günaydın
ders çalışma maratonum gerçekten oğlumla girdiğim bir maratona döndü...
çok yoruluyorum.
gece uyumuyor sıpa. sabahın nurunda kalkıyor. arkamı dönmeye kalmadan ya ağzına saçma sapan bir şey atıyor ya kabloları kemiriyor y beşikten sarkıyor ya kakalı bezini çıkarıp avuçluyor...
bazen ağzına meme verip soru çözmeye çalışıyorum ama nerdeeee
yanıma koyunca kitaplarımı karalamaya çalışıyor. yırtıyor, kemiriyor...
bir dakika boyunca sesi çıkmamışsa tehlike var demek. dün ben çözümlü soruladan öğrenmeye çalışırken dalmışım. baktım arkasını bana dönmüş uslu uslu oturuyor. yanına bir gittim önüne oynasın diye verdiğim bebek takviminin kalın yırtılmaz sandığım kuşe kağıdını yıtmış, ağzına koca bir tomar almış, o dişsiz ağzıyla ne zamandır çiğniyorsa hamura dönmüş kağıtlar... hemen çıkardım ama inşallah yutmamıştır
yaniiiiiiiiiiiiiii
kesinlikle atanmadan bebek düşünmeyin
ha,
bugünlerimi görsem onu yine de doğurur muydum?
tabii ki
yok canım arada sırada tekrarlarını yap konuyu bitirmeyi bekleme. bak türkmengelini bişey önerdi. ben de onu yapıcam sen de yap istersen tekrarların kolay olur. minik bi not defteri alıcam. deftere kalıp soruları yazıcam matematikte hani bazı sorular vardır ya zordur ama onun tarzından sorular gelir. o soruları çözümleriyle yazıcam ve problem sorularını.. tekrarlarda bakarım soru kalıbını anlamış olurum zaten matta çalışılcak bi formüller var gerisi değişik sorulara dayanıyor.günaydın kızlar 2 gündür ders çalışamıyordum doğru düzgün perş. izinli günümdü biraz kocişle vakit geçirelim dedik ama bi konu bitirdim genede rasyonel sayı. bitirdim bugünde sıralamayı bitiririm.... bide baştan tekrar yapayım unutmayım soru kalıplarını felan diyorum ama acaba bütün konular bitincemi yapsam tekrarı karar veremedim..
git söyle canım, edirnedeki şubede yapmışlar de, hem de yazılan herkesin üyeliğini yapmışlar burda. hani sadece ben istiyorum diye değil. zaten benim bu dershaneyi seçme gerekçelerimden biri de bu uzaktan eğitimin olması. ne biliim bişey olur o hafta dershaneye gidemem ben de açarım evimde ordan izlerim dersi. büyük rahatlık. sen mutlaka söyle, yaptıkları çok ayıpSedef cim dediğin şekilde yaptım,kimlik numaramı girdim şifreyede 1234 12345 yazdım ama olmuyor,tekrar gidip saçmaladıklarını söyleyecegim,sonuçta sen aldım diyorsun hemde taa ne zamandan..Gidip bi altını üstüne getireyim dersanenin
sedef konuları işleyebilirsin.
sıralama-mutlak değer-basit eşitsizlikler-1.derece denklemler
meb in atama sitesinden tercih listemde yazıp da maalesef atanamadığım okulların kaçla kapattığını gördüm. sizin de işinize yarar belki kopyalayayım:
benim branşım Türkçe olduğundan, bu mesaj özellikle bugu_su için
1 SİVAS/GEMEREK/Yeniköy Ortaokulu 86,5290
2 SİVAS/GEMEREK/Yeniçubuk Cumhuriyet Ortaokulu 86,4830
3 SİVAS/GEMEREK/Yurter Özcan Ortaokulu 86,7370
4 SİVAS/GEMEREK/Eğerci Ortaokulu 88,1230
5 SİVAS/ŞARKIŞLA/Gürçayır Ortaokulu 90,7840
6 SİVAS/ŞARKIŞLA/Kahraman Köseoğlu Ortaokulu 86,2480
7 SİVAS/ŞARKIŞLA/Mehmet Emin Tuna Ortaokulu 86,6760
8 SİVAS/ŞARKIŞLA/Gümüştepe Muhtar Yalın Ortaokulu 86,4780
9 SİVAS/ALTINYAYLA/Altınyayla Ortaokulu 84,76
10 SİVAS/ALTINYAYLA/Deli İlyas Ortaokulu 84,8480
11 SİVAS/ALTINYAYLA/Doğupınar Osman Keskin Ortaokulu 83,6940
12 SİVAS/ALTINYAYLA/Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt Ortaokulu 86,9590
13 KAYSERİ/AKKIŞLA/Kululu Ortaokulu 91,3120
14 KAYSERİ/BÜNYAN/Velioğlu Ortaokulu 89,6820
15 KAYSERİ/SARIOĞLAN/Palas Ortaokulu 87,69
16 YOZGAT/BOĞAZLIYAN/Boğazlıyan TOKİ Ortaokulu 86,6050
17 SİVAS/MERKEZ/Ayli Şehit Yılmaz Demir Ortaokulu 86,2320
18 SİVAS/SUŞEHRİ/Toki Kösedağ Ortaokulu 85,29
19 YOZGAT/SARIKAYA/Yavuz Selim İlkokulu 85,6010
20 YOZGAT/MERKEZ/Leman Ayan İlkokulu 85,7740
21 SİVAS/DİVRİĞİ/Atatürk Ortaokulu 85,7490
22 SİVAS/KANGAL/Havuz Ortaokulu 84,8920
23 YOZGAT/ÇANDIR/Çandır Şehit Halim Altay İlkokulu 85,0360
24 ÇANAKKALE/ÇAN/Etili Ortaokulu 85,8270
25 ERZURUM/AZİZİYE/Ertuğrulgazi İlkokulu 86,1090
kızlar şimdi bu atama işi nasıl oluyor?25 tercih hakkımız var onu yazıyoruz ama nasıl yani üniversite seçerken bölümlere göre bir puan sıralaması oluyordu ona göre sıralıyorduk bu atamada da öyle mi?mesela açılan kadroda ankara ilkokulunun puanı 90, yozgat ilkoulunun puanı 80 bende 95 aldım diyelim okulların puanı mı var ona göre mi yapıyorum 25 tercihimi?birde kura çekiliyor deniliyor ya düğmeye bastı bakan falan diye,o 25 tercihten bana herhangi biri gelebilir mi yani kura demek bu mu demek?eğer öyleyse çok saçma yaa yani istersen 100 almış ol eğer 25 tercihten herhangi biri bilgisayarda kura ile seçim oluyorsa aldığın 100puanın hiç hükmü yok beni aydınlatın kızlarr
canım sorunu yeni görüyorum kusura bakma.. semra muratın davranışını sevinerek pekiştirdiği için murat onunla olanki ki buluşmalarında hep çiçek almış. yani pozitif olarak kontrast olmuş. sen muratın çiçek alma durumunun artması kısmını mı diyosun? soruda zaten daha sonraki buluşmalarında çiçekle gittiğini söylemiş. yani hepsinde çiçek almış. nazana ise hiç almamış o da negatif kontrast. ben davranışta kontrast hakkında bu kadar biliyorum tatlım yine yanıltmıyayım seni..
Pekiştiriliyorsa artıyor.
Pekiştirilmiyorsa azalıyor.
Semra ile Nazan'ı ayırt etmiş.
ihtiyacın hangi şubesine gidiyosun tubish?
tekrar merhabaa
sedefcim kurşun falan hikaye...
avuçlarını birleştir, 7 ayet el-kürsi, felak, nas surelerini oku avuç içine üfle, tüm vücudunu avuç içlerinde sıvazla. yani eğer nazardan şüphen varsa
bana bir hırs geldi ki sormayın... programım zaten 2,5 ayda konuları bitiriyordu. dedim diye daha çabuk bitmesin? artık her gün bir sürü soru çözmektense, değişik ve yapamadığım konuya dair mesela 10 soruyu çözümlüden öğrenip, gerekirse soru kartlarıma not alacağım. başka konuya geçeceğim. işi hızlandıralım ki tüm dersler bitsin, denemelerde gücümüzü görelim.
tabii oğlum 120 dakika beni rahat bırakırsa
bırakır mı
ı-ıh sanmam
tekrar merhabaa
sedefcim kurşun falan hikaye...
avuçlarını birleştir, 7 ayet el-kürsi, felak, nas surelerini oku avuç içine üfle, tüm vücudunu avuç içlerinde sıvazla. yani eğer nazardan şüphen varsa
bana bir hırs geldi ki sormayın... programım zaten 2,5 ayda konuları bitiriyordu. dedim diye daha çabuk bitmesin? artık her gün bir sürü soru çözmektense, değişik ve yapamadığım konuya dair mesela 10 soruyu çözümlüden öğrenip, gerekirse soru kartlarıma not alacağım. başka konuya geçeceğim. işi hızlandıralım ki tüm dersler bitsin, denemelerde gücümüzü görelim.
tabii oğlum 120 dakika beni rahat bırakırsa
bırakır mı
ı-ıh sanmam
canım bölge bölge eskiden oluşan minimum puanlar olusuyor.ama bu her yıl değişedebilir.mesela senın evının onundekı okulu ıstıyorsundur puanında 90 dır yerleşirsin belkı daha ii bı yere yerlesebılıcekken senden dusuk puanlı bırısı yazsa bıle senn puanın daha yuksek olunca yerlesır cunku once mb senı yerlestırır. ama genel olarak doguda puanlar daha dusuktur.75le hakkarıye 85le ıstanbula atanırsın mesela ıngılzcede gibi gibi..26. tercıh de kendını garantıye alma işidir. dıyelımkı puanın yuksek ama senın 25 tercıhınıde senden yuksek puanlı adaylar tercıh etmıs ve yerlesmısler dogal olarak sen 26 yı acmazsan yanı devlet benı nereye atarsa razıyım demezsen acıkta kalırsın.ama 26 yı acarsan kontenjan acmıs okullardan acıkta kalanlardan bırıne kurayla yerlesırsın genelde dogu olur ama tamamen şans bu da
kızlar az uz calısmaya baslamıstım ama sız benı bayagı gaza getırdınız vallahi sagolun
canım ben de bir şey sormak istiyorum. ben sınıfçıyım ya 87 küsürle kapattı. diyelim seneye ben 90 aldım. peki tercih zamanında 2012 de hangi ilin, okulun 90 puanlıları aldığını görebiliyor muyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?