• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

tatlım sevgilinle konuş bu yıl seni alttan alsın. ben mesela ders çalışamadığım zamanlar çok sinirli oluyorum. nazımı çeken o olunca direk ona patlıyorum garibim susuyo, zaten Allah bi sabır vermiş peygamber sabrı var mübarek :1: sınavdan sonra istediği kadar kızsın bana haklı :1: ama bu süreçte bizim nasıl desem kafamızda sınavdan başka bişey düşünmememiz gereken bir süreç, düşünmemek için şartları zorlıcaz. elbet bişeyler çıkar hepimizin hayatı zor, benimki de çok çok zor. ama çalışmayı başarınca zaten başka şeyleri düşünmüyosun bi süre sonra. hadi bakiim göreyim seni, yarın elinden geleni yapıcağına inanıyorum ve bugünden çok daha huzurlu olucaksın emin ol :34:

tamam canım inş. çok teşekkür ederim :16::16::16:

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...
çalışmaya başlamadım henüz yarın başlıcam ama ilk olarak neyden başlasam bir türlü karar veremedim :(
maşallah size baya ilerlemişsiniz konularda darısa bana inş :1:

merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum...
çalışmaya başlamadım henüz yarın başlıcam ama ilk olarak neyden başlasam bir türlü karar veremedim :(
maşallah size baya ilerlemişsiniz konularda darısa bana inş :1:

hoşgeldin tatlım :16: ne güzel ya çoğalıyoruz cafemizde :16:
tatlım önce bi anlat bakalım hangi derslerinde iyisin, hangilerinde eksiğin var. alanın ne? ona göre biz stratejiler geliştiriyoruz :6:

bence gene iyi almış sedef ya maşallah:)alanı neymiş peki eğitimden mi almış ay gelsinde anlatsın aydınlatsın bizi ya:28:

valla hiç bilmiyorum alanı falan ne? bu akşam gelmese de yarın gelir bence hani sorusuna cevap almak için. 1 kez girmiş arkadaşımız tecrübeli, evet tecrübelilere ihtiyacımız varrr :52:

hoşgeldin tatlım :16: ne güzel ya çoğalıyoruz cafemizde :16:
tatlım önce bi anlat bakalım hangi derslerinde iyisin, hangilerinde eksiğin var. alanın ne? ona göre biz stratejiler geliştiriyoruz :6:

tatlım bölümüm biyoloji sayısal çıkışlı olduğum matematikte sorun yok ama tarih ve vatandaşlıktan baya çalışmam gerekiyor :(

kpsshayali kullanıcı profilinde eğitimci yazıyo meslektaşız eğitim bilimleri de varmış yani :8:

ay gelsin sıkıştıralım alalım aramıza soru üstüne soru soralımmmmm:23:bu arada el yazına bayıldım ve çok imrendim benim yazım berbat ötesi kendi yazıma bakmak istemiyorum en güzel yazarak anllıyorum ama sonra yazdıklarımı okumak içimden hiç gelmiyor birde sedef canım coğrafyada şu madenler işte ürünler dağlar ovalar isimleri çok ayrıntı onları nasıl ezberledin tekrarlarını nasıl yapıyosun çalışmış kızlar siz nasıl yapıyorsunuz?

tatlım bölümüm biyoloji sayısal çıkışlı olduğum matematikte sorun yok ama tarih ve vatandaşlıktan baya çalışmam gerekiyor :(

hımm canım bendensin :29:
ben tm çıkışlıyım ama tarih sıfırdı. hakan dede diye bi hoca var. nette videoları var, google amcaya sor, orda çıkacak o videoları izlemekle başla.
x yayıncılığın tarih ders notlar defteri var, onu edin mutlaka, tarihi çok güzel anlatmış, önemli yerlerine vurgu yapmış ve bu sıkıcı dersi rengarenk kalemlerle yazarak anlatmış.
her konu çalışman bittikten sonra 1 er test çöz. hakan hocanın videoları 15 tane. 15 güne ilk temelin biter. 15 günden sonra yine en baştan tarihe çalışmaya başla, bu sefer tekrar gibi olucak, soru çözümünü artır, 1 test yerine 2 test çöz.
coğrafyada zorlueokul da nihan akar var. inanılmaz güzel anlatıyor, fakat site ücretli ama fiyatlar uygun, onu ordan dinleyebilirsin. coğrafyadan konu anlatımlı kitabım yok benim ama soru bankası olarak uzman kariyerin coğrafya öğreten soru bankası var, onu al, soruların nasıl çözülüceğini bile anlatmış, çok iyi bi kitap.
vatandaşlığı ben şimdilik erteledim. açıkçası onca eğitim dersi varken ona fazla vakit ayırıcağımı da sanmıyorum, ilerde bi cep kitabıyla çalışmayı düşünüyorum.
mattada ofisokul diye bi site var, ben sadece ordaki testleri çözerek ilerlicem onda. ağırlığı sözellere vericem. sen de öyle yap hiç matla vakit kaybetmeyelim çünkü sözellerde baya ezber var.

ay gelsin sıkıştıralım alalım aramıza soru üstüne soru soralımmmmm:23:bu arada el yazına bayıldım ve çok imrendim benim yazım berbat ötesi kendi yazıma bakmak istemiyorum en güzel yazarak anllıyorum ama sonra yazdıklarımı okumak içimden hiç gelmiyor birde sedef canım coğrafyada şu madenler işte ürünler dağlar ovalar isimleri çok ayrıntı onları nasıl ezberledin tekrarlarını nasıl yapıyosun çalışmış kızlar siz nasıl yapıyorsunuz?

ayy kuzum bu yazıya mı güzel diyosun sen :53: nasıl yazdım biliyo musun? bi yandan hoca anlatıyo bi yandan hızlı hızlı oraya not alıyorum :37: ama görsellik olsun dedim kalkıştım işte, bi doğu anadolu kaldı, onu da yapayım eklicem hepsini buraya..
canım zorlueokuldaki nihan hocadan dinledim madenleri şu delta ovalarını dağları vs o öğretti bana, ezberlemedim, ama hepsini şu an ezbere biliyorum, şöyle ki kadın ezberci değil, böyle tekerleme tarzında öğretti madenleri, dinlemen lazım. ama bu gece son sanırım videolar, ücretliye geçicekmiş 1 ekimde. ben bu yıl durum uygun olursa üye olmak istiyorum oraya, en iyi coğrafyacı bence, hani bi anlatan hoca vardır bi de öğreten hoca vardır. herkes anlatır ama bu nihan hoca coğrafyada en iyisi :31: dinle bak fikrin olsun, hani vermiştim ya şifreleri onunla gir

sedefcim anteremanlarla matematik kitabının birincisini aldım
ofis okulada kaydoldum yarın başlıyorum
bir arkadaşım sormuş eğitimde 98 netim vardı benim
ama matematik hiç yoktu diğer derslerin neti yeter zannettim ama yanılmışım
kabul edersen matematik koçum ol benim sana düzenli dönüt vereyim ben..
bu arada çok teşekkür ederim
motive ettin beni..

sedefcim anteremanlarla matematik kitabının birincisini aldım
ofis okulada kaydoldum yarın başlıyorum
bir arkadaşım sormuş eğitimde 98 netim vardı benim
ama matematik hiç yoktu diğer derslerin neti yeter zannettim ama yanılmışım
kabul edersen matematik koçum ol benim sana düzenli dönüt vereyim ben..
bu arada çok teşekkür ederim
motive ettin beni..

tabii elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :16: oo tamamdır sen hazırlıklarını halletmişsin geriye bi tek çalışmak kalmış
yarın yeni bir ayın ilk günü, hayırlı verimli bi gün olsun senin için :29:
çalıştıkça da rapor ver, ilk sayfadaki tablomuza bitirdiğin konulara adını yazıcam :34:

bu arada clementine gerçekten nazarlıkmış netlerin :nazar: ahh canım sen matı bu yıl hallettin mi var ya değil 85 full gibi bişey olur herhalde :52:
yok bu kpss her dersten başarı istiyo anacım :21: biz de napıcaz, yapamadığımız derslerin üstüne üstüne gidicez
matematik korksun senden
tarih korksun benden :47:

tabii elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :16: oo tamamdır sen hazırlıklarını halletmişsin geriye bi tek çalışmak kalmış
yarın yeni bir ayın ilk günü, hayırlı verimli bi gün olsun senin için :29:
çalıştıkça da rapor ver, ilk sayfadaki tablomuza bitirdiğin konulara adını yazıcam :34:

iyi bir anlaşma :)
yarın başlıyorum
devamlı ve verimli olur inşallah..

Kızlarr merhabaa. Ben 2011 maliye mezunuyum açıköğretim. Bu sene kpss ye girmedim. Hem okuldan sonra dinlenmek istedim hem işyerime alışma durumum vardı ama artık alıştım insanlar da bana alıştı dinlendim de artık yavaştan başlayayım diyorum. Ancak maliye bölümündne girmek istemiyorum hem zaten maliye böümü için az kontenjan var keşke işletme okusaydım diyorum. Ben genell girmek istiyorum yani alan olarak girmek istemiyorum. Eskişehir'de yaşıyorum 5 senelik evliyim geçen seneki kadrlara baktım Eskişehir'de hep taşrada merkez dışında vardı kadrolar. Kpss hakkında da hiçbirşey bilmiyorum alan değilde genel olarak lisans mezunu olarak girdiğimde hangi dersleri göreceğim, kursa gitmeye vaktim yok hangi yayından alıp çalışmalıyım, bir de bebek düşünüyorum atandığımda doğum yapmak üzere olursam doğum iznimi alabilirim dimi. Lütfen yardımcı olun bana gerçi netten de araştırıcam ama bilgi almak istedim.

iyi bir anlaşma :)
yarın başlıyorum
devamlı ve verimli olur inşallah..
kız nasıl yaptın matematik olmadan o kadar yüksek gerçi katsayısı sözelde azdır ama yinede maşallah, kaç yapıyosun matematiği canım?birde eğitim derslerine nasıl çalıştın anlatır mısın biraz, matematikte temel attıktan sonra ya da atarken yediiklimin modüler seti kitabını al canım problemlerde soruları tip tip ayırmış çok güzel:34:
sedefcim ben dinledim nihan hocayı tamamen dinlemedim ama fikrim olsun diye bakmıştım coğrafya çalışmaya başlamadığım için madenleri dinlemeyim demiştim:)

Kızlarr merhabaa. Ben 2011 maliye mezunuyum açıköğretim. Bu sene kpss ye girmedim. Hem okuldan sonra dinlenmek istedim hem işyerime alışma durumum vardı ama artık alıştım insanlar da bana alıştı dinlendim de artık yavaştan başlayayım diyorum. Ancak maliye bölümündne girmek istemiyorum hem zaten maliye böümü için az kontenjan var keşke işletme okusaydım diyorum. Ben genell girmek istiyorum yani alan olarak girmek istemiyorum. Eskişehir'de yaşıyorum 5 senelik evliyim geçen seneki kadrlara baktım Eskişehir'de hep taşrada merkez dışında vardı kadrolar. Kpss hakkında da hiçbirşey bilmiyorum alan değilde genel olarak lisans mezunu olarak girdiğimde hangi dersleri göreceğim, kursa gitmeye vaktim yok hangi yayından alıp çalışmalıyım, bir de bebek düşünüyorum atandığımda doğum yapmak üzere olursam doğum iznimi alabilirim dimi. Lütfen yardımcı olun bana gerçi netten de araştırıcam ama bilgi almak istedim.
canım sen b gurubu için mi girmek istiyorsun o zaman alan istemiyorsan o zaman sadece türkçe-matematik-geometri-tarih-coğrafya-anayasa çalışıcaksın, avantajın var bu durumda amaaaa senin gibi çok insan var bu nedenle bol soru deneme çözmen lazım canım burada aldığın puanla devlette açılan memurluklara girebilirsin düz memurluklar mesela daha başkada vardır ama ben bu kadar biliyorum sen bu sorunu çok bilindik bir forum var ya hani oraya sor bi canım:34:

Back