2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

İşim kontenjana kaldı
Senin adına çok sevindim canım benim atanırsın rahatça kafanı yorma

canım senin puanda çok iy eylülde yolcusun sende 11950 sıralamam canım

İşim kontenjana kaldı
Senin adına çok sevindim canım benim atanırsın rahatça kafanı yorma

inşallah emeklerimiz karşılıksız kalmaz canım ama ben inanıyorum senin de atanacağına

canım senin puanda çok iy eylülde yolcusun sende 11950 sıralamam canım

inşallah canımcım bi puan 4bin kişi eliyor vay be

Elleriyle saysalar sıralanmıştık şimdiye.

aynen

Puanlar belli olduguna gore kacinci sirada oldugumuz da belli.neyi bekliyorlar anlamiyorum

keyiflerini bekliyorlar resmen. stresi bitmiyor valla

canlarım ben geldimmmmmmm. sizi o kadar çok özledim ki, ama nişan öncesi ve sonrası olmak üzere aşırı yoğundum. nişandan sonra hemen yanınıza gelmeyi planlıyodum ki elti faktörünü unutmuşum (!) her gün görüşmek istedi, neyse ki bugün gittiler de bi nefes alabildim.
sizler nasılsınız iyi misiniz? inşallah sağlığınız sıhhatiniz yerinizdedir. en önemlisi bu. hamişler napıyo =) sınav sonuçlarınız nasıl, inşallah atamalarınız olur
ben kötü haberle başlıyayım. alanım 69 puan geldi. umutsuz vakayım yani
ama nişanım harika geçti maşallah diyeyim rabbim nişanlanmayan arkadaşlarıma daha güzelini versin. bu arada nişanımda güzel dilekleriyle beni unutmayan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim
sizi seviyorum, artık burdayım.. greys anatomy geçen yıl yarım kalmıştı, ona devam etmeye başladım. 2 kitap aldım. kristin hannah ın.. ilkbahar rüyasını okumaya başladım. bi süre dizi-film-kitap 3 lüsüyle takılmak istiyorum. çok özlemişim.
ve sizi seviyorum

Balımmm hoş geldin.Mübarek olsun inşallah,Rabbim tez zamanda tamamına erdirsin. Ben de 75 aldım,sıralamam 30630...Herkes gidersin diyor ama bence muallak...Kapasitemin çok altında kaldım alanda... Tevekkül ve dua Sedefim,Rabbim inşallah hayırlı kapılar açar.

Benim de Şubat'ta nişanım var inşallah.

Son düzenleme:

Hoş geldin minik kuşum nişanının güzel gecmesine cok sevindim en azından stres atmıssındır puanına üzüldüm kuzum bize nasip değil heralde benım de kötü geldi. Ben de ücretliye başvurdum o yüzden inşallah hayırlısıyla o çıksın diye dua ediyorum:97:

Son düzenleme:
oyyyyy inanamıyorum yaa işte bu harika bi haber çok sevindimmmm. nişanlanmak çok güzel pişman olmıcaksın tatlışım benim ya az kalmış valla, seni de veriyoruz öyle mi o halde babanla olan sıkıntıları da atlatmışsındır diye umuyorum. bunlar harika haberler.
atama dersen, inan artık hiç kafam basmıyo kaç puanla gidilir diye. ama inşallah olur. dualarımdasın, her zaman olduğu gibi

canım benimmmmm ne kadar özlemişim sizin sıcaklığınızı evet kuzum stresimi attım göbekleri atarak bence iyi yapmışsın ücretliye başvurarak, ben de başvurucam. evde insan kafayı yiyo çünkü. ben kolejlere başvurduğumu söylemiştim hiçbiri almadılar. nişandan 1 hafta önce kırklarelinde bi koleje başvurdum. ama servisleri doluymuş. kırklareli merkezde olsa otogardan bi araba ayarlamaya çalışırdım ama kırklarelinin bi köy yolunda bu kolej. yani servissiz gitmem çok zor. bilmiyorum çok zor işler gerçekten. Rabbim inşallah bi yerden bi iş kapısı açar bize.

Biz de seni özledik kuzum
Kötü olmuş kolejin olmaması ya gerçi imkanlar da kısıtlıymıs. hayırlısı böyle demek ki kuzu. Ücretli olur inşallah ya yine kpssye de gireriz zaten girmeyip napıcaz :97:

bizim sevdicekler de 3 4 güne askere gidiyor onları da gönderelim de bakalım Allah kerim

Benim ailevi durumlardan dolayı çok acil paraya ihtiyacım var detayını anlatıcam 400 lira lazım burdan hesap numaramı versem en azından bi kısmını gönderebilecek birileri var mı gerçekten çok acil olmasa buraya yazmazdım lütfen bişeyler diyin lütfen.

Sıralama falan da gelmedi,ben de unuttum artık.Sınava giren ben değilmişim gibi,dolanıyorum öyle. İnşallah balım,şimdilik plan öyle ama bakalım.İş konusunda da Rabbim hepimize yardım etsin,nasibimiz nerede bakalım.

Üzgünüm böyle internetten kimse güvenip para göndermez

Detay alalım biraz.

Bakın gönderebilecek olan varsa kendimi anlatırım istediğiniz şekilde geri ödemesini 2 hafta içinde yapıcam kesin lütfen kardeşiniz gibi düşünün, lütfen.

Bakın gönderebilecek olan varsa kendimi anlatırım istediğiniz şekilde geri ödemesini 2 hafta içinde yapıcam kesin lütfen kardeşiniz gibi düşünün, lütfen.

bence siz tanıdıklardan isteyin arkadaşlarınızdan falan. bu şekilde hiç tanımadıgınız insanlardan istemek büyük cesaret bence.

Ben ankarada yaşıyorum adım kübra ben bi arkadaşıma borç verdim 400 lira ailemin haberi var bundan ama şu an bize lazımmış acil arkadaşımın verecek durumu yok baskı yapıyolar iste diye ama zorla nası alabilirim bakın ailevi olmasa istemezdim kendim için istemiyorum yemin ederim. Verebilecek olan varsa adımı soyadımı okulumu bölümümü her şeyimi anlatabilirim.

Bakın yakınlarımdan istemedim mi sanıyosunuz şu anki halimi görseniz bunu isterken ne kadar utandığımı görseniz anlardınız beni buraya yazıp istemek benim için inanın hiç kolay değil. Hem de hiç. Hayatımda ilk defa böyle şeyler yapıyorum lütfen yardımcı olun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…