• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

kpsshayali doğum günün kutlu olsun canım.mutlu sağlıklı yeni yaşlar yaşarsın inşallah.mesajını gördüm cevap yazıcam :34:

sedefiiimmm çok teşekkür ederimmm :16: :16: sıcacık ballı tarçınlı ıhlamur tam ihtiyacım olan şey.şu an sesim gitmiş durumda konuşamıyorum.çok yorgunumm :50: ilaca başladım :50: salgın var kızlar dikkat edinn :50:

evet canım şu sıralar zaten bi sıcak bi soğuk tam hastalık havası.. tekrar geçmiş olsun :71:
kına gecesine gitmiyorum anamdan izin kopardım :52:

evet canım şu sıralar zaten bi sıcak bi soğuk tam hastalık havası.. tekrar geçmiş olsun :71:
kına gecesine gitmiyorum anamdan izin kopardım :52:

vuhu çok iyi canımmm.evde çalışırsın :8: ayrıca şimdi de dinlenmişsindir belki biraz çalışırsın ??

bugün çalışamadım hastalık iznindeyim.çalışsam da anlamıcam zaten.okul için roman okumam gerek yattığım yerde onu okucam.yanımda da ıhlamur :34: bu arada ben de kadıköy ihtiyaca yazıldım.cumartesi derslerim başlıyo :34:

vuhu çok iyi canımmm.evde çalışırsın :8: ayrıca şimdi de dinlenmişsindir belki biraz çalışırsın ??

bugün çalışamadım hastalık iznindeyim.çalışsam da anlamıcam zaten.okul için roman okumam gerek yattığım yerde onu okucam.yanımda da ıhlamur :34: bu arada ben de kadıköy ihtiyaca yazıldım.cumartesi derslerim başlıyo :34:

hayırlı olsun macaronum, ihtiyacın kitapları çok güzel, benimki de cmt başlıyor, acaba cmt kitapları verirler mi?
canım valla dinlendim aslında, çay içtim bi güzel, çay beni dinlendiriyo :31: ama şu okul kafa yorgunluğu yapıyo, başım ağrıyo, ama senin hatrın için zorlıcam şimdi kendimi

Gelişimle öğrenme bitti.:65::65::65::64::64::64::66::66::66:

Pazartesi rehberliğe başlarım inşallah,hafta sonu tekrar ve çözümü yapacağummm.:68:

Son düzenleme:
kpsshayali

iyi ki doğdun canım,

allah sevdiklerinle, karşılıklı sevgi içinde mutlu, uzun, hayırlı bir ömür nasip etsin.

bir daha ki doğum gününü öğretmen olarak kutlarsın inşallah:16::16::16::16::16::16:
amin canım çok teşekkür ederim seneye inşallah her birimiz öğretmen olduğumuz yerlerde kutlucaz doğum günlerimiziii:16:

kpsshayali doğum günün kutlu olsun canım.mutlu sağlıklı yeni yaşlar yaşarsın inşallah.mesajını gördüm cevap yazıcam :34:

sedefiiimmm çok teşekkür ederimmm :16: :16: sıcacık ballı tarçınlı ıhlamur tam ihtiyacım olan şey.şu an sesim gitmiş durumda konuşamıyorum.çok yorgunumm :50: ilaca başladım :50: salgın var kızlar dikkat edinn :50:

canım çok teşekkür ederim, amin inşallah sende sevdiklerinle güzel yaşlara girersin, mesajınıda bekliyorum canım:34:
sedefim şarkı çok eğlenceli ve hem üzüntülü olduğunda hem mutlu olduğunda söylenebilecek bir şarkı,modeli seviyorum ben:32:

kpsshayali

iyi ki doğdun canım,

allah sevdiklerinle, karşılıklı sevgi içinde mutlu, uzun, hayırlı bir ömür nasip etsin.

bir daha ki doğum gününü öğretmen olarak kutlarsın inşallah:16::16::16::16::16::16:
amin canım çok teşekkür ederim seneye inşallah her birimiz öğretmen olduğumuz yerlerde kutlucaz doğum günlerimiziii:16:

canım çok teşekkür ederim, amin inşallah sende sevdiklerinle güzel yaşlara girersin, mesajınıda bekliyorum canım:34:
sedefim şarkı çok eğlenceli ve hem üzüntülü olduğunda hem mutlu olduğunda söylenebilecek bir şarkı,modeli seviyorum ben:32:

Canlarım size bişey danışcağım.Bir arkadşım geçen sene çalıştığım dershanede açık varmış gel çalış diyor. Stajını kaldırırlar bu sene tabi gene az bir ücret çok az değil ama asgariden de çok değil ...neyse gelelelim asıl sorumuza

Hayalimde halen devlet öğretmenliği var. Hem dershene de çalışmak hem kpss çalışmak ve 90 puan alabilmek çok zor.
90 alabilcem mi ? Evde çalışacağım çünkü...
Bir yandan da stajımı kaldıırp tecrübelenip özel okul için yolunu mu açsam?
Ama kpss içimde hep kalacak ve bir yandan 90 puan ve belki de en doğu yerler?
Ne yapcağımı şaşırdım ailem dersahenede çalışma ,Şırnak a gidemezsin? Öğretmen olmanı istemiyoruz? Hiç motive olamıyorum.Tam toparlıyorum hopp burun büküyorlar

Canlarım size bişey danışcağım.Bir arkadşım geçen sene çalıştığım dershanede açık varmış gel çalış diyor. Stajını kaldırırlar bu sene tabi gene az bir ücret çok az değil ama asgariden de çok değil ...neyse gelelelim asıl sorumuza

Hayalimde halen devlet öğretmenliği var. Hem dershene de çalışmak hem kpss çalışmak ve 90 puan alabilmek çok zor.
90 alabilcem mi ? Evde çalışacağım çünkü...
Bir yandan da stajımı kaldıırp tecrübelenip özel okul için yolunu mu açsam?
Ama kpss içimde hep kalacak ve bir yandan 90 puan ve belki de en doğu yerler?
Ne yapcağımı şaşırdım ailem dersahenede çalışma ,Şırnak a gidemezsin? Öğretmen olmanı istemiyoruz? Hiç motive olamıyorum.Tam toparlıyorum hopp burun büküyorlar
canım dersanenin çok yorduğunu düşünüyorum eve gelince halin kalmaz yani eğer durumun varsa gitme para kazanmak için dersaneye kpssye çalış, yok kpss devlet istemiyorsan hani doğu falan var diye o zaman dersaneye git ama kendini göster ve daha sonraki yıllarda kolejlere başvur,karar zor canım devleti istememe nedenlerini anlıyorum ancak özelde çok zor ve ilk etapta genç yaşta özele gidenleri çok sömürüyorlar, yolun açık olsun canım:34:

Yavrum geç oldu ama unuttum hep yazmayı.:25::25:

Doğum günün musmutlu,kutlu,deli dolu olsun.Nice yıllara.:24::24::24:
teşekküüür ederimmmm bugusucummmm:16:

canım dersanenin çok yorduğunu düşünüyorum eve gelince halin kalmaz yani eğer durumun varsa gitme para kazanmak için dersaneye kpssye çalış, yok kpss devlet istemiyorsan hani doğu falan var diye o zaman dersaneye git ama kendini göster ve daha sonraki yıllarda kolejlere başvur,karar zor canım devleti istememe nedenlerini anlıyorum ancak özelde çok zor ve ilk etapta genç yaşta özele gidenleri çok sömürüyorlar, yolun açık olsun canım:34:

Evet malesef ayrın dönem çalışmışlığım var eziliyosun hani biryere gelene kadar katlanayım diyorum .
Kpss gitme imkanım yok .Evdeyim.
Çlışmasına kpss çalışırım.
Bendeki telaş yılların geçmesi hayatın düzene girmesi ....Ve bu telaşı ailelminde gözümde büyüttürmesi..Ne yapacağımı bilemedim hiç :(((

arkadaşlar merhaba! bilginiz var mı bilmiorum ama 2013 kpss sınavında kurum avukatı olmak isteyenlerde girebilir mi? ben iki senede bir oluo die duydum avukatların bi daha girebileceği sınav 2014 dediler. bazıları da bu sene girebilirsin dediler. ne yazık ki kpss hakkında hiç bilgim yok bu konuda fikri olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

günaydın kızlarrr macaron yok bugün cafeyi açmak bana düştü:9:
merhaba arkadaslar .
önce eğitimbilimlerinden mi başlamalı ?yoksa gy gk mü? sınava ilk girişim olacak ??
canım benimde ilk girişim olacak yani bu yıl girdim ama hiç çalışmadan girdim, bu yıl hazırlanarak girmeyi düşünüyorum o nedenle el mahkum hepsine çalışıcam yani sen kendine bak bi önce bildiklerine mi çalışmayo tercih edersin yoksa hiç bilmediğine mi ona göre kendin karar ver canım:34:

arkadaşlar merhaba! bilginiz var mı bilmiorum ama 2013 kpss sınavında kurum avukatı olmak isteyenlerde girebilir mi? ben iki senede bir oluo die duydum avukatların bi daha girebileceği sınav 2014 dediler. bazıları da bu sene girebilirsin dediler. ne yazık ki kpss hakkında hiç bilgim yok bu konuda fikri olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?
canım burası daha çok öğretmenlik için bir başlık o nedenle senin sorunun cevabını bilemiyorum:26:kpss alan başlıklarına sor canım istersen orada bilenler vardır:34:

Evet malesef ayrın dönem çalışmışlığım var eziliyosun hani biryere gelene kadar katlanayım diyorum .
Kpss gitme imkanım yok .Evdeyim.
Çlışmasına kpss çalışırım.
Bendeki telaş yılların geçmesi hayatın düzene girmesi ....Ve bu telaşı ailelminde gözümde büyüttürmesi..Ne yapacağımı bilemedim hiç :(((

günaydın kızlarrr macaron yok bugün cafeyi açmak bana düştü:9:

canım benimde ilk girişim olacak yani bu yıl girdim ama hiç çalışmadan girdim, bu yıl hazırlanarak girmeyi düşünüyorum o nedenle el mahkum hepsine çalışıcam yani sen kendine bak bi önce bildiklerine mi çalışmayo tercih edersin yoksa hiç bilmediğine mi ona göre kendin karar ver canım:34:

canım burası daha çok öğretmenlik için bir başlık o nedenle senin sorunun cevabını bilemiyorum:26:kpss alan başlıklarına sor canım istersen orada bilenler vardır:34:

günaydın kızlaaarr :16:

bugün hastayım uyudum,dinlendim.kafeyi açmayı kpss hayaline devrettim :34:

kelebekim arkadaşların da dediği gibi maddi olarak zorda değilsen 1 yıl daha kpssye odaklan.seneye olmazsa o zaman düşünürsün dershaneyi.dershanede iş bulmak kolay zaten.ayrıca stajyerlik kalktı.bu dershane hala stajyerliği kaldırıyorum diyorsa güvenilir bir yer değil :34:

[QUOT

kelebekim arkadaşların da dediği gibi maddi olarak zorda değilsen 1 yıl daha kpssye odaklan.seneye olmazsa o zaman düşünürsün dershaneyi.dershanede iş bulmak kolay zaten.ayrıca stajyerlik kalktı.bu dershane hala stajyerliği kaldırıyorum diyorsa güvenilir bir yer değil :34:

Stajyerlik olayını duymuştum.Geçen seneki öğrtmen arkadaşlar bu sene sigortası ödenerek devam ediyorlar.Stajımız kalkçak deniyor.O mevzu noldu bilmiyordum . Aslında çok ünlü bilindik dershane ama çoook haşatını çıkartıyor.Küçük bir deshaneden başlamak daha iyi olmalı...

Evet sanırım bir sene daha canımın son damlasına kadar çalışacağım.

Son düzenleme:
merhaba

kargom geldiiiii:) önce söz verdiğim gibi tekrar takviminin resimlerini ekliyorum:

beklediğimden daha büyük çıktı. yani öyle takvim gibi asıp arada bakılacak türden değil. ama çook kaliteli hazırlanmış. ben sanırım tek tek kesip kitap gibi kullanacağım. ay kıyamıyorum da.. kasıma kadar dursun bakalım

$100_1414.jpg $100_1416.JPG $100_1417.JPG $100_1418.JPG

sayfanın ön yüzü yukarıdaki gibi. arka yüzünde de mini test ve sözün özü kısmı var:

$100_1420.jpg

okuldan geldim, biraz dinlenicem, sonra inş çalışabilirim
bugün okulda x in gelişim psikolojisini okudum bitirdim, çok iyi oldu
macaronum akşam sayende 2 mat testi çözdüm. valla hiç çözesim yoktu sen dinlenmişsindir dedin ya bi gaz geldi bana, az ama hiç yoktan iyidir dimi :34:
gelinim sağolasın ya çok merak ediyodum, aslında böyle konu anlatımlı şeylerde çok kaynaktan yana değilim, benim kafam karışıyor tabii kimisi çeşit çeşit şeyler okudukça daha çok kafasına girer, ama en azından duvara asılsa ve dersten bir gün bi sayfa okunsa bile kar. böyle böyle bittikçe mesela en baştan yine başlanılabilir. güle güle eskit cicilerini :16:
cansucum hiçbir fikrim yok canım :26:
pofidik canım bi gün gk gy bi gün eğitim çalışabilirsin veya ilk önce en kolay gelen derslerini hızlı bi şekilde halledip sonra zorlandığın dersleri yayıla yayıla çalışabilirsin, veya zorlandığın derse başlar yanında herhangi bi kolay dersi çalışabilirsin. bu biraz da senin derslere göre başarına bağlı canım. ama bana sorarsan mesela ben ilk önce gkgy den başladım. hatta gy çalışmadım sorunum olmadığı için, tarih coğrafya çalıştım. bunlar bittikten sonra tekrar tarih coğrafyaya en baştan başlayıp yanında mat götürüyorum. bi yandan da yaklaşık 1 ay önce sanırım gelişim ve öğrenmeyi bitirdim. bakalım yarın dershanem başlıyo, bi gideyim göreyim sistemleri nasıl, ona göre yine bi düzenleme yapıcam
kelebekim ailene kulaklarını tıka. dershanede de çalışma, sadece kpssye odaklan ve 90 ı al derim ben :34: hep aklımda devlette olmak kalıcak diyosun, bi de oraya başlayınca iyice stres yapıcaksın eyvah dershanede vaktim gidiyo, yok işte eve geliceksin yorgun argın nasıl çalışıcam şimdi vs diceksin başın ağrıcak ohoo, öbür türlü evdeyken kendine güzel bi program yaparsın. günü 24 saat olarak düşünürsün, uykunu ona göre ayarlarsın ve düzenli gittiğin sürece dizini de izlersin dışarı da çıkarsın her şeyi yaparsın. ama işin içine bi de çalışmak girince bu sefer çok yorulursun bence, branşın ne? sınıfçılara bu yıl 6 il açılmıştı, benimkiler de yollamayız seni diyolar, ama ben yine de elimden geleni yapıcam, belki de başka iller de açılır ne biliim bunları şu an düşünmek anlamsız sen sadece sınavına odaklan ve al puanını, ondan sonra inş şırnaktan daha iyi bi yere atanırsın canım :16:
bugum bizim de bu yıla rehberlik dersi koymuşlar. ben de rehberliğe başlamayı düşünüyorum bu aralar :40:

okuldan geldim, biraz dinlenicem, sonra inş çalışabilirim
bugün okulda x in gelişim psikolojisini okudum bitirdim, çok iyi oldu
macaronum akşam sayende 2 mat testi çözdüm. valla hiç çözesim yoktu sen dinlenmişsindir dedin ya bi gaz geldi bana, az ama hiç yoktan iyidir dimi :34:
gelinim sağolasın ya çok merak ediyodum, aslında böyle konu anlatımlı şeylerde çok kaynaktan yana değilim, benim kafam karışıyor tabii kimisi çeşit çeşit şeyler okudukça daha çok kafasına girer, ama en azından duvara asılsa ve dersten bir gün bi sayfa okunsa bile kar. böyle böyle bittikçe mesela en baştan yine başlanılabilir. güle güle eskit cicilerini :16:
cansucum hiçbir fikrim yok canım :26:

canım alınca ben de şaşırdım zaten. tekrar takvimi demiş ama bildiğin kalın ağır kitap. hani duvara assan taşımaz:))

ama tek tek kesilirse harika bir kaynak. hiç boşuna başka kaynaklara bakma derim.

Back