2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

Kızlar galiba bende atanıyorum. 77 puan aldım hala inanamıyorum. Çocuklarımın kısmeti galiba. Durup durup ağlıyorum. Mucize gibi oldu benim için. Sınava bile girebilmem şans doğum yspabilirdim. 5 yıldır çektiğimi Allah biliyor. 1 ay önce dersaneden paramı alamadım. Sigortamı düzgün yatırmadıkları için doğum parasıda alamıycaktım. O kadar gücüme gittiki ağlaya ağlaya yollarda yürüdüm. Neden diyorum ben
Öğretmen değilmiyim. Neden emeğimin karşılığı yok. Ve yapılan saygısızlıklar. Sırf atanamadın diye öğretmen bile sayılmıyorsun. Geçici işçi muamelesi yapıyor insanlar ....

En çokta babam şaşıracak atanırsam. İçten içe hep suçluyordu beni atanamadığım için. Abi'm bile diyorki atanda utansın babam. Karışık oldu kusura bakmayın çok doluyum bu konuda. Kimse inanmıyordu artık bana gerçi bende çok ümitsizliğe düştüm. Yinede dua etmekten vazgeçmedim. Rabbim hayırlısıyla atanmayı banada nasip et diye... Ve ben bu sonucu yapılan dualara bağlıyorum. Doğru dürüst çalışamadım ki bu yıl. Dersane, oğlum, hamilelik....

Atanamayan kardeşlerim Allah büyük dua edin ve sabredin. Rabbim mükâfatını verecektir. Ben en güzel örneğiyim sanırım bunun. Tam pes etmişken bi kapı aralandı. Atanmama ihtimali gerçi hala var ama ilk defa bu kadar yaklaştım.

Geçen sene Şubat'ta 73 le kapattı coğrafya. Gerçi puanlar fırladı diyorlar ama umarım puanım yeter atanmaya.

4 Ağustos'ta doğuma giricem arkadaşlar bana dua edin ne olur. Ara ara geldim derdimi paylaştım hep destek oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin.

Hayırlı olsun canım.Yavrun rızkıyla geliyor ne güzel.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar galiba bende atanıyorum. 77 puan aldım hala inanamıyorum. Çocuklarımın kısmeti galiba. Durup durup ağlıyorum. Mucize gibi oldu benim için. Sınava bile girebilmem şans doğum yspabilirdim. 5 yıldır çektiğimi Allah biliyor. 1 ay önce dersaneden paramı alamadım. Sigortamı düzgün yatırmadıkları için doğum parasıda alamıycaktım. O kadar gücüme gittiki ağlaya ağlaya yollarda yürüdüm. Neden diyorum ben
Öğretmen değilmiyim. Neden emeğimin karşılığı yok. Ve yapılan saygısızlıklar. Sırf atanamadın diye öğretmen bile sayılmıyorsun. Geçici işçi muamelesi yapıyor insanlar ....

En çokta babam şaşıracak atanırsam. İçten içe hep suçluyordu beni atanamadığım için. Abi'm bile diyorki atanda utansın babam. Karışık oldu kusura bakmayın çok doluyum bu konuda. Kimse inanmıyordu artık bana gerçi bende çok ümitsizliğe düştüm. Yinede dua etmekten vazgeçmedim. Rabbim hayırlısıyla atanmayı banada nasip et diye... Ve ben bu sonucu yapılan dualara bağlıyorum. Doğru dürüst çalışamadım ki bu yıl. Dersane, oğlum, hamilelik....

Atanamayan kardeşlerim Allah büyük dua edin ve sabredin. Rabbim mükâfatını verecektir. Ben en güzel örneğiyim sanırım bunun. Tam pes etmişken bi kapı aralandı. Atanmama ihtimali gerçi hala var ama ilk defa bu kadar yaklaştım.

Geçen sene Şubat'ta 73 le kapattı coğrafya. Gerçi puanlar fırladı diyorlar ama umarım puanım yeter atanmaya.

4 Ağustos'ta doğuma giricem arkadaşlar bana dua edin ne olur. Ara ara geldim derdimi paylaştım hep destek oldunuz. Allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin.

Çok sevindim Pirayem maşallah.Hayırlısıyla atandığını da yaz bize.Bebişlerimiz kısmetiyle geliyor.:KK16::nazar:

çok sevindim bunaaa :118:

:KK48: Bebiş nasıl,sen nasılsın kuzum ?

Branş hakkındaki tespitin çok yerinde ve oldukca güldüm:KK34:Hayırlı olsun zumrem sevindim valla:nazar:

Öyle ama kuzum,insan olan yapmaz yani.:KK53:

Dershaneden bir arkadaşımla bu sabah msjlaşmamız

Arkadaş:Nasılsın kuzum ?
Ben:iyiyim Sen nasılsın ?
Arkadaş:Ben de iyiyim kaç aldın ?
Ben:Bana sorduğuna göre sen iyi aldın galiba 74.
Arkadaş:80 canım yaaaaa İnşallah atanırız.
Ben:inşallah.kib.görüşürüz.

Bir bitmediler şunun gibiler ya.Kpss den çok böyle insanların varlığı beni bitiriyor :KK4:
Ya sabır Ya sabır...

Patavatsız,dangoz...:KK14: Görgüsüz...:KK76: İçini ferah tut karamelim,gideceğiz inşallah.

Kuzum benim 41 doğrum 9 yanlışım var alandan.

Çok hayırlı olsun fısığım.Çok sevindim.:KK70::)

Hönk,o ne yahu....:KK53::nazar: Sağ olasın bebişim.:KK16:

Çok sevindim Pirayem maşallah.Hayırlısıyla atandığını da yaz bize.Bebişlerimiz kısmetiyle geliyor.:KK16::nazar:

:KK48: Bebiş nasıl,sen nasılsın kuzum ?

Öyle ama kuzum,insan olan yapmaz yani.:KK53:

Patavatsız,dangoz...:KK14: Görgüsüz...:KK76: İçini ferah tut karamelim,gideceğiz inşallah.

Hönk,o ne yahu....:KK53::nazar: Sağ olasın bebişim.:KK16:

İnşallah canım arkadaşım inşallah :KK16:
Görgüsüzlüğün dibine vurdu valla ya :KK14:

hayırlı bayramlar canlarımm :KK16:
sedeften haber alamıyorum ya bilen var mı kızlar :26:

Benim simav olmali.sizlerden güzel haber almaya geldim. Var mi atanan ogretmenleeimiz
senin sınav olmadı mı simav olmalı mı dedin canım anlamadım :26:
Sağolun arkadaşlar. İnşallah sayfada atanmayan kalmaz. Rabbim ol desin yeter ki...

pirayecim çok sevindim senin adına da :KK54:

Ben de merak ettim mutlaka yazardı :26:

sedef benım de aklımda merak edıyorum
bayram yogunlugunu atlatınca yazar ınsallah
malum taze gelın bu bayram çok gezer :KK4:

Yok canim sinav olmadi.kaç arkadaş gidiyor

Yok canim sinav olmadi.kaç arkadaş gidiyor

ben senden cok umutluydum muhatım ya cok sasırdım :26: yine de atanırsın inşallah benım gibi umutsuzlanma sen hemen. daha belli değil topikte kaç kişi gideceği kuzu kontenjanlar acıklanınca belli olacak inşallah hepsi de gider.

Son düzenleme:
ben senden cok umutluydum muhatım ya cok sasırdım :26: yine de atanırsın inşallah benım gibi umutsuzlanma sen hemen. daha belli değil topikte kaç kişi gideceği kuzu kontenjanlar acıklanınca belli olacak inşallah hepsi de gider.

Canim gitmeyecegim garanti. Tek bildiğim bu. Giden arkadaşlara bi rica m var. Ayaklarini surusunler ya da ayakkabilarin altına adimizi yazsinlar :)
Senin sinavda mi kotu canin yaa:KK43:

Geçen sınavda benim topiğimde bana ağlayıp sızlayanlar atandı şimdi benim arkamdan konusuyor büyüdüler ya benden üstünler ya hani.:KK47:
İnsanlardan nefret eder hale geldim
İnşallah hepimiz atanırızda cümle alem mors olur :KK47:
bade bu hesaplama doğru mu

1. KPSSP93 Puanı: 88.325
  2. Genel Yetenek Net: 45
  3. Genel Kültür Net: 40

Canim gitmeyecegim garanti. Tek bildiğim bu. Giden arkadaşlara bi rica m var. Ayaklarini surusunler ya da ayakkabilarin altına adimizi yazsinlar :)
Senin sinavda mi kotu canin yaa:KK43:

kötü canım sorma.

Hayırlı bayramlar.. inşallah lafla sözle geçirdiğimiz son bayram olur (kendimden umutsuzum ama)

geçmişi okudum ama alıntılayamadım.. Atanabilecek puanı alanlar adına sevindim. Şimdiden hayırlı olsun..

arada kalanlar için umarım daha fazla kadro verilirde gidersiniz emeğinizin karşılığını alırsınız..

benim gibi umutsuz olanlar için ise nasip değilmiş elimizden geleni yaptık demekten başka çare kalmıyor..

Sevdalinka erkek arkadaşını okudum sevindim.. Rabbim tamamına erdirsin..

Hayırlı bayramlar.. inşallah lafla sözle geçirdiğimiz son bayram olur (kendimden umutsuzum ama)

geçmişi okudum ama alıntılayamadım.. Atanabilecek puanı alanlar adına sevindim. Şimdiden hayırlı olsun..

arada kalanlar için umarım daha fazla kadro verilirde gidersiniz emeğinizin karşılığını alırsınız..

benim gibi umutsuz olanlar için ise nasip değilmiş elimizden geleni yaptık demekten başka çare kalmıyor..

Sevdalinka erkek arkadaşını okudum sevindim.. Rabbim tamamına erdirsin..

Morisim yeni gördüm teşekkür ederiz kuzum senin de geçmiş bayramın kutlu olsun :KK16:
Topikten üç kişiyi mezun ettik gibi :KK1: Sedefimizden haberimiz yok inşallah onunla dört olur :KK8:

bade bu hesaplama doğru mu

1. KPSSP93 Puanı: 88.325
  2. Genel Yetenek Net: 45
  3. Genel Kültür Net: 40

safranım ben hesapla.net kullanıyorum en yakın sonucu o veriyor bence. ama sınavda yanlış sayısı ve sapma da etkili. mesela bu lisans sınavı..

HATUNLAR GEÇMİŞ BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN BAYRAMDA GELEMEDİM. :KK16:

Son düzenleme:
29 netim var kızlar p1079 du 74 almışım.
Geçen sene en son 75 te kalmıştı.Hayırlısı bakalım.
Yalnız İftardan sonra açıklasalardı be millet arayıp duruyo boğazım kurudu laf anlatmaktan :KK43:

canım benim umutsuz olma, inşallah sayı yükselir de atanırsın :KK16:

Kızlar hayırlı olsun.:KK16:İnşallah sevdicekleriniz hayırlısıyla askerliklerini yapar da sizler de yuvalarınızı kurarsınız tez vakitte.:KK16:

Kuzum puanın iyi bence.Daha branş sıralamaları açıklanmadı, kontenjanlar açıklanmadı.İnşallah hepimiz atanırız.:KK16:
Benim p121im 77.İyi mi kötü mü bilmiyorum.:44:Bekleyip göreceğiz.İnşallah atanabilirim ben de.:KK16:

tebrikler canım puanın gayet iyi :nazar: inşallah olcek ataman :KK16:

canlarım kız kardeşlerim hala şoktayım ama galiba atanıyorum :KK53: bazılarınızın faceden haberi var bazılarınızın yok o nedenle yazmak istedim :KK31:
p10 75 di alandan 37 dogru 3 boş 10 yanlışla 79.452 aldım :KK19: çok mu çalıştım hayır ama nasipse oluyormuş
olmayanlar nolur üzülmeyin vaktini bekliyordur herşey en hayırlı zamanda da gelecektir :KK19:
linkam kaç aldıki yazmamış zannımca ama türkçeciler 32 net ortalama yapmış ne yedi ne içtilerse :KK50:
tubam kızkardeşimde 74 küsürde sosyalci çabalamaya devam iyi bi alımda gideceğinize inanıyorum en geç şubatta :KK34:
hepinizi çok seviyorum görüşmek üzere :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

nilim maşallah sana :nazar: hadi bakalım güle oynaya istediğin yere atanırsın inşallah :KK16: tam bi puan var aramızda. sıralaman kaç?

Niloşum ben 75,41665 aldım.:KK14: Sıralama 30630...İnsan evladı değil bizimkiler,32 net mi olur ortalama...:2:

Beklemedeyim ama umudum yok.

canım benim senin puanın o kadar da kötü değil ki üzülme lütfen bence olcek bu yıl :KK16: dua etmeye devam...

tebrikler canım, geçen yılki taban puana göre garanti atanman inşallah bu sene de öyle olur :KK16:

Dershaneden bir arkadaşımla bu sabah msjlaşmamız

Arkadaş:Nasılsın kuzum ?
Ben:iyiyim Sen nasılsın ?
Arkadaş:Ben de iyiyim kaç aldın ?
Ben:Bana sorduğuna göre sen iyi aldın galiba 74.
Arkadaş:80 canım yaaaaa İnşallah atanırız.
Ben:inşallah.kib.görüşürüz.

Bir bitmediler şunun gibiler ya.Kpss den çok böyle insanların varlığı beni bitiriyor :KK4:
Ya sabır Ya sabır...

sinir bozucu şey :KK47:

Benim simav olmali.sizlerden güzel haber almaya geldim. Var mi atanan ogretmenleeimiz

canım benim puanını bilmiyorum ama inşallah olur, umarım hepimizin atanma haberlerini alırız :KK16:

kızlar ben de 78,44 aldım, sıralamam 15 binlerde geçen yılki gibi bir alım olursa gidebilirim. sayı ve branş sıralaması açıklanmadan kendimi çok kaptırıp sonra hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. inşallah hepimiz bu yıl atanır kurtuluruz. :KK16:

Son düzenleme:
X