• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

coğrafyadan ilk konuyu tekrar ettim, iyice öğrendim artık kusucam :1:
ama çözmeye testim yokmuş. netten test bakıcam şimdi, en azından 1 tane çözeyim :126:

coğrafyadan ilk konuyu tekrar ettim, iyice öğrendim artık kusucam :1:
ama çözmeye testim yokmuş. netten test bakıcam şimdi, en azından 1 tane çözeyim :126:

mutlaka sedefcim testsiz olmaz
1 tane değil 3 tane 3 bence ..
bende antremanlarla matematiğin 2.gününü bitirdim
iyi başladık kitabı sevdim..

mutlaka sedefcim testsiz olmaz
1 tane değil 3 tane 3 bence ..
bende antremanlarla matematiğin 2.gününü bitirdim
iyi başladık kitabı sevdim..

vuuu süpersin matematik güzeli :12:
doğru söylüyosun, bu coğrafyadan 3. tekrarım olacak artık onda bol soruya geçicem.
ekpss diye bi site var arkadaşlar, orada üzerine işaretlemeli testler var, yararlanabilirsiniz :34:

gelişimden ilk 2 konuyu tekrar ettim, 50 soru çözdüm :6:
şimdi bi mola, sonra aynısı öğrenme için olucak

merhabaaa

sonunda x yayıncılık eksiklerimi sipariş ettik:) yurtiçi kargo ilçeye geliyormuş. tanıdık bir marketin adresini verdik. perşembe kavuşuyorum kuzularıma.

bu arada haberiniz olsun, x yayıncılık kitaplarını piyasadan toplatıyormuş. 2013 olarak tekrar sürecek. yani iç aynı kalacak, dış kapaklar değişecek. bunu hemen tüm yayınevleri yapıyor. o yüzden diyorum. bir eserin yeni basımına para vermeyin boşuna. haa değişik bir kitap hazırlarlar o ayrı.

ama mesela ihtiyaç eğitim modüler set alacaksınız. inanın 2011 le 2013 arasında bir fark olmayacak. hatta arkadaşım hangi yayınevi istikrar galiba, 2013 eğitim bili,leri almış, içinde yaygın örgün eğitim konusunda ilköğretim 8 yıl, liseler 3 yıl yazıyor. en son 2004te bu şekildeydi. e 2013 içeriğinde 4+4+4 olması gerekmez mi?

bilmem anlatabildim mi:51:

gelinim kuzularını çok seviceksin :29:
ben de şimdi x in öğrenme psikolojisini okudum ilk 2 üniteyi, birazdan test çözücem.
bu güncel olayları ben de almıştım, çok hoş, incecik sıkmaz etmez, daha çalışmadım ama konulara göre güncel olayları sıralamış, derli toplu gayet güzel :34:
bi de kpss ilacı diye kartlar var onları da tavsiye ederim

gelinim kuzularını çok seviceksin :29:
ben de şimdi x in öğrenme psikolojisini okudum ilk 2 üniteyi, birazdan test çözücem.
bu güncel olayları ben de almıştım, çok hoş, incecik sıkmaz etmez, daha çalışmadım ama konulara göre güncel olayları sıralamış, derli toplu gayet güzel :34:
bi de kpss ilacı diye kartlar var onları da tavsiye ederim

aldım canım o kartlardan geçen sene.

bak kardeşlerim bunu almış. kargo daha gelmedi ama güzele benziyor:

2012 KPSS Genel Kültür Tekrar Takvimi Uzman Kariyer Yayınları

aldım canım o kartlardan geçen sene.

bak kardeşlerim bunu almış. kargo daha gelmedi ama güzele benziyor:

2012 KPSS Genel Kültür Tekrar Takvimi Uzman Kariyer Yayınları

canım benim yaa, ben de seni çok seviyorum, özellikle güçlü kişiliğine hayranım, hepimizin örnek alması gereken kişilerden birisin bu topiğimizde :16:
ya ben bunu çok merak ediyorum biliyo musun? çok kararsız kalmıştım, ama kendi notlarım var diye vazgeçmiştim. foto çekme imkanın varsa buraya ekler misin kargodan gelince?

sedefcim

eklerim tabi.. çekerim resimlerini.

aşağıda leylassı da görüyorum. nasılısn canım?

samanyolu da var fakat tanışmadık?

iyiyim cancağızlarrrrrrr:) Sizler nasılsınızzzz:ssz:Okuldan geldim 5 gibi yemegımı yedim bıraz ayaklarımı dınlendırıorum laum akşama kadar topuklularla :27: dinlenirken de kızlar neler yapmış şöyle bi bakayım dedim..:9:
Bu arada x yayıncılık defterlerim gelmişşşşşşş onlar nasıl şeker şeyler öyle tşkler sedefcik tavsıyen için,yorgunum ama calısıcam bugunnnnnnn:17:

iyiyim cancağızlarrrrrrr:) Sizler nasılsınızzzz:ssz:Okuldan geldim 5 gibi yemegımı yedim bıraz ayaklarımı dınlendırıorum laum akşama kadar topuklularla :27: dinlenirken de kızlar neler yapmış şöyle bi bakayım dedim..:9:
Bu arada x yayıncılık defterlerim gelmişşşşşşş onlar nasıl şeker şeyler öyle tşkler sedefcik tavsıyen için,yorgunum ama calısıcam bugunnnnnnn:17:

ben de eğitim bilimlerini almıştım, bugün gygk de sipariş ettim

sedefcim

eklerim tabi.. çekerim resimlerini.

aşağıda leylassı da görüyorum. nasılısn canım?

samanyolu da var fakat tanışmadık?
valla çok iyi olur gelinim :29:

leylasım ücretli yapıyosun dimi, çok yorucudur tahmin edebiliyorum staj günlerimden.. bi de sen her gün gidiyosun oyy kıyamam, topuklularda platform en rahatı :128:
x yayıncılık çalışırken de yormuyo kuzum, ister yatarak oku, zaten hafifçecik :40:

Back