- 28 Ocak 2009
- 2.107
- 26
- 158
günaydııııııın
dükkanı açmaya geldim:)
hastanelerden kurtulamıyorum. en son oğlum orta kulak iltihabı olmuş, eltim doğurmuştu. sonra da eşim burnundan ameliyat oldu. ama ben iki arada bir derede geometriye de başladım. alan konusu da bitti şükür.
bu arada benim de göz muayenem vardı. maalesef doktor tıbbın bittiği yerdeyiz sadece dua edebilirsin dedi gözümde retina ve göz sıvısı birbirinden ayrılmış ve tabakalar çok incelmiş. her an yırtılma olabilirmiş. lazerle sağlamlaştırmıştık ama görme alanına korkudan yaklaşamamışlardı. o kısımlar hala riskli.
biz merkeze 2 saat uzakta köydeyiz. doktor yırtılma olursa anında ameliyat masasına yatarsam bir umut görebileceğimi söyledi. ama 2 saat yolda hiç şansım yok bu nedenle sağlık özrüne başvuracağız. bu dönemki kaçtı ama araştırıyoruz. hastaneden "retina dekolmanı ameliyatı yapılabilecek bir merkeze yakın ikamet etmeli" diye heyet raporu alacakmışız.
dua edin olur mu,
ben de bu arada sürekli ders çalışıyorum ki atanayım, maaşım olsun. dünyanın bin türlü hali var. olur da gözlerimi kaybedersem, bakım evleri huzur evleri maaşsız kabul etmiyormuş. kimseye muhtaç olmam.eşime söyleyince çok kızdı ama gerçek bu...
Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun,Kötüyü düşünme hiç bir zaman Allah nelere kadir senin de dermanını verecektir...