• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlaaaarr :54:

ne güzel çalışmışsınız.zaten sedefimin tek rakibi türk hava yolları :70:

iyi ki bu başlığı açtın sedefim.siz de benim ailemden biri oldunuz.sabah uyanınca ilk işim buraya girmek oluyor.sizden güç aldığımı hissediyorumm :29:

bugün akrabamızın düğününe gidicez hatta gelini alacak konvoylardan biri olucakmışız..babamın talimatıyla erkenden çıkmamız gerekiyomuş :20: ee bi de düğün hazırlığı varr :23: poffff...hiç gitmek istemiyorum.evde olup çalışmak istiyorummm :31:

günaydın canlarımmm :16:
yine sabah boş bırakmamışsınız, bu harika, çalıştığınız görmek bana güç veriyor
macaroncum bizim de 6 ekimde akrabamızın düğünü var, o gün de dershanemin ilk günü ilk günden gitmiyeyim mi yani falan duygusal bi baskı yaptım bizimkilere :23: yırttım sadece akşamına düğüne gidicem :23: olsun sen yarın daha erken kalkıp bugünü fazlasıyla telafi edersin :6:
sevdacım hadi bakalım bugün çok çalışalımmm :15:
bugünkü planımda coğrafya tekrarımı bitirmek var. 2. tekrarımı en baştan yapmadım. madenler enerji kaynakları tarım ve bölgeleri tekrar ettim, bugün de 5 bölgem kaldı.
kızlar bu arada şöyle bişey düşündüm. herkes haftanın 1 gününü tekrara ayırsın bence, çünkü bugüne kadar baya bi konu ders çalıştık bitirdik. ama haftanın 1 günü hiç konu çalışmadan o güne kadar çalıştığımız ne varsa, o gün sadece önceki çalışmalarımıza bakalım. hem belki unuttuğumuz şeyler vardır. bunu her haftanın 1 günü yaparsak çalıştıklarımız uzun süreli bellekten çıkmaz :1: ben bunun için tamamen boş bi günümü seçicem. haftasonu dershane haftaiçi pzt hariç okulum var. pzt tamamen boşum, o günü tekrar günü yaptım gitti :8: eğer salı günü stajımda sabahçı olursam, salıyı tekrar günü yapabilirim. pzt sevdicek burda salı yok. ama stajımda öğlenci olursam vay halime, 18.10 da dersten çıkıyolar :96:

Son düzenleme:
en büyük eksikliğim matematik..
sınava 2. girişim olacak ilkinde 73 aldım ve en az 85 e ihtiyacım var..
kafam o kadar dolu ki
nerden başlayacağımı bilemiyorum ..
bana da bir el atsan çok çok makbule geçecek:((

en büyük eksikliğim matematik..
sınava 2. girişim olacak ilkinde 73 aldım ve en az 85 e ihtiyacım var..
kafam o kadar dolu ki
nerden başlayacağımı bilemiyorum ..
bana da bir el atsan çok çok makbule geçecek:((

canım dur panik yok sakin ol.
aman tek eksikliğin matematik olsun hallederiz, asıl sözel dersleri halletmek daha zor, paso ezber istiyo
matematikte ezberlemek yok, saatlerce konu çalışmak yok, uzun uzun konular yok.
şimdi öncelikle kendine antremanlarla matematik kitabını alıyosun
bu kitap 3 seriymiş, sen 1. sini alıyosun ve konuları 30 güne ayırmış. 1. gününü yarın çalışıyosun, bugün kitabı alabilirsen bugün çalış
çalıştıktan sonra ofisokulun sitesine üye oluyosun. üyelik ücretsiz. oradan ilk konunun testlerini koymuş hoca, o testlerin çıktısını alıp çözüyosun. daha sonra yapamadığın soruları videodan hocanın anlatımıyla dinleyip anlıyosun.
1 gün boyunca mutlaka o kitaptan 1 günü bitir, o siteden çalıştığın konuyla ilgili testleri çöz. 1 güne mutlaka 1 konuyu sığdır matta.
gününün çoğunu mata ayır, haa vaktin kalırsa kafan yorgun olmazsa zorlanmazsan bi sözel dersi de gününe koyabilirsin.
1 ay sonra çok gelişiceksin mat konusunda emin ol. şimdilik sadece bu dediğim 2 kaynaktan çalış, antremanlarla matematik kitabı ve ofisokul sitesi.
daha sonra tempoyu arttırırız :34:

kızlar helal olsun ya maşallah nazar değmesin size :nazar::nazar::nazar:
valla geliyorum burdaki yorumları okuyorum moralim düzeliyor ben sürekli çalışamıyorum ya sıkılıyorum bir hafta çalışsam bir haftada yatıyorum :14::14::14:

kızlar helal olsun ya maşallah nazar değmesin size :nazar::nazar::nazar:
valla geliyorum burdaki yorumları okuyorum moralim düzeliyor ben sürekli çalışamıyorum ya sıkılıyorum bir hafta çalışsam bir haftada yatıyorum :14::14::14:

aa ama böyle olmaz kuzum :20: ne demek 1 hafta çalışsam 1 hafta yatıyorum, o yattığın hafta bi önceki hafta çalıştıklarını unutursun zaten :19: ama böyle olmaz böyle başarılmaz, duymıcam bi daha çekicem kulaklarını bak :27:

ayy benim de son 2 bölgem kaldı, yoruldum yav :37:

of yarına ödevim var mecbur bugün onla uğraştım. ders kitabımı ancak bulabildim dün. yarına kadar 200 sayfa okuyup önemli yerlerin altını falan çizcekmişiz. allahım hala ilkokul çocuğu gibi ödev yapıyoruz. vaktim kalırsa gelişimde yarım kalan konumu bitiricem bugün.

bu arada sedefçim matematikte oran orantıya kadar
gelişimde 1. konu
öğrenmede de bilişsel ağırlıklı davranışçı kuramlara adımı yazar mısın?

ben bu tablodan çıkarıp dosyama koycam ya belki motive olurumm.

bu arada sedefçim matematikte oran orantıya kadar
gelişimde 1. konu
öğrenmede de bilişsel ağırlıklı davranışçı kuramlara adımı yazar mısın?

ben bu tablodan çıkarıp dosyama koycam ya belki motive olurumm.

hakikaten eğitim fakültelerinde verilen eğitim tartışılır :ssz:
yazarım tabi kuzucum asarsın duvarına sen de bitirdikçe eklersin buraya da söylersin ben eklerim :34:

aa ama böyle olmaz kuzum :20: ne demek 1 hafta çalışsam 1 hafta yatıyorum, o yattığın hafta bi önceki hafta çalıştıklarını unutursun zaten :19: ama böyle olmaz böyle başarılmaz, duymıcam bi daha çekicem kulaklarını bak :27:

ayy benim de son 2 bölgem kaldı, yoruldum yav :37:

zaten başaramadım :) başarıda beklemedim hiç bir zaman farkındayım ama yani düzeltemiyorum kendimi inş. atanırsın valla hak ediyosun Allah hakkında hayrlısını versin her zaman iyi motive ediysn çok sağol :16::16::16:

zaten başaramadım :) başarıda beklemedim hiç bir zaman farkındayım ama yani düzeltemiyorum kendimi inş. atanırsın valla hak ediyosun Allah hakkında hayrlısını versin her zaman iyi motive ediysn çok sağol :16::16::16:

valla canım çalışmayan başaramaz. ama şöyle bişey var ki her çalışan da başaramıyo biraz da şans işi sanırım. bunları boşver şimdi, en güzeli ne biliyo musun? ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak. gerisini boşver, bak benim sevgilim de ilk össye çalıştığında hiç çalışmamıştı sonuçların açıklanacağı sabah çocuk o kadar rahat ki ben kahvaltı ediyorum sen bi bakıver demişti :1: ama sonra çok pis dank etti kafasına :40: ertesi yıl tekrar deneyip denememeyi düşündü bi süre.. ondan sonra kararını verdi tekrar denemeye ve bi başladı bi daha hiç bırakmadı. ya sen az da çalış fark etmez. istersen o gün sadece 1 soru çöz, olabilir. ama hiç çalışmayıp yatmak olmaz. çünkü isteksizlik hiç peşini bırakmaz böyle yaparsan. ya mesela bizim kpssde böyle kartlar falan var eğlenceli şeyler var, sizde yok mu o tarz şeyler? canın hiç çalışmak istemiyosa bile öyle şeylere göz gezdirirsin dicektim :31:

bitterkuzucuk yarın seni topiğime bekliyorum. 1 ekim unutmadım ders çalışmaya başlıcaktın ona göre.. :51:

valla canım çalışmayan başaramaz. ama şöyle bişey var ki her çalışan da başaramıyo biraz da şans işi sanırım. bunları boşver şimdi, en güzeli ne biliyo musun? ne olursa olsun elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak. gerisini boşver, bak benim sevgilim de ilk össye çalıştığında hiç çalışmamıştı sonuçların açıklanacağı sabah çocuk o kadar rahat ki ben kahvaltı ediyorum sen bi bakıver demişti :1: ama sonra çok pis dank etti kafasına :40: ertesi yıl tekrar deneyip denememeyi düşündü bi süre.. ondan sonra kararını verdi tekrar denemeye ve bi başladı bi daha hiç bırakmadı. ya sen az da çalış fark etmez. istersen o gün sadece 1 soru çöz, olabilir. ama hiç çalışmayıp yatmak olmaz. çünkü isteksizlik hiç peşini bırakmaz böyle yaparsan. ya mesela bizim kpssde böyle kartlar falan var eğlenceli şeyler var, sizde yok mu o tarz şeyler? canın hiç çalışmak istemiyosa bile öyle şeylere göz gezdirirsin dicektim :31:

temelim var hani biraz çalışsam inanıyorum çok iyi puan yapabilceğime bir sürü kitabım var ama heves yok malesef birde bu ara erkek arkadaşla sorunlar bitmiyor mübarek :1::1: ne zamandır başlamak istiyorum çalışmaya ama kavga kavga psikolojim bozuldu inş. başlıycam bu günleri bir atlatalım :) öyle eğlenceli kartlar edebiyatta vardı sanırım ikinci sınava gireresem alcam onlardan ama ygs için var mı bilmiyorum çok haklısın isteksizlik bırakmıyo peşimi böyle alıştım çünkü değiştirmek lazım artık bu durumu :14: yarın başlıycam inş. :21:

temelim var hani biraz çalışsam inanıyorum çok iyi puan yapabilceğime bir sürü kitabım var ama heves yok malesef birde bu ara erkek arkadaşla sorunlar bitmiyor mübarek :1::1: ne zamandır başlamak istiyorum çalışmaya ama kavga kavga psikolojim bozuldu inş. başlıycam bu günleri bir atlatalım :) öyle eğlenceli kartlar edebiyatta vardı sanırım ikinci sınava gireresem alcam onlardan ama ygs için var mı bilmiyorum çok haklısın isteksizlik bırakmıyo peşimi böyle alıştım çünkü değiştirmek lazım artık bu durumu :14: yarın başlıycam inş. :21:

tatlım sevgilinle konuş bu yıl seni alttan alsın. ben mesela ders çalışamadığım zamanlar çok sinirli oluyorum. nazımı çeken o olunca direk ona patlıyorum garibim susuyo, zaten Allah bi sabır vermiş peygamber sabrı var mübarek :1: sınavdan sonra istediği kadar kızsın bana haklı :1: ama bu süreçte bizim nasıl desem kafamızda sınavdan başka bişey düşünmememiz gereken bir süreç, düşünmemek için şartları zorlıcaz. elbet bişeyler çıkar hepimizin hayatı zor, benimki de çok çok zor. ama çalışmayı başarınca zaten başka şeyleri düşünmüyosun bi süre sonra. hadi bakiim göreyim seni, yarın elinden geleni yapıcağına inanıyorum ve bugünden çok daha huzurlu olucaksın emin ol :34:

Back