2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

son ucretlı calsmam olcak inş kuzummm,benım ıcın hıc farketmıooo ordada paralıyorum kendımı,tek bıseye odalanmak ıcın de 2. donem ırakıcam zaten buhaftasonu kayıt yaptrdıgım kursta matematıge gore sınıf belırlıcekler onumuzdekı hafta da derser baslıoo,ya ılkogretım olsa cok yorulmucam da bu yıl lısedeyımmm ergenler cok yoruyo benııııııııııı

son tabii canım, merak etme kurtulcaksın bu kölelikten, sonra gelsin mis gibi kadro bence de 2. dönem bırakman daha iyi olur, sonuçta garanti bi iş için hazırlanıcaksın, geçici bi işi de o çalışmana engel olarak koyman kötü olur. ihtiyaca mı yazıldın, ben ihtiyaçtayım bizi de mata göre sınıflandırcaklarmış. bakalım cmt başlıyor, kaynaklar gelsin diye bakıyorum, ona göre planlar yapıcam. aldığım soru bankalarına dershaneyle başlayıp soru çözümünü arttırmak istiyorum. inş başladığı gün kitaplarımızı verirler.

cnm benim olduğum yerde en iyi kurs fem..İhtiyaç pendıge sube actı en yakın am ao da 45 dk ı bulur gıtmem,hem arada aksam etutlerım fln olcak heba olur gdemme 1.donem bır de yolda yorulmak ıstemıorumm,ztn benm ıcın onemlı olan dısıplıne olmam fem de bnu basarıorr,hepımızın hakkında hayrlısı inşsllah,ucretlıyı de sırf kurs parası ıcın yapıorum bı yıl daha yuk olmamak ıcın bızmkıleree

aynen canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ee naptın okudun mu x yayıncılıktan
sedefim özel mesaj kutun doluymuş canımmm

ayy kuzum kusura bakma boşalttım şimdi

kızlar bu akşam kendime hediye verdim sabahki planıma uyduğum için film izledim
içsel güdülenme

canım sıkıldı daha erken
ofisokuldan test çözeyim, mat yormuyo beni şükür
tarih kitabı özledim seni der gibi bakıyo bana; ama tıh ben onu bu gece hiç özlemedim

şöyle biraz göz gezdirdim, biraz tarih okudum x yayıncılıktan,eğlenceliye benziyor hadi bakalım

canım branşın ne?
hiç alım yoksa koca 1 yılını kpss için heba etme demek zorundayım çok üzülerek :26:

branşım Almanca canım :8
ne umutlarla hazırlandım ya ikinci yabancı dil olcak dediler yaptılar da

bu seferde anadolu lisesine ilk atamayı durdular...

24. oldum oysaki branşta Türkiye de gecen sene 40 ondan once 170 kişi almıslardı

bu sene ılk uce gırmek lazımmıs meger

kaldım ole ortada küçücük ilçe de yaşıyorum ya başka çalışılcak yer yokki burda

nişanlımda ogretmen atandıgı yer burdan da kucuk napcam cok şaşkınım

sudan cıkıs balıgım yani

ya dalga geçer gibi sanki çocuk oyuncağıyla oynuyolar, oysaki bu senin hayatın oyuncak değil! ne desem bilemiyorum, başarın çok çok güzel, onca didin et 24. ol ve sonuca bak kelimelerim durdu canım gerçekten bişey diyemiyorum dua ederiz sana, inşallah Allah sana bi kapı açar inş

sağol canım puanımı ve sıramı öğrenince o kadar rahatlamıştımki her gün sabırsızlıkla kontenjan bekliyorduk nişanlımla tam beni istemeye geldikleri günün sonunda gördüm 3 kişi alcaklarını uzun müddet inanamadım

gece mi gündüzüme katıp ders çalıştım ya emek verenlerin hepsi karşılığını alır inşallah...

ama emek vermeden atananlar varken bizim bu emeklerimizin karşılığını alamamak yakıyor insanın canını

kimsenin emeği boşa gitmez inşallah

Rabbim yar ve yardımcımız olsun

kesinlikle aynen katılıyorum, benim de kısmetse bu yaz sözüm olucak ve sözden sonra sınava giricem, gelen sonuç sadece beni değil sevgilimi, sevgilimle geleceği, kurduğum bütün hayalleri etkilicek, hayallerim plana dönüşecek mi dönüşemicek mi, şu an hiç bilmiyorum. sadece elimizden geleni yapalım istiyorum. ama sen zaten yeterince elinden geldiğinin fazlasını yapmışsın hatta. 3 kişi ne demek yaa? aklım mantığım almıyor. gerçekten Allah sana sabır versin arkadaşım. eğer tekrar denemek istersen burada birbirimize güç veriyoruz motive ediyoruz, her zaman gelebilirsin, hatta tekrar sınav düşünmesen de gel, derece yapmış biri olarak senin tecrübelerini öğrenmek isteriz, ders çalışırken nasıl bir strateji izlediğini vs. ama ne karar verirsen ver inşallah senin için hayırlı olur canım.

günaydınnn kızlarrr

ben girmeyeli 6 sayfa yazmışınız hepsini okudum dün sabahtan akşama okuldaydım.yüksek lisans dersim vardı.eve dönünce çalışırım diyodum.dönüşte istasyona bi gittim önceki tren gelmemiş tam iş çıkış saati bir kalabalık sormayın.gelen tren de doluydu.kimse binemedi baktım böyle olmucak dışarda oyalanıp iş çıkış trafiğini atlattım otobüsle döndüm. 9da evdeydim eve gidince çalışırım diyodum geç olunca fazla çalışamadım.tüm gün boyunca öğretme model ve yaklaşımlarından 3 test çözebildim (onu da okula giderken yolda çözdüm.sınıf 10 kişi olunca derste de çözülmüyo.)eve gelince de aynı konuyu notlarımdan tekrar ettim.bu arada yüksek lisans olunca araştırma ödevlerim olucakmış.kütüphaneleri aşındırcam yani.yoğunluğum yüküm arttıı

merhaba

geometriden dörtgenler bitti.

eğitime de başladım. gelişim psikolojisi bitti. şimdi sorularını çözeceğim inşallah

kızlar daha yeni okuldan geldim çok yorgunum yaa
sabahtan beri saçma sapan dersler.. okula giderken gelişim soru bankamı almıştım yanıma, sıranın altından onu çözdüm.
okul çarş perş ve cuma, bu 3 günü at çöpe gitsin yani
böyle olmaz, dershane başladıktan sonra kendime yeni program düzenlicem. okulun olmadığı günler artık çok çalışmak istiyorum, o yok olan 3 günümü telafi edicek bi plan lazım..
çalışkan güzellerime maşallah diyorum y.lisansçılara boş vakit diliyorum
keşke sadece kpssye odaklansak da başka sorumluluğumuz olmasa.. çok şey istiyorum dimi

ahh ahh aynısını hepimiz istiyoruz ama nerdeeeee bi kere dışarı çıkınca gün bölünüyo ve çalışma çok verimsiz geçiyo bence de okulun olmadığı günlere yoğunlaş canım. okul günlerini test ve ödevlerinle geçir bence.yeni konu çalışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…