• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Kpss Cafe' me Gelmek İsteyenler Buyrun =)

günaydın kızlar 2 gündür ders çalışamıyordum doğru düzgün perş. izinli günümdü biraz kocişle vakit geçirelim dedik ama bi konu bitirdim genede rasyonel sayı. bitirdim bugünde sıralamayı bitiririm.... bide baştan tekrar yapayım unutmayım soru kalıplarını felan diyorum ama acaba bütün konular bitincemi yapsam tekrarı karar veremedim..

günaydın

ders çalışma maratonum gerçekten oğlumla girdiğim bir maratona döndü...

çok yoruluyorum.

gece uyumuyor sıpa. sabahın nurunda kalkıyor. arkamı dönmeye kalmadan ya ağzına saçma sapan bir şey atıyor ya kabloları kemiriyor y beşikten sarkıyor ya kakalı bezini çıkarıp avuçluyor...

bazen ağzına meme verip soru çözmeye çalışıyorum ama nerdeeee

yanıma koyunca kitaplarımı karalamaya çalışıyor. yırtıyor, kemiriyor...

bir dakika boyunca sesi çıkmamışsa tehlike var demek. dün ben çözümlü soruladan öğrenmeye çalışırken dalmışım. baktım arkasını bana dönmüş uslu uslu oturuyor. yanına bir gittim önüne oynasın diye verdiğim bebek takviminin kalın yırtılmaz sandığım kuşe kağıdını yıtmış, ağzına koca bir tomar almış, o dişsiz ağzıyla ne zamandır çiğniyorsa hamura dönmüş kağıtlar... hemen çıkardım ama inşallah yutmamıştır

yaniiiiiiiiiiiiiii

kesinlikle atanmadan bebek düşünmeyin

ha,
bugünlerimi görsem onu yine de doğurur muydum?

tabii ki:16::16::16::16::16:

işin çok zor gerçekten.... bebek büyütmek çok zor ve sabır isteyen bişi insan bi dk gözlerini ayırdığı zaman bebekten tedirgin oluyor allah korusun hiç olmayacak şeylerle uğraşıyorlar.. 2 tane yiğenime baktım 2 sn mutf. su içmeye gitsem bebkleri ya koltuğa tırmanmış buluyordum yada ağızlarına bişiler atmış buluyordum.. çok zor gerçekten.. allah sabır ve kolaylık versin sana..

Sedef cim dediğin şekilde yaptım,kimlik numaramı girdim şifreyede 1234 12345 yazdım ama olmuyor,tekrar gidip saçmaladıklarını söyleyecegim,sonuçta sen aldım diyorsun hemde taa ne zamandan..Gidip bi altını üstüne getireyim dersanenin:47:

kızlar bugün hiç çalışamadım. öğlende kalktım, üstümde bi halsizlik bi ağırlık.. zaten ne zamandan beri herkes nazar var sende diyordu annem de komşuyla bir olup bana kurşun döktürmeye karar vermişler. :1: neyse gittik biz komşuya, kurşun dökücek teyzeyi bekliyoruz bekle bekle gelmedi. saat 5 de geldi, ikindiyi geçmemesi gerekiyomuş kurşun döktürmek için bi de cmt veya çarşamba dökülebiliyormuş, kaldı çarşambaya. ama benim de tüm günüm geçti tabii.. eve gel temizlik günüydü bugün evi süpürdüm sildim, toz aldım. hadi günüm gitmişken kişisel temizliğimi de yapayım dedim bu saat oldu. sevgili sevgiliciğim de bu akşamki maçı illa benimle izlemek istiyomuş. totem yaptı o da kendine daha önceki maçta yanında ben vardım bilmem kaç gol atmışlar da gene yanında olaymışım. ayy pis gs li :47: benim bugünkü dersim kaldı. neyse öğrenmeden 1 konum kalmıştı zaten. onu yarın bitiririm. pzt matematiğe başlıyorum. aynı zamanda matematikle birlikte gelişim psikolojisi ve öğrenme psikolojisinden karma testler çözücem. tarih tekrarına devam edicem. matematik bitene kadar böyle. zaten dershane başlıcak ekimde, bakalım o zaman kendime yeni planlar düşünücem, şimdilik böyle :6:

günaydın kızlar 2 gündür ders çalışamıyordum doğru düzgün perş. izinli günümdü biraz kocişle vakit geçirelim dedik ama bi konu bitirdim genede rasyonel sayı. bitirdim bugünde sıralamayı bitiririm.... bide baştan tekrar yapayım unutmayım soru kalıplarını felan diyorum ama acaba bütün konular bitincemi yapsam tekrarı karar veremedim..
yok canım arada sırada tekrarlarını yap konuyu bitirmeyi bekleme. bak türkmengelini bişey önerdi. ben de onu yapıcam sen de yap istersen tekrarların kolay olur. minik bi not defteri alıcam. deftere kalıp soruları yazıcam matematikte hani bazı sorular vardır ya zordur ama onun tarzından sorular gelir. o soruları çözümleriyle yazıcam ve problem sorularını.. tekrarlarda bakarım soru kalıbını anlamış olurum zaten matta çalışılcak bi formüller var gerisi değişik sorulara dayanıyor.
Sedef cim dediğin şekilde yaptım,kimlik numaramı girdim şifreyede 1234 12345 yazdım ama olmuyor,tekrar gidip saçmaladıklarını söyleyecegim,sonuçta sen aldım diyorsun hemde taa ne zamandan..Gidip bi altını üstüne getireyim dersanenin:47:
git söyle canım, edirnedeki şubede yapmışlar de, hem de yazılan herkesin üyeliğini yapmışlar burda. hani sadece ben istiyorum diye değil. zaten benim bu dershaneyi seçme gerekçelerimden biri de bu uzaktan eğitimin olması. ne biliim bişey olur o hafta dershaneye gidemem ben de açarım evimde ordan izlerim dersi. büyük rahatlık. sen mutlaka söyle, yaptıkları çok ayıp :20:
sedef konuları işleyebilirsin.

sıralama-mutlak değer-basit eşitsizlikler-1.derece denklemler

ahh tatlım senin minik prense Allah usluluk versin. :emir_bebek: bi de daha küçücük tabii doğal olarak çocuk merak içinde gelişim ödevlerini yerine getirmek istiyor :27: ben de kpss için evliliği ertelemem herhalde ama çocuğu 30 yaşına kadar istemiyoruz :1:
çalışkan kuzularım çalıştıklarınızı hemen ekliyorum tabloya :31:

tekrar merhabaa

sedefcim kurşun falan hikaye...

avuçlarını birleştir, 7 ayet el-kürsi, felak, nas surelerini oku avuç içine üfle, tüm vücudunu avuç içlerinde sıvazla. yani eğer nazardan şüphen varsa

bana bir hırs geldi ki sormayın... programım zaten 2,5 ayda konuları bitiriyordu. dedim diye daha çabuk bitmesin? artık her gün bir sürü soru çözmektense, değişik ve yapamadığım konuya dair mesela 10 soruyu çözümlüden öğrenip, gerekirse soru kartlarıma not alacağım. başka konuya geçeceğim. işi hızlandıralım ki tüm dersler bitsin, denemelerde gücümüzü görelim.

tabii oğlum 120 dakika beni rahat bırakırsa

bırakır mı

ı-ıh sanmam:50:

meb in atama sitesinden tercih listemde yazıp da maalesef atanamadığım okulların kaçla kapattığını gördüm. sizin de işinize yarar belki kopyalayayım:

benim branşım Türkçe olduğundan, bu mesaj özellikle bugu_su için

1 SİVAS/GEMEREK/Yeniköy Ortaokulu 86,5290
2 SİVAS/GEMEREK/Yeniçubuk Cumhuriyet Ortaokulu 86,4830
3 SİVAS/GEMEREK/Yurter Özcan Ortaokulu 86,7370
4 SİVAS/GEMEREK/Eğerci Ortaokulu 88,1230
5 SİVAS/ŞARKIŞLA/Gürçayır Ortaokulu 90,7840
6 SİVAS/ŞARKIŞLA/Kahraman Köseoğlu Ortaokulu 86,2480
7 SİVAS/ŞARKIŞLA/Mehmet Emin Tuna Ortaokulu 86,6760
8 SİVAS/ŞARKIŞLA/Gümüştepe Muhtar Yalın Ortaokulu 86,4780
9 SİVAS/ALTINYAYLA/Altınyayla Ortaokulu 84,76
10 SİVAS/ALTINYAYLA/Deli İlyas Ortaokulu 84,8480
11 SİVAS/ALTINYAYLA/Doğupınar Osman Keskin Ortaokulu 83,6940
12 SİVAS/ALTINYAYLA/Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt Ortaokulu 86,9590
13 KAYSERİ/AKKIŞLA/Kululu Ortaokulu 91,3120
14 KAYSERİ/BÜNYAN/Velioğlu Ortaokulu 89,6820
15 KAYSERİ/SARIOĞLAN/Palas Ortaokulu 87,69
16 YOZGAT/BOĞAZLIYAN/Boğazlıyan TOKİ Ortaokulu 86,6050
17 SİVAS/MERKEZ/Ayli Şehit Yılmaz Demir Ortaokulu 86,2320
18 SİVAS/SUŞEHRİ/Toki Kösedağ Ortaokulu 85,29
19 YOZGAT/SARIKAYA/Yavuz Selim İlkokulu 85,6010
20 YOZGAT/MERKEZ/Leman Ayan İlkokulu 85,7740
21 SİVAS/DİVRİĞİ/Atatürk Ortaokulu 85,7490
22 SİVAS/KANGAL/Havuz Ortaokulu 84,8920
23 YOZGAT/ÇANDIR/Çandır Şehit Halim Altay İlkokulu 85,0360
24 ÇANAKKALE/ÇAN/Etili Ortaokulu 85,8270
25 ERZURUM/AZİZİYE/Ertuğrulgazi İlkokulu 86,1090

Son düzenleme:
komediye bakar mısınız?

Çanakkale nin kasabasına 85 le, Allah'ın bozkırının göbeğine Şarkışla'ya 90 la atanmış meslektaşlarım...

Çanakkale'ye gidenin şansına bakın...

işte "gelmez" deyip istediğiniz yerleri yazmamazlık etmeyin. ben eminim 90üstü alan çoğu kişi açıkta kalmamak için daha nereleri yazmıştır.

meb in atama sitesinden tercih listemde yazıp da maalesef atanamadığım okulların kaçla kapattığını gördüm. sizin de işinize yarar belki kopyalayayım:

benim branşım Türkçe olduğundan, bu mesaj özellikle bugu_su için

1 SİVAS/GEMEREK/Yeniköy Ortaokulu 86,5290
2 SİVAS/GEMEREK/Yeniçubuk Cumhuriyet Ortaokulu 86,4830
3 SİVAS/GEMEREK/Yurter Özcan Ortaokulu 86,7370
4 SİVAS/GEMEREK/Eğerci Ortaokulu 88,1230
5 SİVAS/ŞARKIŞLA/Gürçayır Ortaokulu 90,7840
6 SİVAS/ŞARKIŞLA/Kahraman Köseoğlu Ortaokulu 86,2480
7 SİVAS/ŞARKIŞLA/Mehmet Emin Tuna Ortaokulu 86,6760
8 SİVAS/ŞARKIŞLA/Gümüştepe Muhtar Yalın Ortaokulu 86,4780
9 SİVAS/ALTINYAYLA/Altınyayla Ortaokulu 84,76
10 SİVAS/ALTINYAYLA/Deli İlyas Ortaokulu 84,8480
11 SİVAS/ALTINYAYLA/Doğupınar Osman Keskin Ortaokulu 83,6940
12 SİVAS/ALTINYAYLA/Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt Ortaokulu 86,9590
13 KAYSERİ/AKKIŞLA/Kululu Ortaokulu 91,3120
14 KAYSERİ/BÜNYAN/Velioğlu Ortaokulu 89,6820
15 KAYSERİ/SARIOĞLAN/Palas Ortaokulu 87,69
16 YOZGAT/BOĞAZLIYAN/Boğazlıyan TOKİ Ortaokulu 86,6050
17 SİVAS/MERKEZ/Ayli Şehit Yılmaz Demir Ortaokulu 86,2320
18 SİVAS/SUŞEHRİ/Toki Kösedağ Ortaokulu 85,29
19 YOZGAT/SARIKAYA/Yavuz Selim İlkokulu 85,6010
20 YOZGAT/MERKEZ/Leman Ayan İlkokulu 85,7740
21 SİVAS/DİVRİĞİ/Atatürk Ortaokulu 85,7490
22 SİVAS/KANGAL/Havuz Ortaokulu 84,8920
23 YOZGAT/ÇANDIR/Çandır Şehit Halim Altay İlkokulu 85,0360
24 ÇANAKKALE/ÇAN/Etili Ortaokulu 85,8270
25 ERZURUM/AZİZİYE/Ertuğrulgazi İlkokulu 86,1090

cnm 2012 sayısal verılerde ben bulamadım kurum bazında puanları lınk atarmısın cnm bana da ben de bakayım :34:

kızlar şimdi bu atama işi nasıl oluyor?25 tercih hakkımız var onu yazıyoruz ama nasıl yani üniversite seçerken bölümlere göre bir puan sıralaması oluyordu ona göre sıralıyorduk bu atamada da öyle mi?mesela açılan kadroda ankara ilkokulunun puanı 90, yozgat ilkoulunun puanı 80 bende 95 aldım diyelim okulların puanı mı var ona göre mi yapıyorum 25 tercihimi?birde kura çekiliyor deniliyor ya düğmeye bastı bakan falan diye,o 25 tercihten bana herhangi biri gelebilir mi yani kura demek bu mu demek?eğer öyleyse çok saçma yaa yani istersen 100 almış ol eğer 25 tercihten herhangi biri bilgisayarda kura ile seçim oluyorsa aldığın 100puanın hiç hükmü yok beni aydınlatın kızlarr:28:

kızlar şimdi bu atama işi nasıl oluyor?25 tercih hakkımız var onu yazıyoruz ama nasıl yani üniversite seçerken bölümlere göre bir puan sıralaması oluyordu ona göre sıralıyorduk bu atamada da öyle mi?mesela açılan kadroda ankara ilkokulunun puanı 90, yozgat ilkoulunun puanı 80 bende 95 aldım diyelim okulların puanı mı var ona göre mi yapıyorum 25 tercihimi?birde kura çekiliyor deniliyor ya düğmeye bastı bakan falan diye,o 25 tercihten bana herhangi biri gelebilir mi yani kura demek bu mu demek?eğer öyleyse çok saçma yaa yani istersen 100 almış ol eğer 25 tercihten herhangi biri bilgisayarda kura ile seçim oluyorsa aldığın 100puanın hiç hükmü yok beni aydınlatın kızlarr:28:

canım bölge bölge eskiden oluşan minimum puanlar olusuyor.ama bu her yıl değişedebilir.mesela senın evının onundekı okulu ıstıyorsundur puanında 90 dır yerleşirsin belkı daha ii bı yere yerlesebılıcekken senden dusuk puanlı bırısı yazsa bıle senn puanın daha yuksek olunca yerlesır cunku once mb senı yerlestırır. ama genel olarak doguda puanlar daha dusuktur.75le hakkarıye 85le ıstanbula atanırsın mesela ıngılzcede gibi gibi..26. tercıh de kendını garantıye alma işidir. dıyelımkı puanın yuksek ama senın 25 tercıhınıde senden yuksek puanlı adaylar tercıh etmıs ve yerlesmısler dogal olarak sen 26 yı acmazsan yanı devlet benı nereye atarsa razıyım demezsen acıkta kalırsın.ama 26 yı acarsan kontenjan acmıs okullardan acıkta kalanlardan bırıne kurayla yerlesırsın genelde dogu olur ama tamamen şans bu da:34:

20 net iyi mi turkmengelini hocam matematikte.:26:

Çakıldım kaldım 25 e çıkamıyorum.:41:

Matematik yapamıyorum diyen arkadaşlara da dipnot olarak söylüyorum.

Ben bu yola 5 netle başladım.:10:

canım sorunu yeni görüyorum kusura bakma.. semra muratın davranışını sevinerek pekiştirdiği için murat onunla olanki ki buluşmalarında hep çiçek almış. yani pozitif olarak kontrast olmuş. sen muratın çiçek alma durumunun artması kısmını mı diyosun? soruda zaten daha sonraki buluşmalarında çiçekle gittiğini söylemiş. yani hepsinde çiçek almış. nazana ise hiç almamış o da negatif kontrast. ben davranışta kontrast hakkında bu kadar biliyorum tatlım yine yanıltmıyayım seni..

Pekiştiriliyorsa artıyor.

Pekiştirilmiyorsa azalıyor.

Semra ile Nazan'ı ayırt etmiş.:6:

tamam kızlar.teşekkür ederimm :28:

ihtiyacın hangi şubesine gidiyosun tubish?

Şanlıurfa canımm....[/QUOTE]

anladım canım.ben de ihtiyaca yazılmayı düşünüyorm.ist.daym :34:

tekrar merhabaa

avuçlarını birleştir, 7 ayet el-kürsi, felak, nas surelerini oku avuç içine üfle, tüm vücudunu avuç içlerinde sıvazla. yani eğer nazardan şüphen varsa

bana bir hırs geldi ki sormayın... programım zaten 2,5 ayda konuları bitiriyordu. dedim diye daha çabuk bitmesin? artık her gün bir sürü soru çözmektense, değişik ve yapamadığım konuya dair mesela 10 soruyu çözümlüden öğrenip, gerekirse soru kartlarıma not alacağım. başka konuya geçeceğim. işi hızlandıralım ki tüm dersler bitsin, denemelerde gücümüzü görelim.

bırakır mı

canım dediğini yapıcam mutlaka evet nazardan şüpheleniyorum, ben inanmıyorum zaten kurşun döktürmeye ama annem takmış kafasına çarşamba günü feraha ericekmişim :52:
çok bilinçlisin. evet kızlar gerçekten de çok soru çözmektense değişik soru çözmek, onun yerine konu çalışmak çok daha iyi. zaten çok soru çözmek bi yerden sonra aynı şeyin tekrarı ee bu da vakit kaybı boş yere :34:
öss ye hazırlanırken mat2 hocam hep değişik sorular gösterirdi, test dağıtırdı o testte belli soruları çözmemizi isterdi. mantığını anlayıp değişik soruya geçin derdi. mat2 yi onun sayesinde yapabilmiştim.
tatlım senin minik prensin gece mışıl mışıl uyumuyor mu? gece onu uyuttuğunda sen bi kahve içip uykunu açsan da 120 dakikanı geceden feda etsen nasıl olur?

kızlar az uz calısmaya baslamıstım ama sız benı bayagı gaza getırdınız vallahi sagolun:16:

tekrar merhabaa

bırakır mı

canım bölge bölge eskiden oluşan minimum puanlar olusuyor.ama bu her yıl değişedebilir.mesela senın evının onundekı okulu ıstıyorsundur puanında 90 dır yerleşirsin belkı daha ii bı yere yerlesebılıcekken senden dusuk puanlı bırısı yazsa bıle senn puanın daha yuksek olunca yerlesır cunku once mb senı yerlestırır. ama genel olarak doguda puanlar daha dusuktur.75le hakkarıye 85le ıstanbula atanırsın mesela ıngılzcede gibi gibi..26. tercıh de kendını garantıye alma işidir. dıyelımkı puanın yuksek ama senın 25 tercıhınıde senden yuksek puanlı adaylar tercıh etmıs ve yerlesmısler dogal olarak sen 26 yı acmazsan yanı devlet benı nereye atarsa razıyım demezsen acıkta kalırsın.ama 26 yı acarsan kontenjan acmıs okullardan acıkta kalanlardan bırıne kurayla yerlesırsın genelde dogu olur ama tamamen şans bu da:34:

canım ben de bir şey sormak istiyorum. ben sınıfçıyım ya 87 küsürle kapattı. diyelim seneye ben 90 aldım. peki tercih zamanında 2012 de hangi ilin, okulun 90 puanlıları aldığını görebiliyor muyum?

canım ben de bir şey sormak istiyorum. ben sınıfçıyım ya 87 küsürle kapattı. diyelim seneye ben 90 aldım. peki tercih zamanında 2012 de hangi ilin, okulun 90 puanlıları aldığını görebiliyor muyum?

ben cvp verim mi :)
önceden bunlara bakılabiliyordu sanırım ama şimdi yok diye biliyorum.
ki zaten hiç belli olmaz canım.senin yazacağını gelir başka yüksek puanlı biri yazar olmaz.
ya da aman bu okul olmaz ama ben gene de yazim dersin bir bakmışsın olmuş.çünkü orayı yazmayan da olabilir vs vs.

ya bu işler hic bellı olmuyor. benım arkadasım 82 ıle ıstanbul bagcılara atndı bu yıl. mıllet gelmez dıye yazmamıstır kesın. sans ıste

Back