- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben cvp verim mi :)
önceden bunlara bakılabiliyordu sanırım ama şimdi yok diye biliyorum.
ki zaten hiç belli olmaz canım.senin yazacağını gelir başka yüksek puanlı biri yazar olmaz.
ya da aman bu okul olmaz ama ben gene de yazim dersin bir bakmışsın olmuş.çünkü orayı yazmayan da olabilir vs vs.
ya bu işler hic bellı olmuyor. benım arkadasım 82 ıle ıstanbul bagcılara atndı bu yıl. mıllet gelmez dıye yazmamıstır kesın. sans ıste
canım ben de bir şey sormak istiyorum. ben sınıfçıyım ya 87 küsürle kapattı. diyelim seneye ben 90 aldım. peki tercih zamanında 2012 de hangi ilin, okulun 90 puanlıları aldığını görebiliyor muyum?
20 net iyi mi turkmengelini hocam matematikte.:26:
Çakıldım kaldım 25 e çıkamıyorum.
Matematik yapamıyorum diyen arkadaşlara da dipnot olarak söylüyorum.
Ben bu yola 5 netle başladım.
cnm 2012 sayısal verılerde ben bulamadım kurum bazında puanları lınk atarmısın cnm bana da ben de bakayım
20 net iyi mi turkmengelini hocam matematikte.:26:
Çakıldım kaldım 25 e çıkamıyorum.
Matematik yapamıyorum diyen arkadaşlara da dipnot olarak söylüyorum.
Ben bu yola 5 netle başladım.
canım dediğini yapıcam mutlaka evet nazardan şüpheleniyorum, ben inanmıyorum zaten kurşun döktürmeye ama annem takmış kafasına çarşamba günü feraha ericekmişim
çok bilinçlisin. evet kızlar gerçekten de çok soru çözmektense değişik soru çözmek, onun yerine konu çalışmak çok daha iyi. zaten çok soru çözmek bi yerden sonra aynı şeyin tekrarı ee bu da vakit kaybı boş yere
öss ye hazırlanırken mat2 hocam hep değişik sorular gösterirdi, test dağıtırdı o testte belli soruları çözmemizi isterdi. mantığını anlayıp değişik soruya geçin derdi. mat2 yi onun sayesinde yapabilmiştim.
tatlım senin minik prensin gece mışıl mışıl uyumuyor mu? gece onu uyuttuğunda sen bi kahve içip uykunu açsan da 120 dakikanı geceden feda etsen nasıl olur?
canım ben de bir şey sormak istiyorum. ben sınıfçıyım ya 87 küsürle kapattı. diyelim seneye ben 90 aldım. peki tercih zamanında 2012 de hangi ilin, okulun 90 puanlıları aldığını görebiliyor muyum?
kızlaaar sorum vaaar :26:
bir gün cep telefonuna küfürlü ve tehdit içeren mesaj gelen nilay çok tedirgin olmuştur.bu olayın ardından nilay cep telefonundan gelen her mesaj sesini duyduğunda gerilmeye başlamıştır.
bu örnekte cep telefonuna gelen küfür ve tehdit içerikli mesaj aşağıdakilerden hangisini ifade eder?
A)NÖTR UYARICI
B)KOŞULLU TEPKİ
C)KOŞULLU UYARICI
D)KOŞULSUZ UYARICI
E)KOŞULSUZ TEPKİ
canım ihtiyacı düşünme bence yani ankaradaki ihtiyacı düşünme geçen yıl giden arkadaşlarım memnun kalmadılar hiç,hocalarla idare arasında problem olmuş sanırım dersleri boş geçen kurlar olmuş ama tabi sen bilirsin, x akademide duyduğum kadarıyla össde iyiymiş kpssde pek iyi ya da kötü diye duymadım canımsedefcim ben de dershaneye yazılcam ankarada off kararsız kaldım ihtiyaç mı x- akademi mi sen nereye yazıldın
D koşulsuz uyarıcı =burada tehdit mesajı
nötr uyarıcı organizmada tek başına tepkiye yol açmaz..burada mesaj sesi başlangıçta nötr uyarıcıdır
koşullu tepki, organizmanın başlangıçta nötr olan sonradan koşullu olan uyarıcıya verdiği tepkidir. tehditten sonra her mesaj sesine irkilmesi koşullu tepki
koşullu uyarıcı tehditten sonraki mesaj sesidir.
koşulsuz tepki, her halukarda organizmanın o koşulsuz uyarıcıya vereceği tepkidir. burada tehdit mesajından korkma eylemi
1 BAYBURT/MERKEZ/TOKİ Şair Celali Ortaokulu 80,0690
2 BAYBURT/MERKEZ/Yüzbaşı Şehit Agah Ortaokulu 79,1910
3 BAYBURT/MERKEZ/Bahir Necati Sorguç Yatılı Bölge Ortaokulu 78,2830
4 ARTVİN/HOPA/14 Mart Ortaokulu 79,3380
5 ARTVİN/HOPA/Atatürk Ortaokulu 80,0770
6 ARTVİN/YUSUFELİ/Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu 78,9550
7 RİZE/ARDEŞEN/Ardeşen Türk Telekom Lisesi 78,2790
8 RİZE/ÇAYELİ/9 Mart İlkokulu 83,3190
9 RİZE/PAZAR/Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulu 79,1760
10 ARDAHAN/MERKEZ/TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 79,3720
11 ARDAHAN/GÖLE/100.Yıl Ortaokulu 78,5420
12 KARS/MERKEZ/Merkez Ticaret Mes.Lisesi 77,76