2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

ya bu işler hic bellı olmuyor. benım arkadasım 82 ıle ıstanbul bagcılara atndı bu yıl. mıllet gelmez dıye yazmamıstır kesın. sans ıste

üff ne biçim iş yaa
26 yı da işaretlesen bi dert işaretlemesen ayrı dert
görsek de ona göre tercih yapsak dimi ama? resmen şans işi
Allah sonumuzu hayır etsin.. dilerim emeklerimizin karşılığını alırız

sedefcim ben de dershaneye yazılcam ankarada off kararsız kaldım ihtiyaç mı x- akademi mi sen nereye yazıldın

Kurum bazında puanlar yayınlanıyo cnm görebilirsin tabi ama ona da çok aldanma derim diyorum ya o da tamamen bir şans,ben 90 puanla en güzel bi okula yerleşicekken diyelim ki ücra bi yerde oturuyorum ve otrduğum yerde bi okulu yazmak isterim ve o okulun puanını 90 a çıkarırım branşımda.Ama diyorum ya bu da tamamen bir kumar.Yine de yayınlanan puanlar bir izlenim olur bizim için.
Şöyle düşünün o kadar ince ki bu tercih işi bu yıl arkadaşlarımdan duyduğum millet yazıcağı okulları tek tek arayıp her ayrıntıyı sorup bir de üstüne benden başka arayan oldumu onun puanı kaç gbi soruları bile sormuşlar biraz detaylı bi iş anlıcanız tercih işi.Ama biz puanımızı alalımda elimize en az 85 gibi mesela sora meb zaten güzel yerlere atıyor merak etmeyın kızlar

20 net iyi mi turkmengelini hocam matematikte.:26:

Çakıldım kaldım 25 e çıkamıyorum.

Matematik yapamıyorum diyen arkadaşlara da dipnot olarak söylüyorum.

Ben bu yola 5 netle başladım.

canım tebrik ederim önce matematikteki yükselişinle ilgili,ben de ingilizceciyim maksimum 10-15 arası yapabiliyorum matematik..20 yapabilsem benim için çok iyi olucak .5 netten oralara nasıl çıktın biraz bahsedermisin faydalandığın kaynak falan

kızlaaar sorum vaaar :26:

bir gün cep telefonuna küfürlü ve tehdit içeren mesaj gelen nilay çok tedirgin olmuştur.bu olayın ardından nilay cep telefonundan gelen her mesaj sesini duyduğunda gerilmeye başlamıştır.

bu örnekte cep telefonuna gelen küfür ve tehdit içerikli mesaj aşağıdakilerden hangisini ifade eder?

A)NÖTR UYARICI
B)KOŞULLU TEPKİ
C)KOŞULLU UYARICI
D)KOŞULSUZ UYARICI
E)KOŞULSUZ TEPKİ

cnm 2012 sayısal verılerde ben bulamadım kurum bazında puanları lınk atarmısın cnm bana da ben de bakayım

canım bahsettiğin tarzda genel bir sayfa yok. benim tercih listemdi bu liste. atama sayfamda aşağıda yer alıyordu. yani sadece kendi yazdığım kurumları görebildim.

20 net iyi mi turkmengelini hocam matematikte.:26:

Çakıldım kaldım 25 e çıkamıyorum.

Matematik yapamıyorum diyen arkadaşlara da dipnot olarak söylüyorum.

Ben bu yola 5 netle başladım.

ben de öss ye -5 netle başlamıştım, öss de 20 yapmıştım:) gayet iyi hocam. ama arttırmaya bak. hedefin her iki sınavda 100-100 neti geçmek olsun. matematikte 20 yaparsan türkçeyi tamamen doğru yapman gerek ki genel kültürde 60 da 50 yapasın.

aaaah keşke gece uyusa ne denemesi ben de biraz kestiririm. hep memede...

tercih zamanı göremezsin canım. en azından ben sonuçlar açıklandıktan sonra sayfanın altında gördüm.

YOKTUR

kpss mantığı değil şansı vardır.

diyelim ben bu sınavdan inşallah 90 aldım.

Bugu_su da inşallah 95 aldı.

ben Ankara'da yaşadığım için, ilçesini yazdım. "eğer o okulu benden yüksek puan alıp da yazan varsa o atanır. en yüksek puanlı yazan aday bensem ben atanırım"

Bugu_su da nişanlısı Hakkari'de öğretmen diye Hakkari'yi yazdı. "o okulu 95ten yüksek puan alıp yazan varsa Bugu_su değil o atanır. en yüksek puanlı aday bugu_su ise o atanır."
Sonuç olarak, ben 90 puanla Ankara'ya ama daha yüksek puanlı Bugu_su Hakkari'ye yerleşir. şimdi bu mantıklı mı? HAYIR.

ikimiz de aynı oulu yazarsak, Bugu_su atanır.
Ertesi yıl kimse Ankara'yı yazmaya cesaret edemez, 88 alan biri ya nasip der yazar, o atanır.

D koşulsuz uyarıcı =burada tehdit mesajı

nötr uyarıcı organizmada tek başına tepkiye yol açmaz..burada mesaj sesi başlangıçta nötr uyarıcıdır
koşullu tepki, organizmanın başlangıçta nötr olan sonradan koşullu olan uyarıcıya verdiği tepkidir. tehditten sonra her mesaj sesine irkilmesi koşullu tepki
koşullu uyarıcı tehditten sonraki mesaj sesidir.
koşulsuz tepki, her halukarda organizmanın o koşulsuz uyarıcıya vereceği tepkidir. burada tehdit mesajından korkma eylemi

soru:

2007 sayısına kaç eklenirse 15, 18 ve 20 nin katı olur?

ben hızlı okuma derecem olduğundan, gygk testinde sözelleri max.45 dakikada falan bitirip kalan zamanı matematiğe ayırıyorum. bu nedenle yukarıdaki gibi ve daha pek çok soruyu deneme-yenılma, şıklardan gitme mantığıyla çözerdim. tabii bir soruyla 15 dakika uğraştığım olurdu. ama bakın çözüm ne kadar basitmiş:

yine ctrl+a yapıp cevabı görebilirsiniz:

OKEK (15,18,20)= 180

2007 yi 180 e bölüyoruz, bölüm 11, kalan 27. bizim için kalan önemli. çünkü 2007 nin okeki 180 olan sayılara tam bölünmesi için bu kalan lazım. 180-27= 153.

cevap 153:)

OBEB(x,y,z)= 4 ve OKEK (x,y,z)=360 ise (x+y+z) nin en küçük değeri kaçtır?

OBEB 4 olduğundan, x,y ve z 4ün katı olmalı. 360 sayısını çözümleyelim. bu tür sorularda yapılacak ilk iş verilen sayılardan büyük olanı küçük cinsinden yazmak.

360= 4.90 bu 4 kat olan 4 olsun. yanındaki 90 ı çözümleyelim: 360= 4. 2.5.9 4 genel kat çünkü hepsinin ORTAK BÖLENLERİNİN EN BÜYÜĞÜ bu 2,5 ve 9 da x,y ve z nin katları...

soruda en küçük değer dediği için, x= 4.2 , y= 4.5 ve z= 4.9 alırız. bu durumda (x+y+z) nin en küçük değeri= 8+20+36= 64 olur

cevap yukarıda:) ctrl+a yapın

ben adalet 2 yıllık mezunuyum kpssden kaç puan almam gerekli ata olması için??
buarada eşim memur ben direk eşimiin memleketinemi atanırım ??
bide adaletten nereleri yazarım acaba bana detaylı bilgi verebilirmisiniz??

sedefcim ben de dershaneye yazılcam ankarada off kararsız kaldım ihtiyaç mı x- akademi mi sen nereye yazıldın
canım ihtiyacı düşünme bence yani ankaradaki ihtiyacı düşünme geçen yıl giden arkadaşlarım memnun kalmadılar hiç,hocalarla idare arasında problem olmuş sanırım dersleri boş geçen kurlar olmuş ama tabi sen bilirsin, x akademide duyduğum kadarıyla össde iyiymiş kpssde pek iyi ya da kötü diye duymadım canım
kızlar bu atama ile ilgili benim sorularım bitmedi yaa burada bi arkadaş edebiyat bölümündeki atama puanlarını paylaştı okulların onu ben kendi bölümüm için nerden bulabilirim mebin sitesine baktım ama göremedim, birde o zaman yapıcağımız tek şey yüksek puan alıp 26yı açtırmamak ya da atanmak için 26yı açtırıcaz ya da puanımız orta halli bir şeyse düşük puan ile alan yerleri yazıcaz doğu gibi mesela...ama hiçbirinde garantide değiliz elbette
ctrl+a yaptığınızda görebilirsiniz cevabı diyen hocam nasıl yapıyorsunuz onu çok hoşuma gitti:)

doğru cevaap

ben koşullu uyarıcı demiştim.açıklamandan anladım.teşekkürler

bunlar da benim atanamadığım kurumlar,arkadaş söyleyince baktım atanamadınız yazısının altında varmış tabi ona odaklanamamışım ben :2:

Son düzenleme:
kızlar bugün bu siteden tanıştığım bi arkadaşıma ( daha doğrusu ablam =) ) kahve içmeye gittim. site sayesinde tanıştık kaynaştık, çok sevdik birbirimizi, görüşüyoruz.
birazdan derse geçicem. akşam uyku tutmadı öğrenme psikolojisini bitirdim.
bugün de gelişim ve öğrenmeden karma test çözüp tarih tekrarı yapıcam
mat soruları için not defterimi de aldım yarın mata başlamak için hazırım

dalincim valla ben ihtiyaca yazıldım ama iyidir kötüdür diyemem çünkü dershane daha başlamadı bi de iller arasında da farklılık vardır. mesela ben edirnedeyim belki burdakinden memnun kalırım ama sen kendi ilindekinden memnun kalmazsın. yalnız x yayıncılığı hakan dede hoca açtı diye biliyorum ve hakan hoca tarihte süper, ayrıca x yayıncılığın ders notları da çok güzel, tabii kaynağını sen zaten başka dershaneye yazılsan da alırsın. ben dershaneye beni sistemli yapsın diye yazıldım. bir de ihtiyaca yazılırsan uzaktan eğitim üyeliği veriyolar, netten dersleri izleyebiliyosun. gene sen kendin karar ver canım
leylas ve turkmengelini anladım tercih sistemini sağ olun. daha doğrusu anlaşılcak bişey yok tamamen kumar. en iyisi şimdiden bunları düşünmemek, yalnız malesef bana 85 yetmiyor, taban 88 de bıraktı, elimizden geleni yapıcaz artık
turkmengelini tabloya ekliyorum harikasın
esmacım hiçbir fikrim yok alanım öğretmenlik yardımcı olamıcam canım :26:
kpsshayali ben söliim sorunun cevabını beyazla yazıyo, beyaz da ancak ctrl a ile gözüküyo

1 BAYBURT/MERKEZ/TOKİ Şair Celali Ortaokulu 80,0690
2 BAYBURT/MERKEZ/Yüzbaşı Şehit Agah Ortaokulu 79,1910
3 BAYBURT/MERKEZ/Bahir Necati Sorguç Yatılı Bölge Ortaokulu 78,2830
4 ARTVİN/HOPA/14 Mart Ortaokulu 79,3380
5 ARTVİN/HOPA/Atatürk Ortaokulu 80,0770
6 ARTVİN/YUSUFELİ/Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu 78,9550
7 RİZE/ARDEŞEN/Ardeşen Türk Telekom Lisesi 78,2790
8 RİZE/ÇAYELİ/9 Mart İlkokulu 83,3190
9 RİZE/PAZAR/Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu 79,1760
10 ARDAHAN/MERKEZ/TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 79,3720
11 ARDAHAN/GÖLE/100.Yıl Ortaokulu 78,5420
12 KARS/MERKEZ/Merkez Ticaret Mes.Lisesi 77,76
13 KARS/KAĞIZMAN/ÇİÇEKLİ AFETEVLERİ FİKRİ TOPKAYA ORTAOKULU 77,59
14 AĞRI/MERKEZ/Şerife Bacı Kız Teknik ve Meslek Lisesi 77,7780
15 AĞRI/DOĞUBEYAZIT/Gazi Ortaokulu 76,8490
16 IĞDIR/MERKEZ/Iğdır Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi 78,4630
17 IĞDIR/MERKEZ/Iğdır Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 77,3790
18 BATMAN/MERKEZ/Batman Ortaokulu 84,6240
19 BATMAN/MERKEZ/Batman Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 77,8760
20 BATMAN/MERKEZ/Sabri Ülker Ortaokulu 82,0040
21 BATMAN/MERKEZ/Sakarya Ortaokulu 79,1370
22 BİTLİS/AHLAT/Yatılı Bölge Ortaokulu 78,5830
23 BİTLİS/TATVAN/Atatürk Lisesi 78,4790
24 MARDİN/MERKEZ/Merkez Ticaret Meslek Lisesi 82,4820
25 MARDİN/MERKEZ/Fatih Ortaokulu 87,7160

annem mardine bile ne ile atanmışlar

gene de şükrediyodur haline.. Allahım ne hale getirdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…