valla çok iyi olur gelinim
leylasım ücretli yapıyosun dimi, çok yorucudur tahmin edebiliyorum staj günlerimden.. bi de sen her gün gidiyosun oyy kıyamam, topuklularda platform en rahatı :128:
x yayıncılık çalışırken de yormuyo kuzum, ister yatarak oku, zaten hafifçecik
son ucretlı calsmam olcak inş kuzummm,benım ıcın hıc farketmıooo ordada paralıyorum kendımı,tek bıseye odalanmak ıcın de 2. donem ırakıcam zaten buhaftasonu kayıt yaptrdıgım kursta matematıge gore sınıf belırlıcekler onumuzdekı hafta da derser baslıoo,ya ılkogretım olsa cok yorulmucam da bu yıl lısedeyımmm ergenler cok yoruyo benııııııııııı
son tabii canım, merak etme kurtulcaksın bu kölelikten, sonra gelsin mis gibi kadrobence de 2. dönem bırakman daha iyi olur, sonuçta garanti bi iş için hazırlanıcaksın, geçici bi işi de o çalışmana engel olarak koyman kötü olur. ihtiyaca mı yazıldın, ben ihtiyaçtayım bizi de mata göre sınıflandırcaklarmış. bakalım cmt başlıyor, kaynaklar gelsin diye bakıyorum, ona göre planlar yapıcam. aldığım soru bankalarına dershaneyle başlayıp soru çözümünü arttırmak istiyorum. inş başladığı gün kitaplarımızı verirler.
aynen canım hepimizin hakkında hayırlısı olsuncnm benim olduğum yerde en iyi kurs fem..İhtiyaç pendıge sube actı en yakın am ao da 45 dk ı bulur gıtmem,hem arada aksam etutlerım fln olcak heba olur gdemme 1.donem bır de yolda yorulmak ıstemıorumm,ztn benm ıcın onemlı olan dısıplıne olmam fem de bnu basarıorr,hepımızın hakkında hayrlısı inşsllah,ucretlıyı de sırf kurs parası ıcın yapıorum bı yıl daha yuk olmamak ıcın bızmkıleree
sedefim özel mesaj kutun doluymuş canımmm
canım branşın ne?
hiç alım yoksa koca 1 yılını kpss için heba etme demek zorundayım çok üzülerek :26:
ya dalga geçer gibi sanki çocuk oyuncağıyla oynuyolar, oysaki bu senin hayatın oyuncak değil! ne desem bilemiyorum, başarın çok çok güzelbranşım Almanca canım :8
ne umutlarla hazırlandım ya ikinci yabancı dil olcak dediler yaptılar da
bu seferde anadolu lisesine ilk atamayı durdular...
24. oldum oysaki branşta Türkiye de gecen sene 40 ondan once 170 kişi almıslardı
bu sene ılk uce gırmek lazımmıs meger
kaldım ole ortada küçücük ilçe de yaşıyorum ya başka çalışılcak yer yokki burda
nişanlımda ogretmen atandıgı yer burdan da kucuk napcam cok şaşkınım
sudan cıkıs balıgım yani
ya dalga geçer gibi sanki çocuk oyuncağıyla oynuyolar, oysaki bu senin hayatın oyuncak değil! ne desem bilemiyorum, başarın çok çok güzel, onca didin et 24. ol ve sonuca bak kelimelerim durdu canım gerçekten bişey diyemiyorum dua ederiz sana, inşallah Allah sana bi kapı açar inş
sağol canım puanımı ve sıramı öğrenince o kadar rahatlamıştımki her gün sabırsızlıkla kontenjan bekliyorduk nişanlımla tam beni istemeye geldikleri günün sonunda gördüm 3 kişi alcaklarını uzun müddet inanamadım
gece mi gündüzüme katıp ders çalıştım ya emek verenlerin hepsi karşılığını alır inşallah...
ama emek vermeden atananlar varken bizim bu emeklerimizin karşılığını alamamak yakıyor insanın canını
kimsenin emeği boşa gitmez inşallah
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
dolu dolu
durumun gerçekten can sıkıcı... Allah yardımcın olsun. kaç puan almıştın canım?
kızlar daha yeni okuldan geldim çok yorgunum yaa
sabahtan beri saçma sapan dersler.. okula giderken gelişim soru bankamı almıştım yanıma, sıranın altından onu çözdüm.
okul çarş perş ve cuma, bu 3 günü at çöpe gitsin yani
böyle olmaz, dershane başladıktan sonra kendime yeni program düzenlicem. okulun olmadığı günler artık çok çalışmak istiyorum, o yok olan 3 günümü telafi edicek bi plan lazım..
çalışkan güzellerime maşallah diyorumy.lisansçılara boş vakit diliyorum
keşke sadece kpssye odaklansak da başka sorumluluğumuz olmasa.. çok şey istiyorum dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?