• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydııııııın

dükkanı açmaya geldim:)

hastanelerden kurtulamıyorum. en son oğlum orta kulak iltihabı olmuş, eltim doğurmuştu. sonra da eşim burnundan ameliyat oldu. ama ben iki arada bir derede geometriye de başladım. alan konusu da bitti şükür.

bu arada benim de göz muayenem vardı. maalesef doktor tıbbın bittiği yerdeyiz sadece dua edebilirsin dedi:14: gözümde retina ve göz sıvısı birbirinden ayrılmış ve tabakalar çok incelmiş. her an yırtılma olabilirmiş. lazerle sağlamlaştırmıştık ama görme alanına korkudan yaklaşamamışlardı. o kısımlar hala riskli.

biz merkeze 2 saat uzakta köydeyiz. doktor yırtılma olursa anında ameliyat masasına yatarsam bir umut görebileceğimi söyledi. ama 2 saat yolda hiç şansım yok:14: bu nedenle sağlık özrüne başvuracağız. bu dönemki kaçtı ama araştırıyoruz. hastaneden "retina dekolmanı ameliyatı yapılabilecek bir merkeze yakın ikamet etmeli" diye heyet raporu alacakmışız.

dua edin olur mu,
ben de bu arada sürekli ders çalışıyorum ki atanayım, maaşım olsun. dünyanın bin türlü hali var. olur da gözlerimi kaybedersem, bakım evleri huzur evleri maaşsız kabul etmiyormuş. kimseye muhtaç olmam.:14:eşime söyleyince çok kızdı ama gerçek bu...

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun,Kötüyü düşünme hiç bir zaman Allah nelere kadir senin de dermanını verecektir...

kızlar bende yavastan baslıyorum tarıh öğretmeniyim ikinci girişim ve en büyük derdim matematik sanırım hıc bı zamanda yapamayacagım.ama yılmak yok antremanlarla matematık kıtabının ıkı cıldınıde aldım baslayacagım.gunde 2 saat calısmayı dusunuyorum.ay mıdem bulandı artık ders sınav mınav gormek ıstemıyorum ya ama mecburum halaaaaaaaaaaaaaa:14::14::14::14::14::14::14::14:

günaydııııııın

dükkanı açmaya geldim:)

hastanelerden kurtulamıyorum. en son oğlum orta kulak iltihabı olmuş, eltim doğurmuştu. sonra da eşim burnundan ameliyat oldu. ama ben iki arada bir derede geometriye de başladım. alan konusu da bitti şükür.

bu arada benim de göz muayenem vardı. maalesef doktor tıbbın bittiği yerdeyiz sadece dua edebilirsin dedi:14: gözümde retina ve göz sıvısı birbirinden ayrılmış ve tabakalar çok incelmiş. her an yırtılma olabilirmiş. lazerle sağlamlaştırmıştık ama görme alanına korkudan yaklaşamamışlardı. o kısımlar hala riskli.

biz merkeze 2 saat uzakta köydeyiz. doktor yırtılma olursa anında ameliyat masasına yatarsam bir umut görebileceğimi söyledi. ama 2 saat yolda hiç şansım yok:14: bu nedenle sağlık özrüne başvuracağız. bu dönemki kaçtı ama araştırıyoruz. hastaneden "retina dekolmanı ameliyatı yapılabilecek bir merkeze yakın ikamet etmeli" diye heyet raporu alacakmışız.

dua edin olur mu,
ben de bu arada sürekli ders çalışıyorum ki atanayım, maaşım olsun. dünyanın bin türlü hali var. olur da gözlerimi kaybedersem, bakım evleri huzur evleri maaşsız kabul etmiyormuş. kimseye muhtaç olmam.:14:eşime söyleyince çok kızdı ama gerçek bu...
canım o kadar uzuldum kı ınsallah allah yardımcın olurda maaşın işin olur.allah sıfa versın tatlım bende gecen sene tembellıkten ve cıddıye almamaktan dolayı atanamadım ve hayatımın dersını aldım ınsallah hep beraber bununda ustesınden gelırız

..................................................................................

Son düzenleme:
kızlar sanırım kıtaplarınızı aldınız sız ama 2012 kıtapları mı yoksa 2013mu aldınız?

kızlar bugün dayımın kızları geldi, ikisi de lisedeler, küçüğü hastacık olmuş, büyüğü de onu hastaneye getirmiş, bizim ev de hastaneye çok yakın, bize uğramak istemişler. yavrum nezle olmuş, ona baktım bugün, bi ara uykuya daldı, o sırada ofisokuldan test çıktısı almıştım o testi çözdüm. şimdi gittiler evlerine, ben de çözemediğim 2 soru vardı onun çözümünü izlicem videodan. sonra yemek yicem çok acıktım, ondan sonra diğer planlarıma bakıcam
dün gece de uyku tutmadı, bölgeler 3 karma test çözdüm. iyi oldu oturdu baya. bugün gene coğrafya en başa dönüyorum ve gelişim ve öğrenme psi karma testlere devam. aynı zamanda x yayıncılık okumak istiyorum ama bilmiyorum zamanım kalır mı, akşama sevgiliyle çıkıcaz. ayy asmunikalın yazdığı yazıdan sonra çıkmaya utanıyorum :37:
bugün çalışmaya başlıcaklar vardı, geç oldu biraz ama hepiniz için umarım verimli bi gün olmuştur, olmaya devam ediyodur :16:

kızlar bende yavastan baslıyorum tarıh öğretmeniyim ikinci girişim ve en büyük derdim matematik sanırım hıc bı zamanda yapamayacagım.ama yılmak yok antremanlarla matematık kıtabının ıkı cıldınıde aldım baslayacagım.gunde 2 saat calısmayı dusunuyorum.ay mıdem bulandı artık ders sınav mınav gormek ıstemıyorum ya ama mecburum halaaaaaaaaaaaaaa:14::14::14::14::14::14::14::14:
canım merhaba :16:
senin branş benim en büyük düşmanım :1: öncelikle tarihte onca şeyi nasıl öğrendin sorabilir miyim büyük başarı valla :52:
matematikte hiç sıkma canını, bak sözelciler mata çok önyargılı bakıyolar, halbuki sen matın mantığını anladıktan sonra mat hemen sevdiriyo kendini, yapamadığın soru kalmıyo, eğlenceli, üstelik dizi izlerken bile çözebilirsin testini, müzik dinlerken vs. günün en mutlu anlarında al eline matematiği, ders çalışır gibi değil de sayılarla oyun oynuyor gibi düşün kendini :34:
kızlar sanırım kıtaplarınızı aldınız sız ama 2012 kıtapları mı yoksa 2013mu aldınız?
canım ben soru bankalarımı 2012 aldım. konu anlatımlı x yayıncılık haricinde hiç almadım, onları dershane vericek.

bugün çok yoruldum Sedef ama yemekten sonra oturucam ders başına :38::38:

daha yarın anlatacağım konulara da çalışmam lazım,bu arada sende liseden kalma falan ingilizce kaynak kitap var mı canım? gramer ağırlıklı.

bugün çok yoruldum Sedef ama yemekten sonra oturucam ders başına :38::38:

daha yarın anlatacağım konulara da çalışmam lazım,bu arada sende liseden kalma falan ingilizce kaynak kitap var mı canım? gramer ağırlıklı.

ablam var 1 tane ama bu kitabı aldığımda ben hatalı çıkmıştı sayfaları kopuk, ama hepsi bir arada. mutlaka işine yarar çok iyi bi kitaptı, Onurda o, alıyım ben ondan sana veririm

ablam var 1 tane ama bu kitabı aldığımda ben hatalı çıkmıştı sayfaları kopuk, ama hepsi bir arada. mutlaka işine yarar çok iyi bi kitaptı, Onurda o, alıyım ben ondan sana veririm

saol canım,eğer şu an işine yaramıyor ise alayım.yoksa mağdur etmiyim çocuğu :1: kendim de edinicem tekrar bol kaynak,benimkilere balıkesirde ne oldu hiç bilmiyorum :)

Kızlar 2012 kadroları sınav açıklanınca mı belli olur bu sene Eskişehir'de nerede kaç tane kadro olacak bakmak bir firkir edinmek istiyorum da.

saol canım,eğer şu an işine yaramıyor ise alayım.yoksa mağdur etmiyim çocuğu :1: kendim de edinicem tekrar bol kaynak,benimkilere balıkesirde ne oldu hiç bilmiyorum :)
onlar çöpe gitmiştir ablam :27: kitap keşandaymış benimki gelirken getiricek :10:
Kızlar 2012 kadroları sınav açıklanınca mı belli olur bu sene Eskişehir'de nerede kaç tane kadro olacak bakmak bir firkir edinmek istiyorum da.

canım hangi sınav için bu :26: hiçbir fikrim yok öğretmenlik dışındakilere çok cahilim :17:

bugünkü raporumu vermeye yüzüm yok :78:
mat testi çözdüm 1 tane, ve coğrafyanın ilk konusunu tekrar ettim
ama şimdi testini çözücem.
ve gelişimden x yayıncılık okumak istiyorum inş uykum gelmezse :40:

off branşımdan 3 kişi aldılar 81 aldım 2012 den hocalarım

tekrar hazırlanmak hiç istemiyorum ya gecen sene ne azimle çalışmıştım oysaki :2::2:

napcam şimdi hiç çalışmak gelmiyor içimden:5::5:

off branşımdan 3 kişi aldılar 81 aldım 2012 den hocalarım

tekrar hazırlanmak hiç istemiyorum ya gecen sene ne azimle çalışmıştım oysaki :2::2:

napcam şimdi hiç çalışmak gelmiyor içimden:5::5:

canım branşın ne?
hiç alım yoksa koca 1 yılını kpss için heba etme demek zorundayım çok üzülerek :26:

günaydın canım bende yeni uyandım kaç gündür hiç ders çalışmıyorum sana bahsetmiştim ya onunla uğraşıyodum, hem kpss hem o ikisi bir arada nasıl gidicek hiç bilmiyorum sedef ya moralim bozuldu:14:kaç gündür çalışamıyorumda doğru dürüst ki çalıştığım sadece matematikti yani

Back