ahh ahh aynısını hepimiz istiyoruz ama nerdeeeeebi kere dışarı çıkınca gün bölünüyo ve çalışma çok verimsiz geçiyo bence de okulun olmadığı günlere yoğunlaş canım. okul günlerini test ve ödevlerinle geçir bence.yeni konu çalışma
kızlar bişey sorucam size
int ten bişey alırken havale ile ödeme yaptığımızda extra ücret ödeniyor mu?
çoğu banka komisyon alıyor canım.
3-5 ne ise.
ablam 3-5 yine fark etmez de, hani bi 10 tl yi bile düşünüyoruz öğrenciyken. benimkine gs store dan tişört almak istiyorum da yıldönümümüz yaklaşıyo, ama kredi kartım yok, havaleyle alabilir miyim acaba diye düşündüm :44:
10 tl çok canım.eşim bankamatikten yatırınca 4 tl kesiliyor dedi.
mesela biz halkbank netten havale yapıyoruz o hiç kesmiyor ama netten yapsan da kesen banka da var.
10 tl çok canım.eşim bankamatikten yatırınca 4 tl kesiliyor dedi.
mesela biz halkbank netten havale yapıyoruz o hiç kesmiyor ama netten yapsan da kesen banka da var.
macaronun ardındna peşisıra geldim günaydınnnnnbende bugün uykumu bir alamadım neyse sonunda uyandım türkçe çözücem bugün ve ayrıcaaaa benim bugün doğum günümmmmmm iyiki doğmuşum demi kızlarr
canım valla bende konu anlatımlı yok. dershane vericek o da ihtiyaç olucak. 2013 yayınlarından yediiklim çıkmış nette gördüm tatlımBenim işyerimden arkadaşım güvender yayınlarını tavsiye etti konu anlatımı çok iyi birebir sınavla dedi memur kendisi üniversitede yan yana odalarda çalışıyoruz güvender mi alsam ya hangi yayınlardan çalışıyorsunuz 2013 kpss ye. Bir de 2013 yayınları çıkmış mıdır güncel olsun istiyorum bir tek mattan korkuyorum tarih coğrafya hallederiz türkçemde süperdir zaten. Hayırlısı artık başlıcaz.
oyy kıyamammm, o zaman hastamıza geçmiş olsun ve bu papatyalar gelsingünaydınn hanımlarrr
kafemizi hasta açıyorum bugün.boğazım ağrıyorçalışmam gereken zamanda hasta olmak istemiyorum.bugün bakıma alcam kendimi vitamin ve balık hapına başlıcam.bünyem hassas kışın kendimi iyi korumam gerekk (hele bu kış)
dünkü raporum:
öytden ve öğrenmeden ortaya karışık soru çözdüm.mat.ten antrenmana devam ettim
bugün öğlen işim var dışarı çıkmam gerek o zamana kadar öytden öğrenme stillerine çalışıcam
herkese iyi çalışmalr
ayyyy canımmmmmmm tabii kiiiiii iyi ki doğmuşsunnnnnnnmacaronun ardındna peşisıra geldim günaydınnnnnbende bugün uykumu bir alamadım neyse sonunda uyandım türkçe çözücem bugün ve ayrıcaaaa benim bugün doğum günümmmmmm iyiki doğmuşum demi kızlarr
sedefff süpersin canım benim çok mutlu oldum
canım valla bende konu anlatımlı yok. dershane vericek o da ihtiyaç olucak. 2013 yayınlarından yediiklim çıkmış nette gördüm tatlım
oyy kıyamammm, o zaman hastamıza geçmiş olsun ve bu papatyalar gelsin
Eki Görüntüle 523785
bu da boğazına iyi gelsinEki Görüntüle 523786
ayyyy canımmmmmmm tabii kiiiiii iyi ki doğmuşsunnnnnnnsen olmasan sabahları macarona kim rakip çıkçak kim topiğimizde deli gibi türkçe-mat ikilisine yönelcek kim kpss hayallerine kapılcak, adına bakıyoruz ilham alıyoruz sayende hehe şaka bi yana iyi ki doğmuşsun canım arkadaşımmm çok seviyorum seni
pastan geldiiii
Eki Görüntüle 523857
üfle bakalımmmama önce dur, bir dilek tut, ondan sonra hepsini söndür
Eki Görüntüle 523858
ve parti başlasın :119: yiyin garii, bu gidişle tosuncuklarım olcaksınızamaaann boşver can boğazdan gelir
Eki Görüntüle 523877 Eki Görüntüle 523876 Eki Görüntüle 523875 Eki Görüntüle 523874 Eki Görüntüle 523873 Eki Görüntüle 523878
seni de ekliyorum o zaman tabloyaaman o mamalar ne öyle
ben de dün ve bugün biraz coğrafya çözdüm.yer şekilleri ve iklim-bitki örtüsünden.
bu sabah gelişimden 7 tane test çözdüm. 7 testim kaldı. birazdan bitireceğim inşallah. gece yatmadan da çemberi bitirmeyi düşünüyorum.
bugün cicilerim geliyor:)
kargo gelmiş. eşim almaya gitti.
bayramlık giyecek çocuk gibi heyecanlıyım:)
ama salak ben, program geliştirmeyi sipariş etmeyi unutmuşum... artık onu başka kaynaktan çalışırım, elimdeki dağ gibi yaprak testler bitince denemeleri sipariş ederken onu da isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?