Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
coğrafyadan ilk konuyu tekrar ettim, iyice öğrendim artık kusucam
ama çözmeye testim yokmuş. netten test bakıcam şimdi, en azından 1 tane çözeyim :126:
mutlaka sedefcim testsiz olmaz
1 tane değil 3 tane 3 bence ..
bende antremanlarla matematiğin 2.gününü bitirdim
iyi başladık kitabı sevdim..
gelinim kuzularını çok seviceksin
ben de şimdi x in öğrenme psikolojisini okudum ilk 2 üniteyi, birazdan test çözücem.
bu güncel olayları ben de almıştım, çok hoş, incecik sıkmaz etmez, daha çalışmadım ama konulara göre güncel olayları sıralamış, derli toplu gayet güzel
bi de kpss ilacı diye kartlar var onları da tavsiye ederim
aldım canım o kartlardan geçen sene.
bak kardeşlerim bunu almış. kargo daha gelmedi ama güzele benziyor:
2012 KPSS Genel Kültür Tekrar Takvimi Uzman Kariyer Yayınları
iyiyim cancağızlarrrrrrr:) Sizler nasılsınızzzzOkuldan geldim 5 gibi yemegımı yedim bıraz ayaklarımı dınlendırıorum laum akşama kadar topuklularla dinlenirken de kızlar neler yapmış şöyle bi bakayım dedim..
Bu arada x yayıncılık defterlerim gelmişşşşşşş onlar nasıl şeker şeyler öyle tşkler sedefcik tavsıyen için,yorgunum ama calısıcam bugunnnnnnn
valla çok iyi olur gelinimsedefcim
eklerim tabi.. çekerim resimlerini.
aşağıda leylassı da görüyorum. nasılısn canım?
samanyolu da var fakat tanışmadık?
iyiyim cancağızlarrrrrrr:) Sizler nasılsınızzzzOkuldan geldim 5 gibi yemegımı yedim bıraz ayaklarımı dınlendırıorum laum akşama kadar topuklularla dinlenirken de kızlar neler yapmış şöyle bi bakayım dedim..
Bu arada x yayıncılık defterlerim gelmişşşşşşş onlar nasıl şeker şeyler öyle tşkler sedefcik tavsıyen için,yorgunum ama calısıcam bugunnnnnnn
ben de eğitim bilimlerini almıştım, bugün gygk de sipariş ettim
çok iyi etmişsin, ben geometrisini göremedim, o var mı kuzum?
ben de eğitim bilimlerini almıştım, bugün gygk de sipariş ettim
x yayıncılığın sitesinde adı geçiyor ama kitapseç de yoktu