2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

çalışkan güzellerim benimmm, şimdi sınavdan geldim.
yahu bi tek mat sınavı olcak demişlerdi, meğer gygk yapmışlar. öğleden sonra da eğitim bilimleri varmış ama kitapçığımı aldım evde çözcem
ben zaten kendimi 30 mat sorusuna odaklamışım, önüme kitapçık gelince daha türkçeleri çözerken sıkıntıdan patladım. gk de düşünün halimi
neyse sınavdan çıkarken açıklama yaptılar, sadece matı da çözsek olurmuş, çünkü sadece mat baz alınarak sınıfları oluşturcaklarmış. ee sınavdayken söyleseydiler iyiydi, boşuna çözdüm diğerlerini
cevapları kontrol ettim, allahtan mat fena değil 3 boş 1 yanlışım var. coğrafyada batırmışım kızlar. yahu kaç zamandır coğrafya çalışıyorum siz de biliyosunuz, ama sorular nasıl desem, hani basit gibi görünen fakat çok boyutlu düşünmeyi gerektiren türdendi. 18 soruda 11 doğru 7 yanlışım var mesela pamuk için varılabilecek en doğru yargı nedir? demişler. bi haritada da pamuğun üretim yerlerini göstermişler. ben mesela kış ılıklığı ister dedim. hatta ığdırda yetişiyodu orası alçakta olduğu için mikroklima alanı içine giriyodu. ama cevap yaz kuraklığı ister olucakmış. o da doğru ama ne biliim işte. haritada ığdırı gösteriyo diye öyle dedim vatandaşlık hepsi boş zaten hiç kalem oynatmadım öyle yani kızlar..
sizde ne var ne yok

merhaba

matematik bitti sonunda. geometriden de doğru ve üçgende açı-uzunluk bitti. üçgende alana başlayacağım şimdi. ama soru çözerken modüler aritmetiğe dönmem gerektiğini anladım. matematik tekrarını, her gün ofisokuldan bir video izleme şeklinde yapacağım. en baştan. zaten 20 dakika videolar. daha iyi anlatan görmedim.

sedefcim matematikte 3 yanlış 1 boş çok iyi. afferin kız:)

canım benim matla sorunum yok zaten, o 3 boş sorum da formül sorularıydı çalışmadığım için formülleri hatırlayamadım. ben de senin gibi ofisokuldan her gün azar azar videoları izleyerek matı çalışçam. daha çok tarih ve coğrafyaya ağırlık vericem.
aferin valla sonunda matı bitirdin azmettin ve oldu, harika bi temel oluşturdun bence geometri o kadar kasmaz formüllerden ve bakış açılarından ibaret bi ders

zaten son 4 yıldır kpss ye giriyorum, o kadar zor bir geometri sorusuyla karşılaşmadım daha. hatta çemberden korkulur genelde ama çember soruları bile yarıçap formülüyle çözülecek cinstendir.

egem in gygk çözümlü soru bankasından gidiyordum, dün pes dedim. işlem, permütasyon vs.. son test artık, 50 soru var. dün gece bitirdim. ama son iki soruda küfrettim resmen. gereksiz kasmışlar. kpss de o kadar ayrıntı sorulmuyor ki...

zarı havaya attık, aynı anda torbadan bilye çektik, sırasıyla sayının asal, bilyenin mavi veya kırmızı, sayının çift, bilyenin sarı ve yeşil.... yuh dedim. bir de çalıştıysan bilirsin. bu kombinasyon sorularında ve veya kelimeleri çok öenmli. ve dersen çarpıyorsun veya dersen topluyorsun

hakkaten yuhh yaa, bazı yayınların da denemeleri çok kasıyomuş, hocalar hiç çözmeyin bile onları diyolar. yani zoru öğrenin ama ösymnin tarzı o değil diyolar. önemli olan ösymnin tarzını anlamak. ben diyorum ki yeni yıla girdiğimizde ocakta son 4 yılın sorularını çözelim. haftada 1 tane çözsek, zaten ocak ayı boyunca 4 ünü çözmüş oluruz. ondan sonra da yayınevlerinin denemelerinden çözmeye başlarız, araştırırız, hangisi ösymnin tarzına daha yakınsa onları çözeriz.
iyice bi rahatlamışsındır canım, mat bitti senin, en azından insanın üstünden bi yük kalkıyo sanki dimi

sedefcim mat.ın çok iyi ..keşke bende mattan okadar doğru yapabilecek kıvama gelsem... en büyük hayalim diyebilirim mat. çözmek...

sedefcim mat.ın çok iyi ..keşke bende mattan okadar doğru yapabilecek kıvama gelsem... en büyük hayalim diyebilirim mat. çözmek...

canım öncelikle mata önyargılı bakma, bana göre en basit ders mat. bi kere mantığını kavradın mı her soruyu çözebilirsin. ofisokulu izliyodun sende, bak orası sana baya şey kazandırır türkmengelini de çok memnun. macaron antremanlarla matematik kitabından çok memnun. bunu da edin istersen sistemli çalışırsan yeniyıla kadar yalayıp yutarsın matematiği

O denemelerde cografya soruları öyle oluyor sedef cim takma kafana,kpss de ne istediklerini gayet güzel anlatıyorlar tek bir cevabı oluyor yani Matematikte gayet iyi tebrik ederim güzel bir sınıfa düşersin bence.

O denemelerde cografya soruları öyle oluyor sedef cim takma kafana,kpss de ne istediklerini gayet güzel anlatıyorlar tek bir cevabı oluyor yani Matematikte gayet iyi tebrik ederim güzel bir sınıfa düşersin bence.

inş canım, yani mat ağırlıklı görmek istemiyorum çünkü benim tarihim kötü..
ya canım sen miydin bana uzaktan eğitimin üyeliğini yapmadılar diyen. bugün bazı arkadaşlar istediler, bizimkileri yapmadınız yapar mısınız dediler. ordaki görevli de ''buraya kayıt olan herkesin şifresi 1234, kullanıcı adına tc yi yazın şifreye de 1234 yazın, sonra değiştirirsiniz şifrenizi'' dediler. gerçi sen böyle de denemiştin olmamıştı sanırım ama bi kere daha dene istersen

Evet canım bendim o denedim olmadı bir daha denerim şimdi.Ayrıca hala vermemekte ısrarlılar vermiyorlarmış

İnş. antremanlarla mat. temelden öğretiyormuş çok iyi diyorlar sipariş verdim bende. mat. mantığını çözemedim galiba çünkü konuyu öğreniyorum fakat soru çözümlerinde tıkanıyorum.. aynı tip soruları çözüyorum fakat farklı bi soru kalıbında tıkanıp kalıyorum.. çözümüne baktığımda aa çok kolaymış neden düşünemedim diyorum.. bol bol soru çözmek lazım bunun içinde galiba...

canım zaten bi tip soru kalıbını öğrendiğinde bi daha o tip soruları gördüğünde bile geç, hep aynı sorular hem zaman kaybettirir hem de sana verim kazandırmaz. hep değişik tarzda soru çözmeye çalış. soruların çözümlerini bol bol incele. konu çalışmasından çok sorular üzerinde kritik yap. mesela problemler konusunda atıyorum 1 gün sadece yaş problemlerine çalışırsan o gün yaş problemleriyle ilgili her türlü değişik soruyu bul çöz. yavaş yavaş anlaya anlaya çöz iyice sindir, daha çok zamanımız var nasıl olsa ilerde hızlanıcaksın

Kızlarrrrrr dün çok güzel bi gündü,adeta rüya gibiydi,sevgilim saolsun çok güzel hazırlıklar yapmışşş
Çok güzel motive odum acaip ders çalışasım varrrr

gıcır gıcır yepisyeni kitaplarım bugün geldi.

x yayıncılığın bütün derslerden ders notları ve tüyoları, ihtiyacın konu anlatımları ve modüler soru kitapları, yaprak testler, deneme sınavları ve kpss'nin ilacı elimde hazır.

yarından itibaren çalışmaya başlıyorum bende.

hoşgeldinn:) yeni kitaplar kadar motive edici ne olabilir:))
hangi dersten başlamayı düşünüyosun bu arada canım

günaydınnn kızlarrr

bugün çalışmıcam sevgilimle görüşücezzz

sedefcim mat. çok iyi yapmışsın tebrik ederim.sözelleri de düzeltirsin eminim

ne yaptııma gelince;

dün upuuuuuzuuuuun bi konu olan kuram model ve yaklaşımları bitirdim..ihtiyaç çok detaylı anlatmış.bi yerden sonra çooook sıkıldım ama bitirdim.sedefim öyt tablosuna teknikler,yeni teknikler,sınıf dışı,kuram-modellere adımı yazar mısınn

herkese iyi çalışmalarr

günaydın herkese... macaron7 herzaman ki gibi erkenden kalkmışsın...ne güzel.. ne demişler erken kalkan yol alır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…