- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
tatlım sevgilinle konuş bu yıl seni alttan alsın. ben mesela ders çalışamadığım zamanlar çok sinirli oluyorum. nazımı çeken o olunca direk ona patlıyorum garibim susuyo, zaten Allah bi sabır vermiş peygamber sabrı var mübareksınavdan sonra istediği kadar kızsın bana haklı ama bu süreçte bizim nasıl desem kafamızda sınavdan başka bişey düşünmememiz gereken bir süreç, düşünmemek için şartları zorlıcaz. elbet bişeyler çıkar hepimizin hayatı zor, benimki de çok çok zor. ama çalışmayı başarınca zaten başka şeyleri düşünmüyosun bi süre sonra. hadi bakiim göreyim seni, yarın elinden geleni yapıcağına inanıyorum ve bugünden çok daha huzurlu olucaksın emin ol
canım sen matematik yapamıyoken 73 ve 85 aldıysan maşallah sana alanın ne senin?
merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...
çalışmaya başlamadım henüz yarın başlıcam ama ilk olarak neyden başlasam bir türlü karar veremedim
maşallah size baya ilerlemişsiniz konularda darısa bana inş
yok kuzum 73 almış, ama 85 alması lazımmış, 85 i alamamış ama alcak inş :81:
bence gene iyi almış sedef ya maşallah:)alanı neymiş peki eğitimden mi almış ay gelsinde anlatsın aydınlatsın bizi ya
hoşgeldin tatlımne güzel ya çoğalıyoruz cafemizde
tatlım önce bi anlat bakalım hangi derslerinde iyisin, hangilerinde eksiğin var. alanın ne? ona göre biz stratejiler geliştiriyoruz
tatlım bölümüm biyoloji sayısal çıkışlı olduğum matematikte sorun yok ama tarih ve vatandaşlıktan baya çalışmam gerekiyor
ay gelsin sıkıştıralım alalım aramıza soru üstüne soru soralımmmmmbu arada el yazına bayıldım ve çok imrendim benim yazım berbat ötesi kendi yazıma bakmak istemiyorum en güzel yazarak anllıyorum ama sonra yazdıklarımı okumak içimden hiç gelmiyor birde sedef canım coğrafyada şu madenler işte ürünler dağlar ovalar isimleri çok ayrıntı onları nasıl ezberledin tekrarlarını nasıl yapıyosun çalışmış kızlar siz nasıl yapıyorsunuz?
canım sen matematik yapamıyoken 73 ve 85 aldıysan maşallah sana alanın ne senin?
sedefcim anteremanlarla matematik kitabının birincisini aldım
ofis okulada kaydoldum yarın başlıyorum
bir arkadaşım sormuş eğitimde 98 netim vardı benim
ama matematik hiç yoktu diğer derslerin neti yeter zannettim ama yanılmışım
kabul edersen matematik koçum ol benim sana düzenli dönüt vereyim ben..
bu arada çok teşekkür ederim
motive ettin beni..
tabii elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırımoo tamamdır sen hazırlıklarını halletmişsin geriye bi tek çalışmak kalmış
yarın yeni bir ayın ilk günü, hayırlı verimli bi gün olsun senin için
çalıştıkça da rapor ver, ilk sayfadaki tablomuza bitirdiğin konulara adını yazıcam
kız nasıl yaptın matematik olmadan o kadar yüksek gerçi katsayısı sözelde azdır ama yinede maşallah, kaç yapıyosun matematiği canım?birde eğitim derslerine nasıl çalıştın anlatır mısın biraz, matematikte temel attıktan sonra ya da atarken yediiklimin modüler seti kitabını al canım problemlerde soruları tip tip ayırmış çok güzeliyi bir anlaşma :)
yarın başlıyorum
devamlı ve verimli olur inşallah..
canım sen b gurubu için mi girmek istiyorsun o zaman alan istemiyorsan o zaman sadece türkçe-matematik-geometri-tarih-coğrafya-anayasa çalışıcaksın, avantajın var bu durumda amaaaa senin gibi çok insan var bu nedenle bol soru deneme çözmen lazım canım burada aldığın puanla devlette açılan memurluklara girebilirsin düz memurluklar mesela daha başkada vardır ama ben bu kadar biliyorum sen bu sorunu çok bilindik bir forum var ya hani oraya sor bi canımKızlarr merhabaa. Ben 2011 maliye mezunuyum açıköğretim. Bu sene kpss ye girmedim. Hem okuldan sonra dinlenmek istedim hem işyerime alışma durumum vardı ama artık alıştım insanlar da bana alıştı dinlendim de artık yavaştan başlayayım diyorum. Ancak maliye bölümündne girmek istemiyorum hem zaten maliye böümü için az kontenjan var keşke işletme okusaydım diyorum. Ben genell girmek istiyorum yani alan olarak girmek istemiyorum. Eskişehir'de yaşıyorum 5 senelik evliyim geçen seneki kadrlara baktım Eskişehir'de hep taşrada merkez dışında vardı kadrolar. Kpss hakkında da hiçbirşey bilmiyorum alan değilde genel olarak lisans mezunu olarak girdiğimde hangi dersleri göreceğim, kursa gitmeye vaktim yok hangi yayından alıp çalışmalıyım, bir de bebek düşünüyorum atandığımda doğum yapmak üzere olursam doğum iznimi alabilirim dimi. Lütfen yardımcı olun bana gerçi netten de araştırıcam ama bilgi almak istedim.
pdrcimerve kız baya çalışmışsın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?