kpsshayali doğum günün kutlu olsun canım.mutlu sağlıklı yeni yaşlar yaşarsın inşallah.mesajını gördüm cevap yazıcam
sedefiiimmm çok teşekkür ederimmmsıcacık ballı tarçınlı ıhlamur tam ihtiyacım olan şey.şu an sesim gitmiş durumda konuşamıyorum.çok yorgunumm ilaca başladım salgın var kızlar dikkat edinn
evet canım şu sıralar zaten bi sıcak bi soğuk tam hastalık havası.. tekrar geçmiş olsun
kına gecesine gitmiyorum anamdan izin kopardım
vuhu çok iyi canımmm.evde çalışırsınayrıca şimdi de dinlenmişsindir belki biraz çalışırsın ??
bugün çalışamadım hastalık iznindeyim.çalışsam da anlamıcam zaten.okul için roman okumam gerek yattığım yerde onu okucam.yanımda da ıhlamurbu arada ben de kadıköy ihtiyaca yazıldım.cumartesi derslerim başlıyo
amin canım çok teşekkür ederim seneye inşallah her birimiz öğretmen olduğumuz yerlerde kutlucaz doğum günlerimiziiikpsshayali
iyi ki doğdun canım,
allah sevdiklerinle, karşılıklı sevgi içinde mutlu, uzun, hayırlı bir ömür nasip etsin.
bir daha ki doğum gününü öğretmen olarak kutlarsın inşallah
kpsshayali doğum günün kutlu olsun canım.mutlu sağlıklı yeni yaşlar yaşarsın inşallah.mesajını gördüm cevap yazıcam
sedefiiimmm çok teşekkür ederimmmsıcacık ballı tarçınlı ıhlamur tam ihtiyacım olan şey.şu an sesim gitmiş durumda konuşamıyorum.çok yorgunumm ilaca başladım salgın var kızlar dikkat edinn
amin canım çok teşekkür ederim seneye inşallah her birimiz öğretmen olduğumuz yerlerde kutlucaz doğum günlerimiziiikpsshayali
iyi ki doğdun canım,
allah sevdiklerinle, karşılıklı sevgi içinde mutlu, uzun, hayırlı bir ömür nasip etsin.
bir daha ki doğum gününü öğretmen olarak kutlarsın inşallah
canım dersanenin çok yorduğunu düşünüyorum eve gelince halin kalmaz yani eğer durumun varsa gitme para kazanmak için dersaneye kpssye çalış, yok kpss devlet istemiyorsan hani doğu falan var diye o zaman dersaneye git ama kendini göster ve daha sonraki yıllarda kolejlere başvur,karar zor canım devleti istememe nedenlerini anlıyorum ancak özelde çok zor ve ilk etapta genç yaşta özele gidenleri çok sömürüyorlar, yolun açık olsun canımCanlarım size bişey danışcağım.Bir arkadşım geçen sene çalıştığım dershanede açık varmış gel çalış diyor. Stajını kaldırırlar bu sene tabi gene az bir ücret çok az değil ama asgariden de çok değil ...neyse gelelelim asıl sorumuza
Hayalimde halen devlet öğretmenliği var. Hem dershene de çalışmak hem kpss çalışmak ve 90 puan alabilmek çok zor.
90 alabilcem mi ? Evde çalışacağım çünkü...
Bir yandan da stajımı kaldıırp tecrübelenip özel okul için yolunu mu açsam?
Ama kpss içimde hep kalacak ve bir yandan 90 puan ve belki de en doğu yerler?
Ne yapcağımı şaşırdım ailem dersahenede çalışma ,Şırnak a gidemezsin? Öğretmen olmanı istemiyoruz? Hiç motive olamıyorum.Tam toparlıyorum hopp burun büküyorlar
teşekküüür ederimmmm bugusucummmmYavrum geç oldu ama unuttum hep yazmayı.
Doğum günün musmutlu,kutlu,deli dolu olsun.Nice yıllara.
canım dersanenin çok yorduğunu düşünüyorum eve gelince halin kalmaz yani eğer durumun varsa gitme para kazanmak için dersaneye kpssye çalış, yok kpss devlet istemiyorsan hani doğu falan var diye o zaman dersaneye git ama kendini göster ve daha sonraki yıllarda kolejlere başvur,karar zor canım devleti istememe nedenlerini anlıyorum ancak özelde çok zor ve ilk etapta genç yaşta özele gidenleri çok sömürüyorlar, yolun açık olsun canım
Evet malesef ayrın dönem çalışmışlığım var eziliyosun hani biryere gelene kadar katlanayım diyorum .
Kpss gitme imkanım yok .Evdeyim.
Çlışmasına kpss çalışırım.
Bendeki telaş yılların geçmesi hayatın düzene girmesi ....Ve bu telaşı ailelminde gözümde büyüttürmesi..Ne yapacağımı bilemedim hiç((
canım benimde ilk girişim olacak yani bu yıl girdim ama hiç çalışmadan girdim, bu yıl hazırlanarak girmeyi düşünüyorum o nedenle el mahkum hepsine çalışıcam yani sen kendine bak bi önce bildiklerine mi çalışmayo tercih edersin yoksa hiç bilmediğine mi ona göre kendin karar ver canımmerhaba arkadaslar .
önce eğitimbilimlerinden mi başlamalı ?yoksa gy gk mü? sınava ilk girişim olacak ??
canım burası daha çok öğretmenlik için bir başlık o nedenle senin sorunun cevabını bilemiyorum:26:kpss alan başlıklarına sor canım istersen orada bilenler vardırarkadaşlar merhaba! bilginiz var mı bilmiorum ama 2013 kpss sınavında kurum avukatı olmak isteyenlerde girebilir mi? ben iki senede bir oluo die duydum avukatların bi daha girebileceği sınav 2014 dediler. bazıları da bu sene girebilirsin dediler. ne yazık ki kpss hakkında hiç bilgim yok bu konuda fikri olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
canım dersanenin çok yorduğunu düşünüyorum eve gelince halin kalmaz yani eğer durumun varsa gitme para kazanmak için dersaneye kpssye çalış, yok kpss devlet istemiyorsan hani doğu falan var diye o zaman dersaneye git ama kendini göster ve daha sonraki yıllarda kolejlere başvur,karar zor canım devleti istememe nedenlerini anlıyorum ancak özelde çok zor ve ilk etapta genç yaşta özele gidenleri çok sömürüyorlar, yolun açık olsun canım
Evet malesef ayrın dönem çalışmışlığım var eziliyosun hani biryere gelene kadar katlanayım diyorum .
Kpss gitme imkanım yok .Evdeyim.
Çlışmasına kpss çalışırım.
Bendeki telaş yılların geçmesi hayatın düzene girmesi ....Ve bu telaşı ailelminde gözümde büyüttürmesi..Ne yapacağımı bilemedim hiç((
günaydın kızlarrr macaron yok bugün cafeyi açmak bana düştü
canım benimde ilk girişim olacak yani bu yıl girdim ama hiç çalışmadan girdim, bu yıl hazırlanarak girmeyi düşünüyorum o nedenle el mahkum hepsine çalışıcam yani sen kendine bak bi önce bildiklerine mi çalışmayo tercih edersin yoksa hiç bilmediğine mi ona göre kendin karar ver canım
canım burası daha çok öğretmenlik için bir başlık o nedenle senin sorunun cevabını bilemiyorum:26:kpss alan başlıklarına sor canım istersen orada bilenler vardır
günaydın kızlaaarr
bugün hastayım uyudum,dinlendim.kafeyi açmayı kpss hayaline devrettim
kelebekim arkadaşların da dediği gibi maddi olarak zorda değilsen 1 yıl daha kpssye odaklan.seneye olmazsa o zaman düşünürsün dershaneyi.dershanede iş bulmak kolay zaten.ayrıca stajyerlik kalktı.bu dershane hala stajyerliği kaldırıyorum diyorsa güvenilir bir yer değil
[QUOT
kelebekim arkadaşların da dediği gibi maddi olarak zorda değilsen 1 yıl daha kpssye odaklan.seneye olmazsa o zaman düşünürsün dershaneyi.dershanede iş bulmak kolay zaten.ayrıca stajyerlik kalktı.bu dershane hala stajyerliği kaldırıyorum diyorsa güvenilir bir yer değil
okuldan geldim, biraz dinlenicem, sonra inş çalışabilirim
bugün okulda x in gelişim psikolojisini okudum bitirdim, çok iyi oldu
macaronum akşam sayende 2 mat testi çözdüm. valla hiç çözesim yoktu sen dinlenmişsindir dedin ya bi gaz geldi bana, az ama hiç yoktan iyidir dimi
gelinim sağolasın ya çok merak ediyodum, aslında böyle konu anlatımlı şeylerde çok kaynaktan yana değilim, benim kafam karışıyor tabii kimisi çeşit çeşit şeyler okudukça daha çok kafasına girer, ama en azından duvara asılsa ve dersten bir gün bi sayfa okunsa bile kar. böyle böyle bittikçe mesela en baştan yine başlanılabilir. güle güle eskit cicilerini
cansucum hiçbir fikrim yok canım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?