• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydınnn bugün cafeyi ben açayım dedim kızlar:1:öğleden sonra sinemaya gidicemmmm o nedenle öğleye kadar çalışayım dedim:34:hepinize kolay gelsinnnnnn:16:

vayyy bana rakip çıktıı :1: günaydın canımm :16: ne iyi ettin erken kalktın gündüz için rahat olacak :32:

sedefcim arada olucak böyle şeyler npalım.önemli olan ertesi gün telafi etmek.telafi etmezsen bozuşuruz ama :23:

bugünkü hedeflerim

öytden kuram,model ve yaklaşımların yarısı (çooook uzun konu,ihtiyaç detaylı anlatmışş)

antrenmanlarla mat. 3. gün çalışması

öğrenme tstlerini bitirme

hadi kızlar hepimize kolay geleee

Son düzenleme:
günaydınnn bugün cafeyi ben açayım dedim kızlar:1:öğleden sonra sinemaya gidicemmmm o nedenle öğleye kadar çalışayım dedim:34:hepinize kolay gelsinnnnnn:16:

vayyy bana rakip çıktıı :1: günaydın canımm :16: ne iyi ettin erken kalktın gündüz için rahat olacak :32:

sedefcim arada olucak böyle şeyler npalım.önemli olan ertesi gün telafi etmek.telafi etmezsen bozuşuruz ama :23:

bugünkü hedeflerim

öytden kuram,model ve yaklaşımların yarısı (çooook uzun konu,ihtiyaç detaylı anlatmışş)

antrenmanlarla mat. 3. gün çalışması

öğrenme tstlerini bitirme

hadi kızlar hepimize kolay geleee

ohh ya ne güzel kızlar maşallah diyerek başlıyorum :nazar::nazar: hangimiz cafeyi açıcaz modundayız motivler yüksek ee daha ne isterizzz :52: kpss vızzzz gelir bize be :52: (azıcık memleketim kırklareli şivesiyle konuşayım :1:)
ben de bugün 10 da uyandım, bu benim için süper bişey :46: :40:
bugün çok çalışıcammmmm :15:
kpsshayali filmi beğenirsem buraya da yaz benim de film önerilerine ihtiyacım var :29: iyi seyirler şimdiden canım

:8::17::32:bugün benim doğum günümmmmmmmmm:52::16::36::10:

leylasım bu sana :16: doğumgünün kutlu olsun canım, nice sağlıklı huzurlu yaşlara :16:

$samp8d4cd779d7100242.jpg

bunu da üfle bakalımmmm, amaaaa önce bir dilek tut

Eki Görüntüle 519072

leylasımızın doğumgünü şerefine kurabiyeler poğaçalar yaptım, hadi bakalım bugün ziyafet var, hem yiyelim hem çalışalım bugün :56:

$ozan2.jpg $images (2).jpg $images (4).jpg Eki Görüntüle 519077 Eki Görüntüle 519082 $images (5).jpg $images (6).jpg

Son düzenleme:
doğum günün kutlu olsunn canıımm nice nice güzel senelerin olsunn :16: :16:

kızlar biz bu eğitim bilimlerinden sınava girince 4001 den tercih yapamıyomuşuz öyle mi :37:

ayy tatlım benim hiçbir fikrim yok :26: belki kızlar biliyodur
öğrenme ve gelişimden tekrar yaptım 1 er de karma test çözdüm.
şimdi mat a başlıcam, ardından coğrafya :6:

leylasım bu sana :16: doğumgünün kutlu olsun canım, nice sağlıklı huzurlu yaşlara :16:

Eki Görüntüle 519069

bunu da üfle bakalımmmm, amaaaa önce bir dilek tut

Eki Görüntüle 519072

leylasımızın doğumgünü şerefine kurabiyeler poğaçalar yaptım, hadi bakalım bugün ziyafet var, hem yiyelim hem çalışalım bugün :56:

Eki Görüntüle 519075 Eki Görüntüle 519074 Eki Görüntüle 519078 Eki Görüntüle 519077 Eki Görüntüle 519082 Eki Görüntüle 519080 Eki Görüntüle 519081

uuuuuuuuu çok teşekkür ederimmmmmm :32::32::32: ne güzel bi pasta o öyleeeeeee:54:
Öncelikle sağlık sonra da atanmayı diliyorum en kısa zamanda hayırlısıylaaaaaaa:16:

:16: :16: doğum günün kutlu olsun canımmm :16: :16:

sedeeefff bu pastalarla böreklerle kilo aldırcann bizeee :52:
amaaann bi günden bişiy olmaz yiyin gari :27:
uuuuuuuuu çok teşekkür ederimmmmmm :32::32::32: ne güzel bi pasta o öyleeeeeee:54:
Öncelikle sağlık sonra da atanmayı diliyorum en kısa zamanda hayırlısıylaaaaaaa:16:

dileğin inş kabul olur canımm :16:

ofisokuldan 2 test çözdüm ama ekrandan çözmek çok zahmetli oluyor, kartüşüm bugün gelicek inş, matı o yüzden bırakıyorum şimdilik
biraz ara veriyorum başka şeylerle takılıcam. :6:
zaten bugünlük bi coğrafya tekrarımla karma testim kaldı :81:

leylascım nice mutlu yaşlara inşallah seneye bu yaşını öğrencilerinle kutla bizde sana atandığımız okullarımızdan mutluuu yılllarrr diyelimm:16:
sedef canım filmin adı ayı tedd, çok iyi bir film değil yani önermiyorum benim film kıstasım baya yüksektir ama onu da belirteyim kolay kolay film beğenmem:1:kaliteden anlıyorum bu onu işaret ediyor:40::ssz:şimdi matematik çözme zamanııııııı:52:

kızlar coğrafyadan bölgelerin ayrı ayrı haritalarını çıkarttım, harita üzerine not alarak çalışıcam. siz de deneyin eminim görsel daha kalıcı olur :31:

leylascım nice mutlu yaşlara inşallah seneye bu yaşını öğrencilerinle kutla bizde sana atandığımız okullarımızdan mutluuu yılllarrr diyelimm:16:
sedef canım filmin adı ayı tedd, çok iyi bir film değil yani önermiyorum benim film kıstasım baya yüksektir ama onu da belirteyim kolay kolay film beğenmem:1:kaliteden anlıyorum bu onu işaret ediyor:40::ssz:şimdi matematik çözme zamanııııııı:52:

anladım kuzum, ben de her filmi sevmem. film izlemeyi çok seviyorum ama çok da seçiciyim. en son 3 idiots u izledim ama filme baştan sona bayıldım ben de onu tavsiye ederim. yabancı dizileri çok seviyorum bi de.. az sürmesi de avantaj sıkmıyo daha çok sarıyo.:31:

yabancı dizi harika canım ya türk ve kısa olarakrakta 1k1e' e bayılıyorum ben:34:yatıyorum ben çok uykum geldi sabah gene erken kalkıp cafeyi açıcammm:37:

yabancı dizi harika canım ya türk ve kısa olarakrakta 1k1e' e bayılıyorum ben:34:yatıyorum ben çok uykum geldi sabah gene erken kalkıp cafeyi açıcammm:37:
türk dizilerinden bi tek 1k 1e yi izliyorum ben de, hatta hiç kaçırmıyorum :1: kendi ilişkime benzetiyorum biraz :1:
iyi geceler tatlım tatlı rüyalar :16:
benim de yarın sabah dershanede ilk sınavım var, bakalım nasıl geçicek :ssz: aman olsun bitsin yapsınlar sınıfları da başlasın artık :10:

günaydınnn kızlarrr :16: :16:

sedefcim sınavında başarılarr :40:

dün öğrenme modellerinin yarısına çalıştım ve 3. gün mat. antrenmanlarımı yaptım :31:

bugün yine çalışmaya devamm :10:

günaydınnnn:16:kız sen benden önce nasıl gelirsin cafeye:23::23:attırırım seni:37:ben bugün pek çalışamayacağım ama matematikten 2 test çözücem şimdi:34:canım senin matematik antremanı dediğin şey nasıl bir kitap hangi yayının merak ettim

anladım kuzum, ben de her filmi sevmem. film izlemeyi çok seviyorum ama çok da seçiciyim. en son 3 idiots u izledim ama filme baştan sona bayıldım ben de onu tavsiye ederim. yabancı dizileri çok seviyorum bi de.. az sürmesi de avantaj sıkmıyo daha çok sarıyo.:31:

3 idiots ben de tavsiye ederim.. gerçekten çok güzel film eğitici ve öğretici..

günaydınnnn:16:kız sen benden önce nasıl gelirsin cafeye:23::23:attırırım seni:37:ben bugün pek çalışamayacağım ama matematikten 2 test çözücem şimdi:34:canım senin matematik antremanı dediğin şey nasıl bir kitap hangi yayının merak ettim

erken kalkan yol alıyo :23: hem beni attırırsan kitapla ilgili bilgiyi kimden alcannn :37:

kitabın adı antrenmanlarla matematik canım (sağolsun sedefcim tavsiye etti) ...antenman yayıncılık.yazarı halil ibrahim küçükkaya.toplamda 3 kitaptan oluşuyor.bendeki birinci kitap..30 güne bölünmüş konu anlatımı ve alıştırmalar var.toplama,çıkarma,çarpma,bölmeden başlıyor.matematik temeli olmayan biri için sıfırdan anlatıyo.temelin yoksa tavsiye ederim ama mat. yapıyorum diyorsan sana hafif gelebilir :34:

günaydın kızlar ... hepinize iyi ders çalışmalar ...

günaydın canım :16:

ev sahibimiz uyuyo herall :37:

Back