2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

aynen canım kafam kazan gibi, bi de bugün malum günümdeydim, dismenore teşhisi konulmuştu bana, 6 hapla tamamladım günü, doktor 8 e kadar içebilirsin demişti. bi ara sancılara dayanamıcak gibi oldum yine, ama eve gelsem devamsızlık yapmak istemiyorum. devamsızlığımı yaparsam daha sabahtan gitmem okula, senin de dediğin gibi hiç evden çıkmam öyle verimli olur.
çok sağol tavsiyelerin için macaronum, ben de okul günlerime ne koysam diye düşünüyodum. en güzeli test. eve geldiğimde de x yayıncılıktan biraz okusam yeter de artar bile. malesef okul günlerimde daha fazlasını yapamıcam en azından şimdilik elimden gelmiyor.

kızlar bişey sorucam size
int ten bişey alırken havale ile ödeme yaptığımızda extra ücret ödeniyor mu?

çoğu banka komisyon alıyor canım.
3-5 ne ise.

ablam 3-5 yine fark etmez de, hani bi 10 tl yi bile düşünüyoruz öğrenciyken. benimkine gs store dan tişört almak istiyorum da yıldönümümüz yaklaşıyo, ama kredi kartım yok, havaleyle alabilir miyim acaba diye düşündüm :44:

10 tl çok canım.eşim bankamatikten yatırınca 4 tl kesiliyor dedi.
mesela biz halkbank netten havale yapıyoruz o hiç kesmiyor ama netten yapsan da kesen banka da var.

Benim işyerimden arkadaşım güvender yayınlarını tavsiye etti konu anlatımı çok iyi birebir sınavla dedi memur kendisi üniversitede yan yana odalarda çalışıyoruz güvender mi alsam ya hangi yayınlardan çalışıyorsunuz 2013 kpss ye. Bir de 2013 yayınları çıkmış mıdır güncel olsun istiyorum bir tek mattan korkuyorum tarih coğrafya hallederiz türkçemde süperdir zaten. Hayırlısı artık başlıcaz.

günaydınn hanımlarrr

kafemizi hasta açıyorum bugün.boğazım ağrıyor çalışmam gereken zamanda hasta olmak istemiyorum.bugün bakıma alcam kendimi vitamin ve balık hapına başlıcam.bünyem hassas kışın kendimi iyi korumam gerekk (hele bu kış)

dünkü raporum:

öytden ve öğrenmeden ortaya karışık soru çözdüm.mat.ten antrenmana devam ettim

bugün öğlen işim var dışarı çıkmam gerek o zamana kadar öytden öğrenme stillerine çalışıcam

herkese iyi çalışmalr

macaronun ardındna peşisıra geldim günaydınnnnnbende bugün uykumu bir alamadım neyse sonunda uyandımtürkçe çözücem bugün ve ayrıcaaaa benim bugün doğum günümmmmmm iyiki doğmuşum demi kızlarr

bende tarih soru çözdüm....
öyt çalışıyorumm...ve testini çözeceğim öğrenmeden de konu çalışmıştım onun sorularını çözeceğim...
herkese kolay gelsin

canım valla bende konu anlatımlı yok. dershane vericek o da ihtiyaç olucak. 2013 yayınlarından yediiklim çıkmış nette gördüm tatlım
oyy kıyamammm, o zaman hastamıza geçmiş olsun ve bu papatyalar gelsin

bu da boğazına iyi gelsin
ayyyy canımmmmmmm tabii kiiiiii iyi ki doğmuşsunnnnnnn sen olmasan sabahları macarona kim rakip çıkçak kim topiğimizde deli gibi türkçe-mat ikilisine yönelcek kim kpss hayallerine kapılcak, adına bakıyoruz ilham alıyoruz sayende hehe şaka bi yana iyi ki doğmuşsun canım arkadaşımmm çok seviyorum seni
pastan geldiiii

üfle bakalımmm ama önce dur, bir dilek tut, ondan sonra hepsini söndür
Eki Görüntüle 523858
ve parti başlasın :119: yiyin garii, bu gidişle tosuncuklarım olcaksınız amaaann boşver can boğazdan gelir

aman o mamalar ne öyle

ben de dün ve bugün biraz coğrafya çözdüm.yer şekilleri ve iklim-bitki örtüsünden.

sedefff süpersin canım benim çok mutlu oldumadıma özel pastam hiç olmamıştı o yüzden daha bir mutlu oldumayrıcaaaa ales bitince türkçe matematikten sonra canavar gibi tarih coğrafya ve artık ne varsa hepisiylen geliyorummodelin yeni şarkısını da kendime armağan ediyorum ve sizinle paylaşmak istiyorum[video=youtube;4bJnxsvcuZI]http://www.youtube.com/watch?v=4bJnxsvcuZI[/video]

kpsshayali

iyi ki doğdun canım,

allah sevdiklerinle, karşılıklı sevgi içinde mutlu, uzun, hayırlı bir ömür nasip etsin.

bir daha ki doğum gününü öğretmen olarak kutlarsın inşallah

bu sabah gelişimden 7 tane test çözdüm. 7 testim kaldı. birazdan bitireceğim inşallah. gece yatmadan da çemberi bitirmeyi düşünüyorum.

bugün cicilerim geliyor:)

kargo gelmiş. eşim almaya gitti.

bayramlık giyecek çocuk gibi heyecanlıyım:)

ama salak ben, program geliştirmeyi sipariş etmeyi unutmuşum... artık onu başka kaynaktan çalışırım, elimdeki dağ gibi yaprak testler bitince denemeleri sipariş ederken onu da isterim

aman o mamalar ne öyle

ben de dün ve bugün biraz coğrafya çözdüm.yer şekilleri ve iklim-bitki örtüsünden.
seni de ekliyorum o zaman tabloya

ayy canım çok sevindim hehe

kızlar ben de okuldan geldim, acayip yorgunum, bugün derste tanışma yaptık yuhh ohaa, hoca hepimizin adını soyadını nereli olduğumuzu nerden mezun olduğumuzu babamızın mesleğini sordu yuhh diyorum sadece
bu haftam benim çöpe gitti, bu akşam da çalışacağımı sanmıyorum, yarın okul gene sabahtan akşama kadar ve akşam kına gecesine gidicez, cmt dershaneden çıkışta da düğüne, aman ne güzel
kpsshayalim şarkı şu an tam moduma göre valla..

kpsshayali doğum günün kutlu olsun canım.mutlu sağlıklı yeni yaşlar yaşarsın inşallah.mesajını gördüm cevap yazıcam

sedefiiimmm çok teşekkür ederimmm sıcacık ballı tarçınlı ıhlamur tam ihtiyacım olan şey.şu an sesim gitmiş durumda konuşamıyorum.çok yorgunumm ilaca başladım salgın var kızlar dikkat edinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…