Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakın yakınlarımdan istemedim mi sanıyosunuz şu anki halimi görseniz bunu isterken ne kadar utandığımı görseniz anlardınız beni buraya yazıp istemek benim için inanın hiç kolay değil. Hem de hiç. Hayatımda ilk defa böyle şeyler yapıyorum lütfen yardımcı olun lütfen.
Bakın yakınlarımdan istemedim mi sanıyosunuz şu anki halimi görseniz bunu isterken ne kadar utandığımı görseniz anlardınız beni buraya yazıp istemek benim için inanın hiç kolay değil. Hem de hiç. Hayatımda ilk defa böyle şeyler yapıyorum lütfen yardımcı olun lütfen.
Ben burs alıyodum arkadaşıma bursumdan verdim parayı.
Bu kadar kısa sürede güven kazanmayı başarabileceğim başka bişey var mıinsanlae eşinin dostunun kardeşinin herşeyini bildiği halde güvenmiyor. burada tc numarası vermekle kendini tanıtmakla güven kazanamazsın. güven kazanmak böyle bir şey değil.
Ben adımı soyadımı hatta tc kimlik numaramı verebilirim kimliğimin fotoğrafını çekip atabilirim bana güvenmeniz için her şeyi yapabilirim.
Bu kadar kısa sürede güven kazanmayı başarabileceğim başka bişey var mı
hayırlısı be kuzucum..Biz de seni özledik kuzum
Kötü olmuş kolejin olmaması ya gerçi imkanlar da kısıtlıymıs. hayırlısı böyle demek ki kuzu. Ücretli olur inşallah ya yine kpssye de gireriz zaten girmeyip napıcaz :97:
bizim sevdicekler de 3 4 güne askere gidiyor onları da gönderelim de bakalım Allah kerim
kuzum en iyisini yapıyosun bence. bırak nişan öncesi sürecini güzel tatlı telaşlarla geçir. çünkü bi daha bugünler gelmicek. ben öyle yaptım. hiç de pişman değilim. evet atanamamak kötü. ama çalışsam da yapamıcakmışım. alan sınıf alanından başka her şeye benziyodu. belki biraz saçma düşünüyorum ama sınava seneye de giricem. fakat nişanım 1 kere olucaktı ve yıllardır onun hayaliyle yaşamışken, tatlı telaşlarımı çöpe atmak istemedimSıralama falan da gelmedi,ben de unuttum artık.Sınava giren ben değilmişim gibi,dolanıyorum öyle. İnşallah balım,şimdilik plan öyle ama bakalım.İş konusunda da Rabbim hepimize yardım etsin,nasibimiz nerede bakalım.
Evet kuzum kısa dönem çıktı keşke asker öğretmenlik olsaydı ama nasip işte. istanbula çıktı bizimki acemiliği de ustalığı da. Ben de oraya gideceğim Allah kısmet ederse orada görüşmeyi düşünüyoruz. Tuğba ve linkanın da kısa dönem oldu sevdicekleri. pazartesi gidiyor benimki. seçimden dolayı ertelemişlerdi yoksa daha erken gidecekti.
hayırlısı be kuzucum..
oyy kıyamam, benimki de tecilini bozdurdu kasımda gidiyo. tecilini bozdurduğu günden beri içim bi buruk. sizinkiler nerelere gidiyolar. doğu da olsa batı da olsa önemli olan rahat bi konumda olmaları. benim abim muşta askerlik yapmıştı. santraldeydi, onu bağlatmıyoduk bile, aradığımızda direkt karşımıza o çıkıyodu. muştaydı çok uzaktı. ama çok rahat geçirdi. inşallah rahat ederler. bi de kısa dönem mi çıktı? bazen uzun da çıkabiliyomuş. onura uzun istiyo musun diye sormuşlar. istemiyorum demiş ama istemese de eğer ihtiyaç varsa alabiliriz demişler.
kuzum en iyisini yapıyosun bence. bırak nişan öncesi sürecini güzel tatlı telaşlarla geçir. çünkü bi daha bugünler gelmicek. ben öyle yaptım. hiç de pişman değilim. evet atanamamak kötü. ama çalışsam da yapamıcakmışım. alan sınıf alanından başka her şeye benziyodu. belki biraz saçma düşünüyorum ama sınava seneye de giricem. fakat nişanım 1 kere olucaktı ve yıllardır onun hayaliyle yaşamışken, tatlı telaşlarımı çöpe atmak istemedim
kk hiç değişmemiş
canlarım ben geldimmmmmmm. sizi o kadar çok özledim ki, ama nişan öncesi ve sonrası olmak üzere aşırı yoğundum. nişandan sonra hemen yanınıza gelmeyi planlıyodum ki elti faktörünü unutmuşum (!) her gün görüşmek istedi, neyse ki bugün gittiler de bi nefes alabildim.
sizler nasılsınız iyi misiniz? inşallah sağlığınız sıhhatiniz yerinizdedir. en önemlisi bu. hamişler napıyo =) sınav sonuçlarınız nasıl, inşallah atamalarınız olur
ben kötü haberle başlıyayım. alanım 69 puan geldi. umutsuz vakayım yani
ama nişanım harika geçti maşallah diyeyim rabbim nişanlanmayan arkadaşlarıma daha güzelini versin. bu arada nişanımda güzel dilekleriyle beni unutmayan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim
sizi seviyorum, artık burdayım.. greys anatomy geçen yıl yarım kalmıştı, ona devam etmeye başladım. 2 kitap aldım. kristin hannah ın.. ilkbahar rüyasını okumaya başladım. bi süre dizi-film-kitap 3 lüsüyle takılmak istiyorum. çok özlemişim.
ve sizi seviyorum
linkammm çok iyi yer çıkmış o kadar rahat eder ki anlatamam sana. bizim eve yarım saatlik yer, gel bizde kal kııııızzzz valla ben götürürüm seni oraya. hemen önünden merkeze her dk belediyeler geçiyo. rahatlıkla çarşıya gider. orası köy gibi bi ilçe. insanların çoğu birbiriyle akraba. kimseden zarar görmez. hele tehlike asla olmaz. şimdiden içini rahatlatabilirsin, sana o kadar diyorum. çok sevindim valla ya, seninki çok şanslıymış.Balım salı günü gidiyor benim sevdicek.Kısa dönem...Acemi Burdur.Usta Edirne/Süloğlu.Nasıldır oralar ?
oo sen de istanbula gidersen süper olur kızçem yaa, ayy mutlaka gitmelisin. millet askerlikte yol gözlerken siz görüşürsünüz, ne mutlu kuzum benim yaEvet kuzum kısa dönem çıktı keşke asker öğretmenlik olsaydı ama nasip işte. istanbula çıktı bizimki acemiliği de ustalığı da. Ben de oraya gideceğim Allah kısmet ederse orada görüşmeyi düşünüyoruz. Tuğba ve linkanın da kısa dönem oldu sevdicekleri. pazartesi gidiyor benimki. seçimden dolayı ertelemişlerdi yoksa daha erken gidecekti.
Size de hayırlısıyla kısa cıkar inşallah kuzum hemen yapıp bitirsinler sağsalim.
inşallah olur kuzum benim ya, çok istiyorum hepimizin atanmasını. ama kısmet, o yüzden bu yaz biraz boşverdim, biraz zamana bıraktım.. öyle işte kuzumOoyy kuzum benim msjda yazdım ama yine yazacağım çok özledim özledik seni
Rabbim tamamına erdirsin sedefim.Fotografları koy bir ara
Sen en iyisini yaptın aslında canım kpss için ne desek boş bugünlerimiz bir daha geri gelmeyecek
74 aldım ben de 35binlerde sıralamam.Geçen sene 2400 alımda 75le kapattı.Kontenjanımız artmaz.
Atanmam çok zor yani anlayacağın.Sevdicek de eylülde askere gidiyor Kütahyaya.Usta birliği daha belli değil.
Bizde durumlar böyle kuzum.Gel bir daha sarılayım sana
kuzum hoş geldin nişanın hayırlı ugurlu olsun çok sevindim sorunsuz geçmesinecanlarım ben geldimmmmmmm. sizi o kadar çok özledim ki, ama nişan öncesi ve sonrası olmak üzere aşırı yoğundum. nişandan sonra hemen yanınıza gelmeyi planlıyodum ki elti faktörünü unutmuşum (!) her gün görüşmek istedi, neyse ki bugün gittiler de bi nefes alabildim.
sizler nasılsınız iyi misiniz? inşallah sağlığınız sıhhatiniz yerinizdedir. en önemlisi bu. hamişler napıyo =) sınav sonuçlarınız nasıl, inşallah atamalarınız olur
ben kötü haberle başlıyayım. alanım 69 puan geldi. umutsuz vakayım yani
ama nişanım harika geçti maşallah diyeyim rabbim nişanlanmayan arkadaşlarıma daha güzelini versin. bu arada nişanımda güzel dilekleriyle beni unutmayan arkadaşlarıma ayrıca teşekkür ederim
sizi seviyorum, artık burdayım.. greys anatomy geçen yıl yarım kalmıştı, ona devam etmeye başladım. 2 kitap aldım. kristin hannah ın.. ilkbahar rüyasını okumaya başladım. bi süre dizi-film-kitap 3 lüsüyle takılmak istiyorum. çok özlemişim.
ve sizi seviyorum
linkammm çok iyi yer çıkmış o kadar rahat eder ki anlatamam sana. bizim eve yarım saatlik yer, gel bizde kal kııııızzzz valla ben götürürüm seni oraya. hemen önünden merkeze her dk belediyeler geçiyo. rahatlıkla çarşıya gider. orası köy gibi bi ilçe. insanların çoğu birbiriyle akraba. kimseden zarar görmez. hele tehlike asla olmaz. şimdiden içini rahatlatabilirsin, sana o kadar diyorum. çok sevindim valla ya, seninki çok şanslıymış.
linkammm çok iyi yer çıkmış o kadar rahat eder ki anlatamam sana. bizim eve yarım saatlik yer, gel bizde kal kııııızzzz valla ben götürürüm seni oraya. hemen önünden merkeze her dk belediyeler geçiyo. rahatlıkla çarşıya gider. orası köy gibi bi ilçe. insanların çoğu birbiriyle akraba. kimseden zarar görmez. hele tehlike asla olmaz. şimdiden içini rahatlatabilirsin, sana o kadar diyorum. çok sevindim valla ya, seninki çok şanslıymış.
oo sen de istanbula gidersen süper olur kızçem yaa, ayy mutlaka gitmelisin. millet askerlikte yol gözlerken siz görüşürsünüz, ne mutlu kuzum benim ya
inşallah olur kuzum benim ya, çok istiyorum hepimizin atanmasını. ama kısmet, o yüzden bu yaz biraz boşverdim, biraz zamana bıraktım.. öyle işte kuzum
benim abimle onurun abisi de kütahyada yaptı askerliğini. orası çok soğuk kuzum. yaz sıcağında abimin yemin törenine gitmiştik. yanımızda hep askılılar var. gecesi kış gibiydi, otelde kalırız diye yanımıza havlu almıştık. otelde de kalmamıştık. otogarda otobüs beklerken havlulara sarınmıştık. tam rezillikti. kütahyadan sonra onurun abisiyle benim abimin izmire çıkmıştı. belki seninki de izmire gider. daha geçen akşam onurun abisi izmirde 105 gün askerliğinin 76 gününü çarşıda geçirdiğini anlattı. izmir güzelyalıya çıkmıştı onun, o da çok rahat diye anlatmıştı
oyy oyy oyy bunlar hüzünlenmişler miiiii, sevdiceksiz mi kalıyolarmışşşş, olsun ama onlar yokken biz birbirimize yeteriz dimi ama daha onların askerlik psikolojilerini çekicez, şafak sayıcaz, bi engeli ortadan kaldırmış olucaz. gitsinler de çarçabuk gelsinler inşallah fıstıklarım maşallah diyeyim hepinizinkilere güzel yerler çıkmış. inş benim sevdicek de rahat bi yere düşer. onurun da 27 ekimde belli olucakmış
kızlar nişan albümümüzü yaptım :123:
niloşum puanına çok sevindim. yaslan arkana, uzat bacaklarını, rahatlıkla bebişi ve atamanı bekle sen bunu çoktan hak ettin artık kolej mi ücretli mi olur bilmiyorum. hayırlısı neyse o olsunkuzum hoş geldin nişanın hayırlı ugurlu olsun çok sevindim sorunsuz geçmesine
kolejler olmamış hayırlısı olsun ücretli ile yine hazırlanma imkanın var ama kolejle zor
hamişleri sormuşsun iyiyiz kuzum ama agırlaştım gece uyumak gündüz hareket etmek zor oluyo ama neyse geçecek
ben 79.452 aldım kuzum bi aksilik olmazsa kuzumun nasibiyle eylülde hem ona hem atamaya kavuşucam gibi
kafanı dinle kendine iyi bak öptük
hoşbulduk bademmm sen de şu sınavı atlat da kızçem bi rahatla. ben bu yıl çok 2 ay çok kafama takmadım. ama yinede sınav üstünde bi yük oluyo. çıkınca kötü geçse bile bi rahatlama oluyo. ama yine de inşallah güzel geçicek kızçem. sen çok uzun zamandan beri çalışıyosun fotoları koydum albümesedefim hoşgeldin, çok sevindim nişanının güzel geçmesine atama konusunda nasip diyorum artık. olsun tutunacak dallarınız var hepinizin yinede. bende durumlar aynı bakalım sınavdan sonra neler olacak
nişan resimlerini bekliyorum kuzum
sıkıntı olucağını sanmıyorum kızçem. zaten artık bu devirde çoğu kişi telefon kullanıyo. hele süloğlunda kesin kullanır. sana orda bi anımı anlatayım. annemin köyü süloğluna 5 dk mesafede. köyden edirneye gelirken de önce süloğluna geliyoruz. ordan belediyeye binip edirneye geliyoruz. belediye durağı da tam askeriyenin karşısında. ordan bindik biz otobüse, tam otobüs kalkıcakken bi asker kapıyı yumrukluyo. abi nolur aç kapıyı, sevdiğim hastaymış, onun yanına gidicem diyo. elbet yakalıcaklar beni ama 1 güncük de olsa göreyim onu diyo. askeriyeden kaçmış şoför de sevenleri ayırmak olmaz dedi açtı kapıyı, ama 10 dk sonra yakaladılar.Kuzum ben de baktım internetten fotoğraflarına belli olduğu zaman,iyi bir yere benziyor dedik. Seni de yakalamışken sorayım dedim,hemen söyleyeyim sevdiceğe...Ayyy çok sevindim kuzum ya,inşallah telefon kullanımı da sıkıntı olmaz.
Ahhh kuzum keşke gelebilsem ama imkansız gibi bir şey. Yine de nasip.
Yeteriz tabi kuzum birbirimize Onurun da askerliği güzel bir yere çıkar inşallah
Verdiğin bilgiler için sağol kuzum.Keşke Çıksa İzmire ne güzel rahatmış orası