- 22 Mart 2011
- 637
- 158
Kızlar galiba bende atanıyorum. 77 puan aldım hala inanamıyorum. Çocuklarımın kısmeti galiba. Durup durup ağlıyorum. Mucize gibi oldu benim için. Sınava bile girebilmem şans doğum yspabilirdim. 5 yıldır çektiğimi Allah biliyor. 1 ay önce dersaneden paramı alamadım. Sigortamı düzgün yatırmadıkları için doğum parasıda alamıycaktım. O kadar gücüme gittiki ağlaya ağlaya yollarda yürüdüm. Neden diyorum ben
Öğretmen değilmiyim. Neden emeğimin karşılığı yok. Ve yapılan saygısızlıklar. Sırf atanamadın diye öğretmen bile sayılmıyorsun. Geçici işçi muamelesi yapıyor insanlar ....
En çokta babam şaşıracak atanırsam. İçten içe hep suçluyordu beni atanamadığım için. Abi'm bile diyorki atanda utansın babam. Karışık oldu kusura bakmayın çok doluyum bu konuda. Kimse inanmıyordu artık bana gerçi bende çok ümitsizliğe düştüm. Yinede dua etmekten vazgeçmedim. Rabbim hayırlısıyla atanmayı banada nasip et diye... Ve ben bu sonucu yapılan dualara bağlıyorum. Doğru dürüst çalışamadım ki bu yıl. Dersane, oğlum, hamilelik....
Atanamayan kardeşlerim Allah büyük dua edin ve sabredin. Rabbim mükâfatını verecektir. Ben en güzel örneğiyim sanırım bunun. Tam pes etmişken bi kapı aralandı. Atanmama ihtimali gerçi hala var ama ilk defa bu kadar yaklaştım.
Geçen sene Şubat'ta 73 le kapattı coğrafya. Gerçi puanlar fırladı diyorlar ama umarım puanım yeter atanmaya.
4 Ağustos'ta doğuma giricem arkadaşlar bana dua edin ne olur. Ara ara geldim derdimi paylaştım hep destek oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin.
Hayırlı olsun canım.Yavrun rızkıyla geliyor ne güzel.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.