2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlar, bugün 2 test matematik çözücem ve birazda türkçe çözücem yapmam gereken başka şeyler şeyler var çünkü herkese kolay gelsin

tünaydın canlarım
bakmayın bu saatte geldiğime aslında 10.30 da kalktım ve erken kalkınca da kendimi dinç hissediyorum
dün sadece sınavda yapamadıklarımı irdeledim. çünkü yine ustalar geldi, bu kez sondu Allahtan. annemle de konuştum artık bu eve bişey yaptırma temmuza kadar dedim. biz parke döşetiyoruz ama ard ardına gelmedikleri için haftalardır uzuyor.
geceleri uyuyamıyorum. babam çok geziniyor, ama artık tahammül edemiyorum, odamın solunda mutfak sağında banyo var, ikisinin arasında sabaha kadar mekik dokuyor. yok durup dururken dış kapıyı açıp yukardaki öğrencilere kızıyor, ses yapıyolarmış vs.. ama her gece her gece bıktım artık. annem onun yüzünden panik atak oldu. bi de bizi de kaldırıyor, biz de öğrencilere susun diyeymişiz, yahu polis çağır be adam, bizi de rahatsız etme yani. çok zor kızlar üvey babayla aynı evde çok zor kpss ile ilgili kötü bi haber duysun hemen yetiştirmeye bayılır. ama bunlar beni daha çok hırslandırıyo. elimden geleni yapıcam ben, kilitliyorum odamın kapısını, başlıyorum çalışmaya şimdi, çalıştıkça da güvenim geliyo zaten. hehe yaşasın ders çalışmak

merhaba kızlar bugün ilk soru bankamı bitirdim sonunda çok mutluyumm:)
ayy ayy ayy bu harika bi haber tebrikler mervecim ben bi kitabı yarım bırakınca bi kaç zaman sonra ona tekrar döndüğümde devam edesim kalmıyo, en iyisi kitaplar bittikçe yeni kitaba başlamak
Kızlarrrrrr dün çok güzel bi gündü,adeta rüya gibiydi,sevgilim saolsun çok güzel hazırlıklar yapmışşş
Çok güzel motive odum acaip ders çalışasım varrrr
oyyy romantik aşk böcükleri siziiii
sevdiceklerimiz bu zorlu süreçte hep yanımızda olsun kpss vız gelir bizeeeee
canım bende de var x yayıncılık harika kitaplar dimi güle güle kirlet 6 ekimde de dershanem başlıyomuş, o zaman da ihtiyacın kitapları olucak elimde, konu anlatımını ikisinden götürmeyi düşünüyorum
hadi sevdicekle bol bol hasret gider ki motive ol leylasımız gibi sen de bomba gibi gel aramızaaa
onlarsız olmazzz
üstünden koca bi yük kalkmıştır eminim canım
adını gururla yazıcam tablomuza
günaydın herkese... macaron7 herzaman ki gibi erkenden kalkmışsın...ne güzel.. ne demişler erken kalkan yol alır..
kesinlikle katılıyorum sevdam. ve sabahın ilk saatlerindeki verimi günün hiçbir vaktinden almayacağımızı düşünüyorum. aman sabah erken kalkmaya özen gösterelim
günaydın kızlar, bugün 2 test matematik çözücem ve birazda türkçe çözücem yapmam gereken başka şeyler şeyler var çünkü herkese kolay gelsin

hadi bakalım benden sana bugün izin, yap işlerini, hiç çözmemek daha kötü, matla türkçe iyidir

merhaba kızlar , ben de aranıza katılıyorum ve inşallah bugün çalışmaya başlayacağım. aylardır başlıcam başlıcam dedim olmadı . sabah da dedim olmadı. çünkü kitaplarım arkadaşta kalmış . onları alıp başlayınca haber veririm. bu arada ben de dersaneye yazıldım 1 ekimde başlıyor. ordaki deneme sınavları sonuçlarını da paylaşırsak hırslanırız gibime geliyo.hepimize kolay gelsin

hoşgeldinn:) yeni kitaplar kadar motive edici ne olabilir:))
hangi dersten başlamayı düşünüyosun bu arada canım

bugün Türkçeden 3 konu bitirdim. iyi olduklarımı bitirip tarihi, vatandaşlığı ve program geliştirmeyi sona bırakmayı düşünüyorum.

sedefonur sana ayrıca teşekkür ederim. bana kitapseci önerdiğin için. x yayıncılığın ders notları ve tüyolara bayıldım. konuları bitirdiğimde üzerinden geçmek için süper hazırlamışlar.

Daha gün ayrıldık ama şimdiden özledimmm...
ahh kıyamam canım yaa, az kaldı, atanalım işlerimiz olsun ondan sonra ömür boyu onlarla hep beraber olucaz
hoşgeldin aramızaaa sefalar getirdin
ee başladın mı bakalım tatlım ben hemen rapor isterim haa
dershaneyle daha sistemli olucağımıza inanıyorum benimki de 6 ekimde başlıyormuş
çok güzel bi fikir dershanedeki sınavlardaki sonuçları da paylaşırız fikrimiz olur
ayy daha yeni uyandım kahvaltı edip gelişime başlıyorum bugün:)
ayy kız sen de bendenmişsin ben de o saatlerde uyanırdım ama erken kalkan yol alır ve daha dinç olur. benimkinin sınavına gittiğim sabah erken kalktım ondan sonra artık öğlende uyanmayı bitirdim. düzene girdi gibi. daha çok erken kalkamıyorum ama 10.30 u geçirmiyorum bu benim için büyük başarı

rica ederim tatlım, evet ilk kez çalışacaklar için eksik gelebilir; ama bi kez hocadan dinledikten sonra veya herhangi bi konu anlatımlıdan çalıştıktan sonra o kalın kitaplara bi daha bakmayıp sadece x yayıncılık çalışılsa yeter de artar bile
seni tabloya ekliyim tatlım. senin stratejin de güzelmiş, nasılsa kolay bildiklerini hızlı hızlı geçersin, ee daha vaktimiz de var. ondan sonra sindire sindire tarihe çalışırsın. zaten tarih de çok vaktini almaz. ama bitirdikten sonra hep en baştan tekrara başla, ona bi kere başladın mı ipin ucunu kaçırma çalıştıklarına yazık olur tatlım. hep tekrar isteyen nankör bi ders

kızlar ben de bugün temizlik yaptım biraz, öğrenme ve gelişimden birer karma test çözdüm. sonra çarşıda işim vardı, eve gelince dün buradan aldığım harika bi tarifi yaptım, süper oldu. bi de çiçek çiçek kestim onları şekilli olsun diye patates köftesi gibi bişey.. isteyene tarifi veririm
şimdi coğrafyadan tarımı tekrar edicem. o bittikten sonra bölgeler coğrafyasını tekrar edicem.

merhaba kızlarr bakıyorum herkes calısmaya baslamıs ben de ha bugun ha yrn ertelıyorum :)) sozde bugun baslayacaktım ama olmadı neyse artk daha onumuzde zaman var dıyorum ve yrn ınsallah ders calısmaya baslıyorum umarım bırbırımızı motıve ederz herkese ıyı calısmalar :)

hoşgeldin aramıza
ertelemek yok yarın başlıyosun tamam mı tatlım? bak başlamak gerçekten çok zor, ama başladıktan sonra gerisi geliyo, daha çok istekli oluyosun, çalışmayınca üzülüyoruz biz artık
bugün kafanda belirle yarın ne çalışmak istiyosan yarın da az da olsa mutlaka ona çalış. bakın önümüzde zaman var ama gitgide de azalıyor, taa ağustostaydık oruç tutardık dün gibi, şimdiyse ekime giricez. o yüzden artık bugüne kadar başlamayanlar 1 ekime kadar mutlaka başlasınlar

evet cnm dogru soyluyorsun erteleye erteleye gunler gecıyor bır bakıyoruz sınav gelmıs her sene dustugum hata bu ama bu sene ertelemek yok yrn baslıyorum ıns.. umarım guzel bır hazırlık donemı olur ve su lanet kpss belasından kurtuluruz :)

sedef kız senden tam sınıf öğretmeni olurmuş ha sen iyiki bu bölümü yazmışsınböyle sevecen, anne şevkati var e daha ne olsun

inş canım benim inşşş, tek isteğimiz bu alanın ne?
sedef kız senden tam sınıf öğretmeni olurmuş ha sen iyiki bu bölümü yazmışsınböyle sevecen, anne şevkati var e daha ne olsun

[I]sevgilim de böyle diyo, şımartıyonuz beni bak şımarmış kız halim çok fenadır çekilmem
anne gibiyim severim de döverim de hele bi çalışmayıverinnn
çalışmayıverin demişken bak aklıma geldi, sınavda çıktı -ivermek fiili bir işin çabuk yapıldığını belirtirmiş. sınavda çıktı yapamadım sonradan hatırladım ki tezlik fiiliydi
[/I]

Son düzenleme:
yaa var ya sizi çok seviyorum
iyi ki varsınız
ne güzel yalnız çalışmıyorum, birbirimizi motive ediyoruz
hep atamamızın olduğunu hayal ediyorum
şimdi de ders çalışırken aklıma geldiniz, sanal da olsa cafemdeki ailem gibisiniz
öyle duygusala bağladım işte amaaannn

coğrafyadan tarım, marmara ve karadeniz bölgesini çalıştım. hatta size bölgelerin haritalarını çıkardım demiştim ya, o harita üzerine bi de oklar çizerek kavram haritası yarattım. belirli özelliklerini yazdım. eğer tarayıcıdan geçirebilirsem buraya da yüklicem

hadi öpüyorum hepinizin yanacıklarından, dönücem sonra

canım benim ya ben kendi adıma seni çok sevdim zatensevilmicek gibi değilsin çok içten samimisin, böyle içim sıkıldığında aklıma ara ara sen geliyorsun diyorum sedef olsa böyle düşünmez umutla bakardı düşün yani hiç görmediğim sesini duymadığım bir beni nasıl etkilemişben tam anlamıyla kpssye yoğunlaşamıyorum şu anda ama burda senin ve diğer kızların çalışmalarını okudukça motive oluyorum burası gerçekten sıcak bir ortam ve kızlar dua edelim birbirimize, tanımasakta birbirimizi görmesekte ismen bilmesekte edelim dua bende çok seviyorum sizi ya
sedef canım bu arada türkçeden dil bilgisinden bu yıl ters köşe yaptılar o dediğin fiiller ve çatılar çıkabilir yani

ahh canım benim yaa hayat olgunlaştırıyo işte sıkıysa güçlü olma
ben de aynen sizler için böyle düşünüyorum.
canım benim hepimiz zaman zaman bazı süreçlerden geçeriz, kpssye yoğunlaşamayabiliriz. ama önemli olan sonradan bunu telafi edebilmek
sen deli gibi çalışıcak testlerde hızlı olucak güçlü bi kızsın. telafi ediceğine yürekten inanıyorum
benden size bi şarkı gelsin, duygusala bağlamışken çok sevdiğim bi şarkı..

Mazhar Alanson - Yandım - YouTube

marmara ve karadeniz bölgesinden birer test çözdüm kızlar, şimdilik hep 1 er testle bırakıyorum, sırf konu pekişsin diye çözüyorum, soru çözümünü ileride arttırırız, şimdi konuları pekiştirme zamanı
hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…