kelebekim ailene kulaklarını tıka. dershanede de çalışma, sadece kpssye odaklan ve 90 ı al derim ben
hep aklımda devlette olmak kalıcak diyosun, bi de oraya başlayınca iyice stres yapıcaksın eyvah dershanede vaktim gidiyo, yok işte eve geliceksin yorgun argın nasıl çalışıcam şimdi vs diceksin başın ağrıcak ohoo, öbür türlü evdeyken kendine güzel bi program yaparsın. günü 24 saat olarak düşünürsün, uykunu ona göre ayarlarsın ve düzenli gittiğin sürece dizini de izlersin dışarı da çıkarsın her şeyi yaparsın. ama işin içine bi de çalışmak girince bu sefer çok yorulursun bence, branşın ne? sınıfçılara bu yıl 6 il açılmıştı, benimkiler de yollamayız seni diyolar, ama ben yine de elimden geleni yapıcam, belki de başka iller de açılır ne biliim bunları şu an düşünmek anlamsız sen sadece sınavına odaklan ve al puanını, ondan sonra inş şırnaktan daha iyi bi yere atanırsın canım
Biyoloji malesef
( Hele ben atanayım görmezler. Yılbaşına kadar konular tekrar tekrar tarayıp konuları bitirmek. 2013 sadece soru çözeceğim ve denemeler :)))
Aslında iş ciddiye binsin gönderirler .Yolumuz açık olsun canım benim :)))Gerçek bir öğretmen olursam huzuru bulacağım :))