ayy ayy ayy bu harika bi habermerhaba kızlar bugün ilk soru bankamı bitirdim sonunda çok mutluyumm:)
oyyy romantik aşk böcükleri siziiiiKızlarrrrrr dün çok güzel bi gündü,adeta rüya gibiydi,sevgilim saolsun çok güzel hazırlıklar yapmışşş
Çok güzel motive odum acaip ders çalışasım varrrr
canım bende de var x yayıncılık harika kitaplar dimigıcır gıcır yepisyeni kitaplarım bugün geldi.
x yayıncılığın bütün derslerden ders notları ve tüyoları, ihtiyacın konu anlatımları ve modüler soru kitapları, yaprak testler, deneme sınavları ve kpss'nin ilacı elimde hazır.
yarından itibaren çalışmaya başlıyorum bende.
hadi sevdicekle bol bol hasret gider ki motive ol leylasımız gibi sen de bomba gibi gel aramızaaagünaydınnn kızlarrr
bugün çalışmıcam sevgilimle görüşücezzz
sedefcim mat. çok iyi yapmışsın tebrik ederim.sözelleri de düzeltirsin eminim
ne yaptııma gelince;
dün upuuuuuzuuuuun bi konu olan kuram model ve yaklaşımları bitirdim..ihtiyaç çok detaylı anlatmış.bi yerden sonra çooook sıkıldım ama bitirdim.sedefim öyt tablosuna teknikler,yeni teknikler,sınıf dışı,kuram-modellere adımı yazar mısınn
herkese iyi çalışmalarr
kesinlikle katılıyorum sevdam. ve sabahın ilk saatlerindeki verimi günün hiçbir vaktinden almayacağımızı düşünüyorum. aman sabah erken kalkmaya özen gösterelimgünaydın herkese... macaron7 herzaman ki gibi erkenden kalkmışsın...ne güzel.. ne demişler erken kalkan yol alır..
günaydın kızlar, bugün 2 test matematik çözücem ve birazda türkçe çözücem yapmam gereken başka şeyler şeyler var çünkü herkese kolay gelsin
hoşgeldinn:) yeni kitaplar kadar motive edici ne olabilir:))
hangi dersten başlamayı düşünüyosun bu arada canım
ahh kıyamam canım yaa, az kaldı, atanalım işlerimiz olsun ondan sonra ömür boyu onlarla hep beraber olucazDaha gün ayrıldık ama şimdiden özledimmm...
hoşgeldin aramızaaa sefalar getirdinmerhaba kızlar , ben de aranıza katılıyorum ve inşallah bugün çalışmaya başlayacağım. aylardır başlıcam başlıcam dedim olmadı . sabah da dedim olmadı. çünkü kitaplarım arkadaşta kalmış . onları alıp başlayınca haber veririm. bu arada ben de dersaneye yazıldım 1 ekimde başlıyor. ordaki deneme sınavları sonuçlarını da paylaşırsak hırslanırız gibime geliyo.hepimize kolay gelsin
ayy kız sen de bendenmişsinayy daha yeni uyandım kahvaltı edip gelişime başlıyorum bugün:)
bugün Türkçeden 3 konu bitirdim. iyi olduklarımı bitirip tarihi, vatandaşlığı ve program geliştirmeyi sona bırakmayı düşünüyorum.
sedefonur sana ayrıca teşekkür ederim. bana kitapseci önerdiğin için. x yayıncılığın ders notları ve tüyolara bayıldım. konuları bitirdiğimde üzerinden geçmek için süper hazırlamışlar.
merhaba kızlarr bakıyorum herkes calısmaya baslamıs ben de ha bugun ha yrn ertelıyorum :)) sozde bugun baslayacaktım ama olmadı neyse artk daha onumuzde zaman var dıyorum ve yrn ınsallah ders calısmaya baslıyorum umarım bırbırımızı motıve ederz herkese ıyı calısmalar :)
hoşgeldin aramıza
ertelemek yokyarın başlıyosun tamam mı tatlım? bak başlamak gerçekten çok zor, ama başladıktan sonra gerisi geliyo, daha çok istekli oluyosun, çalışmayınca üzülüyoruz biz artık
bugün kafanda belirle yarın ne çalışmak istiyosan yarın da az da olsa mutlaka ona çalış. bakın önümüzde zaman var ama gitgide de azalıyor, taa ağustostaydık oruç tutardık dün gibi, şimdiyse ekime giricez. o yüzden artık bugüne kadar başlamayanlar 1 ekime kadar mutlaka başlasınlar
inş canım benim inşşş, tek isteğimiz buevet cnm dogru soyluyorsun erteleye erteleye gunler gecıyor bır bakıyoruz sınav gelmıs her sene dustugum hata buama bu sene ertelemek yok yrn baslıyorum ıns.. umarım guzel bır hazırlık donemı olur ve su lanet kpss belasından kurtuluruz :)
sedef kız senden tam sınıf öğretmeni olurmuş ha sen iyiki bu bölümü yazmışsınböyle sevecen, anne şevkati var e daha ne olsun
canım benim ya ben kendi adıma seni çok sevdim zatensevilmicek gibi değilsin çok içten samimisin, böyle içim sıkıldığında aklıma ara ara sen geliyorsun diyorum sedef olsa böyle düşünmez umutla bakardı düşün yani hiç görmediğim sesini duymadığım bir beni nasıl etkilemiş ben tam anlamıyla kpssye yoğunlaşamıyorum şu anda ama burda senin ve diğer kızların çalışmalarını okudukça motive oluyorum burası gerçekten sıcak bir ortam ve kızlar dua edelim birbirimize, tanımasakta birbirimizi görmesekte ismen bilmesekte edelim dua bende çok seviyorum sizi ya
sedef canım bu arada türkçeden dil bilgisinden bu yıl ters köşe yaptılar o dediğin fiiller ve çatılar çıkabilir yani
Çok severim bu şarkıyı,eline sağlık gece gece kulağımın pası silindi..
tarkan yorumu da var ama mazhar abimizi değişmem
eski bi şarkı olmasına rağmen beni benden alır her dinlediğimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?