en büyük eksikliğim matematik..
sınava 2. girişim olacak ilkinde 73 aldım ve en az 85 e ihtiyacım var..
kafam o kadar dolu ki
nerden başlayacağımı bilemiyorum ..
bana da bir el atsan çok çok makbule geçecek(
kızlar helal olsun ya maşallah nazar değmesin size
valla geliyorum burdaki yorumları okuyorum moralim düzeliyor ben sürekli çalışamıyorum ya sıkılıyorum bir hafta çalışsam bir haftada yatıyorum
bu arada sedefçim matematikte oran orantıya kadar
gelişimde 1. konu
öğrenmede de bilişsel ağırlıklı davranışçı kuramlara adımı yazar mısın?
ben bu tablodan çıkarıp dosyama koycam ya belki motive olurumm.
aa ama böyle olmaz kuzumne demek 1 hafta çalışsam 1 hafta yatıyorum, o yattığın hafta bi önceki hafta çalıştıklarını unutursun zaten ama böyle olmaz böyle başarılmaz, duymıcam bi daha çekicem kulaklarını bak
ayy benim de son 2 bölgem kaldı, yoruldum yav
zaten başaramadım :) başarıda beklemedim hiç bir zaman farkındayım ama yani düzeltemiyorum kendimi inş. atanırsın valla hak ediyosun Allah hakkında hayrlısını versin her zaman iyi motive ediysn çok sağol
valla canım çalışmayan başaramaz. ama şöyle bişey var ki her çalışan da başaramıyo biraz da şans işi sanırım. bunları boşver şimdi, en güzeli ne biliyo musun? ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak. gerisini boşver, bak benim sevgilim de ilk össye çalıştığında hiç çalışmamıştı sonuçların açıklanacağı sabah çocuk o kadar rahat ki ben kahvaltı ediyorum sen bi bakıver demiştiama sonra çok pis dank etti kafasına ertesi yıl tekrar deneyip denememeyi düşündü bi süre.. ondan sonra kararını verdi tekrar denemeye ve bi başladı bi daha hiç bırakmadı. ya sen az da çalış fark etmez. istersen o gün sadece 1 soru çöz, olabilir. ama hiç çalışmayıp yatmak olmaz. çünkü isteksizlik hiç peşini bırakmaz böyle yaparsan. ya mesela bizim kpssde böyle kartlar falan var eğlenceli şeyler var, sizde yok mu o tarz şeyler? canın hiç çalışmak istemiyosa bile öyle şeylere göz gezdirirsin dicektim
temelim var hani biraz çalışsam inanıyorum çok iyi puan yapabilceğime bir sürü kitabım var ama heves yok malesef birde bu ara erkek arkadaşla sorunlar bitmiyor mübarekne zamandır başlamak istiyorum çalışmaya ama kavga kavga psikolojim bozuldu inş. başlıycam bu günleri bir atlatalım :) öyle eğlenceli kartlar edebiyatta vardı sanırım ikinci sınava gireresem alcam onlardan ama ygs için var mı bilmiyorum çok haklısın isteksizlik bırakmıyo peşimi böyle alıştım çünkü değiştirmek lazım artık bu durumu yarın başlıycam inş.
canım sen matematik yapamıyoken 73 ve 85 aldıysan maşallah sana alanın ne senin?en büyük eksikliğim matematik..
sınava 2. girişim olacak ilkinde 73 aldım ve en az 85 e ihtiyacım var..
kafam o kadar dolu ki
nerden başlayacağımı bilemiyorum ..
bana da bir el atsan çok çok makbule geçecek(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?