öyle olur
sinir bozucu şey
canım benim puanını bilmiyorum ama inşallah olur, umarım hepimizin atanma haberlerini alırız
kızlar ben de 78,44 aldım, sıralamam 15 binlerde geçen yılki gibi bir alım olursa gidebilirim. sayı ve branş sıralaması açıklanmadan kendimi çok kaptırıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. inşallah hepimiz bu yıl atanır kurtuluruz.
canım senin puanda çok iy eylülde yolcusun sendenilim maşallah sanahadi bakalım güle oynaya istediğin yere atanırsın inşallah tam bi puan var aramızda. sıralaman kaç?
canım benim puanını bilmiyorum ama inşallah olur, umarım hepimizin atanma haberlerini alırız
kızlar ben de 78,44 aldım, sıralamam 15 binlerde geçen yılki gibi bir alım olursa gidebilirim. sayı ve branş sıralaması açıklanmadan kendimi çok kaptırıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. inşallah hepimiz bu yıl atanır kurtuluruz.
İşim kontenjana kaldı
Senin adına çok sevindim canım benim atanırsın rahatça kafanı yorma
canım senin puanda çok iy eylülde yolcusun sende11950 sıralamam canım
Elleriyle saysalar sıralanmıştık şimdiye.
Puanlar belli olduguna gore kacinci sirada oldugumuz da belli.neyi bekliyorlar anlamiyorum
canlarım ben geldimmmmmmm. sizi o kadar çok özledim ki, ama nişan öncesi ve sonrası olmak üzere aşırı yoğundum. nişandan sonra hemen yanınıza gelmeyi planlıyodum ki elti faktörünü unutmuşum (!) her gün görüşmek istedi, neyse ki bugün gittiler de bi nefes alabildim.
sizler nasılsınız iyi misiniz? inşallah sağlığınız sıhhatiniz yerinizdedir. en önemlisi bu. hamişler napıyo =) sınav sonuçlarınız nasıl, inşallah atamalarınız olur
ben kötü haberle başlıyayım. alanım 69 puan geldi. umutsuz vakayım yani
ama nişanım harika geçti maşallah diyeyimrabbim nişanlanmayan arkadaşlarıma daha güzelini versin. bu arada nişanımda güzel dilekleriyle beni unutmayan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim
sizi seviyorum, artık burdayım.. greys anatomy geçen yıl yarım kalmıştı, ona devam etmeye başladım. 2 kitap aldım. kristin hannah ın.. ilkbahar rüyasını okumaya başladım. bi süre dizi-film-kitap 3 lüsüyle takılmak istiyorum. çok özlemişim.
ve sizi seviyorum
oyyyyy inanamıyorum yaa işte bu harika bi haberBalımmm hoş geldin.Mübarek olsun inşallah,Rabbim tez zamanda tamamına erdirsin.Ben de 75 aldım,sıralamam 30630...Herkes gidersin diyor ama bence muallak...Kapasitemin çok altında kaldım alanda... Tevekkül ve dua Sedefim,Rabbim inşallah hayırlı kapılar açar.
Benim de Şubat'ta nişanım var inşallah.
Hoş geldin minik kuşumnişanının güzel gecmesine cok sevindim en azından stres atmıssındır puanına üzüldüm kuzum bize nasip değil heralde benım de kötü geldi. Ben de ücretliye başvurdum o yüzden inşallah hayırlısıyla o çıksın diye dua ediyorum:97:
oyyyyy inanamıyorum yaa işte bu harika bi haberçok sevindimmmm. nişanlanmak çok güzel pişman olmıcaksın tatlışım benim ya az kalmış valla, seni de veriyoruz öyle mi o halde babanla olan sıkıntıları da atlatmışsındır diye umuyorum. bunlar harika haberler.
atama dersen, inan artık hiç kafam basmıyo kaç puanla gidilir diye. ama inşallah olur. dualarımdasın, her zaman olduğu gibi
canım benimmmmmne kadar özlemişim sizin sıcaklığınızı evet kuzum stresimi attım göbekleri atarak bence iyi yapmışsın ücretliye başvurarak, ben de başvurucam. evde insan kafayı yiyo çünkü. ben kolejlere başvurduğumu söylemiştim hiçbiri almadılar. nişandan 1 hafta önce kırklarelinde bi koleje başvurdum. ama servisleri doluymuş. kırklareli merkezde olsa otogardan bi araba ayarlamaya çalışırdım ama kırklarelinin bi köy yolunda bu kolej. yani servissiz gitmem çok zor. bilmiyorum çok zor işler gerçekten. Rabbim inşallah bi yerden bi iş kapısı açar bize.
oyyyyy inanamıyorum yaa işte bu harika bi haberçok sevindimmmm. nişanlanmak çok güzel pişman olmıcaksın tatlışım benim ya az kalmış valla, seni de veriyoruz öyle mi o halde babanla olan sıkıntıları da atlatmışsındır diye umuyorum. bunlar harika haberler.
atama dersen, inan artık hiç kafam basmıyo kaç puanla gidilir diye. ama inşallah olur. dualarımdasın, her zaman olduğu gibi
Benim ailevi durumlardan dolayı çok acil paraya ihtiyacım var detayını anlatıcam 400 lira lazım burdan hesap numaramı versem en azından bi kısmını gönderebilecek birileri var mı gerçekten çok acil olmasa buraya yazmazdım lütfen bişeyler diyin lütfen.
Benim ailevi durumlardan dolayı çok acil paraya ihtiyacım var detayını anlatıcam 400 lira lazım burdan hesap numaramı versem en azından bi kısmını gönderebilecek birileri var mı gerçekten çok acil olmasa buraya yazmazdım lütfen bişeyler diyin lütfen.
Bakın gönderebilecek olan varsa kendimi anlatırım istediğiniz şekilde geri ödemesini 2 hafta içinde yapıcam kesin lütfen kardeşiniz gibi düşünün, lütfen.
Bakın gönderebilecek olan varsa kendimi anlatırım istediğiniz şekilde geri ödemesini 2 hafta içinde yapıcam kesin lütfen kardeşiniz gibi düşünün, lütfen.